-
Μηπως πρεπει να πει ο καθενας οτι γνωριζει σχετικα με μπλοκα στους δρομους?Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα το θεμα αλλα αν οχι εγω θα ξεκινησω με το 'επικυνδυνο ' ρανταρ στη γεφυρα πριν το Ξυλοκαστρο στην εθνικη Αθηνων-Πατρων.Δεν εχει μπατσους εκει αλλα αν σε μετρησουν θα σε περιμενουν οι μπατσοι λιγο πιο κατω .Ειναι επικυνδυνο ακριβως γιατι δεν εχει μπατσους εκει και δεν προκειται να παιξει και κανενας φωτα απο απεναντι φυσικα.Ακομα το οριο εκει ειναι 80 ! οποτε και με 100 σε γραφουν.
-
Μηπως πρεπει να πει ο καθενας οτι γνωριζει σχετικα με μπλοκα στους δρομους?Δεν ξερω αν εχει αναφερθει ξανα το θεμα αλλα αν οχι εγω θα ξεκινησω με το 'επικυνδυνο ' ρανταρ στη γεφυρα πριν το Ξυλοκαστρο στην εθνικη Αθηνων-Πατρων.Δεν εχει μπατσους εκει αλλα αν σε μετρησουν θα σε περιμενουν οι μπατσοι λιγο πιο κατω .Ειναι επικυνδυνο ακριβως γιατι δεν εχει μπατσους εκει και δεν προκειται να παιξει και κανενας φωτα απο απεναντι φυσικα.Ακομα το οριο εκει ειναι 80 ! οποτε και με 100 σε γραφουν.
-
-
Πηγαινε εκει, υπαρχει topic...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=2067
Thanks -
Δυό φορές σε τρεις μέρες, μπλόκο στον «Παναγίτσα» στο πάρκινγ του Ανδριόπουλου.
Γι'αυτό προσοχή, μην τρέχουτε! -
Τη κυριακή είχε μλποκο στη Αθηνών Λαμίας ρευμα προς Αθήνα στην Αταλάντη.Με πετυχαν με το ACC στο 147 με οριο 120 νομίζω και δε με σταμάτησαν.
-
@kostis20 said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
Τη κυριακή είχε μλποκο στη Αθηνών Λαμίας ρευμα προς Αθήνα στην Αταλάντη.Με πετυχαν με το ACC στο 147 με οριο 120 νομίζω και δε με σταμάτησαν.
Αν είχες 150 θα σε σταμάταγαν.
Υπάρχει σιωπηλή συνεννόηση ότι δεν σταματάμε κάτω από 150 σε δρόμο χωρίς κίνηση. -
Το ξέρω για αυτό πάντα βάζω το 147.
-
που σημαινει 140 και κατω πραγματικα...
ε, ειναι κοντα στα ορια τους με το +-15% -
@gatoz said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
ε, ειναι κοντα στα ορια τους με το +-15%Αν θυμαμαι καλα μετρημενο με GPS χανει 3-4 χλμ στα 147 το CX.
Θα το ξαναδω αυριο που θα ταξιδεψω. -
@chrisk6 said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
ε, ειναι κοντα στα ορια τους με το +-15%Αν θυμαμαι καλα μετρημενο με GPS χανει 3-4 χλμ στα 147 το CX.
Θα το ξαναδω αυριο που θα ταξιδεψω.Ναι,τα σύγχρονα αμσξια πλέον είναι 3-4, αντε 5km/h απόκλιση. 8-10 km//h είναι μεγάλο σφάλμα ταχυμέτρου.
-
@panormus772 said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
Θα το ξαναδω αυριο που θα ταξιδεψω.Ναι,τα σύγχρονα αμσξια πλέον είναι 3-4, αντε 5km/h απόκλιση. 8-10 km//h είναι μεγάλο σφάλμα ταχυμέτρου.
αμ δε
οσο αυξανεται η ταχυτητα ανεβαινει και το λαθος
σε ολα, μα σε ολα
πλην ισως σουζ
και το κανουν ηθελημενα
εαν διαβασεις με obd την αναλογη παραμετρο, corrected καπως την λενε, εχουν σχεδον την ιδια με του gps -
Αν έχετε ανοιχτό google maps ή οποιαδήποτε εφαρμογή πλοήγησης θα δείτε περίπου πόσο κλέβουν τα κοντέρ σας. Τα κλασσικά σημεία που τη στήνουν είναι στις μεγάλες ευθείες και αυτές είναι που θέλουν προσοχή και στα επαρχιακά. Τα 140-150 είναι μια ασφαλής ταχύτητα στην εθνική για να κρατήσετε το δίπλωμά σας για πάντα, εκτός από περίεργα σημεία πριν και μέσα σε τούνελ κλπ.
