-
@wantone said in LOTUS Forum:
το ανεφερε αυτο, παντως οταν ειχα παει στο μαγαζι ηταν πολυ μικρος τοτε. φυσικα το τι λεγεται στα βιντεο δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι και πραγματικοτητα. δηλ αν δεν ειχε αναγκη να πουλησει Ελλαδα γιατι να κανει βιντεο με τον Σαριμπαλ?
Δεν ξέρω γιατί έκανε βίντεο και δεν το είδα κάν. Απλά γράφω κάποια ελάχιστα από όσα γνωρίζω, από 1ο χέρι.
-
@fanis75 said in LOTUS Forum:
το ανεφερε αυτο, παντως οταν ειχα παει στο μαγαζι ηταν πολυ μικρος τοτε. φυσικα το τι λεγεται στα βιντεο δεν ειναι σιγουρο οτι θα ειναι και πραγματικοτητα. δηλ αν δεν ειχε αναγκη να πουλησει Ελλαδα γιατι να κανει βιντεο με τον Σαριμπαλ?
Δεν ξέρω γιατί έκανε βίντεο και δεν το είδα κάν. Απλά γράφω κάποια ελάχιστα από όσα γνωρίζω, από 1ο χέρι.
οπως σου ειπα τοτε εκανε τον μεσιτη οποτε αναγκη να βγαλει ειχε. αλλα εχουν περασει πολλα χρονια
-
γυριζει χμ πισω στα αμαξια αλλα και πολλοι ντηλερς το κανουν πχ Φερραρι με τις ευλογιες του εργοστασιου.
Αυτό δεν ξέρω που το άκουσες, αλλά για Ferrari δεν ισχύει ότι γίνεται με τις ευλογίες του εργοστασίου. Ειδικά για approved pre-owned Ferraris, το εργοστάσιο είναι πολύ αυστηρό.
-
@realzeus said in LOTUS Forum:
γυριζει χμ πισω στα αμαξια αλλα και πολλοι ντηλερς το κανουν πχ Φερραρι με τις ευλογιες του εργοστασιου.
Αυτό δνε ξέρω που το άκουσες, αλλά για Ferrari δεν ισχύει ότι γίνεται με τις ευλογίες του εργοστασίου. Ειδικά για approved pre-owned Ferraris, το εργοστάσιο είναι πολύ αυστηρό.
Yπαρχει πολυ υλικο στο ιντερνετ για αυτο το θεμα, παλι εισαι μη ενημερωμενος.
-
Αυτό δνε ξέρω που το άκουσες, αλλά για Ferrari δεν ισχύει ότι γίνεται με τις ευλογίες του εργοστασίου. Ειδικά για approved pre-owned Ferraris, το εργοστάσιο είναι πολύ αυστηρό.
Διάβασες το άρθρο; Όχι με τις ευλογίες τους εργοστασίου, αυτό λέω. Άσε που είναι απλά μια μήνυση εργαζομένου, όχι δικαστική απόφαση.
-
Διάβασες το άρθρο; Όχι με τις ευλογίες τους εργοστασίου, αυτό λέω. Άσε που είναι απλά μια μήνυση εργαζομένου, όχι δικαστική απόφαση.
οτι θελεις διαβαζεις. με τις ευλογιες λεει. επισης το εχει επιβεβαιωσει και μελος του φορουμ (αλλου) που δουλευει σε κατασκευαστη, οταν κανουν δοκιμες στο εργοστασιο και το φορτωνουν πχ με 20 χμ μπορουν νομιμα να τα μηδενιζουν. ρωτησε τον, ξερεις ποιος ειναι.
-
Εάν δεν είχε ανάγκη χρημάτων δεν θα έδινε εντολή σε τρεις διαφορετικές "γενιές" μηχανικών που εγώ γνωρίζω ότι έχουν περάσει από το συνεργείο του να εφεύρουν αχρείαστες βλάβες και επισκευές για να τα παίρνει από τους πελάτες του. Οι οποίοι επίσης δεν έχουν ανάγκη χρημάτων, αλλά έχουν σιχαθεί αυτά τα κόλπα και έχουν αναγκαστεί να πηγαίνουν αλλού τα αυτοκίνητά τους
-
οτι θελεις διαβαζεις. με τις ευλογιες λεει. επισης το εχει επιβεβαιωσει και μελος του φορουμ (αλλου) που δουλευει σε κατασκευαστη, οταν κανουν δοκιμες στο εργοστασιο και το φορτωνουν πχ με 20 χμ μπορουν νομιμα να τα μηδενιζουν. ρωτησε τον, ξερεις ποιος ειναι.
Που το λέει αυτό κάποια απόφαση;; Ο κάθε χαζός λέει ό,τι θέλει σε μια μήνυση.
-
@trader said in LOTUS Forum:
Εάν δεν είχε ανάγκη χρημάτων δεν θα έδινε εντολή σε τρεις διαφορετικές "γενιές" μηχανικών που εγώ γνωρίζω ότι έχουν περάσει από το συνεργείο του να εφεύρουν αχρείαστες βλάβες και επισκευές για να τα παίρνει από τους πελάτες του. Οι οποίοι επίσης δεν έχουν ανάγκη χρημάτων, αλλά έχουν σιχαθεί αυτά τα κόλπα και έχουν αναγκαστεί να πηγαίνουν αλλού τα αυτοκίνητά τους
Αν είναι δυνατόν. Αν και εδώ και χρόνια θεωρώ ότι τίποτα δεν πρέπει να μου προκαλεί έκπληξη μου φαίνεται απίστευτο για επίσημη αντιπροσωπεία επί σκοπού βλάβες. Να μην τα βρίσκουν δυστυχώς συμβαίνει αλλά να εφευρίσκουν κιόλας ούτε ο μαστρομήτσος έτσι.
Αυτό που εκνευρίζει είναι ότι παρουσιάζει τις Maserati λες και είναι το τοτέμ της αυτοκίνησης απροβλημάτισες και σε όλα τέλεια. Λογικό βέβαια πωλητής είναι.
Ο δε saribal όταν του είχα γράψει ότι πρέπει αν το δει αλλιώς στο μάρκετινγκ η Maserati μιμούμενη ίσως την Porsche με ένα αντίστοιχο Porsche Center μου είχε πει ότι δεν είναι μάρκα μαζικής παραγωγής και δεν θέλει επιθετικό μάρκετινγκ.
-
H ίδια η Μαζεράτι έχει πρόβλημα. Έχει ταβάνι, γιατί πάνω της είναι η Φερράρι. Και για να τρέξει αυτά που θα ήθελε χρειάζεται χρήματα τα οποία δεν έχει και περιμένει κάποιος άλλος να τα εγκρίνει. Μοιραία λοιπόν γίνεται έρμαιο της κάθε ομιλικής διοίκησης.
Μη την συγκρίνετε με την ΠορΣ, αυτή έχει φράγκα και μάλιστα πάρα πολλά. -
Lotus Emira, Eletre, Emeya: Οδηγούμε 1.936 ίππους σε 24 ώρες
-
Lotus: Το άνθος της Αυτοκίνησης
https://www.4troxoi.gr/4t-classic/lotus-to-anthos-tis-aytokinisis/
LOTUS Forum