-
Τα έλεγε ο γάτος!
-
Μάλλον του πείραξε το αμάξι στο ψαρονέφρι...
-
Χαχα εάν πήγε κάποια στιγμή τουαλέτα και γύρισε με λάσπες στα πόδια, πολύ πιθανόν
-
@criuser said in Peugeot 3008 2016:
Πότε θα το πας για σέρβις ?
Αρχή Μάρτη έχω κλείσει.
Σκεφτόμουν όμως μήπως τους πάρω τηλέφωνο αν έχουν νωρίτερα και με βολεύει, μήπως αλλάξω ημερομηνία. -
Μόνο του δικού χαλάει εκεί που το πάει που όλα τα άλλα θα είχαν μείνει εκεί πάνω.
Δεν πείθετε πλέον. Μέχρι και ο Μπαρτζώκας λιγότερο γραφικός είναι από εσάς εκεί στα μπουρνάζια...
-
@katafractos17 said in Peugeot 3008 2016:
@groover1972 said in Peugeot 308 (2013):
@katafractos17 said in Peugeot 308 (2013):
Το έκανε πάλι πριν λίγο που το πήρα από τη δουλειά να φύγω.
Τα υπόλοιπα γνωστά, τα ξέρετε.
Η συχνότητα μεγαλώνει λοιπόν.Να δω τι θα μου πουν όταν θα το πάω για service.
Μπορώ να ρωτήσω γιατί δεν το πας αφού έχεις θέμα, και περιμένεις το Service? Αφού σου προτείνει να το πας σε συνεργείο εξουσιοδοτημένο, μήπως πρέπει, όντως να το πας; Ασε που μπορεί να είναι και θέμα εγγύησης αν σε προειδοποιεί να το πας 2,3 φορές (ας μας πουν και οι Γάτοι που πάνε συνέχεια στο Ρεμνουνδο)
Το ανέφερα όταν έκλεισα ραντεβού, καθώς επίσης πως με επανεκκίνηση εξαφανίζεται το πρόβλημα και μου είπαν ότι θα το δουν τότε.
Άλλωστε δεν είναι μακριά. Στην αρχή του Μάρτη θα το πάω.Σωστό.
-
Λίγο που το έψαξα στο internet, κάποιοι μιλάνε για αλλαγή ή φόρτιση μιας εκ των δύο ή και των δύο 12βολτων μπαταριών και κάποιοι για αλλαγή του Battery Management Protection Unit (BPGA).
Ίσως να έχουν πέσει οι 12βολτες μιας και στη μεγάλη πλειοψηφία κινούμαι μόνο ηλεκτρικά.
Βέβαια όταν χρειάζεται να τις φορτίσει, παίρνει ο θερμικός και μέχρι να κάνει μερικά χιλιόμετρα ώστε να τους δώσει κάμποση φόρτιση, δε με αφήνει να γυρίσω σε ηλεκτροκινητήρα.
Οπότε κανονικά θα πρέπει να είναι φορτισμένες.
Εκτός αν έχει πέσει η απόδοσή τους γενικώς από την πολύ αχρηστία, μιας και όπως είπα μέσα στην πόλη πηγαίνω αποκλειστικά σχεδόν με ηλεκτροκινητήρα.Τεσπά. Ίδωμεν.
-
@spi_duster said in Peugeot 3008 2016:
Το έκανε πάλι πριν λίγο που το πήρα από τη δουλειά να φύγω.
Τα υπόλοιπα γνωστά, τα ξέρετε.
Η συχνότητα μεγαλώνει λοιπόν.Να δω τι θα μου πουν όταν θα το πάω για service.
Ερώτηση. Η μπαταρία σε τι κατάσταση είναι? 4ετιας? Παίζει να προκαλεί μειωμένο performance των συστημάτων αν έχει αδυνατίσει?
3ετιας.
Όπως ανέφερα στο προηγούμενο ποστ, ίσως να είναι κάποια από τις 12βολτες.
