-
@fanis75 said in Hyundai Inster (2024):
@jammamon said in Hyundai Inster (2024):
Το είδα σήμερα δια ζώσης στην Αλεξάνδρας, δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
Χάλια ειναι, τι να σου αρέσει από δαύτο!?!?
Εμφανισιακά είναι σαν κορεάτικη έκδοση του Dacia Spring..
-
Νταξει παιδια γούστα είναι αυτα
Και γω οταν πρωτοείδα το casper (το ιδιο αμάξι αλλα σε βενζινη) δεν μου άρεσε
Μετα σιγα σιγα το συνηθισα και πλέον το inster μου αρέσει
Παντως ασχετως εμφανισης είναι παρα πολύ πρακτικο και εκμεταλεύεται πολύ καλά τους χωρους του.
Μονο στην τιμη τα χαλάμε λίγο αλλα γενικα το θεωρώ πολύ αξιολογο για ηλεκτρικο αμαξακι πόλης
-
Το inster έχει απείρως μεγαλύτερους χώρους από το leap..Είναι θαύμα το πώς έχουν κάνει τόσο μεγάλους χώρους..Με τέρμα πίσω το πίσω κάθισμα (άρα μικρό χώρο αποσκευών) χωράει και 2μετρος πίσω. Δεν υπάρχει...
-
@poliviosfp said in Hyundai Inster (2024):
Το inster έχει απείρως μεγαλύτερους χώρους από το leap..Είναι θαύμα το πώς έχουν κάνει τόσο μεγάλους χώρους..Με τέρμα πίσω το πίσω κάθισμα (άρα μικρό χώρο αποσκευών) χωράει και 2μετρος πίσω. Δεν υπάρχει...
Έτσι έπρεπε να ναι όλα τα αυτοκίνητα
-
@lap said in Hyundai Inster (2024):
Αν ήταν έτσι το fiesta ή το R5 θα μιλάγαμε για τα τέλεια τουτού..
-
Αν ήταν έτσι το fiesta ή το R5 θα μιλάγαμε για τα τέλεια τουτού..
Ακριβώς! Είναι εκνευριστικό που κανένας ευρωπαίος κατασκευαστής δεν το σκέφτεται!
-
Γιατί μετακομίσεις κάνουμε κάθε μέρα!?! Απορρώ τι τους θέλετε όλοι τόσους χώρους!
-
Μετά το Suzuki που είναι σαν κουτί απορώ πως οδηγούσαμε αυτά τα σφηνοειδή σχήματα!
Έχω απορρίψει πολλά αυτοκίνητα για αυτόν τον λόγο !
Α ρε Suzuki βγάλτο turbo να γίνει ωραίο γλέντι με τετρακίνηση!
Ή έστω το instar να βγει ως mhev
-
Μετά το Suzuki που είναι σαν κουτί απορώ πως οδηγούσαμε αυτά τα σφηνοειδή σχήματα!
Το σωστό αμάξι έχει 2/5 (τουλάχιστον κανονικά ειναι 3/5) μούρη και χώρους ίσα ίσα, στα 4.5-5 μέτρα φυσικά. Κλασσική Αμερικανιά αλα Τρανς Αμ!!
-
Ε ναι, αλλά εγώ μιλώ για καθημερινό όχημα!
-
Το σωστό αμάξι έχει 2/5 (τουλάχιστον κανονικά ειναι 3/5) μούρη και χώρους ίσα ίσα, στα 4.5-5 μέτρα φυσικά. Κλασσική Αμερικανιά αλα Τρανς Αμ!!
Αυτα είναι για Αμερική , συμφωνώ αλλά όχι για εδώ .
Στην Ευρώπη με τα στενάκια και με τα λίγα πάρκινγκ στις πόλεις και ακόμα περισσότερο σε Τόκιο και μεγαλουπόλεις στην Ασία γενικά ταιριάζουν τα μικρά οχήματα με μεγάλους χώρους .
Αυτές οι χώρες έχουν ιστορία και έχουν χτιστεί πολύ παλιότερα από τα αυτοκίνητα.
Έτσι αυτοκινητάκια τετοιου τύπου σχεδιάστηκαν για αυτές τις πόλεις και μικρή κατανάλωση και μικρές διαστάσεις και μεγάλους χώρους
Αντιθέτως η Αμερική που δεν έχει ιστορία και δεν έχει έθνος αφού είναι συνονθύλευμα από αποικους από ευρωπη και μετανάστες ή δούλους παλιότερα από αφρικη αφού σκότωσε τους πραγματικούς Αμερικανούς (Ινδιάνους) και έγινε land of the free έχτισε τις πόλεις της αφού είχε ανακαλυφθεί το αμάξι ή επειδή είχαν μεγάλες εκτάσεις λίγοι και αραιοκατηκοιμενες περιοχές όταν αναβαθμίστηκαν σε πόλεις δεν είχαν πρόβλημα χώρων και έκτισαν πόλεις με τεράστιους δρόμους και πάρκινγκ . Οπότε εκεί μπορείς να έχεις τεράστια αμάξια με τεράστιους κινητήρες που πάνε άχρηστοι βέβαια αφού δεν μπορείς να πας πανω από 100χλμ/ω. Αλλά στα @@ τους γιατί η βενζίνη είναι πολύ φτηνή . Πολύ θόρυβος , μόνο ευθείες και μόνο 0-100
Υγ παρόλο που φαίνεται ότι την θάβω λατρεύω να πηγαίνω Αμερική . Όλα είναι υπερβολικά εκεί , πολύ διαφορετικά από δω και το διασκεδάζω. Αλλά η ιστορία είναι ιστορία και η πραγματικότητα αυτή είναι
-
Γιατί μετακομίσεις κάνουμε κάθε μέρα!?! Απορρώ τι τους θέλετε όλοι τόσους χώρους!
