-
Αυτό που με εντυπωσιάζει με τον γάτο είναι πως ως κομμουνιστής και δη σοβαρός, δίδαξε στους δεξιούς στο γήπεδο τους πως εκμεταλλεύεσαι την επιστημονική γνώση τις ευκαιρίες και γενικότερα το πώς γίνονται οι επιχειρήσεις. Δίδαξε σε όλους τους δεξιούς που πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να μάθουν μπίζνες αντμινιστρεισο και καταλήγουν κλακαδόροι μπας και τσιμπήσουν κάνα πρίμιουμ αυτοκίνητο να τους κοιτάξει καμιά gold digger, το τι σημαίνει το επιχειρείν και πως γίνεται.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
που λες ειχα την περιεργεια πως παιρνει καποιος 25 χαρτια δανειο
και προσπαθησα να βρω τα οικονομικα στοιχεια της εταιρειας
λοιπον
https://publicity.businessportal.gr/company/130325301000ειδα 1000000 τζιρο και 90000 ζημιες
αναρωτιεμαι ποσο μαλακας ειμαι που με πολλαπλασιο τζιρο και κερδη επταψηφια μου δινουν μεχρι 200000 και με προσωπικες εξασφαλισειςΕδώ σε έχω...
https://www.ictplus.gr/diadikasia-consulting-to-51-me-30-ekat-evro-se-ependytiko-schima-ypo-ton-konstantino-sakkari/
Μία από τους μεγάλους παίχτες στη διαχείριση - συμβουλευτική Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Όταν το είχα ακούσει πρώτη φορά , κατάλαβα ότι δε θα αφήσουν να πέσει κάτω ούτε ψίχουλο. -
αναρωτιεμαι ποσο μαλακας ειμαι που με πολλαπλασιο τζιρο και κερδη επταψηφια μου δινουν μεχρι 200000 και με προσωπικες εξασφαλισεις
Εσύ κάτι δεν κάνεις καλά. Δεν εξηγείται αλλιώς.
Δεν νοείται με τέτοια νούμερα να μην κάνεις ζωή ανάλογη. Πρέπει οι άξιοι άνθρωποι που πέτυχαν χωρίς φέσια και λαμογιές να ανταμείβονται. Και δεν μιλάω για ασωτίες.Εκτός αν στοχεύεις σε λίγα χρόνια να εξαγοραστείς, να τσεπώσεις μια 10αρα και να αράξεις.
Αλλά να θυμάσαι, το λέω και στον εαυτό μου πολλές φορές, η ζωή είναι μία και μας προσπερνάει. Πρέπει να την χαιρόμαστε, να κάνουμε τα ''κέφια μας'' γιατί τα ''σάβανα δεν έχουν τσέπες''. -
Και εγώ πιστεύω πως μιας και τα παιδιά του είναι επιστήμονες άλλου κλάδου, όταν θα έρθει η ώρα θα πρέπει να πουλήσει ψηλά και να απολαύσει.
Και εννοείται, μέρος αυτών να βοηθήσει ανώνυμα και αθόρυβα πονεμένες ψυχές.
-
Πολύ
πέφτει...
Εστάλησαν βιογραφικά ?
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Και εγώ πιστεύω πως μιας και τα παιδιά του είναι επιστήμονες άλλου κλάδου, όταν θα έρθει η ώρα θα πρέπει να πουλήσει ψηλά και να απολαύσει.
Και εννοείται, μέρος αυτών να βοηθήσει ανώνυμα και αθόρυβα πονεμένες ψυχές.
Gατε στην λιστα μετα τον λαπ για ηλεκτρικο αυτοκινητο , βαλε και μενα .
Και μετρητα δεχομαστε μην πονοκεφαλιαζεις τι να μου παρεις . -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πολύ
πέφτει...
Εστάλησαν βιογραφικά ?
Μπα, δεν ξέρω για άλλους, αλλά εγώ μάλλον θα μαλωνα με τον γάτο ....οπότε δεν. Είναι ειλικρινής ο σχολιασμός μου χωρίς κάποιο κρυφό συμφέρον από πίσω.
Οταν διαφωνώ σε κάποιο θέμα, δεν το κλείνω το ρημάδι.
Παλιότερος διευθυντής μου, μου έλεγε πως απορεί που βρίσκω το θάρρος να το αμφισβητώ σε meetings μπροστά σε όλο το τμήμα. Είμαι πιστό σκυλί στον στόχο που θέτει το τμήμα αλλά αν γίνει πατάτα και ο προϊστάμενος φορτώνει τις ευθύνες αλλού πέρα από τον εαυτό του. Θα τα ακούσει.
Το έχω πληρώσει όμως αυτό.... αλλά δεν πειράζει.
