Sep 4, 2024, 11:16 AM

@ison said in Renault Captur II:

@a-d-p said in Renault Captur II:

@fentaginz said in Renault Captur II:

@baggelistzouros said in Renault Captur II:

@baggelistzouros said in Renault Captur II:

Παίδες καλημέρα, θέλω να ρωτήσω για κάποιο πρόβλημα ηλεκτρολογικό ή μηχανολογικό αν σας εχει παρουσιαστεί, και κυρίως αναφέρομαι στους παλιούς ιδιοκτήτες (που το αγόρασαν νωρίς) και έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα?????

τι προβλημα? και για τι εκδοση αναφερεσαι ?

Εχω captur 1.0 techno lpg12/2023. εκτος της υποθεσης westgate εαν γενικα εχει προκυψει καποιο θεμα σε ιδιοκτητες απο 40k km και πανω

εχω περιπου 33.000 δεν εχω καποιο θεμα. οσο για το westgate μου αλλαξαν τουρμπινα μεσα σε εγγυηση. δεν εχω καποιο παραπονο

Με το update δεν διορθώθηκε ο θόρυβος ή εσύ το ζήτησες?

διορθώθηκε σε βαθμο που δεν ενοχλει άλλα εμαθα μετα απο αλλους οτι εκαναν αντικατασταση ολοκληρης της τουρμπινας..γιατι να μην το κανεις?

Μαζι σου για αυτο ρωτησα. Εφοσον στην εκαναν χωρις μα-μου και εγω αυτο θα εκανα.
Σε αλλα νεα βλεπω στο car η τιμη για techno εχει πεσει στα 25200 (αν ισχυει οτι λεει η αγγελια)
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41440726-renault-captur
Τι εστι ο εν λογο εμπορος δεν ξερω (δεν τον βγαζει στο site της renault)

25600 το έχει ο Πουλάκης και 26000 ο profit
Μικρή η διαφορά

Ο πουλακης λεει Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται: έξοδα προετοιμασίας (PDI) - Μεταλλικό χρώμα - έξοδα ταξινόμησης. (μεταλλικο ειναι κανα 500+ και pdi ταξινομηση αναλογα ποσο θα σε βαρεσουν...μια 300 θα ελεγα στο νερο) ....ο αλλος λεει τελικη τιμη
Η profit ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ 27.000 ΕΥΡΩ
Αντε βγαλε ακρη
Το θεμα ειναι οτι δεν ειναι γνωστος και σιγουρα οχι σε αυτους που εχει το site της renault ο εν λογο αλλιως η τιμη ειναι παρα πολυ καλη εφοσον ισχυει και δεν εχει και εκει μα μου

Αν δεν πας από κοντά, να πάρεις γραπτή προσφορά......

Πάντως, αν σου κάνει το αυτοκίνητο, το χιλιάρικο δεν είναι πρόβλημα, θα το βγάλει μάνι μανι από το οικονομικό υγραέριο