-
@gatoz said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Δειξε τον ανδρισμο σου, φυγε απο το στεκι γονέων 7 και 4
Παρε αμαξι, οχι εκουσιο ευνουχισμοΧαχα προτασεις δεν βλεπω.Και μην μου γραψεις mono vitara γιατι εκει θα εχω σιγουρα ευνουχισμο,αν οχι σιγουρα θα εχω απεργειακες κινητοποιησεις
-
@bill_hsd said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@vagkirk said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Εναλλακτική έξυπνη επιλογή ένα καλό μεταχειρισμένο προηγούμενης γενιάς CHR τώρα που θα θέλουν οι κάτοχοι του να πάρουν το νέο και ιδανικά στην υπερτουμπανη εμφανισιακά έκδοση GR
Τα είπες όλα (για άλλη μία φορά)...
@alex-mix Ό,τι βοήθεια χρειαστείς, εδώ είμαι...Το ξερω φιλε μου το ξερω
-
@georgekn said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
@spi_duster said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Η Corolla σε αυτό το ανθρακι είναι πολύ όμορφη. Πέρυσι λόγω δουλειάς είχα μια για μια εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως ψεγάδι δε της βρήκα. Μέσα σε 5 λεπτά είχα μάθει τα πάντα. Ακόμη και η σύνδεση με το κινητό μου έγινε εν κινήσει σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι χώροι της αρκετά καλοί. Η θέση οδήγησης χαμηλά και απόλυτα ευχάριστη.
Στενοχωρήθηκα όταν την επέστρεψα. Αντίθετα με άλλα που δεν έβλεπα την ώρα να τα ξεφορτωθώ. Λόγω δουλειάς τουλάχιστον 6 - 8 αμάξια θα πέσουν κάθε χρόνο στα χέρια μου. Η κατανάλωση της δε , επιπέδου βέσπα.Ρε φιλε και μενα σε ανθρακι μου αρεσει.Το μονο προβλημα ειναι η παραδοση για την κορολα καπου στο 8μηνο ενω chr 3μηνο
Εγώ θα πήγαινα και εδώ έαν είχα πρόβλημα χρόνου...είναι και στα μέρη σου...έχεις τρόπο να το ελέγξεις φαντάζομαι...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/341171595-toyota-corolla
Το ειδα ρε φιλαρακι αλλα δεν το χω κασερι το χρημα 15 εχω και τα υπολοιπα δοσεις.Αν ειναι να παρω τα υπολοιπα 13 με 14% επιτοκιο και 60 δοσεις.Παω atticabank παιρνω νε 7.5 μαλλον 8.1 επιτοκιο και 84 δοσεις και μου ρχεται φθηνοτερο το καινουργιο.
Υ.Γ βαζω παντα το χαμηλοτερο ποσο στη δοση δηλαδη τις περισσοτερες να μην με νοιαζει το μηνα και καθε χρονο οταν παιρνω μαζεμενα χρημματα απο αγροτικα παω και δινω ενα αλφα ποσοΑ οκ πάσο τότε...γιατί και γώ πήρα μια με 122hp πρίν δυο μήνες με 7500 χιλιόμετρα...και δεν έχει καμμία διαφορά από καινούργια.
Δεν παίζει καμμία χρηματοδότηση από την αντιπροσωπεία που το αγόρασε?
Δεν ξερω θα το ψαξω μεθαυριο που θα ανεβω Γιαννενα.Τα ξερω τα παιδια εκει.
-
@spi_duster said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Η Corolla σε αυτό το ανθρακι είναι πολύ όμορφη. Πέρυσι λόγω δουλειάς είχα μια για μια εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως ψεγάδι δε της βρήκα. Μέσα σε 5 λεπτά είχα μάθει τα πάντα. Ακόμη και η σύνδεση με το κινητό μου έγινε εν κινήσει σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι χώροι της αρκετά καλοί. Η θέση οδήγησης χαμηλά και απόλυτα ευχάριστη.
Στενοχωρήθηκα όταν την επέστρεψα. Αντίθετα με άλλα που δεν έβλεπα την ώρα να τα ξεφορτωθώ. Λόγω δουλειάς τουλάχιστον 6 - 8 αμάξια θα πέσουν κάθε χρόνο στα χέρια μου. Η κατανάλωση της δε , επιπέδου βέσπα.Ρε φιλε και μενα σε ανθρακι μου αρεσει.Το μονο προβλημα ειναι η παραδοση για την κορολα καπου στο 8μηνο ενω chr 3μηνο
Εγώ θα πήγαινα και εδώ έαν είχα πρόβλημα χρόνου...είναι και στα μέρη σου...έχεις τρόπο να το ελέγξεις φαντάζομαι...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/341171595-toyota-corolla
Το ειδα ρε φιλαρακι αλλα δεν το χω κασερι το χρημα 15 εχω και τα υπολοιπα δοσεις.Αν ειναι να παρω τα υπολοιπα 13 με 14% επιτοκιο και 60 δοσεις.Παω atticabank παιρνω νε 7.5 μαλλον 8.1 επιτοκιο και 84 δοσεις και μου ρχεται φθηνοτερο το καινουργιο.
