-
Καλησπέρα Τάκη ,είμαι Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ!!
True story ,viral στο Yt εδώ και χρόνια!
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εγώ το ανάποδο! Πανάθα είμαι, αλλά για χρόνια στο μπάσκετ Ολυμπιακός, γιατί ο ξάδερφος ήταν βοηθός προπονητής, οπότε τον υποστήριζα!
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Εγώ το ανάποδο! Πανάθα είμαι, αλλά για χρόνια στο μπάσκετ Ολυμπιακός, γιατί ο ξάδερφος ήταν βοηθός προπονητής, οπότε τον υποστήριζα!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@a-d-p said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Δεν είναι ακριβώς έτσι, λόγω κληρονομικής διαδοχής....
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Υπάρχει και ένα μεγάλο πρόβλημα, θερίζει η διαρκής ενδογαμία αιώνες τώρα στο χώρο.
Μα δεν διαφωνώ σε κάτι από αυτά!! Δεν ανέλυσα το φουλ πολίτευμα που θέλω - βασιλία μεν αλλά με εκλογές. Αλλά 1 να έχει την εξουσία και να είναι ικανό. Για αυτό λέω ότι είμαι αριστερός, φιλοβασιλικός - το καλύτερο πολίτευμα! Καμία διαδοχή και καμία κομμουνιστική παράδοση να ορίζει τον επόμενο.
Φανη ένας άνθρωπος την έχει και τώρα! Οι υπουργοί έχουν ένα χαρτοφυλάκιο και σχεδιάζουν νομοσχέδια! Όμως τον γενικό σχεδιασμό κσι κατεύθυνση τον έχει ένας κατά την σύσκεψή του υπουργικού συμβουλίου της κυβερνήσεως! Δηλαδή αυτός που προΐσταται των υπουργών δηλαδή...... (ντραμς αγωνίας) ο πρωθυπουργός!!!!!
Φανη τα έχεις κάνει όλα αχταρμά στο μυαλό σου! Δεν ασχολείσαι και φαίνεται!
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Φανη ένας άνθρωπος την έχει και τώρα!
Mαρέσει που μιλάς και με στόμφο ειδικού και λές μπαρούφες. Μπορει ο ΠΘ να κάνει ό,τι θέλει εαν δεν συμφωνούν οι βουλευτές και οι Υπουργοί του? Μήπως δεν γνωρίζεις ότι η Βουλή μπορεί να ρίξει την κυβέρνηση όποτε θελήσει? Εσύ τα έχεις αχταρμά!
-
Ρε συ σοβαρέψου!!
Σιγά τον στόμφο! Φύγαμε από την στατιστική Β λυκείου που δεν κατανοείς, τώρα πάμε να εξηγήσουμε πως βασιλικοί κομμουνιστές είναι αυτό που συμβαίνει και σήμερα!!!
Το υπουργικό συμβούλιο ο πρωθυπουργός το διορίζει, τις κατευθυντήριες γραμμές αυτού καθώς και το feedback το πράττει ο πρωθυπουργός.
Αυτοί αποτελούν την κυβέρνηση! Ολοι μαζί κατεβάζουν νομοσχέδια που τα ψηφίζει η βουλη!
Οπότε εκπληρώνεις και τα δύο υποθέσεις του πολιτεύματος που σκαρφίστηκες!
-
Στην θέση του βασιλιά που τον ψηφίζει όμως ο λαος... guess who...ο πρωθυπουργός
-
Στην θέση του "κομμουνισμού", οι βουλευτές που ψηφίζονται από τον λαό! Δηλαδή από την δύναμη των πολλών!
Ξέρω αδόκιμες παρομοιώσεις, ιδιαίτερα στον κομμουνισμό αλλά δεν φταίω εγώ για το "κομμουνισμουόμενη μοναρχία!"
-
-
@antonmone είσαι μέλος του κκε;
Ο Καλαμουκης είμαι!
Σοβαρά. Είσαι μέλος του κκε;
Είμαι Κνιτης.
Ησουν πριν 30 χρόνια...
Τώρα είσαι ΚΓΕτης, κομμουνιστική γερουσία Ελλάδας...
-
@nasos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Οχι.
Εσυ κάποιου κόμματος;
Όχι, εσύ είσαι;
Οχι λέμε. Δεν έχω πατήσει το πόδι μου σε κόμματα. Δεν αφιερώνω χρόνο στα κόμματα. Για το μέλλον δεν γνωρίζω. Αλλά μέχρι σήμερα ποτέ. Ούτε ως φοιτητής.
