-
To ΠΑΣΟΚ στην Κυβέρνηση, ο Λα(π)ός στην Εξουσία...
-
@red_monster said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Δεν υπάρχει σοβαρή εταιρεία που, όταν αναζητά στελέχη, η πρώτη “δεξαμενή” από την οποία αντλεί να μην είναι αυτή της εσωτερικής μετακίνησης. Όταν δε δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της, καθορίζει τις απαιτήσεις και τις κοινοποιεί εσωτερικά. Η ύπαρξη κοινωνικού κύκλου —και άρα υψηλού EQ— αποτελεί σημαντικό προσόν.
Δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά έχεις πλέον μεγαλώσει αρκετά για να βρίσκεσαι διαρκώς σε ένα διχαστικό “μουντ” (εμείς, οι κατατρεγμένοι, και οι άλλοι, οι γόνοι και οι γνωστοί), ρίχνοντας διαρκώς το φταίξιμο στους άλλους. Η αγορά έχει ανοίξει, το χρήμα κυκλοφορεί — τι ακριβώς περιμένεις;
Δεν έχεις ιδέα και τι παίζεται από πίσω. Ζεις σε ένα ψεύτικο συννεφάκι. Αυτά που αναφέρεις είναι γενικά και ωραιοποιημένα
Το υψηλό eq δεν είναι αυτο που περιγράφω στους ομίλους αυτούς. Αυτό που περιγράφω ειναι κάτι άλλο που είναι απεχθές. Μείνε στα των μηχανικών.
Εγώ φίλε μου βγάζω τα χρήματα μου. Μπορεί και περισσότερα από εσένα μπορεί και λιγότερα
Δεν είναι αυτό το κριτήριο μου.
-
Σου εύχομαι να βγάζεις όσα ποθείς με όποιο τρόπο ποθείς για να σε κάνουν ευτυχισμένο ! Αν και το χρήμα, δεν φέρνει την ευτυχία !
-
το χρημα ειναι σχετικο αναλογα με το κοστος ζωης και το κοστος ακινητων βενζινης κοκ
το θεμα ειναι ποσα χρονια δουλευεις για να αγορασεις ενα ωραιο διαμερισμα και ενα ωραιο αυτοκινητο.
αν με 3 χρονια δουλειας αγοραζεις ενα διαμερισμα και με 7 μηνες ενα αυτοκινητο τοτε καλα εισαι.
-
-
@wantone said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
το χρημα ειναι σχετικο αναλογα με το κοστος ζωης και το κοστος ακινητων βενζινης κοκ
το θεμα ειναι ποσα χρονια δουλευεις για να αγορασεις ενα ωραιο διαμερισμα και ενα ωραιο αυτοκινητο.
αν με 3 χρονια δουλειας αγοραζεις ενα διαμερισμα και με 7 μηνες ενα αυτοκινητο τοτε καλα εισαι.
Δεν ειναι όλοι οι άνθρωποι ευτυχισμένοι με τα ίδια αγαθά
-
Σου εύχομαι να βγάζεις όσα ποθείς με όποιο τρόπο ποθείς για να σε κάνουν ευτυχισμένο ! Αν και το χρήμα, δεν φέρνει την ευτυχία !
Ευχαριστώ! Ωραία ευχή! Αντευχομαι!
-
@wantone said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Εξαρτάται το διαμέρισμα και το αυτοκίνητο και αν αποταμιεύεις όλο το εισόδημα σου
-
@gatoz said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
κλητηρα για τρεξιμο και ξεμπλεγμα με την γραφειοκρατια μηπως θες ; να την κανω κατα κατω η κατα πανω ;
Ασφαλισεις δεν χρειαζομαι μαυρα θα εκτιμηθουν , α και καμμια γκαρσονιερα αν υπαρχει . -
@otso said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
κλητηρα για τρεξιμο και ξεμπλεγμα με την γραφειοκρατια μηπως θες ; να την κανω κατα κατω η κατα πανω ;
Ασφαλισεις δεν χρειαζομαι μαυρα θα εκτιμηθουν , α και καμμια γκαρσονιερα αν υπαρχει .Αμ χρειαστεί, δέρνεις κιόλας ;
-
@otso said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Ασφαλισεις δεν χρειαζομαι μαυρα θα εκτιμηθουν , α και καμμια γκαρσονιερα αν υπαρχει .Αμ χρειαστεί, δέρνεις κιόλας ;
Πλακα πλακα αν δειτε τι ανεβαινει στους δελφους αυτοκινητα μαυρα με το μπλε φως στο ταμπλο και συνοδειες , για το σουλατσαρισμα της πολιτικης Αλιτ της χωρας , ολοι οι ανεγκεφαλοι εγκεφαλοι που μας εχουν πεισει οτι πρεπει να δουλευουμε ωστε να καρπωθουμε κοπο εμεις και την υπεραξια του κοπου μας αυτοι .