Υ.Γ βαζω παντα το χαμηλοτερο ποσο στη δοση δηλαδη τις περισσοτερες να μην με νοιαζει το μηνα και καθε χρονο οταν παιρνω μαζεμενα χρημματα απο αγροτικα παω και δινω ενα αλφα ποσοΑ οκ πάσο τότε...γιατί και γώ πήρα μια με 122hp πρίν δυο μήνες με 7500 χιλιόμετρα...και δεν έχει καμμία διαφορά από καινούργια.
Δεν παίζει καμμία χρηματοδότηση από την αντιπροσωπεία που το αγόρασε?
Δεν ξερω θα το ψαξω μεθαυριο που θα ανεβω Γιαννενα.Τα ξερω τα παιδια εκει.
Μακάρι...αν αξίζει το όχημα...περιμένουμε νέα!!!
-
Το CVT του παλιού C-HR στην κυριολεξία ουρλιάζει και το αμάξι μόνο σβέλτο δεν το λες.
-
chr ιδανικό , με κλειστα ματια παρτο
-
Kαλή Σαρακοστή alex!
Αν θες την κατηγορία C,το CHR και corolla είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί.
Aν κοιτάς και κατηγορία Β,εκτός από Puma,γάλλους, εγώ θα έλεγα αν σου αρέσει να δεις μια ματιά και το Juke hybrid (πλέον από 25.500 και 29.500 η φουλ έκδοση) και πάλι εντός της Toyota,τo νέο Υaris Cross με τα 130hp στην έκδοση elegant (αρκετά περιποιημένη) που είναι λίγο κάτω από τα 30.000.
-
@panormus772 said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Kαλή Σαρακοστή alex!
Αν θες την κατηγορία C,το CHR και corolla είναι τα αδιαφιλονίκητα φαβορί.
Aν κοιτάς και κατηγορία Β,εκτός από Puma,γάλλους, εγώ θα έλεγα αν σου αρέσει να δεις μια ματιά και το Juke hybrid (πλέον από 25.500 και 29.500 η φουλ έκδοση) και πάλι εντός της Toyota,τo νέο Υaris Cross με τα 130hp στην έκδοση elegant (αρκετά περιποιημένη) που είναι λίγο κάτω από τα 30.000.
Ευχαριστω φιλαρακι επισης, μου περασε και το juke απο το μυαλο.Οταν ανεβω θα παω να το δω.Ειναι το προβλημα Αρτα απο κει που ειχε ολες τις εταιριες αυτοκινητων πλεον εχει μονο wv και πρεπει να πας Γιαννενα για ολα τα υπολοιπα.
-
(χρωμα σκεφτομαι να διαλεξει ο @fanis75 ).
Ό,τι θές πασά μου, αρκεί να μην ειναι μαύρο!!
-
Ξεπορτιζει τα βραδια με κλειστά φώτα και δεν θέλει να φαίνεται!
-
Αρχικά περαστικά στους πωλητές
Δε θα σε ενδιέφερε κάτι σε Tuscon ή κάτι σε Arkana; Διάβασα αυτά που έγραψες για τη συμπεριφορά των σέρβις στην περιοχή σου, αλλά δε θεωρώ πως πρέπει να σου στερήσει ένα καλό αμάξι λόγω κακής συμπεριφοράς της αντιπροσωπείας στα σερβις σου. -
@taxiarxis said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Αρχικά περαστικά στους πωλητές
Δε θα σε ενδιέφερε κάτι σε Tuscon ή κάτι σε Arkana; Διάβασα αυτά που έγραψες για τη συμπεριφορά των σέρβις στην περιοχή σου, αλλά δε θεωρώ πως πρέπει να σου στερήσει ένα καλό αμάξι λόγω κακής συμπεριφοράς της αντιπροσωπείας στα σερβις σου.Μακάρι τις αντιπροσωπείες να τις χρειαζόμαστε μόνο για σέρβις....αλλά δεν είναι έτσι. Όπως έγραψε ο @alex-mix σε μικροπροβληματα που είχε...αυτοί του απαντούσαν ότι δεν έχει κάτι το αυτοκίνητο...και έτσι είναι, οπότε δεν θέλω να φανταστώ τι θα συμβεί ένα μεγάλο πρόβλημα.
