-
@fanis75 said in VW T-Cross:
@iceman7 said in VW T-Cross:
Επειδή είχα το best seller της κατηγοριας και εχω ακόμα το μικρό του αδελφάκι, το YC θα το επαιρνα μόνο αν μονο μου μελημα ήταν η οικονομία καυσίμου και η περιβόητη αξιοπιστία!
Και το αυτόματο κιβώτιο, μην το ξεχνάς αυτό! Ο σημαντικότερος λόγος να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο ειναι το drivetrain! Εγώ π.χ. κουτάλα δεν θα αγόραζα ποτέ ξανά, για κανέναν λόγο!
Αυτό παει πακετο πια με το υβριδικό σύστημα! Δεν τα διαχωρίζω!
Αν αγοραζα για ΕΜΕΝΑ αποκλειστικά το αυτόματο θα ήταν sine qua non!
Η γυναίκα ομως για να παρει ψηλό ποιοτικό εντος του budget που ειχα ορίσει θυσίασε αυτόματο κιβώτιο και αυτόματο κλιματισμό.
Στο πρώτο να σου πω το dsg υπέροχο μεν αλλά συμφωνω μαζί σου για τα διπλοσυμπλεκτα οπότε δεν επέμεινα..πηγαινε και 26.
Σε αυτό το αμαξι λογικά θα μάθει και η κόρη και με εχετε φάει όλοι να μαθει σε αυτοκίνητο με ταχύτητες! -
Επειδή είχα το best seller της κατηγοριας και εχω ακόμα το μικρό του αδελφάκι, το YC θα το επαιρνα μόνο αν μονο μου μελημα ήταν η οικονομία καυσίμου και η περιβόητη αξιοπιστία!
Και το αυτόματο κιβώτιο, μην το ξεχνάς αυτό! Ο σημαντικότερος λόγος να αγοράσεις ένα αυτοκίνητο ειναι το drivetrain! Εγώ π.χ. κουτάλα δεν θα αγόραζα ποτέ ξανά, για κανέναν λόγο!
Η γυναίκα ομως για να παρει ψηλό ποιοτικό εντος του budget που ειχα ορίσει θυσίασε αυτόματο κιβώτιο και αυτόματο κλιματισμό.
Στο πρώτο να σου πω το dsg υπέροχο μεν αλλά συμφωνω μαζί σου για τα διπλοσυμπλεκτα οπότε δεν επέμεινα..πηγαινε και 26.
Σε αυτό το αμαξι λογικά θα μάθει και η κόρη και με εχετε φάει όλοι να μαθει σε αυτοκίνητο με ταχύτητες!προσωπικά θεωρω οτι το aircon αντι για clima είναι πολύ μικρός συμβιβασμός
τωρα η ευκολία του αυτοματου είναι μεγαλη διαφορά αλλα αν δεν έκανα πολλα χλμ μέσα στην κίνηση καθημερινά προτιμώ την κουτάλα για την αξιοπιστία της και τις πολύ φτηνοτερες ζημιες που μπορεί να έχει
ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ VAG το τελευταιο
συν οτι καλύτερα η νεα οδηγος να μάθει σε κουτάλα και να μπορει να οδηγα οποιωδηποτε αυτοκίνητο σε περιπτωση που χρειαστει παρα να ξέρει μονο σε αυτόματο
-
Σε αυτό το αμαξι λογικά θα μάθει και η κόρη και με εχετε φάει όλοι να μαθει σε αυτοκίνητο με ταχύτητες!
Συνετο ειναι το να μαθει με χειροκινητο σαζμαν η νεα οδηγος.
-
Σε αυτό το αμαξι λογικά θα μάθει και η κόρη και με εχετε φάει όλοι να μαθει σε αυτοκίνητο με ταχύτητες!
Οχι εγώ!! Εγώ λέω να μάθει σε αυτόματο, τι να τις κάνει τις ταχύτητες. Με την ίδια λογική ας μάθει να καβαλάει και γαϊδουράκι και άμαξα!
-
Να καταργηθούν οι κουτάλες πάραυτα.
Ποτέ ξανά κουτάλα. -
@cirus said in VW T-Cross:
Σε αυτό το αμαξι λογικά θα μάθει και η κόρη και με εχετε φάει όλοι να μαθει σε αυτοκίνητο με ταχύτητες!προσωπικά θεωρω οτι το aircon αντι για clima είναι πολύ μικρός συμβιβασμός
τωρα η ευκολία του αυτοματου είναι μεγαλη διαφορά αλλα αν δεν έκανα πολλα χλμ μέσα στην κίνηση καθημερινά προτιμώ την κουτάλα για την αξιοπιστία της και τις πολύ φτηνοτερες ζημιες που μπορεί να έχει
ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ VAG το τελευταιο
Ακριβως ίδιες σκεψεις!