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
αναρωτιεμαι ποσο μαλακας ειμαι που με πολλαπλασιο τζιρο και κερδη επταψηφια μου δινουν μεχρι 200000 και με προσωπικες εξασφαλισεις
Δεν νοείται με τέτοια νούμερα να μην κάνεις ζωή ανάλογη. Πρέπει οι άξιοι άνθρωποι που πέτυχαν χωρίς φέσια και λαμογιές να ανταμείβονται. Και δεν μιλάω για ασωτίες.Εκτός αν στοχεύεις σε λίγα χρόνια να εξαγοραστείς, να τσεπώσεις μια 10αρα και να αράξεις.
Αλλά να θυμάσαι, το λέω και στον εαυτό μου πολλές φορές, η ζωή είναι μία και μας προσπερνάει. Πρέπει να την χαιρόμαστε, να κάνουμε τα ''κέφια μας'' γιατί τα ''σάβανα δεν έχουν τσέπες''.τι σημαινει 'ζωη αναλογη?'
-
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
που λες ειχα την περιεργεια πως παιρνει καποιος 25 χαρτια δανειο
και προσπαθησα να βρω τα οικονομικα στοιχεια της εταιρειας
λοιπον
https://publicity.businessportal.gr/company/130325301000ειδα 1000000 τζιρο και 90000 ζημιες
αναρωτιεμαι ποσο μαλακας ειμαι που με πολλαπλασιο τζιρο και κερδη επταψηφια μου δινουν μεχρι 200000 και με προσωπικες εξασφαλισειςΕδώ σε έχω...
https://www.ictplus.gr/diadikasia-consulting-to-51-me-30-ekat-evro-se-ependytiko-schima-ypo-ton-konstantino-sakkari/
Μία από τους μεγάλους παίχτες στη διαχείριση - συμβουλευτική Ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Όταν το είχα ακούσει πρώτη φορά , κατάλαβα ότι δε θα αφήσουν να πέσει κάτω ούτε ψίχουλο.και που βρηκε 30?
για τη 'διαδικασια' ολοι ξερουμε τι ρολο παιζει... -
-
Αυτό που με εντυπωσιάζει με τον γάτο είναι πως ως κομμουνιστής και δη σοβαρός, δίδαξε στους δεξιούς στο γήπεδο τους πως εκμεταλλεύεσαι την επιστημονική γνώση τις ευκαιρίες και γενικότερα το πώς γίνονται οι επιχειρήσεις. Δίδαξε σε όλους τους δεξιούς που πληρώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να μάθουν μπίζνες αντμινιστρεισο και καταλήγουν κλακαδόροι μπας και τσιμπήσουν κάνα πρίμιουμ αυτοκίνητο να τους κοιτάξει καμιά gold digger, το τι σημαίνει το επιχειρείν και πως γίνεται.
ρε συ λαπη με σκληρη δουλεια κατω απο οποιοδηποτε μη ακραιο περιβαλλον ο καθενας μπορει να φτασει στο επιπεδο του σχετικα 'ανετου' οικονομικα μετα απο χρονια. αν επαιρνα τις 'ευκαιριες' οπως οριζονται απο τους γουαναμπηδες πριμιους εδωπερα, ισως να ημουν στην επομενη πιστα ή να ημουν φυλακη γιατι το παιχνιδι τους δεν το ξερω.
για το επιπεδο 'πλουσιος' πρεπει να κλεψεις/σκοτωσεις/παντρευτεις/κληρονομησεις.
τα πριμια για να βγαλεις γκομενακι ας τα εχουν οσοι χρειαζονται πριμια για να βγαλουν γκομενακι -
Πάντως μια χαρά θα τα βρίσκατε, σουζουκαίοι και οι δύο...
-
Εμένα μου αρέσουν και τα Dacia πέρα από τα Suzuki.
Για να μη πω για την αγαπημένη μου ssangyong. Παρά πολύ τίμια και λαϊκά αυτοκίνητα.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πάντως μια χαρά θα τα βρίσκατε, σουζουκαίοι και οι δύο...
ενω εσυ τη βρισκεις με τις γαλλικες απατες...
-
Αλλά να θυμάσαι, το λέω και στον εαυτό μου πολλές φορές, η ζωή είναι μία και μας προσπερνάει. Πρέπει να την χαιρόμαστε, να κάνουμε τα ''κέφια μας'' γιατί τα ''σάβανα δεν έχουν τσέπες''.τι σημαινει 'ζωη αναλογη?'
Υποθέτω για τσ' δεξιοί, ζωή κάτι μεταξύ ινφλουένσερ με tsimbookόχειλα και Τάσου Δούση, μια αιώνια Μύκοονοοοοςςς...
Κάτσε εσύ δούλευε, λες κι είσαι ρολόι ή απ τ' άλλο...
-
Σημαίνει να έχεις ένα πιο άνετο σπίτι, ίσως μονοκατοικία ή και σε περιοχή που θα έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής. Να έχεις ένα Land Cruiser για το βουνό που γουστάρεις, να έχεις ένα ωραίο εξοχικό στην θάλασσα ή το βουνό ανάλογα τα γούστα σου...
