-
@nickthetrib said in BMW 2 gran coupe:
@kostis20 said in BMW 2 gran coupe:
Μα δεν υπήρχε και πριν το FL?
Πριν το facelift ήταν 2πορτη. Και έλειπε το grant στην ονομασία.
Συγνωμη αν δεν καταλαβα καλά ,αλλά για αυτο δε μιλάμε?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339451782-bmw-218-gran-coupeΕίχε και μια 2 coupe λίγο πιο πριν.
Μπορεί να κάνω και λάθος!
Κάποιος από εδώ είχε την Μ2 τότε.
Νομίζω ο @stefan147, ήταν ένα από τα αεροπλάνα που είχε κατά καιρούς!Δεν ξέρω εάν μπερδεύτηκες με μια φωτο στα "αυτοκινητα μου". Το δικό μου σε εκείνη τη φωτο ειναι το ασημί 20ετιας!
-
Υπάρχει 2coupe η οποία είναι πισωκίνητη , υπήρχε και μοντέλο πρώτης γενιάς κάπου το 2016+ και το σημερινό , τα οποία ήταν και είναι πισωκίνητα.
Και υπάρχει και το συγκεκριμένο το οποίο είναι ο άσσος σε κουποειδές σεντάν . Το συγκεκριμένο ακολουθεί τις αλλαγές της γενιάς του άσσου.
Είναι δύο τελείως διαφορετικά αυτοκίνητα που όμως περιέχουν στο όνομά τους το 2και το coupe.
Μ2 ,βγαίνει μόνο το πισωκίνητο, M235X , είναι το μπροσθιοκίνητο "σεντάν" , η μάρκα κρατάει το "Μ σκέτο + το νούμερο του μοντέλου" μόνο για τις πιο σκληροπυρηνικές ( αν μπορείς να το πεις ) πισωκίνητες εκδόσεις. -
H 2 Coupe είναι πισωκίνητη, βασισμένη στο πάτωμα της 4άρας και δίλιτρη. Δεν έχει καμία σχέση με την Gran Coupe άλλο αυτοκίνητο.
Το θέμα εκεί είναι ότι τιμολογιακά την έχουν σφάξει αγγίζει τις 50000 όπου εκεί πας καρφί για 3άρα ή i4 αν θες ηλεκτρικό.
-
@stefan147 said in BMW 2 gran coupe:
Μα δεν υπήρχε και πριν το FL?
Πριν το facelift ήταν 2πορτη. Και έλειπε το grant στην ονομασία.
Συγνωμη αν δεν καταλαβα καλά ,αλλά για αυτο δε μιλάμε?
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/339451782-bmw-218-gran-coupeΕίχε και μια 2 coupe λίγο πιο πριν.
Μπορεί να κάνω και λάθος!
Κάποιος από εδώ είχε την Μ2 τότε.
Νομίζω ο @stefan147, ήταν ένα από τα αεροπλάνα που είχε κατά καιρούς!Δεν ξέρω εάν μπερδεύτηκες με μια φωτο στα "αυτοκινητα μου". Το δικό μου σε εκείνη τη φωτο ειναι το ασημί 20ετιας!
Κάποιος είχε μια μαύρη Μ2!!! Δεν θυμάμαι ποιος!
Εσύ είσαι που έχεις αεροπλάνα κατά καιρούς, οπότε είπα να σε αναφέρω μήπως πάρω επιβεβαιώση ή αναφέρεις ποιος!
Τέλος πάντων!
Την μοίρα της cla θα έχει. -
Στην ουσία μιλάμε για τον ασσο σε σεντάν! Αφού έχουν ακριβώς το ίδιο μεταξόνιο! Δεν κατάλαβα το λόγο ύπαρξης! Άσε που έχει και κίνηση μπροστά! Κατά τα άλλα έχει καλή τιμή για bmw!
-
Έχει καταλάβει κανείς γιατί η 1 Series, η 2 Series Gran Coupe και η X2 έχουν τόσο αμφιλεγόμενη σχεδίαση, ενώ η 2 Series, η X1, η X3 κ.λπ. ακολουθούν διαφορετική αισθητική και, κατά τη γνώμη μου, δείχνουν πολύ καλύτερα;
-
@civil357 said in BMW 2 gran coupe:
M235X , είναι το μπροσθιοκίνητο "σεντάν"
Τετρακίνητο.
@atari70 said in BMW 2 gran coupe:
Δεν κατάλαβα το λόγο ύπαρξης!
Γιατί κάποιοι θέλουν σεντάν με στυλ κουπέ.
BMW 2 gran coupe