Εγω της το τόνισα πολλες φορες για το αυτόματο επειδή υβριδικό αυτόματο οδηγουσε από το 2016 αλλά δεν ειχε θέμα!
Αν επεμενε σε αυτόματο μαλλον δεν θα ειχα δωσει τα 26....
Αλλα ειχα και εγω μια βιασύνη γιατι ηθελα καθημερινή ρόδα και της πήρα πίσω το μαζντογιαρις!
Ο μόνοδρομος αυτή την εποχή για εμένα με βλέμμα στο μέλλον και την απόλυτη οικονομία ήταν το δελφίνι αλλα δεν το συζητουσε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ για κινέζικο και ηλεκτρικό !! -
@ilias-a said in VW T-Cross:
Συνετο ειναι το να μαθει με χειροκινητο σαζμαν η νεα οδηγος.
Εχω επιχειρηματολογήσει δεκάδες φορές οτι τα χειροκίνητα ειναι το παρελθόν.
Προσωπικά θα ήθελα να μαθει εξαρχής αντίληψη του δρόμου απο το να αγχωνεται στην αρχή μην της σβήσει...
Αλλά τσακώνομαι σχετικά και με το δάσκαλο οδηγησης που είναι οικογενειακός φίλος!Να ομως που ξαναβρέθηκε κουτάλα στο δρόμο μας!
Και είναι σαν το ποδήλατο η ρουφιάνα.. Οδηγω αποκλειστικά αυτόματα από το 2016 και ομως εχει εγγραφεί ανεξίτηλα στον εγκέφαλο ο χειρισμός, τόσο που μετά μπαινω σε αυτόματο και κάνει κίνηση το πόδι να πατήσει συμπλέκτη οταν βαζω μπρος! -
Και είναι σαν το ποδήλατο η ρουφιάνα.. Οδηγω αποκλειστικά αυτόματα από το 2016 και ομως εχει εγγραφεί ανεξίτηλα ο χειρισμός !
Και εγώ από το 2004, με 2-3 αναλαμπές χειροκίνητου (κάνα χρόνο άντεξα με το καθένα από δάυτα). Αλλά δεν ξεχνιέται, αφού έχω γράψει πολλά χλμ με κουτάλες από το 1993.
-
ΑΓΑΠΩ ΚΟΥΤΑΛΕΣ
Πολύ καλύτερες από αυτοματα ζημιαρικα κιβώτια σε θέματα αξιοπιστίας και πολυ πιο διασκεδαστικα για τους αμετανόητους εμας σε ταξίδια
Υπαρχει μονο μια εξαιρεση
Το αυτοματο των ηλεκτρικων που στην πραγματικοτητα δεν ειναι αυτόματο γιατι απλά δεν υπάρχουν σχέσεις
-
Σε ταξίδια καρφώνεις μια 6η και πας.
Τι διασκέδαση να σου δώσει η κουτάλα;
Σε καμιά ανάβαση κατάβαση μόνο ή σε κανέναν επαρχιακό με στροφές.Τι σκατά σας αρέσει σε αυτό το δελφίνι;
Είναι και κακάσχημο πανάθεμα το. -
@katafractos17 said in VW T-Cross:
Τι σκατά σας αρέσει σε αυτό το δελφίνι;
Είναι και κακάσχημο πανάθεμα το.η τιμη του και ο εξοπλισμος του. Εχει ωραιο κωλο παντως, απο μπροστα ομως, σακουλα
-
Σε ταξίδια καρφώνεις μια 6η και πας.