-
Ειχα αυτο (Ulysse Speedometer) χρονια...
Μεχρι και στο αεροπλανο οταν καθομουν παραθυρο το εβαζα να μετραει ταχυτητα ωστε να το συγκρινω με αυτη που αναφερε στην οθονη.Προς εκπληξη γατε δεν εχουν τρελες αποκλισεις πλεον και στα πολλα χλμ. Στα αυτοκινητα στα 200 εχω δει 194-5 με την εφαρμογη. Οπως και το google maps.
Στο μοτο ειχα παρει μετρηση μεχρι 283 αλλα δεν το κρατησα για αρκετη ωρα στα 299 (δεν γραφει μετα το κοντερ). -
Μεχρι και στο αεροπλανο οταν καθομουν παραθυρο το εβαζα να μετραει ταχυτητα ωστε να το συγκρινω με αυτη που αναφερε στην οθονη.Προς εκπληξη γατε δεν εχουν τρελες αποκλισεις πλεον και στα πολλα χλμ. Στα αυτοκινητα στα 200 εχω δει 194-5 με την εφαρμογη. Οπως και το google maps.
Στο μοτο ειχα παρει μετρηση μεχρι 283 αλλα δεν το κρατησα για αρκετη ωρα στα 299 (δεν γραφει μετα το κοντερ).και εγω το εκαμα αυτο με τα αεροπλανα. αν ομως χασεις τη προσγειωση και το ανοιξεις μετα δεν συντονιζεται...
επιμενω στην αποκλιση μετρησης, αμα θες να σου δανεισω το vbox -
Στο μοτο ειχα παρει μετρηση μεχρι 283 αλλα δεν το κρατησα για αρκετη ωρα στα 299 (δεν γραφει μετα το κοντερ).και εγω το εκαμα αυτο με τα αεροπλανα. αν ομως χασεις τη προσγειωση και το ανοιξεις μετα δεν συντονιζεται...
επιμενω στην αποκλιση μετρησης, αμα θες να σου δανεισω το vboxΚαλα δεν εχω τοοοσο μεγαλη καουρα πλεον γι αυτα τα πραγματα.
Ας υποθεσουμε οτι επειδη εχεις vbox εισαι αυτος που θα δωσει τα σωστα νουμερα...εσενα στα 150 τι σου λεει? Ξερω οτι απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο ειναι διαφορετικα. Απλα ενα σημειο αναφορας...για την κουβεντα. -
επιμενω στην αποκλιση μετρησης, αμα θες να σου δανεισω το vboxΚαλα δεν εχω τοοοσο μεγαλη καουρα πλεον γι αυτα τα πραγματα.
Ας υποθεσουμε οτι επειδη εχεις vbox εισαι αυτος που θα δωσει τα σωστα νουμερα...εσενα στα 150 τι σου λεει? Ξερω οτι απο αυτοκινητο σε αυτοκινητο ειναι διαφορετικα. Απλα ενα σημειο αναφορας...για την κουβεντα.στο γκεικο, κατι μεγαλυτερο απο 10 στα πολλα
στο v60 παλι 10+
σε chr, οκ ενα απο τα πεντε, 15+ στα πολλα για chr, δηλαδη μετα τα 140
στο gv μου, 120+ οταν γραφει 100 το κοντερ. χαχαχαχα.... ας πουμε οτι εχει αλλαξει λιγουλακι το μεγεθος του ελαστικου
στο clio παλι κοντα στα 10
θυμαμαι στο νιβι περιπου τα ιδια - ειναι μαλακες οι σουζαιοι και θα καει κοσμος εξαιτιας τουςδεν ειναι κακο να γραφει παραπανω, καλο ειναι....
-
Νομιζω οτι το Vbox είναι κλάσεις πιο αξιόπιστο από κινητά κλπ. Θυμάμαι από παλιά ότι τα περιοδικά με αυτό έκαναν μετρήσεις. Έχω χάσει τεύχη τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
-
@billy84 said in ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ:
Νομιζω οτι το Vbox είναι κλάσεις πιο αξιόπιστο από κινητά κλπ. Θυμάμαι από παλιά ότι τα περιοδικά με αυτό έκαναν μετρήσεις. Έχω χάσει τεύχη τώρα δεν ξέρω τι γίνεται.
Παλιο εχω, το ειχα βρει στο ιμπέι γαι 150 ντολλαρς μαζι με την εξτρα θηκη με τις βεντουζες
-
Άρα άμα έχεις yc / cc δεν σε σταματάνε ποτέ;!!!
ΜΠΛΟΚΑ-ΡΑΝΤΑΡ