Το είχαν αναφέρει και οι criuser και gtsartsal νωρίτερα ότι ίσως να υπάρχει θέμα εκεί. -
Συγνώμη δε το παρακολουθησα και σε ανάγκασα να το επαναλαβεις. Για εμένα μια μπαταρία με μειωμένη απόδοση ειναι ο πρώτος υποπτος. Παιζει με μια αντικατάσταση μπαταρίας να λυθούν τα θέματα ως δια μαγείας.
-
Ίσως να έχουν πέσει οι 12βολτες μιας και στη μεγάλη πλειοψηφία κινούμαι μόνο ηλεκτρικά.
Βέβαια όταν χρειάζεται να τις φορτίσει, παίρνει ο θερμικός και μέχρι να κάνει μερικά χιλιόμετρα ώστε να τους δώσει κάμποση φόρτιση, δε με αφήνει να γυρίσω σε ηλεκτροκινητήρα.Δεν φορτίζουν από την μπαταρία κίνησης, μόνο απο τον κινητήρα? Εντύπωση μου κάνει. Γιατί συνήθως η 12βολτη φορτίζει και απο την μεγάλη μπαταρία και έτσι δεν έχει θέμα ακόμα και εαν κινείσαι μόνο ηλεκτρικά. Παράδειγμα στο Κούγκα του κουμπάρου μου, είχε να ανάψει ο θερμικό κάπου 3 μήνες και η 12βολτη φόρτιζε κανονικά.
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Βέβαια όταν χρειάζεται να τις φορτίσει, παίρνει ο θερμικός και μέχρι να κάνει μερικά χιλιόμετρα ώστε να τους δώσει κάμποση φόρτιση, δε με αφήνει να γυρίσω σε ηλεκτροκινητήρα.Δεν φορτίζουν από την μπαταρία κίνησης, μόνο απο τον κινητήρα? Εντύπωση μου κάνει. Γιατί συνήθως η 12βολτη φορτίζει και απο την μεγάλη μπαταρία και έτσι δεν έχει θέμα ακόμα και εαν κινείσαι μόνο ηλεκτρικά. Παράδειγμα στο Κούγκα του κουμπάρου μου, είχε να ανάψει ο θερμικό κάπου 3 μήνες και η 12βολτη φόρτιζε κανονικά.
Δεν το ξέρω σίγουρα.
Κάποιες φορές παίρνει ο θερμικός και αν δεν κάνει μερικά χιλιόμετρα δεν σε αφήνει να γυρίσεις σε ηλεκτροκινητήρα, βγάζοντας μήνυμα ότι δεν είναι διαθέσιμη η ηλεκτρική λειτουργία λόγω εξωτερικών συνθηκών.
Όταν το είχα πρωτοψάξει αυτό, έλεγαν ότι ένας από τους λόγους που συμβαίνει είναι και ότι χρειάζεται να φορτίσει τις 12βολτες.
Νομίζω ότι μου το είχαν και στο service αλλά δεν θυμάμαι. Στα ξένα forum της Peugeot όμως το είχα διαβάσει σίγουρα.Έχει τύχει και σε εμένα 2-3 μήνες να μην ανάψει ο θερμικός, χωρίς να έχουν δείξει θέμα οι 12βολτες ή να χρειαστεί να πάρει ο θερμικός για να κάνει την παραπάνω λειτουργία που περιέγραψα.
Τι να σου πω.
Δεν ξέρω στα σίγουρα πως το διαχειρίζεται. -
εγω εχω απειρα θεματα
μεχρι και επικινδυνα
και φυσικα με τις 12βολτες
ακομη και τωρα που μιλαμε
αλλα αυτο το προβλημα ποτες -
Σήμερα το πρωί που το έκανε πάλι, δεν το αναβόσβησα για να "αυτοεπισκευαστεί"
και να γυρίσει σε ηλεκτρική λειτουργία παρά το άφησα να δουλέψει με βενζικοκινητήρα καθόλη τη διάρκεια μέχρι που έφτασα στη δουλειά, μήπως και να είναι θέμα 12βολτων και τους δώσει λίγο.
