-
@katafractos17 said in BYD forum:
Το ίδιο έχετε κάνει και για το 3008 το οποίο σαπάκι το ανεβάζετε, χρέπι το κατεβάζετε, όμως εμένα που ζω μαζί του και το οδηγώ εδώ και τρία χρόνια σχεδόν, δεν μου έχει βγάλει τίποτα μέχρι τώρα και δεν έχει κάνει κιχ. Μόνο τα service και τίποτα παραπάνω και το έχω ευχαριστηθεί όσο μπορώ περισσότερο.
Για το απλό 3008 λέμε με την ανάρτηση του '80 και το μοτέρ των 130 ίππων, όταν δουλεύει. Άλλο το φεβ, που ειναι το μισό άλλο αμάξι.
-
Το 3008 μας βγήκε Αστραχαν
-
Το 3008 όταν πρωτοβγήκε πριν σχεδόν 7-8 έτη ναι το κοιτούσε ο κόσμος. Από τότε η σχεδίαση του είναι μια συνηθισμένη σχεδίαση σαν αυτήν των υπολοίπων της κατηγορίας. Δεν θέλω αν τον στεναχωρήσω αλλά πλέον κανείς δεν γυρίζει να το κοιτάξει.
Το δε νεότερο έχει εντυπωσιακά στοιχεία αλλά είναι κάπως χοντροκομμένο σε σχεδίαση.
Για αυτό λέω πως ναι μεν η σχεδίαση για ένα μηχάνημα είναι σημαντική αλλά μετά δύο τρία έτη τη συνηθίζει το μάτι, κανείς δεν εντυπωσιάζεται, ο ανταγωνισμός εξελίσσεται σχεδιαστικά και έτσι περνάμε στην ουσία που είναι η μηχανολογία του.
Για παράδειγμα σκέψου σε ένα πάρκινγκ το 7 ετών 3008 κι δίπλα του το ινδικό mahindra
Στοιχημάτισε ποιο θα γυρίζει κεφάλια στην σημερινή εποχή;
-
Ή έχει δική της τεχνολογία σε μπαταρίες και είναι χάλια ή έχει Κινέζικη και είναι καλή.
Απλό ειναι: έχει κινέζικη, αλλά όχι την καλή (blade κλπ.) αλλά την παλιά, την μπακατέλα, την χάλια! Δηλαδή δεν έχει δικιά της αλλά ψώνισε και την φτηνιάρικη, δεν πήρε την καλή τεχνολογία.
Σε ΟΛΑ τα άλλα συμφωνώ 100% μαζί σου, ως τρόπο σκέψης και ότι ο καθένας έχει άλλα ζητούμενα, ακόμα και ανά περίοδο της ζωής του. Απλά τα πεζώ τα βάζω στην κατηγορία νοικοκυρά και όχι άλογο της πίστας, που ειναι π.χ. μια bmw.
της πίστας στο Μπουρνάζι είναι μόνο...
-
Ή έχει δική της τεχνολογία σε μπαταρίες και είναι χάλια ή έχει Κινέζικη και είναι καλή.
Απλό ειναι: έχει κινέζικη, αλλά όχι την καλή (blade κλπ.) αλλά την παλιά, την μπακατέλα, την χάλια! Δηλαδή δεν έχει δικιά της αλλά ψώνισε και την φτηνιάρικη, δεν πήρε την καλή τεχνολογία.
Σε ΟΛΑ τα άλλα συμφωνώ 100% μαζί σου, ως τρόπο σκέψης και ότι ο καθένας έχει άλλα ζητούμενα, ακόμα και ανά περίοδο της ζωής του. Απλά τα πεζώ τα βάζω στην κατηγορία νοικοκυρά και όχι άλογο της πίστας, που ειναι π.χ. μια bmw.
κολοκυθια
στην κατηγορια #ola_poutana ειναι
...παλι ρεμουνδο αυριο...
παλι μουαγιεΠάλι θα πληρώσει το λήζινγκ τα σπασμένα στα βουνά...
Μήπως έχεις αγοράσει την λήζινγκ και δεν εφαρμόζουν τον όρο για τα εκτός δρόμου παιχνίδια ?
-
κολοκυθια
στην κατηγορια #ola_poutana ειναι
...παλι ρεμουνδο αυριο...
παλι μουαγιεΠάλι θα πληρώσει το λήζινγκ τα σπασμένα στα βουνά...
Μήπως έχεις αγοράσει την λήζινγκ και δεν εφαρμόζουν τον όρο για τα εκτός δρόμου παιχνίδια ?
ως φαινεται στους βουπου, το μπουρναζι ειναι βαρδουσια και το περιστερι αγραφα
-
Αν έχεις να διαθέσεις τέτοιο ποσό για αυτοκίνητο στα @@ σου αν θα πας και 5 φορές Ρεμούνδο ή BMW service ή Karenta κτλ.
