-
@cirus said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
@kkostask said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Εγώ μέχρι Ηράκλεια πάω, πιο κάτω δύσκολα.
Ηρακλεια !!!!! Πήγαινα πριν χρόνια . 4 φορές έχω πάει πάντα με τον αγαπημένο Σκοπελίτη το παμπάλαιο αυτό καραβακι. Το αγαπημένο μου νησί ήταν.
-
Συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά αναφερόμουν στη Νέα Ηράκλεια που είναι στην αρχή της Χαλκιδικής και μόλις 12 λεπτά από το σπίτι μου….
-
Απίστευτες οι παραλίες τις Μάνης, η Χαλκιδική ούτε καν κάτι τέτοιο στο μεγαλύτερο φάσμα της.
Και το βότσαλο αν και αρχικά τρομάζει είναι μια χαρά, εμείς ούτε παπούτσι θαλάσσης είχαμε. -
Συγνώμη κιόλας, προτιμώ την άμμο παρά να κάνω την Κομανέτσι στις πέτρες για να μην σκοτωθώ…
-
Το ανταλλάζω με 1000 αν είναι να μην μπει άμμος στο αυτοκίνητο
-
@panos2171 said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Το ανταλλάζω με 1000 αν είναι να μην μπει άμμος στο αυτοκίνητο
Ααα, έχουμε σοβαρό πρόβλημα δηλαδή….
-
Αυτή η πλευρά της Πελοποννήσου και η Ήπειρος από τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη.
Το πρόβλημα τους....οι κάτοικοι και οι τουρίστες.
-
@lap said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Αυτή η πλευρά της Πελοποννήσου και η Ήπειρος από τα ομορφότερα μέρη του πλανήτη.
Το πρόβλημα τους....οι κάτοικοι και οι τουρίστες.
Ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι όλοι οκ…
-
Γενικά όλη η Ελλάδα είναι μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ χερσόνησος. Θαύμα της φύσης. Το καλύτερο σημείο του πλανήτη. Με ήπιο κλίμα, 4 εποχές, σταυροδρόμι ηπείρων. Εκπληκτική ομορφιά όπου και αν κοιταξεις. Κτλ
Η κατάρα της οι Βαλκάνιοι γείτονες και φυσικά οι νεοέλληνες.
-
Σήμερα σε διόδια. Όλοι οι μπάρμπες με κάτι χοντροκομμένα χέρια σαν μπούτια βοδιού να κρέμονται από τα παράθυρα έπαιρναν την απόδειξη και την πετούσαν από το παράθυρο δημιουργώντας σκουπιδια αδιαφορώντας για τα πάντα. Κράτα την ρε βόδι, ποιος θα την μαζέψει;;;; Πέταξε την μετά.
Είναι τόσο κρίμα που αυτό το σημείο του πλανήτη δόθηκε στα υπαναπτυκτα ζώα που κατοικούν σε αυτό.
Σκεφτείτε να ζούσαν στην Ελλάδα πολίτες με την νοοτροπία των Ιαπώνων, που οι Ιάπωνες λέει καθαρίζουν υποχρεωτικά έξω από τις επιχειρήσεις τους τους δημόσιος δρόμους και περνάει ο δήμος να πάρει τις σακούλες με όσα μάζεψαν. ΔΕΝ υπάρχουν οδοκαθαριστες όπως σε εμάς εδώ. Έχουν μάθει να αγαπούν και να σέβονται την χώρα τους.
Σε εμάς βλέπεις είτε γέρους είτε νεαρούς να φτύνουν σαν να έχουν βαριά αρρώστια και να πετούν κάτω ότι κρατούν αδιαφορώντας. Δηλαδή η παλαιά γενιά που ζούσαν ένα επίπεδο πάνω από τα ζώα στα χωριά συνάντησε τα καμάρια τους σημερινούς μετά εφήβους.
Θυμαμαι κάποτε υπήρχε κάτι σαν κίνημα από νεαρούς στ να προσέχουμε και να μη πετάμε κάτω πραγαματα. Έκαναν παρατηρήσεις οι νέοι στους γέροντες. Πάνε όλα αυτά. Έφυγαν στο εξωτερικό αυτοί κατά 1 εκ και έμειναβ εδώ τα σκατα
-
Οι Ιάπωνες είναι ο ορισμός του σεβασμού προς τα πάντα…αν δεις βίντεο από την καθημερινότητα τους θα σοκαριστείς. Είδα ένα βίντεο από το συνεργείο που καθάριζε το Shinkansen και ήταν σαν χορογραφία…και όλοι βγαίνοντας από τα βαγόνια παρατεταγμένοι υποκλίθηκαν στο τραίνο γιατί αυτό τους δίνει το μισθό τους.
