-
-
«Μα ποιος θα αγοράσει αυτά τα κινέζικα;» #976
Επειδή ακόμα δεν έχουν έρθει Ελλάδα τα τινατοτεράστια Γαλλικά ηλεκτρικά. Μόλις έρθουν, θα τα πετάξουν (ναι πετάξουν, ούτε καν πουλήσουν!!) ΟΛΟΙ τα κινέζικα και θα πάρουν Σε τριο ηλεΧτρικό με τεχνολογία του Ήλωνα από τον Άρη.
Μην γελάτε ,είναι ικανοί να βάλουν το στροφόμετρο στα ηλεκτρικά!!!!!!
-
@antonmone said in BYD forum:
Επειδή ακόμα δεν έχουν έρθει Ελλάδα τα τινατοτεράστια Γαλλικά ηλεκτρικά. Μόλις έρθουν, θα τα πετάξουν (ναι πετάξουν, ούτε καν πουλήσουν!!) ΟΛΟΙ τα κινέζικα και θα πάρουν Σε τριο ηλεΧτρικό με τεχνολογία του Ήλωνα από τον Άρη.
Μην γελάτε ,είναι ικανοί να βάλουν το στροφόμετρο στα ηλεκτρικά!!!!!!
τουλαχιστον θα εχεις κατι να κανεις οσο περιμενεις το σετριο να επιταχυνει στα 50km/h
-
-
ΨΕΜΜΑΤΑ!
Τα βάζουν μαζί όλα τα ηλεκτρικά σκουπάκια ώστε όταν πάρουν φωτιά να μην καούν και τα υπόλοιπα κανονικά αυτοκίνητα!
Στην Αραχωβα να σας δω μπαταριολαγνοι!Είναι και κάτω από τον υποσταθμό, οπότε κεραυνός πάνω στον υποσταθμό, έκρηξη του υποσταθμού και ησυχάσαμε από 3 κινέζικα...
-
ΨΕΜΜΑΤΑ!
Τα βάζουν μαζί όλα τα ηλεκτρικά σκουπάκια ώστε όταν πάρουν φωτιά να μην καούν και τα υπόλοιπα κανονικά αυτοκίνητα!
Στην Αραχωβα να σας δω μπαταριολαγνοι!Είναι και κάτω από τον υποσταθμό, οπότε κεραυνός πάνω στον υποσταθμό, έκρηξη του υποσταθμού και ησυχάσαμε από 3 κινέζικα...
Δεν χρειάζεται αυτά παίρνουν φωτιά μόνα τους!Αναμονη για το mono e Vitara!
-
Έχω μια μεγάλη ιδιοτροπία. Πρέπει να μου αρέσει εμφανισιακα το αμάξι που θα πάρω. Το δελφίνι μπροστα είναι χάλια.
και να μην ειναι πανω απο 4.20 και να μην καινε πολυ και να εχουν πλουσιο εξοπλισμο και να μην ακουγεται κανενας θορυβος και να ειναι θερμικα-υβριδικα και ιδανικα οταν τα παρκαρεις να συρρικνωνονται ωστε να τα βαζεις στην τσεπη σου, ωστε να μην τα πορτιασει κανεις και να μην ειναι πολυ ακριβα
ξεχασα κατι;
Ε ναι, τι να κανουμε έχουμε απαιτήσεις!
Αλλιως εταιρική παροχή να τα γράφεις όλα στα π@π@ρια σου!
Ξεχασες και το να μην ειναι ηλεκτρικά και χάνεις χρόνο στη φόρτιση -
Κ εμένα δεν μου αρέσει από μπροστά! Όσο βλέπω όμως specs κ ειδικά στον ανταγωνισμό έρχομαι στα ίσα μου. Νομίζω το δελφίνι
ήταν κραχτης.
atto 2 ωραίο, αλλά μικρή μπαταρία , όχι πολλαπλοί πίσω κ ελάχιστα πιο μεγάλο ΚΑΙ πιο ακριβό.
Πισίνα νερό ----> φωλιά δελφίνια
Έχω μια μεγάλη ιδιοτροπία. Πρέπει να μου αρέσει εμφανισιακα το αμάξι που θα πάρω. Το δελφίνι μπροστα είναι χάλια.
Η ποιότητα κατασκευής είναι σχετικά οκ μιας και στου Dettol εγώ άκουσα συντονισμους και τσίκι τσίκι.