Σε ολα τα αλλα δεν θα διαφωνησω, αλλα εδω ειμαι καθετος. Το να σε αφησει το αμαξι και να το τρεχεις στο συνεργειο, δεν ειναι μονο απωλεια χρηματων, αλλα απωλεια χρονου και τεραστιο ξεβολεμα. Οταν λεω ξεβολεμα δεν εννοω οτι χαλαει η ζαχαρενια μας, αλλα οτι δυσκολευει την εκπληρωση υποχρεωσεων ειτε επαγγελματικων ειτε οικογενειακων (να πας τα παιδια σχολειο, να τα πας σε δραστηριοτητες, ραντεβου στον ιατρο κτλπ).
Ε, αν πρόκειται για premium το οποίο έχεις την οικονομική δυνατότητα να αγοράσεις και να συντηρείς, τότε επί το πλείστον υπάρχει και δεύτερο αυτοκίνητο στην οικογένεια.
Όχι ότι πρέπει να είσαι πλούσιος για να έχεις δεύτερο, αλλά στην παραπάνω περίπτωση συνήθως υπάρχει.
Εκτός αυτού θα πάρεις πιθανόν και αυτοκίνητο αντικατάστασης.
Η Καρέντα βέβαια άρχισε κάποια στιγμή να τα χρεώνει 8€ την ημέρα. Έλεος...Είχαν τελειώσει τα δικά της αντικατάστασης και νοίκιαζε...
-
@lap
Προσωπικά δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο που θα έφτανα οριακά την αγορά του ή που θα χρειαζόταν κάποια υπέρβαση και εν συνεχεία η οικονομική μου κατάσταση δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει τη διατήρηση και συντήρηση του.
Χρειάζονται κάποιες ισορροπίες.
Πας μέχρι εκεί που φτάνεις.
Οπότε για να αγόραζα αυτοκίνητο που κοστίζει τόσα χρήματα, θα το έκανα μόνο αν ήμουν φραγκάτος.10 χιλιάρικα ζημιά δεν είναι συνήθης περίπτωση προβλήματος, οπότε ως παράδειγμα που θα αντιμετωπίσει κάποιος είναι πολύ ιδιαίτερο.
Μιλάμε για πιο συνηθισμένα προβλήματα.Τώρα όσον αφορά προβληματα powertrain και διάφορα άλλα σε διάφορα αυτοκίνητα και μάρκες, επειδή κάποιος το έχει πει σε κάποιον ή πού έχει έναν γνωστό που του έχει τύχει ή που ξέρει κάποιον μέσα στα συνεργεία, τους φορτιστές, τους ηλεκτρολόγους, κτλ, όλοι έχουμε από μια ιστορία να πούμε. Κι εγώ και όλοι.
Ο Γάτος έχει φάει την ταλαιπωρία της ζωής του κι εγώ πάω μόνο μια φορά κάθε χρόνο για service.
Βγάλε άκρη.Το 3008 έχει φάει την ταλαιπωρία της ζωής του όχι ο γάτος που το ταλαιπωρεί.
-
αλλά το τούμπανο που τραγουδάει στην πίστα ή το άλογο που περπατάει στο πεζοδρόμιο και το χαζεύει ο μισός πλανήτης,
Εγώ πάντως τις προάλλες κολλημένος στην κίνηση πίσω από ένα νέο 3008 ένιωθα κάπως...έτσι
Ποιο άλογο;
Ακόμη και η χυδαία X6 όταν κυκλοφόρησε μπροστά του σήμερα μοιάζει με την Jennifer LopezΈχουμε διαφορετική άποψη για το τι εστί τούμπανο και άλογο που γυρίζει και το κοιτάζει ο μισός πλανήτης.
Ο βαγκ έχει αισθητική του 1970 και θυμάται την Μέρκελ νέα σε γυμνή φωτογράφηση στην Κρήτη.
-
αλλά το τούμπανο που τραγουδάει στην πίστα ή το άλογο που περπατάει στο πεζοδρόμιο και το χαζεύει ο μισός πλανήτης,
Εγώ πάντως τις προάλλες κολλημένος στην κίνηση πίσω από ένα νέο 3008 ένιωθα κάπως...έτσι
Ποιο άλογο;
Ακόμη και η χυδαία X6 όταν κυκλοφόρησε μπροστά του σήμερα μοιάζει με την Jennifer LopezΈχουμε διαφορετική άποψη για το τι εστί τούμπανο και άλογο που γυρίζει και το κοιτάζει ο μισός πλανήτης.
Ο βαγκ έχει αισθητική του 1970 και θυμάται την Μέρκελ νέα σε γυμνή φωτογράφηση στην Κρήτη.
Δεξιό σεξιστικό σχόλιο!!!
-
Με περίμενες στην γωνία;
Ήταν πολιτικό με αυτοκινητιστικη χροιά και περιβαλλοντική οπτική με εσανς διακοπών...
BYD forum