Οχι. Αλλά είναι ιδιανικό να έχεις ένα τέτοιο μικρό αμαξάκι πόλης σε αυτές τις διαστάσεις και να μπορείς να το εκμεταλλευτείς λόγω μεγάλων χώρων.
-
@cirus said in Hyundai Inster (2024):
Έτσι αυτοκινητάκια τετοιου τύπου σχεδιάστηκαν για αυτές τις πόλεις και μικρή κατανάλωση και μικρές διαστάσεις και μεγάλους χώρους
Εεε ναι, μιζέρια!! Εαν ειναι να πάρω τέτοιο αμάξι, καλύτερα να μην έχω καθόλου και να πηγαίνω με ΜΜΜ.
-
Εεε ναι, μιζέρια!! Εαν ειναι να πάρω τέτοιο αμάξι, καλύτερα να μην έχω καθόλου και να πηγαίνω με ΜΜΜ.
Δεν είμαστε μίζεροι, φτωχοί ήμαστε και γω αν είχα χρήματα και ήμουν εισοδήματος με mustang θα πήγαινα παντού και θα πλήρωνα για πάρκινγκ.
Αλλά η πραγματικότητα απέχει παρασάγγας οπότε μια χαρά διασκεδαστικά σαν παιχνίδια είναι τέτοια αμαξάκια . Το yudo μου το λατρεύω κάθε φορά που το χρησιμοποιώ αντιθέτως με το Ka που είχα και απλά ήταν μέσο μετακίνησης και το inster αντίστοιχα το ίδιο πράγμα θα το γουστάρα πολύ. Είναι compact με πολύ καλή διαμόρφωση χώρου και σαν ηλεκτρικό θα είναι πάρα πολύ ευχάριστη η συμβίωση μαζί του
Αυτό δεν μας εμποδίζει από το να είμαστε χαρούμενοι και όχι μίζεροι
-
Και οι Ιάπωνες έχουν money αλλά με kei cars κυκλοφορούν. Απλά δεν τα σπαταλάνε σε θέσεις πάρκινγκ και περιττά έξοδα που απαιτούνται για να έχεις ένα κανονικό. Αν όλοι είχαν Mustang στην Αθήνα τα προάστια θα έφταναν στη Λαμία.
-
Δεν είμαστε μίζεροι, φτωχοί ήμαστε και γω αν είχα χρήματα και ήμουν εισοδήματος με mustang θα πήγαινα παντού και θα πλήρωνα για πάρκινγκ.
Δεν ισχύει αυτό που λές! Με τα λεφτά που έδωσε για το Πούμα έπαιρνες 3-4 Τρανς Αμ να έχεις να παίζεις και σου έμεναν ρέστα για εέρβις!
-
Δεν ισχύει αυτό που λές! Με τα λεφτά που έδωσε για το Πούμα έπαιρνες 3-4 Τρανς Αμ να έχεις να παίζεις και σου έμεναν ρέστα για εέρβις!
Τα εξοδα για αμάξι δεν είναι η αγορά , και πορσε επαιρνα.
Το να μπορεις να συντηρήσεις ενα αμάξι είναι το δυσκολο οχι να το πάρεις μεταχειρισμένο
-
Στην σελίδα της hyundai λέει "...φορτίζει από 10% στο 80% σε 30 λεπτά. Όσο χρειάζεται για ένα σύντομο διάλειμμα και ένα απολαυστικό σνακ."
Πώς τα λένε τα ατιμούλια το ότι θα σπαταλάς ένα μισάωρο...
-
Το να μπορεις να συντηρήσεις ενα αμάξι είναι το δυσκολο οχι να το πάρεις μεταχειρισμένο
Tσάμπα συντήρηση έχουν τα Αμερικάνικα που λέω, ανταλλακτικά με το κιλό!
-
Tσάμπα συντήρηση έχουν τα Αμερικάνικα που λέω, ανταλλακτικά με το κιλό!
Δεν είχα ποτε και δεν εχω ιδεα οποτε τα φοβαμαι. Επίσης καινε τον πάτο τους, αυτό το ξέρω
Hyundai Inster (2024)