Εσύ;; Δεν ήσουν στην Δ.Α.Π. ΝΔΦΚ;;; Δεν ισχύουν οι πληροφορίες;
Πρώτα ΚΝΕ, μετά ΠΑΣΠ, και μετά ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
Ούτε τρόλει δεν κάνει τόσες στάσεις...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Οχι.
Εσυ κάποιου κόμματος;
Όχι, εσύ είσαι;
Οχι λέμε. Δεν έχω πατήσει το πόδι μου σε κόμματα. Δεν αφιερώνω χρόνο στα κόμματα. Για το μέλλον δεν γνωρίζω. Αλλά μέχρι σήμερα ποτέ. Ούτε ως φοιτητής.
Εσύ;; Δεν ήσουν στην Δ.Α.Π. ΝΔΦΚ;;; Δεν ισχύουν οι πληροφορίες;
Πρώτα ΚΝΕ, μετά ΠΑΣΠ, και μετά ΔΑΠ ΝΔΦΚ.
Ούτε τρόλει δεν κάνει τόσες στάσεις...
Mind the gap
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
... Αν συνεχίσεις θα ξεσκεπάσεις και τον Μπογιόπουλο ξέρω ‘γώ.
Είναι ο Μπογιόπουλος ΚΚΕ?
Οχι ερώτηση παγίδα ηταν,νομίζω ότι είναι με τη Φωνή Λογικής τώρα,ειναι γνωστός λάτρης του ωραίου σκύλου!
Κομμένα τα σχόλια για το Αφροδιτάκι από άμπαλους της πολιτικής...
-
Για παράδειγμα το Salary Explorer για την Ελλάδα αναφέρει ως διάμεσο μισθό τα 2.440 ευρώ μεικτά σε 12μηνη βάση (2091 ή 1520 ευρώ καθαρά σε 14μηνη βάση). Στην πραγματικότητα, όπως προκύπτει από τους πίνακες του ΕΡΓΑΝΗ, το 66% των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα έχουν μικτές αποδοχές κάτω από 1200 ευρώ μικτά ή κάτω από 1000 ευρώ καθαρά. Το ποσό που αναφέρει το salary explorer αντιστοιχεί στο ανώτερο 10% της μισθολογικής κλίμακας του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα.
Που είναι τα παιδιά των φίλων του @criuser με τα 2-2,5 χιλιάρικα καθαρά πριν τα ή μόλις πατημένα 30 έτη τους ;;;
Όλα τα μυαλα της χώρας σε αυτούς έπεσαν;
Δεν έχω πει για 2 - 2,5 ποτέ. Αλλά για 1200-2000 και τα τελευταία για κορίτσια που στα 30 τους έχουν 7-8 χρόνια εμπειρίας.
-
True story ,viral στο Yt εδώ και χρόνια!
Μη πας παραπέρα!
Άλλοι δοξάζουν ως πατριώτες κάποιους ξένους πατριώτες που στρέφονται όμως κατά της πατρίδας τους!
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Για παράδειγμα το Salary Explorer για την Ελλάδα αναφέρει ως διάμεσο μισθό τα 2.440 ευρώ μεικτά σε 12μηνη βάση (2091 ή 1520 ευρώ καθαρά σε 14μηνη βάση). Στην πραγματικότητα, όπως προκύπτει από τους πίνακες του ΕΡΓΑΝΗ, το 66% των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα έχουν μικτές αποδοχές κάτω από 1200 ευρώ μικτά ή κάτω από 1000 ευρώ καθαρά. Το ποσό που αναφέρει το salary explorer αντιστοιχεί στο ανώτερο 10% της μισθολογικής κλίμακας του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα.
Που είναι τα παιδιά των φίλων του @criuser με τα 2-2,5 χιλιάρικα καθαρά πριν τα ή μόλις πατημένα 30 έτη τους ;;;
Όλα τα μυαλα της χώρας σε αυτούς έπεσαν;
Δεν έχω πει για 2 - 2,5 ποτέ. Αλλά για 1200-2000 και τα τελευταία για κορίτσια που στα 30 τους έχουν 7-8 χρόνια εμπειρίας.
Άσε ρε!!! Αλεπουδιαρη
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3