Την ίδια αντιμετώπιση είχα και εγώ στην τοπική αντιπροσωπεία μου ίδιας εθνικότητας...προσπαθώντας να με βγάλουν τρελό για το θέμα που αντιμετώπιζα...οπότε και εγώ ακολούθησα τη λύση της πώλησης...και δρόμο...
-
@georgekn ναι, συμφωνώ. Μα ας πούμε για μένα που γουστάρω τρελά να πάρω το Xceed και παρόλο που ο αδερφός μου είχε κακή αντιμετώπιση (στα όρια της εκμετάλλευσης) από τον πωλητή, δε μπορεί να μπει φρένο σε μια τόσο καλή επιλογή. Ίσως την πατήσω κι εγώ σαν τον αδερφό μου, σαν εσένα, σαν τον Άλεξ. Εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν θαρρώ καλές επιλογές καθώς και τα λεφτά που διαθέτει ο Άλεξ είναι αρκετά. Εγώ για να κλείσω και να μην κουράζω, έχει 2 μήνες+ που περιμένω τηλέφωνο από την ΚΙΑ της περιοχής μου για να με ενημερώσουν για την νέα τιμολόγηση του gtline. Ε, αν ο άλλος δεν είναι επαγγελματίας, θα ψάξω έναν που να είναι.
-
@georgekn ναι, συμφωνώ. Μα ας πούμε για μένα που γουστάρω τρελά να πάρω το Xceed και παρόλο που ο αδερφός μου είχε κακή αντιμετώπιση (στα όρια της εκμετάλλευσης) από τον πωλητή, δε μπορεί να μπει φρένο σε μια τόσο καλή επιλογή. Ίσως την πατήσω κι εγώ σαν τον αδερφό μου, σαν εσένα, σαν τον Άλεξ. Εν πάση περιπτώσει, υπάρχουν θαρρώ καλές επιλογές καθώς και τα λεφτά που διαθέτει ο Άλεξ είναι αρκετά. Εγώ για να κλείσω και να μην κουράζω, έχει 2 μήνες+ που περιμένω τηλέφωνο από την ΚΙΑ της περιοχής μου για να με ενημερώσουν για την νέα τιμολόγηση του gtline. Ε, αν ο άλλος δεν είναι επαγγελματίας, θα ψάξω έναν που να είναι.
Το πρόβλημα το σοβαρό είναι η υποστήριξη μετά την αγορά...
Την αγορά την κάνεις από όπου θέλεις, ακόμη και από άλλο νόμο άλλη χώρα που λέει ο λόγος.Όταν όμως πάθω ζημιά...ο πρώτος που πάω είναι ο κοντινότερος αντιπρόσωπος...εάν αυτός δεν ενεργήσει άμεσα και συγκεκριμένα εγώ μένω χωρίς όχημα...και για πολλούς από εμάς στην επαρχία δεν υπάρχει εναλλακτική λύση σε αυτό.
-
Κι εγώ στην επαρχία είμαι αγαπητέ. Έβρο. Καταλαβαίνω τι εννοείς. Θα με ενοχλούσε αφόρητα να είχα δώσει 30+ χιλιάρικα και μετά η αντιμετώπιση να ήταν αδιάφορη, στην καλύτερη. Αλλά επειδή το αυτοκίνητο είναι ας το πούμε, ιδεολογία για τον καθένα μας, πώς από τον κορεάτη - ιάπωνα θα πας στον γάλλο ή τον γερμανό;
-
Κι εγώ στην επαρχία είμαι αγαπητέ. Έβρο. Καταλαβαίνω τι εννοείς. Θα με ενοχλούσε αφόρητα να είχα δώσει 30+ χιλιάρικα και μετά η αντιμετώπιση να ήταν αδιάφορη, στην καλύτερη. Αλλά επειδή το αυτοκίνητο είναι ας το πούμε, ιδεολογία για τον καθένα μας, πώς από τον κορεάτη - ιάπωνα θα πας στον γάλλο ή τον γερμανό;
Αγαπημένος Έβρος...έχω να έρθω από το 1993...πρέπει να ανέβω κάποια στιγμή...
Δεν ξέρω αν το λες για μένα...αλλά εγώ από Κορεάτη σε Ιάπωνα πήγα...
Τα προηγούμενα 10 αυτοκίνητα μου ευρωπαϊκά ήταν πάντως, εκτός από ένα Mazda που έχω και βρέθηκε στα χέρια μού από σπόντα... -
Όντως ωραίος ο Έβρος, πριν καεί.