Να στείλεις τα παιδιά σου σε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού για bachelor ή μεταπτυχιακό όπου θα μπορέσουν να εξαργυρώσουν καλύτερα το πτυχίο τους στην αγορά εργασίας.Δεν επικρίνω την ζωή σου, μπορεί να είσαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον κόσμο αλλά πολλές φορές διαπιστώνω ότι ''θυμώνεις'' για τα λαμόγια και την ζωή που κάνουν σε αντίθεση με εσένα που ζεις στο ''διαμερισματάκι των 100 μέτρων'' κτλπ κτλπ.
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Υποθέτω για τσ' δεξιοί, ζωή κάτι μεταξύ ινφλουένσερ με tsimbookόχειλα και Τάσου Δούση, μια αιώνια Μύκοονοοοοςςς...
Κάτσε εσύ δούλευε, λες κι είσαι ρολόι ή απ τ' άλλο...
Εσείς από μια λέτε ότι επειδή κάποιος είναι αριστερός δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει χρήματα, ακριβό σπίτι, αυτοκίνητα και σπουδές, αλλά από την άλλη ευτελίζετε την συζήτηση λες και όλοι οι δεξιοί με οικονομική άνεση γλεντοκοπάνε στην Μύκονο και βάζουν βυζιά στις γυναίκες τους. Η ηλιθιότητα και η γραφικότητα δεν είναι αριστερό ή δεξιό προνόμιο. Ο καθένας πορεύεται με βάση τις παραστάσεις και τις προσλαμβάνουσες που έχει.
-
Σημαίνει να έχεις ένα πιο άνετο σπίτι, ίσως μονοκατοικία ή και σε περιοχή που θα έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής. Να έχεις ένα Land Cruiser για το βουνό που γουστάρεις, να έχεις ένα ωραίο εξοχικό στην θάλασσα ή το βουνό ανάλογα τα γούστα σου...
Να στείλεις τα παιδιά σου σε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού για bachelor ή μεταπτυχιακό όπου θα μπορέσουν να εξαργυρώσουν καλύτερα το πτυχίο τους στην αγορά εργασίας.Μα τα έχει αυτά (οκ δεν εχει μονοκατοικία και το LC απλά δεν το τολμάει γιατι παραείναι αντρικό)!!
-
Μην του λέτε τέτοια και τον γκαντεμιάσετε και ΔΕΝ του χαλάει το 3008 στα βουνά, οπότε τι θα έχει να μας λέει...
-
Εσείς από μια λέτε ότι επειδή κάποιος είναι αριστερός δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει χρήματα, ακριβό σπίτι, αυτοκίνητα και σπουδές, αλλά από την άλλη ευτελίζετε την συζήτηση λες και όλοι οι δεξιοί με οικονομική άνεση γλεντοκοπάνε στην Μύκονο και βάζουν βυζιά στις γυναίκες τους. Η ηλιθιότητα και η γραφικότητα δεν είναι αριστερό ή δεξιό προνόμιο. Ο καθένας πορεύεται με βάση τις παραστάσεις και τις προσλαμβάνουσες που έχει.
Σαφώς, απλώς είναι άλλο το κοινωνικό προφίλ που έχει ο καθείς και άλλο η πραγματικότητα.
Όταν προορισμός κάποιου είναι να βγάλει πολλά λεφτά προφανώς η αντίληψη του για τον κόσμο πηγάζει γύρω απο αυτό. Οτιδήποτε μπορεί να μπει εμπόδιο σε αυτό τότε αυτομάτως θεωρείται λανθασμένο.
Το θέμα όμως που θίγεται είναι, ποιος μπορεί να βγάλει πολλά λεφτά με την αξία του, καινοτομία, επιστήμη του;;;
Ελάχιστοι, υπερβολικά ελάχιστοι. Τις περισσότερες φορές αυτοί που οντως μπορούν έχουν μια υψηλότερη ευφυία από τον μέσο νου. Μετα ένα επίπεδο επίτευξης πλουτισμού αυτή η ευφυία τους πρέπει να βρει ενδιαφέροντα διότι βαριέται.
Οι υπόλοιποι με έναν μέσο νου και μέση ευφυία πολλές φορές θα κοιτάξουν να παραβιάσουν τους κανονισμούς του παιχνιδιού μπας και τσιμπήσουν λιγάκι παραπάνω και πλησιάσουν κάπως αυτόν που έχει την ικανότητα να γίνει πλούσιος.Συνεπώς, ναι δεν χωρίζεται σε αριστερούς και δεξιούς, αλλά απλούς και διαφορετικούς.
-
αυτοί που οντως μπορούν έχουν μια υψηλότερη ευφυία από τον μέσο νου.
Πέστο αυτό στον κάθε βλάκα αμόρφωτο που κλωτσάει ή βαράει μια μπάλα και παίρνει εκατομύρια. Η ευφυία δεν έχει καμία σχέση με μισθό, απολαβές κλπ. Η κοινωνία σήμερα έχει άλλες αξίες και ανταμοίβει άλλα πράγματα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3