προσωπικα προσκυνω στο περασμα τους , με την ψεκαστηρα στην πλατη και κινδυνο να μου χυθει το δηλητηριο στο κεφαλι , μικρο το κακο μπροστα στο θαμπωμα των εκλαμπροτατων και την ευγνωμοσυνη που οφειλω καθως μου πιστωθηκαν 10 ε στην πειραιως απο επιστροφη του ειδικου φορου καταναλωσης πετρελαιου και ετσι θα μπορω να κανω πασχα αγοραζοντας ενα κερακι και μισο κιλο φακες . Καταλαβαινω και τις αυπνιες που θα εχουν οι υπουργοι μπροστα στο τιτανιο εργο να μοιρασουν δικαια τις επιδοτησεις μεταξυ αγροτων και δικων τους ανθρωπων που εργαζονται αοκνα και λογικο ειναι να δικαιουνται το μεγαλυτερο μερος καθως αγροτης σημαινει πορσε και τσιπουρα κατω απο περγκολα με καταθεσεις στα καιμαν .
Μ αυτα και μ αυτα περασε και ο βεζυρης απο την πολη μας και αφου μας ανελυσε γιατι ειμαστε οι πλουσιωτεροι και ευτυχεστεροι και οτι ολα ειναι ζητημα ψυχολογιας ηρθε και η υποσχεση γιαυτο που ολοι ονειρευομαστε , θα λυθει οσονουπω το μεγαλυτερο προβλημα του νομου , 2000000 για την κεντρικη πλατεια , γιατι πρεπει να τηρησουμε την παραδοση οταν αλλαζει κυβερνηση περιφερεια και δημος η προτεραιοτητα ειναι οι πλατειες , ποσο μαλλον τωρα που ολοι ανηκουν στην ιδια ιδεολογικη παραταξη .
Οποτε λαθος δεν παω κλητηρας , οι καλυτερες μερες ειναι μπροστα μας , τωρα εχω ονειρο και πλανω να συνεχισω να δουλευω σκληρα ωστε να συνεχισω να βλεπω τα μαυρα θαυματα της αυτοκινησης να περνουν μπροστα μου και να χαιρομαι για το μεγαλειο των εγκεφαλων που κουρασμενοι συνεχιζουν να δουλευουν ακαταπαυστα μεσα σαυτα . -
Αν αθροίσεις τα ένσημα της αυτοκινητοπομπής, ζήτημα να πιάσεις κάνα κατοστάρικο, και αυτό γιατί βάζουν μερικά ένσημα στους σοφέρ !
-
Ρε κερατάδες δημόσιοι υπάλληλοι, όσο ήταν εργάσιμες ώρες και ημέρες γράφατε σαν αλλόφρονες στο φορουμακι πλέον έχετε γεμίσει τις εθνικά αρτηρίες γιομάτοι με σακούλες μαιμαρκετ μέχρι την οροφή! Καλά σας κράζει ο οτσο!
-
οποιος δουλευει σημερα να σηκωσει το χερι....
-
Και ευτυχώς που δεν είναι Ελον ο γάτος και πως ξεμπλέκει μετά με το σηκωμένο χέρι...
-
Μ.Παρασκευή ευτυχώς όχι.
-
Ρεκόρ 25ετίας στα εργατικά δυστυχήματα
«Η διαρκώς αυξανόμενη λίστα εργατικών δυστυχημάτων και ατυχημάτων των τελευταίων ετών, με αποτέλεσμα την τελευταία τετραετία να έχουμε ‘μαύρο’ ρεκόρ 25ετίας για τη χώρα, θυμίζει άλλες χώρες και άλλες εποχές», καταγγέλλει η ΓΣΕΕ, με αφορμή τα τελευταία δυστυχήματα.
-
Μ.Παρασκευη,Σάββατο αναστάσεως,Κυριακή Πάσχα,Δευτέρα Πάσχα.Δυστυχως θέλω να ρίξω μπουνιδι σε όποιον μου λέει "καλό 3ημερο".
-
@ken11 said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Μ.Παρασκευη,Σάββατο αναστάσεως,Κυριακή Πάσχα,Δευτέρα Πάσχα.Δυστυχως θέλω να ρίξω μπουνιδι σε όποιον μου λέει "καλό 3ημερο".
αστυνομικός ή ζαχαροπλάστης;
-
Μήπως γράφει στο Drive;
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....