Όχι όχι δεν το λέω για σένα. Για κανέναν δεν είναι μομφή. Το κορεάτης - Ιάπωνας το κάνεις. Το Ιαπωνοκορεάτικο προς Ευρώπη δεν το κάνεις. Έτσι το έχω εγώ τέλος πάντων στο μυαλό μου. Ο Άλεξ για παράδειγμα. Πόσο να φύγει από την λογική της Ασίας; -
Όχι όχι δεν το λέω για σένα. Για κανέναν δεν είναι μομφή. Το κορεάτης - Ιάπωνας το κάνεις. Το Ιαπωνοκορεάτικο προς Ευρώπη δεν το κάνεις. Έτσι το έχω εγώ τέλος πάντων στο μυαλό μου. Ο Άλεξ για παράδειγμα. Πόσο να φύγει από την λογική της Ασίας;Δύσκολο και για μένα πλέον...
-
Όχι όχι δεν το λέω για σένα. Για κανέναν δεν είναι μομφή. Το κορεάτης - Ιάπωνας το κάνεις. Το Ιαπωνοκορεάτικο προς Ευρώπη δεν το κάνεις. Έτσι το έχω εγώ τέλος πάντων στο μυαλό μου. Ο Άλεξ για παράδειγμα. Πόσο να φύγει από την λογική της Ασίας;Καθολου .
Κοιτα το xceed σε diesel ππυ το ειχα εγω ηταν απιστευτο στο δρομο δεν νομιζω να εχω πετυχει αλλο με τετοια συμπεριφορα οικογενειακο.
Τωρα οπως λεει και ο φιλος παραπανω 2 αντιπροσωπειες υπαρχουν 1 Γιαννενα 70χλμ και μια Αγρινιο 90χλμ.Δεν ηταν μονο η αντιπροσωπεια μαλλον να το πω σωστα, το σερβις τους γιατι οπως εχω πει μπροστα πωλητες λογιστηριο κτλ κτλ δεν παιζονται.Ηταν και το θεμα των χλμ που εκανα γιατι ναι επαρχια αλλα 7 χιλ το χρονο και αυτα σπανια σε πορεια ανω των 5 χλμ.(Γιατι στην δουλεια ζητω συγνωμη προκαταβολικα)ειμαστε 4 αντρες 15 γυναικες ,εκ των οποιων το 80% τους καθρεπτες τους εχουν για να δουν αν εφυγε η μασκαρα 4 φορες εχουν τρακαρει μεταξυ τους και ολες εχουν 15ετιας αυτοκινητα.Οποτε το επαιρνα και σπανια στην δουλεια.
Το θεμα υγειας που ειχα στην οικογενεια απο 1 την εβδομαδα στα Γιαννενα, πηγε καλα δοξα το θεο και πλεον ειναι 1 το 6μηνο.
Το παιδι που ηταν πατρα και επαιζε μια φορα το 2μηνο να κατεβω πηγε Ισπανια με υποτροφια για 6 μηνες κσι μςλλον θα καθησει παραπανω(μακαρι μονιμα).
Οποτε απο 25χιλ το χρονο επεσα στα 7.
Επισης χωρις να ξερουν οτι το δινω βρεθηκα με καποιον απο μεσα απο kia (γνωστος γνωστου)και μου λεει δωστο για καταργηθηκε το πετρελαιο στην kia και αργοτερα με τον καιρο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα εκει που εκαναν 2 με 3 μηνες να σου φερουν ανταλλακτικα να κανουν πολυ παραπανω.Ξερω ανθρωπο με φουσκα (αν το λεω σωστα)στο αμορτισερ περιμενει κοντα στις 40 μερες.
Συν για 2 χρονια εχασα κοντα στο 10% μονο της αξιας.29500 το πηρα - 500 που μου ειχαν κοψει 29.Το εδωσα 26 και ολα φανερα καθολου μαυρα.Οποτε το ειδα σαν ευκαιρια και το εδωσα γιατι αργοτερα τετοια τιμη και ολα φανερα δεν νομιζω να ξαναβρησκα.Απο 20 εως 22 μου το κρατουσαν οι αντιπροσωπειες και 23500 ειχα 2 προσφορες στο car.
Peugeot και tuscon ωραια αυτοκινητα αλλα σε βενζινη θα καινε πολυ συν ειναι πολυ μεγαλα.
99.99999% θα ειναι ασιατης .
Αν δεν ειναι κατι αλλο που θελω να επενδυσω και μεινω με το κορολα μεχρι να εξαϋλωθει
Συγνωμη αν σας κουρασα. -
Καθόλου δεν κούρασες. Κι εγώ από κει που ήμουν υπέρμαχος των diesel πλέον κοιτάω μόνο βενζίνη για τους λόγους που ανέφερες.
Υπάρχει κάποιος Ασιάτης που να σου άρεσε; Sportage λατρεία. Tuscon επίσης. Το 130hatch θα σου άρεσε;
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