-
@yem said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
@dettol said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Ξεκινησε Landman, Dune prophecy και Silo. Αφηστε κατω τα τιμονια και πιαστε τα τηλεκοντρολ!
ω ρε φίλε , και δεν τελείωσα ακόμα true detective και From... ευτυχώς (?) έχω ακόμα αναρρωτική οπότε θα προλάβω κατς απ
Περαστικά!!!
-
Καλά ρε πάτε και χτυπιέσται σε τοίχους για να πάρετε αναρρωτικές και να βλέπετε ταινίες;
Περαστικά και καλές προβολές
-
@lap said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Πραγματικά πως προλαβαίνετε να δείτε ταινίες και σειρές με σπίτι, δουλειά υποχρεώσεις. Δεν καθαρίζετε, μαγειρεύετε σπίτι σας;
Μια Γιάμαλη είχαμε το βράδυ να βλέπουμε να μαλώνουν οι πολιτικοί, πάει και αυτή
σταματησα να τσακωνομαι με τον criuser και κερδισα 2 ωρες απο τη ζωη μου καθε μερα
Τόσο πολύ σε νευρίαζα ?
-
@criuser said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Πραγματικά πως προλαβαίνετε να δείτε ταινίες και σειρές με σπίτι, δουλειά υποχρεώσεις. Δεν καθαρίζετε, μαγειρεύετε σπίτι σας;
σταματησα να τσακωνομαι με τον criuser και κερδισα 2 ωρες απο τη ζωη μου καθε μερα
Τόσο πολύ σε νευρίαζα ?
τοσο πολυ χρονο εχανα Oh wait, εξακολουθω να σου γραφω, αλλα ειναι με αγαπη
-
Τόσο πολύ σε νευρίαζα ?
Σου γράφω πάλι από ανάγκη
Η ώρα πέντε το πρωί
Το μόνο πράγμα που έχει μείνει
Όρθιο στον κόσμο είσαι εσυ!
Να μ αγαπάς ,όσο μπορείς να με αγαπάς!
-
@antonmone said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Τόσο πολύ σε νευρίαζα ?
Η ώρα πέντε το πρωί
Ερωτική ατμόσφαιρα που ταιριάζει στην μεταμεσονύχτια ώρα, επικρατεί στο φόρουμ.
-
@antonmone said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Τόσο πολύ σε νευρίαζα ?
Η ώρα πέντε το πρωί
Ερωτική ατμόσφαιρα που ταιριάζει στην μεταμεσονύχτια ώρα, επικρατεί στο φόρουμ.
Αγάπη μόνο!
-
-
Δεν είμαι σίγουρος ότι γράφω στο σωστό μέρος.
Ψάχνω να δω την σειρά The Sopranos.
Που μπορώ να την παρακολουθήσω δωρεάν ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ?
-
Καλημέρα. Δεν δουλεύει έτσι ο Καπιταλιζμός φίλε μου, τόσες πλατφόρμες έχει, όσο κοστίζουν δύο-τρεις καφέδες το μήνα.
Αν ήσουν κάνας αναρχοκομμουνιστής θα σου έλεγα να εγκαταστήσεις το Stremio ενεργοποιώντας τα πρόσθετα όπως το torrentio. Αλλά δεξιός άνθρωπος, να κλέβεις τα πνευματικά δικαιώματα εταιρειών και να πηγαίνεις και στην Εκκλησία τη Κυριακή...
Η πειρατεία είναι κλοπή. -
Είδα χθες το Νόμο του Μέρφι.
Ελληνική. Είχε συμπαθητικές κριτικές γύρω στο 2,5 - 3.
Θα έβαζα 3+.
-
@piliourits said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Καλημέρα. Δεν δουλεύει έτσι ο Καπιταλιζμός φίλε μου, τόσες πλατφόρμες έχει, όσο κοστίζουν δύο-τρεις καφέδες το μήνα.
Αν ήσουν κάνας αναρχοκομμουνιστής θα σου έλεγα να εγκαταστήσεις το Stremio ενεργοποιώντας τα πρόσθετα όπως το torrentio. Αλλά δεξιός άνθρωπος, να κλέβεις τα πνευματικά δικαιώματα εταιρειών και να πηγαίνεις και στην Εκκλησία τη Κυριακή...