-
Υπάρχουν τέτοιοι ελληνες αλλά ντρέπονται να εκφραστούν μη τυχόν το χωριατοπαιδο που κατέβηκε στην πόλη τους χλευάσει
Γνωρίζω νεαρούς (λέμε τώρα, πλέον και εμείς ασπριζουμε) που αγαπούσαμε τη χώρα μας και τη σεβομασταν, το θυμάμαι καλά.Πόσες φορές καθαρίσαμε γκράφιτι, πόσες καθαρίσαμε κοινόχρηστους χώρους, πόσες φορες βάψαμε βρώμικος τοίχους. Υπήρχαν πολλοί. Χάθηκαν με τα χρόνια. Πλέον η κατάσταση είναι οικτρή. Παντού γκράφιτι ψυχικά αρρώστων και βρωμιά.
Εκεί μετά την Ολυμπιάδα υπήρχε μια περίοδος που οι Έλληνες προσπάθησαν να αλλάξουν,αγαπούσαν και σεβόταν τη χώρα τους. Μετά την κρίση όλα πήγαν περίπατο, όλα κατέρρευσαν. -
Γενικά όλη η Ελλάδα είναι μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉ χερσόνησος. Θαύμα της φύσης. Το καλύτερο σημείο του πλανήτη. Με ήπιο κλίμα, 4 εποχές, σταυροδρόμι ηπείρων. Εκπληκτική ομορφιά όπου και αν κοιταξεις. Κτλ
σιγα μην ειναι το καλυτερο σημειο του πλανητη. εχεις ταξιδεψει πουθενα να δεις πως ειναι και αλλου;
-
@famas said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Εγώ μέχρι Ηράκλεια πάω, πιο κάτω δύσκολα.
Ηρακλεια !!!!! Πήγαινα πριν χρόνια . 4 φορές έχω πάει πάντα με τον αγαπημένο Σκοπελίτη το παμπάλαιο αυτό καραβακι. Το αγαπημένο μου νησί ήταν.
Εγώ μίλαγα για την Ηρακλειά το νησί
-
Έχω ταξίδεψε Ευρώπη. Και φίλοι που έχουν ταξιδέψει σχεδόν σε όλες τις ηπείρους το επιβεβαιώνουν. Σε επίπεδο φυσικού περιβάλλοντος, κλίματος είναι αν όχι το καλύτερο μέσα στα 2-3 καλύτερα του πλανήτη.
Είναι δίπλα στον ισημερινό όσο χρειάζεται για να έχει ήπιες θερμοκρασίες τις περισσότερες ημέρες. Έχει 4 εποχές και είναι στο καλύτερο σημείο που μπορεί να έχει μια χώρα. Έχει όσο ήλιο χρειάζεται, έχει όσους αέρηδες χρειάζεται και ζεστά νερά.
-
Συγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά αναφερόμουν στη Νέα Ηράκλεια που είναι στην αρχή της Χαλκιδικής και μόλις 12 λεπτά από το σπίτι μου….
Μας ξενερώσες
-
@wantone said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
σιγα μην ειναι το καλυτερο σημειο του πλανητη. εχεις ταξιδεψει πουθενα να δεις πως ειναι και αλλου;
Εγώ που έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες στον πλανήτη πιάνομαι αν σου πω ότι το κλίμα και γεωγραφικά γενικά είναι από τα πιο όμορφα μέρη ? Και δεν το λέω επειδή είμαι από εδώ , είναι . Μπορώ να σου βρω 100 και παραπάνω κακά που με χαλάνε στον Έλληνα και την βλαχιά μας αλλά το σημείο που ζούμε είναι από τα καλύτερα στον κόσμο και έχω δει πάρα πολλά, δεν είναι το μόνο μέρος που μου άρεσε. Έχω εντυπωσιαστεί σε πολλά μέρη ακόμα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν είναι από τα πιο όμορφα μέρη και από τα μέρη με το καλύτερο κλίμα στον πλανήτη
-
Μας ξενερώσες
Γιατί? Εξαιρετική παραλία και θάλασσα με μπιτσόμπαρα που δεν χρεώνουν ξαπλώστρες και δίπλα στο σπίτι μου….τι άλλο να ζητήσω?
-
Μας ξενερώσες
Γιατί? Εξαιρετική παραλία και θάλασσα με μπιτσόμπαρα που δεν χρεώνουν ξαπλώστρες και δίπλα στο σπίτι μου….τι άλλο να ζητήσω?
-
Εμείς δεν έχουμε την αισθητική και τις υποδομές άλλων χωρών . Εκεί ναι πάσχει η Ελλάδα. Από την άλλη έχουμε φυσικό κάλος που δεν έχουν πολλές χώρες.
Δες την ακτογραμμή στην Ήπειρο για παράδειγμα. Είναι επική. Είναι ισάξια με εξωτικά νησιά. Δες τα κτήρια που την περιβάλλουν. Όλα έχουν χωριάτικη και κακή αισθητικη και αυτό λόγω των νεοελλήνων
Ο καθένας χτιζει ότι θέλει όπως θέλει χωρίς κάποιον σωστό πολεοδομικό σχεδιασμό
Που θα παμε διακοπες 2024 ;