-
@alex-mix said in Ποια θα ηταν η καλυτερη επενδυση?:
ρε αλεξ το φρεγατα με τα 10 μποφορ τι το πεταξες; δεν εχω ακουσει ποτε πολεμικο πλοιο να βυθιστει απο καιρο οποτε δεν βλεπω γιατι να ειναι προβλημα
Δεν θα βυθιστει γιατι αντεχει και για παραπανω .Αλλα ελα να παμε τα 2 μας να βγουμε με φρεγατα στα 10 μποφορ και ας ξερουμε πως δεν βουλιαζει,δεν ξερω για σενα αλλα εγω θα φοραω και θα αλλαξω σιγουρα παμπερς
εγω δεν θα εχω θεμα, γιατι το λες αυτο; αφου ξερω οτι αντεχει. επηδη θα κουνηθουμε; σιγα θα κανουμε και κρουαζιερα.
-
εγω δεν θα εχω θεμα, γιατι το λες αυτο; αφου ξερω οτι αντεχει. επηδη θα κουνηθουμε; σιγα θα κανουμε και κρουαζιερα.
-
@georgemit said in Ποια θα ηταν η καλυτερη επενδυση?:
Ξεθάβω το τόπικ καθώς έψαξα αλλά δε βρήκα κάτι πιο πρόσφατο σχετικό.
Υπάρχει σπίτι στο Ναύπλιο 100 τ.μ. Το Ναύπλιο για όσους δεν ξέρουν εκτός από τουριστική περιοχή είναι και πολύ δύσκολο στην εύρεση σπιτιού.
Αυτή τη στιγμή ενοικιάζεται μακροχρόνια.
Σκέφτομαι να το νοικιάζω βραχυχρόνια μέσω booking.
Φυσικά θα κάνω μια συζήτηση με τον λογιστή μου για φορολογίες και τα σχετικά αλλά θα με ενδιέφερε να διαβάσω και γνώμες ατόμων που έχουν εμπειρία.Κάτι σχετικό που βρήκα τυχαία
Youtube Video -
Τόσους γνωστούς που νοικιάζουν με βραχυχρόνια έχετε όλοι σας, δεν τους ρωτάτε και περιμένετε το κάθε βίντεο που θα κάνει ο κάθε περίεργος ?
Εννοείται χωρίς περίληψη δεν ανοίγουμε βίντεο...
-
Μην ανοίξεις το βίντεο. Χ@@@@ε!
-
@criuser said in Ποια θα ηταν η καλυτερη επενδυση?:
Τόσους γνωστούς που νοικιάζουν με βραχυχρόνια έχετε όλοι σας, δεν τους ρωτάτε και περιμένετε το κάθε βίντεο που θα κάνει ο κάθε περίεργος ?
6 λεπτά βίντεο είναι, θέλεις και περίληψη.
Αυτά στον Ανδρέα που βάζει κάτι δίωρα -
@a-d-p said in Ποια θα ηταν η καλυτερη επενδυση?:
@criuser said in Ποια θα ηταν η καλυτερη επενδυση?:
6 λεπτά βίντεο είναι, θέλεις και περίληψη.
Αυτά στον Ανδρέα που βάζει κάτι δίωραΑπό αυτόν έχω φοβηθεί και σας κράζω όλους...
Αντε να το δω...
-
Και που θα το δεις, μας κάνεις τη χάρη;
-
Το είδα. Δεν έλεγε κάτι σοβαρό.
Ανέβαζε τα έξοδα και μείωνε τα έσοδα.
Και μάλιστα ενώ έβγαλε πόσο θα μένει καθαρά υπολογίζοντας τις προμήθειες στις πλατφόρμες, μετά είπε ότι αν το δώσει σε εταιρεία θα του κάνει κράτηση ποσοστό στον τζίρο, το οποίο το πρόσθεσε στις προμήθειες της μπούκινγκ, ενώ αν το δώσεις σε εταιρεία, σου δίνει συγκεκριμένα ποσά και ασχολείται αυτή με την εύρεση πελατείας, άρα αυτή πληρώνει τις πλατφόρμες.
Προσωπικά δεν νοικίαζω κάτι σε βραχυχρόνια, αλλά ξέρω πολλούς που νοικιάζουν έτσι, εδώ και χρόνια και δεν έχω τα ανάλογα ακούσματα με αυτά που λέει ο τύπος.
Προφανώς αν δεν καθαρίζεις εσύ, πληρώνεις λεφτά. Γενικά τα προφανή είπε.
Οσο περισσότερο ασχολείσαι, τόσο περισσότερο κερδίζεις.