Για τα λεφτά τους τίμια.Δεν ξέρω σε τι περίπτωση έχω πέσει. Δεν κάνει Τσικ. Μιλάμε κυνηγάω όλες τις λακούβες για επιβεβαίωση.
Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη ξέρουν την περιοχή πάνω από τουρκικό προξενείο που είναι λιθοστρωμενοι οι δρόμοι. Τίποτε μιλάμε
Σκέφτομαι να βάλω led ambient κ ο γιος δεν με αφήνει να ξεκουμπώσω πλαστικό!Το βλέπω σαν εργαλείο για την ασχήμια μπροστά.Απο πίσω κ πλάι μου αρέσει...
-
και να μην ειναι πανω απο 4.20 και να μην καινε πολυ και να εχουν πλουσιο εξοπλισμο και να μην ακουγεται κανενας θορυβος και να ειναι θερμικα-υβριδικα και ιδανικα οταν τα παρκαρεις να συρρικνωνονται ωστε να τα βαζεις στην τσεπη σου, ωστε να μην τα πορτιασει κανεις και να μην ειναι πολυ ακριβα
ξεχασα κατι;
Ε ναι, τι να κανουμε έχουμε απαιτήσεις!
Αλλιως εταιρική παροχή να τα γράφεις όλα στα π@π@ρια σου!
Ξεχασες και το να μην ειναι ηλεκτρικά και χάνεις χρόνο στη φόρτισηεννοειται οτι δεν το ξεχασα! το εγραψα "να ειναι θερμικα-υβριδικα"
-
Κ εμένα δεν μου αρέσει από μπροστά! Όσο βλέπω όμως specs κ ειδικά στον ανταγωνισμό έρχομαι στα ίσα μου. Νομίζω το δελφίνι
ήταν κραχτης.
atto 2 ωραίο, αλλά μικρή μπαταρία , όχι πολλαπλοί πίσω κ ελάχιστα πιο μεγάλο ΚΑΙ πιο ακριβό.
Η ποιότητα κατασκευής είναι σχετικά οκ μιας και στου Dettol εγώ άκουσα συντονισμους και τσίκι τσίκι.
Για τα λεφτά τους τίμια.Δεν ξέρω σε τι περίπτωση έχω πέσει. Δεν κάνει Τσικ. Μιλάμε κυνηγάω όλες τις λακούβες για επιβεβαίωση.
Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη ξέρουν την περιοχή πάνω από τουρκικό προξενείο που είναι λιθοστρωμενοι οι δρόμοι. Τίποτε μιλάμε
Σκέφτομαι να βάλω led ambient κ ο γιος δεν με αφήνει να ξεκουμπώσω πλαστικό!Το βλέπω σαν εργαλείο για την ασχήμια μπροστά.Απο πίσω κ πλάι μου αρέσει...
Πίσω ειναι καλουλι!
Εμενα το τεσλα δεν μου αρεσει από πίσω το πίσω παρμπριζ..
Μπροστά γουστάρω!
Αλλά ειναι μαουνα και χαμηλό!Για το θεμα αν ακους κατι ειναι και θέμα τι πιανει το αυτί σου!
Δεν ακουμε όλοι τα ίδια! -
ήταν κραχτης.
Τότε αντί για δελφίνι, ας το λένε πένσα....
-
ΣΤΑΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
Να ντυθούμε καταλλήλως,έχεις κι άλλα τέτοια;; -
Dettoooool άσε τη δουλειά,έχει ψωμί εδώ σήμερα!!
-
Σιγά μην δουλεύει...
Εχω λίγη ώρα πριν τον καφέ ακόμα..
-
Κληρονόμος;
-
Εν δυνάμει συνταξιούχος με μερική εργασία...
-
Νομιζω οτι εχει γινει παραφθορά του ορου τσικι τσικι. Ο παππους μου το ελεγε για το ποσο καλα δουλευε ο κινητηρας της κορολας του οταν μετα απο 32 αυτοκινητα επελεξε toyota οπου και κατεληξε. Ελεγε ο κινητηρας διαμαντι - τσικι τσικι κανει.
Πλεον παρατηρω οτι χρησιμοποειται για ενοχλητικους θορυβους στο εσωτερικο πιθανον δημιουργημενους απο ακαματη ηλεκτρολογο κατα την εγκατασταση δωρεαν φθηνου συναγερμου κατα την παραδοση νεου αυτοκινητου.
-
-
Οχι η μερική απασχόληση θα μείνει τουλάχιστον μέχρι να αλλάξω δεκαετία...
-
BYD forum