Η Autoοne δεν είχε διαθέσιμη ημερομηνία για να το πάω νωρίτερα.
Μου είπαν βέβαια πάλι πως θα το δουν τότε, αλλά αν θέλω μπορώ να το πάω και έκτακτα και να μείνει μέχρι να βρουν διαθέσιμο χρόνο να το πιάσουν.Μήπως να βάλω το Γάτο να ενεργοποιήσει τα κονέ του στον Ρεμούνδο να το πάω να το πιάσουν άμεσα;
-
@gatoz said in Peugeot 3008 2016:
εγω εχω απειρα θεματα
μεχρι και επικινδυνα
αλλα αυτο το προβλημα ποτεςΟύτε ένα θέμα δεν είχες.
Είχες θέματα που δημιούργησες ΕΣΥ με την εκτός δρόμου συνεχή και σκληρή χρήση ενός αυτοκινήτου που δεν δήλωσε ποτέ ότι ήταν για σκληρή εκτός δρόμου χρήση.
-
Σήμερα το πρωί που το έκανε πάλι, δεν το αναβόσβησα για να "αυτοεπισκευαστεί"
και να γυρίσει σε ηλεκτρική λειτουργία παρά το άφησα να δουλέψει με βενζικοκινητήρα καθόλη τη διάρκεια μέχρι που έφτασα στη δουλειά, μήπως και να είναι θέμα 12βολτων και τους δώσει λίγο.
Η Autoοne δεν είχε διαθέσιμη ημερομηνία για να το πάω νωρίτερα.
Μου είπαν βέβαια πάλι πως θα το δουν τότε, αλλά αν θέλω μπορώ να το πάω και έκτακτα και να μείνει μέχρι να βρουν διαθέσιμο χρόνο να το πιάσουν.Μήπως να βάλω το Γάτο να ενεργοποιήσει τα κονέ του στον Ρεμούνδο να το πάω να το πιάσουν άμεσα;
Τρίβεσαι στην γκλίτσα του τσοπάνη και εσύ...
Να ξανασυναντηθείς μαζί του...
-
Είχες θέματα που δημιούργησες ΕΣΥ με την εκτός δρόμου συνεχή και σκληρή χρήση ενός αυτοκινήτου που δεν δήλωσε ποτέ ότι ήταν για σκληρή εκτός δρόμου χρήση.
Ξεχνάς ότι τα περισσότερα θέματα τα είχε πριν καν πατήσει στο χώμα 1η φορά!!
Τώρα ναι, τα ημιαξόνια μάλλον οφείλονται σε κακή χρήση, δεν αντιλέγω. Αλλά τα ηλεκτρικά, μηχανικά και ηλεκτρονικά οφείλονται σε βλακεία των γάλλων.
-
εγω εχω απειρα θεματα
μεχρι και επικινδυνα
αλλα αυτο το προβλημα ποτεςΟύτε ένα θέμα δεν είχες.
κολοκυθια
ΕΣΥ εισαι πορωμενος με τα γαλλοκωλοχρεπα -
Η αλήθεια ενοχλεί βλέπω...
-
@fanis75 said in Peugeot 3008 2016:
Ξεχνάς ότι τα περισσότερα θέματα τα είχε πριν καν πατήσει στο χώμα 1η φορά!!
Τώρα ναι, τα ημιαξόνια μάλλον οφείλονται σε κακή χρήση, δεν αντιλέγω. Αλλά τα ηλεκτρικά, μηχανικά και ηλεκτρονικά οφείλονται σε βλακεία των γάλλων.
ποια ημιαξονια σε κακη χρηση?
για ονομα!
εχουν προβληματικα πισω διαφορικα, ειναι γνωστο προβλημα των hybrid4 -
εχουν προβληματικα πισω διαφορικα, ειναι γνωστο προβλημα των hybrid4
Λάθος! Είναι ένα από τα πολλά γνωστά προβλήματα....να ήταν ένα μόνο καλά θα ήταν!
Peugeot 3008 2016