-
Αν εισαι στην ιδια πολη αυτες τις προμηθειες υπαρχει τροπος να τις μειωσεις. Αρκει να εισαι διατεθιμενος να το καθαριζεις και να αλλαζεις σεντονια μονος σου καθε φορα ωστε να μην βασιζεσαι σε 3ους.
-
Σωστά αλλά δεν χρειάζεται βίντεο για αυτά τα προφανή.
-
Να επενδύσεις δεκάδες χιλιάρικα για να καθαρίζεις τουαλέτες!
Για αυτό είστε κληρονόμοι!
-
@lap said in Ποια θα ηταν η καλυτερη επενδυση?:
Να επενδύσεις δεκάδες χιλιάρικα για να καθαρίζεις τουαλέτες!
Για αυτό είστε κληρονόμοι!
Δεν βγαινει αλλοιως για μικρο επενδυτες με 2-3 μικρα Αir BnB. Αν εχεις εταιρεια με 10-20 τοτε εχεις και υπαλληλους, ενας στις κρατησεις και ενας καθαριοτητα και προμηθειες.
-
Εμ! Δεν είναι για όλους αυτές οι επενδύσεις!
Άσε που μετά έναν αριθμό, 3 ή 4 καταλύματα, πρέπει να κάνεις έναρξη επιχείρησης
-
Οι κληρονόμοι, δεν επενδύουν, τα βρίσκουν και τα αφήνουν στην μακροχρόνια για να είναι ήσυχοι...
-
Δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλουν λεφτά, είναι πνευματικώς ανίκανοι!
Θα πάει να επενδύσει ο άλλος 100-150Κ για να καθαρίζει τουαλέτες μπας και έχει υψηλή απόδοση!
Τι άλλο θα ακούσουμε και θα διαβάσουμε;
-
@lap said in Ποια θα ηταν η καλυτερη επενδυση?:
Εμ! Δεν είναι για όλους αυτές οι επενδύσεις!
Άσε που μετά έναν αριθμό, 3 ή 4 καταλύματα, πρέπει να κάνεις έναρξη επιχείρησης
Ναι επιχειρηση και τοτε εχεις και υπαλληλους.
-
Σκεφτείτε πόσο μπροστά ήταν οι θειες στα νησιά με τα ρουμς του λετ που παρακάλαγαν για ενοικιαστές στο λιμάνι έξω απ το καράβι τα καλοκαίρια στα νιάτα μας. Ντισράπτιβ εντρεπρένερσιπ γουέη αχέντ οφ ιτς τάημ.
-
Έχει ο καιρός γυρίσματα, από εκεί που οι νησιώτες έμεναν σπίτια τους και ψάχνανε για ενοικιαστές τώρα μένουν στην αποθήκη τους και τους ψάχνουν οι ενοικιαστές…
-
Θυμάστε τον Greekonomics με τα βαριά τα @ρχιδι@ που σε άψογη καθηγητική μας εξηγούσε το πόσο αξιόπιστη είναι η μετέπειτα χορηγός του Freedom24 και οι καταθετικοί της λογαριασμοί D-Accounts προ 2ετίας μεταξύ άλλων? Το πόσο συμμορφώνεται με τις κανονιστικές διατάξεις των εποπτικών αρχών? Είχε φτιάξει μάλιστα και σχετικό clickbait βιντεάκι ...
Οψίμως λοιπόν η Freedom24 αποφάσισε να τερματίσει το καταθετικό της πρόγραμμα εν μια νυκτί και χωρίς καμία ουσιαστική εξήγηση :
Τα ενδεχόμενα λοιπόν είναι 3:
- Άλλαξε το κανονιστικό πλαίσιο
- Δεν άλλαξε το κανονιστικό πλαίσιο αλλά οψίμως και καθυστερημένα εντοπίστηκε να το παραβιάζει
- Την φάγανε τα συμφέροντα των μεγάλων που ενοχλούνταν με το ότι μια startup πήρε μερίδιο αγοράς από το πουθενά.
Ενδιαφέρον παραλειπόμενο#1: Προ 2 εβδομάδων η freedom24 πλατφόρμα είχει πέσει για κάμποσες ώρες εξαιτίας "τεχνικού προβλήματος" κατά την εταιρία.
Ενδιαφέρον παραλειπόμενο#2: Το σύνολο των άρθρων της freedom24 για τους D-Accounts διεγράφη χωρίς να αρχειοθετηθεί. Έτσι κανείς πρακτικά "μέσος" χρήστης δεν μπορεί να μάθει ή να ξαναθυμηθεί τους τότε ισχυρισμούς της εταιρίας για το συγκεκριμένο προϊόν ανατρέχοντας στο αρχείο της.
Οι οικονομολάγνοι του φόρουμ ας συνεχίσουν από εδώ εάν το θεωρούν σκόπιμο.
Ποια θα ηταν η καλυτερη επενδυση?