Τι διασκέδαση να σου δώσει η κουτάλα;
Σε καμιά ανάβαση κατάβαση μόνο ή σε κανέναν επαρχιακό με στροφές.Τι σκατά σας αρέσει σε αυτό το δελφίνι;
Είναι και κακάσχημο πανάθεμα το.Σε ταξιδι εννοω και την στροφοδιαδρομη που θα έχει μέσα προφανως. Οχι μονο τον αυτοκινητοδρομο!!!! Αλλα ακόμα και στον αυτοκινητόδρομο μαρεσει για κάποιο περιεργο λόγο να αλλάζω ταχυτητα όσες φορες χρειαστεί αυτό
δεν μας αρεσει σε εμφανιση τόσο, αδιαφορο είναι. Κατσε δες τι δίνει ομως. Θα πω κάποια. Μπαταρίες LFP με μεγάλη αυτονομία ΚΑΙ ΥΔΡΟΨΥΞΗ, αντλια θερμότητας, ολο το ADAS, οτιδήπωτε μπορει να θελήσεις σε εξοπλισμο και ΟΛΑ ΑΥΤΑ με 20000 ευρώ
Ε βρες μου 1 αμάξι αλλο που να τα έχει όλα αυτά και να έχει 20Κ και θα καταλάβεις πολύ εύκολα το γιατί μας αρέσει τοσο . Παντως δεν εχει να κάνει με την εμφανιση του.
-
Καλά τα λέτε αλλά θα ξυπνάω κάθε πρωί θα βλέπω τη μούρη του και θα μου έρχεται αναγούλα.
-
Καλά τα λέτε αλλά θα ξυπνάω κάθε πρωί θα βλέπω τη μούρη του και θα μου έρχεται αναγούλα.
δεν ειπαμε να το πάρεις.
Αλλα οποιος το πάρει θα έχει κάνει την καλύτερη αγορά αυτοκινητου που μπορει να κάνει κάποιος στα 20Κ
Αντιστοιχη με την αγορά στα 33 ενος tesla πάνω κάτω
-
Καλά δεν θα το έπαιρνα έτσι κι αλλιώς.
Θεωρητικά πάντα.
Συζήτηση κάνουμε. -
γυρνα το αναποδα
-
@dettol said in VW T-Cross:
γυρνα το αναποδα
Μωρέ δε χωνεύεται με τίποτα.
Κακάσχημο.Δηλαδή το T-Cross, θα ήταν ιεροσυλία να συγκριθεί μαζί του εμφανισιακά.
-
Δηλαδή το T-Cross, θα ήταν ιεροσυλία να συγκριθεί μαζί του εμφανισιακά.
ωπα ρε συ, τωρα το χοντραινεις. Σου αρεσει πιο πολυ το t-cross; πολλα πραγματα ειναι τα αυτοκινητα που φτιαχνει η vag, αλλα ομορφα δεν θα ελεγα οτι ειναι. Να μου ελεγες για κανενα swift, fiesta, volvo ex30 στην κατηγορια αυτη, θα καταλαβαινα τον λογο που δεν σου αρεσει το δελφινι. Αλλα ρε συ το t-cross ειναι κουτακι. Πρακτικο, ευρυχωρο, ποιοτικο, καλη ποιοτητα κυλισης, ωριμο σαλονι, εργονομικη σχεδιαση, αλλα ... κουτακι!
-
@dettol said in VW T-Cross:
Δηλαδή το T-Cross, θα ήταν ιεροσυλία να συγκριθεί μαζί του εμφανισιακά.
ωπα ρε συ, τωρα το χοντραινεις. Σου αρεσει πιο πολυ το t-cross; πολλα πραγματα ειναι τα αυτοκινητα που φτιαχνει η vag, αλλα ομορφα δεν θα ελεγα οτι ειναι. Να μου ελεγες για κανενα swift, fiesta, volvo ex30 στην κατηγορια αυτη, θα καταλαβαινα τον λογο που δεν σου αρεσει το δελφινι. Αλλα ρε συ το t-cross ειναι κουτακι. Πρακτικο, ευρυχωρο, ποιοτικο, καλη ποιοτητα κυλισης, ωριμο σαλονι, εργονομικη σχεδιαση, αλλα ... κουτακι!
Κι όμως είναι σχετικά όμορφο.
Σε αντίθεση με το αδιάφορο στην καλύτερη σχεδιαστικά C SUV της VW καθώς και με άλλα εμφανισιακά αδιάφορα μοντέλα της.Καλά το ΕΧ30 είναι έτη μπροστά σχεδιαστικά από το κινεζικό. Δε μπαίνουν καν στην ίδια πρόταση.
Το swift είναι για τα φλογοβόλα μαζί με το δελφίνι.
Η ασχήμια σε όλο της το μεγαλείο.Το fiesta μου είναι αδιάφορο.
Το Puma από την άλλη αρκετά όμορφο. -
Καλά το ΕΧ30 είναι έτη μπροστά σχεδιαστικά από το κινεζικό. Δε μπαίνουν καν στην ίδια πρόταση.
βρηκαμε και κατι να συμφωνησουμε!
VW T-Cross