Η πειρατεία είναι κλοπή.Καλό θα είναι πριν γράφουμε κάτι να το σκεφτόμαστε πολύ καλά φιλαράκι.
Μου είπες λοιπόν αυτά που μου είπες και αφήνεις να εννοηθεί ότι στον αναρχοκομμουνισμό όλα αυτά θα ήταν ΔΩΡΕΑΝ. Αλήθεια τώρα? Το σκέφτηκες καλά? Με κάνεις και γελάω πρωι πρωι.
Αν είχα τέτοια απορία θα έπρεπε να τσεκαριστεί αν είμαι του κόμματος αφού μόνο οι σύντροφοι έχουν τέτοια δικαιώματα. Του ίντερνετ γενικά δηλαδή. Οι υπόλοιποι... πούλο!! Οι υπόλοιποι εννοώ όσοι δεν έχουν υποστεί λοβοτομή δηλαδή.Καλημέρα και σε σένα.
-
Βάλε τώρα στρεμιο να σωθείς γιατί οι νομοταγείς εθνικόφρονες δεν στο μαρτυράνε... στην εγκατάσταση θα σου προτείνει λογαριασμό (πχ με φεησμπουκ) και να ενεργοποήσεις κάποια πρόσθετα. Μόλις τελειώσει θα προσθέσεις κι αυτό. Θα τα κάνεις από το κινητό σου και μετά θα εγκαταστήσεις και την εφαρμογή στη τηλεόραση, αν έχεις αντροιντ ή Ελ τζι, και θα συγχρονίσεις το λογαριασμό σου από το κινητό με της τιβι (γίνεται αυτόματα με ότι σου γράφει στην οθόνη).
-
@piliourits said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Βάλε τώρα στρεμιο να σωθείς γιατί οι νομοταγείς εθνικόφρονες δεν στο μαρτυράνε... στην εγκατάσταση θα σου προτείνει λογαριασμό (πχ με φεησμπουκ) και να ενεργοποήσεις κάποια πρόσθετα. Μόλις τελειώσει θα προσθέσεις κι αυτό. Θα τα κάνεις από το κινητό σου και μετά θα εγκαταστήσεις και την εφαρμογή στη τηλεόραση, αν έχεις αντροιντ ή Ελ τζι, και θα συγχρονίσεις το λογαριασμό σου από το κινητό με της τιβι (γίνεται αυτόματα με ότι σου γράφει στην οθόνη).
ΛΟΙΠΟΝ άκου τωρα "ντεζαβου"
Μπαίνω σε αυτή την "παπαριά" που μου λες, βλέπω το log in ξενερώνω τελείως. Τα φοβάμαι αυτά, έχω μεγάλο ταμπου. Θέλω να δω μια ταινία χωρίς λογαριασμούς κλπ.
Εκείνη τη στιγμή περνάει από μπροστά μου η μεγάλη κόρη και τη ρώτησα.
Μα καλά ρε μπαμπά δεν είδες ότι έχω κατεβάσει το stremio??
Παθαίνω ήττα.
Όχι απλά το έχει κατεβάσει αλλά το είχε βάλει και εικονίδιο στην κεντρική οθόνη του lap top, είχε κάνει και λογαριασμό...Έχω δει ήδη το πρώτο επεισόδιο παιδιά. Είναι απίθανη σειρά, αμέρικαν μάφια και καλά. Εκπληκτικός ο μακαρίτης ο Γκαντολφίνι. Φανταστείτε κάτι σαν το Good fellas ή το Godfather αλλά σε σειρά που κράτησε νομίζω 6 ολόκληρα χρόνια. Κι εγώ το ανακάλυψα προσφατα μετά από 25 χρόνια που είχε πρωτο βγεί!!!
-
-
@megane98hp said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]:
Μπαίνω σε αυτή την "παπαριά" που μου λες, βλέπω το log in ξενερώνω τελείως. Τα φοβάμαι αυτά, έχω μεγάλο ταμπου. Θέλω να δω μια ταινία χωρίς λογαριασμούς κλπ.
Αυτές που είναι χωρίς λογαριασμούς να φοβάσαι , άσε που σχεδόν όλες οι live stream είναι ποιότητα για αόματους κωφούς .
Το "καλό" με τον λογαριασμό είναι ότι συντονίζεις όλες τις συσκευές σου και αυτό βοηθάει αρκετά!
Κινηματογράφος - Ταινίες [#5]