-
Tους ειχα φτιαξει και τοπικο
Ταιριαζει το ασμα
Youtube Video -
Είναι καλά;
Έχει μιλήσει κάποιος μαζί τους ή να βγάλω amber alert ;; -
Έχει φτωχυνει το forum χωρίς αυτούς, βαριέμαι να μπαίνω πλέον.
-
Kαι ο antonmone , επρεπε να ειχα βαλει τιτλο criuzer vs lap vs antonmone , μιας και εχουμε 3 διαφορετικες κοσμοθεωριες .
-
@a-d-p said in criuser vs Lap:
Είναι καλά;
Έχει μιλήσει κάποιος μαζί τους ή να βγάλω amber alert ;;Με Κρούζερ έχω μιλήσει, ειναι μια χαρά!
@vagkirk said in criuser vs Lap:
Έχει φτωχυνει το forum χωρίς αυτούς, βαριέμαι να μπαίνω πλέον.
Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο!!
-
Neotera
O κρουζερ τα παρατησε ολα , γυρισε στο πατρικο του , αγορασε παλια ξυλινη βαρκα με κουπια , ναυτικο καπελλο σαν τον Διανελο στην μανταλενα κι εγινε ψαρας .Πλεον στα γενια του διακρινεις το αλατι της θαλασσας , σβηνει την θλιψη του στο κρασι και την πελαγισια τσιπουρα .
Ο λαπ μετετρεψε την ντουλαπα του σε γραφειο και κλείστηκε μεσα , πεταξε ολα τα βιβλια συγγραματα μικρο - μακρο και διαβαζει μετα μανιας κομιξ .
Ο antonmone γραφτηκε σε σχολη θεατρου και κανει εντατικα μαθηματα για να παιξει σε νεα βερσιον του Jesus Christ Superstar η εστω σε νεα ταινια για τον παισιο .
αυτα . -
Επειδή ο φίλτατος Οτσο ανησυχεί, να πω ότι αρχικά μου άρεσε που 2 μέρες δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με το φόρουμ.
Μετά όμως που δεν ήρθε και ο Λαπ, το θέμα έγινε ενδιαφέρον.
Υπήρξε βέβαια ένας φόβος να μας θεωρήσουν ότι είμαστε το ίδιο πρόσωπο, αφού άλλωστε ο Λαπ απέχει από τα ψαρονέφρια, αλλά δεν είδα κάτι τέτοιο να λέγεται.
Είδα όμως ότι η κίνηση στο φόρουμ έπεσε στα Τάρταρα με την απουσία μας.
Σαν επιχειρηματίας, ίσως πρέπει να κάνω μία συζήτηση με την νέα ιδιοκτησία, για συμμετοχή μου στον τζίρο, είτε ως μέτοχος, που ξέρω την δουλειά, είτε ως διαμορφωτής γνώμης...
Να σας ευχαριστήσω όλους που ανησυχήσατε, αν και είχατε ενημερωθεί από τον μόντ Φάνη, περί της αποφάσεως αυτής της προσωρινής αποχής.
Να πω ότι λείπουν και ο αντονμον αλλά και ο γιεμ και αυτό δεν μου αρέσει, γιατί μια χαρά περνάγαμε.
Είχα και μία άλλη περιέργεια, αν ο γνωστός φίλος θα ανέβαζε την γραμμή ανελλιπώς, τώρα που δεν θα υπήρχε αντίλογος.
Είδα ότι συνεχίζει ακούραστος...
Αν το κάνει τζάμπα, μάλλον θα πρέπει κάποιος να του πει το ανέκδοτο για την τελευταία Πόντια εκδιδομένη...
Δεν ξέρω αν είναι τόσο λυσσασμένος ή έχει κάνει καλό ντιλ με το κόμμα. Ελπίζω το δεύτερο.
Ετοιμος ήμουν να μπω όταν διάβασα κάτι ατυχή σχόλια από κινεζολάγνο και γιαπωνεζολάγνο για την εκλογή του αυτοκινήτου της χρονιάς 2025 στην Ελλάδα.
Ευτυχώς όμως ο κινεζολάγνος έκανε την σωστή αγορά και θέλω να του ευχηθώ να το χαρεί όσο μπορεί καλύτερα με την οικογένεια του.
Στα υπόλοιπα νέα, ελπίζω η επικοινωνία των πλανηταρχών σήμερα να φέρει την Ειρήνη στην Ευρώπη...
Ωραίο το γκομενάκι που έχει βάλει εκπρόσωπο τύπου ο πορτοκαλής..
Και ωραία η απάντηση στον σοσιαλιστή γάλλο ευρωβουλευτή που ζήτησε πίσω από τους αμερικανούς το άγαλμα της Ελευθερίας. Του είπε ότι χρωστάνε χάρη στους αμερικανούς που δεν μιλάνε γερμανικά σήμερα...
Θα ήταν τρομερό.
Σκέφτεστε την Σιτροέν να σχεδιάζει όπως η φολκσβάγκεν... Τγομερό...
Βασικά η αρχική μου άποψη ήταν να απέχω λίγες μέρες και να επιστρέψω όταν θα κάνω το τέστ ντράιβ του νέου αιρκρος, αλλά μάλλον θα πάμε κοντά στο Πάσχα, οπότε τράβαγε πολύ.
Μπορεί όμως να ακολουθήσω και άλλη πολιτική στον διάλογο...
Α έκανα την Παρασκευή και την αίτηση για την σύνταξη. Παραμένοντας εργαζόμενος βέβαια.
Αυτά και ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας.
Οτσο για την βάρκα δεν.
Γενικά μου αρέσει η απλότητα ή η πολυτέλεια. Ο,τι μπορώ να έχω κάθε φορά. Μεσοβέζικες λύσεις όχι. Είναι απλά ταλαιπωρία.
Σαν να παίρνεις καινούργιο γερμανικό αμάξι...
-
Αμα εβγαζε βαρκες η σιτροεν και βαρκα θα ειχες .
-
Τι έγινε εδώ;
Όχι δεν πέταξα τα συγγράματα από τη ντουλάπα, διότι δεν τα έχω στην ντουλάπα. Η ντουλάπα είναι μικρή και ίσα που χωράει τα ρούχα μας διότι οι εργολάβοι φτιάχνουν μικρές ντουλάπες στα διαμερίσματα. Και το δικό μου είναι ένα μικρό διαμέρισμα για να βγάλει ο εργολάβος έξτρα γκαρσονιέρες στον πρώτο όροφο να τις πουλήσει και να γίνει κυρ παντελής. Τρομάρα του.
Όσο για τον επιχειρηματία από πάνω που θέλει και ποσοστό πείτε του δώσαμε και κλείστε την πόρτα.
-
@otso said in criuser vs Lap:
Αμα εβγαζε βαρκες η σιτροεν και βαρκα θα ειχες .
Βγάζει. Αλλά θα είχα κρούζερ, ή καταμαράν.
Και επειδή κοστίζουν και δεν φημίζομαι για την ευλυγισία μου, ούτε βάρκα...
criuser vs Lap