-
@antonakis said in Ποιό χρώμα?...:
@alexandros-k said in Ποιό χρώμα?...:
@ilias-a said in Ποιό χρώμα?...:
alexandros-k το ασπρο σε επαναβαφη ειναι απο τις χειροτερες περιπτωσεις χρωματος, ξεχωριζουν πρωι και βραδυ απο μακρια καθως εχουν την ιδιοτητα να κοβουν.
Δεν εχω δει ασπρο να ξεχωριζει ποτε. Ολα οσα βλεπω ειναι ασημι, γκρι κτλ
Υπάρχει το άσπρο της Dacia. Που παίζει να είναι το χειρότερο άσπρο που έχω δει.
Οπως ειχε πει και ο Clarkson στο Top gear για τα communist cars
"this one has the color of a prosthetic limb" -
@antonakis said in Ποιό χρώμα?...:
@alexandros-k said in Ποιό χρώμα?...:
@ilias-a said in Ποιό χρώμα?...:
alexandros-k το ασπρο σε επαναβαφη ειναι απο τις χειροτερες περιπτωσεις χρωματος, ξεχωριζουν πρωι και βραδυ απο μακρια καθως εχουν την ιδιοτητα να κοβουν.
Δεν εχω δει ασπρο να ξεχωριζει ποτε. Ολα οσα βλεπω ειναι ασημι, γκρι κτλ
Υπάρχει το άσπρο της Dacia. Που παίζει να είναι το χειρότερο άσπρο που έχω δει.
Τι έχει;;;
-
Λογικά πάντως το πίο "ευκολο" για τον φαναρτζη (αχρειάστος να ναι) είναι το απλό άσπρο. Εκτός και πέσεις σε εσκιμόο που έχει 50 αποχρώσεις άσπρου.
Και ποιό χρώμα λέτε είναι το πιό κουτσουλιά-resistant ?
-
@williamg said in Ποιό χρώμα?...:
Λογικά πάντως το πίο "ευκολο" για τον φαναρτζη (αχρειάστος να ναι) είναι το απλό άσπρο. Εκτός και πέσεις σε εσκιμόο που έχει 50 αποχρώσεις άσπρου.
Και ποιό χρώμα λέτε είναι το πιό κουτσουλιά-resistant ?
Κανένα βερνίκι δεν είναι ανθεκτικό στις κουτσουλιές .
-
Άσπρα μαύρα ασημί γκρι έχει γεμίσει ο ντουνιάς (πήρα μαύρο και γω αλλά δεν ήταν δική μου επιλογή)
Βάλτε λίγο χρώμα στην ζωή σας μπουχτισαμε από τα ίδια χρώματα που παίρνουν όλοι
Λίγο κόκκινο, λίγο μπλε, αποχρωση του πορτοκαλί, του πράσινου, Μπορντώ. Γενικά βάλτε λίγο χρώμα λέω εγώ
-
Κάποτε το άσπρο ήταν το βασικό φθηνό.
Τώρα πολλοί δίνουν παράξενα χρώματα ως χωρίς χρέωση, αλλά και πάλι πολλοί προτιμούν τα κλασικά. -
@cirus said in Ποιό χρώμα?...:
Άσπρα μαύρα ασημί γκρι έχει γεμίσει ο ντουνιάς (πήρα μαύρο και γω αλλά δεν ήταν δική μου επιλογή)
Λίγο κόκκινο, λίγο μπλε, αποχρωση του πορτοκαλί, του πράσινου, Μπορντώ. Γενικά βάλτε λίγο χρώμα λέω εγώ
Οκ!
-
@lap said in Ποιό χρώμα?...:
@cirus said in Ποιό χρώμα?...:
Οκ!
πως με πετσοκοψες ετσι!!!!!!
-
-
-
Mora Metallic
Αν δεν ήθελε η BMW 3 χιλιάρικα και 6 μήνες αναμονή, θα το είχα παραγγείλει για το Ε46 μου...
Ποιό χρώμα?...