Σχετιζεται τοσο με τα φβ οσο και με ηλεκτροκινηση, αλλα το γραφω εδω, διοτι στο νημα της ηλεκτροκινησης θα χαθει, για τους προφανεις λογους 
Οπως εχει συζητηθει, τα φβ "κουμπωνουν" τελεια με την ηλεκτροκινηση. Για αυτον τον λογο οι εταιρειες που φτιαχνουν inverters, συνηθως φτιαχνουν και οικιακους φορτιστες αυτοκινητων, ωστε να σε κρατουν στο οικοσυστημα τους και με ευκολο τροπο να σου επιτρεπουν να φορτιζεις το αυτοκινητο ΜΟΝΟ οταν η παραγωγη σου σε ρευμα ειναι μεγαλυτερη απο την καταναλωση του σπιτιου (ή/και την φορτιση της μπαταριας του φβ αλλα αυτο περιπλεκει λιγο την κατασταση και μπορουμε να το αγνοησουμε).
Τι γινεται ομως οταν δεν εχεις inverter και φορτιστη απο την ιδια εταιρεια; Αυτο συμβαινει πολυ συχνα σε κατοχους τεσλα, που προτιμουν συνηθως τον φορτιστη τεσλα, για λογους οικοσυστηματος (με το αυτοκινητο) και χαμηλης τιμης (520-530 κανει στην παρουσα φαση ο φορτιστης οπως με ενημερωσε ο iceman). Το κενο αυτο ερχεται να το καλυψει η εφαρμογη chargehq, η οποια επικοινωνει με τον inverter και με το αυτοκινητο. Ετσι βλεπει η εφαρμογη, αν εχεις περισσεια ενεργειας (απο την παραγωγη του φβ) και εκεινη τη στιγμη στελνει σημα στο αμαξι να αρχισει την φορτιση.
Το ενδιαφερον ειναι οτι δεν ειναι δυαδικο το συστημα, αλλα φροντιζει να αυξομειωνει τα αμπερ/kw που τραβαει το αμαξι, αναλογα με την περισσεια ενεργειας που εχεις. Ακολουθει βιντεακι ενος εγκαταστατη φβ στην αυστραλια (του οποιου το καναλι εχω δει αρκετα διοτι παρεχει αρκετες πληροφοριες για φβ γενικα και για τον συνδυασμο fronius inverter με byd μπαταρια πιο ειδικα). Ο ανθρωπος εξηγει τους τα πλεονεκτηματα του συνδυασμου πχ fronius inverter - φορτιστη, εξηγωντας μας ταυτοχρονα πως δουλευει το chargehq.
Αναφερθηκα κυριως σε τεσλα, ΑΛΛΑ η χρησιμοτητα της εφαρμογης αυτης δεν περιοριζεται μονο σε τεσλα, αλλα σε ολες τις περιπτωσεις που δεν υπαρχει απευθειας διαυλος επικοινωνιας μεταξυ inverter και φορτιστη/αυτοκινητου. Στα τεσλα, η εφαρμογη επικοινωνει απευθειας με το αυτοκινητο (διοτι το tesla wallbox δεν ειναι "εξυπνο"), αν εχετε αλλον φορτιστη με wifi, τοτε η εφαρμογη επικοινωνει με αυτον. Ετσι πχ δινει σημα οταν υπαρχει ηλιακη ενεργεια, να ενεργοποιηθει ο φορτιστης και κατ' επεκταση να ξεκινησει η φορτιση του οχηματος που ειναι συνδεδεμενο με αυτον.
Δεν την εχω δοκιμασει εκτενως την εφαρμογη, αλλα εχω παρει το trial των 60 ημερων, οποτε αν οι εμπειριες μου ειναι διαφορετικες απο τις προσδοκιες μου, θα ενημερωσω
ΥΓ: το interface της εφαρμογης ειναι πανασχημο, αλλα αν it gets the job done, δεν θα εχω παραπονο
Youtube Video