-
Νομίζω η απάντηση του, ότι το προξενείο δεν είναι γκαλερί, μπαζώνει μια χαρά τα μυαλουδάκια που αντέδρασαν.
-
M@λ@κα ολκής με μυαλό κολλημένο στο 1821 ο Γεραπετρίτης...ηλίθιος, στόκος μπετόβλακας που δεν καταλαβαίνει από τέχνη. Και ο Τζιμάκος είχε το σφυροδρέπανο αντί για τον σταυρό, δικάστηκει και αθωώθηκε.
-
Έφυγε νωρίς ο Τζιμακος...
Θα τους είχε περάσει πριονοκορδελα τέσσερα χρόνια τώρα αν ζούσε. -
@vagkirk said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Έφυγε νωρίς ο Τζιμακος...
Θα τους είχε περάσει πριονοκορδελα τέσσερα χρόνια τώρα αν ζούσε.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!
-
Αμα φας καλαμαράκια, ή σουπιές τι βλέπεις στην εξέταση ούρων ?
Το αποτέλεσμα είναι άλλο ένα έργο ................. από την ίδια κυρία εικαστικό ....
Και καθόμαστε και ασχολούμαστε με τις μλκιες...
-
Μετά από αυτό, δεν θα έπρεπε να ανακληθεί ο Πρέσβης που βάζει τέτοια αντεθνικά εκτρώματα μέσα στην ελληνορθόδοξη Πρεσβεία μας εκεί στα ξένα;
-
Ρε παιδιά να κρίνουμε την τέχνη το καταλαβαίνω απόλυτα , μπορεί να αρέσει να μην αρέσει , το μήνυμα που θέλει να περάσει κλπ αλλά οι απαγορεύσεις και η λογοκρισία είναι άλλο πράγμα εντελώς , μυρίζει χούντα και ναφθαλίνη λιγάκι.
-
Για μένα θα έπρεπε. Γιατί είπαμε δεν είναι γκαλερί. Είναι επίσημο έδαφος και υπάρχει παραποίηση του συμβόλου της χώρας.
Γιατί αύριο θα μπορούσαμε να βάλουμε 2 @@ πάνω στην σημαία, ή τον γανυμήδη του γαύρου, ή την τριφυλλάρα..., η τον Μπέο για να χαρείτε εκεί στον εξωτικό Βόλο...
Επειδή έχουμε πολύ αριστερίλα θα μπορούσαμε να βάψουμε και την μπελάρα στα χρώματα του ουράνιου τόξου...
Σκέφτομαι κάποιος εκεί στην Αραπιά, να άλλαζε το σπαθί της σημαίας με ένα καλάμι ψαρέματος, ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σκεφτεί κάθε καΚιτέχνης....
-
Ρε παιδιά να κρίνουμε την τέχνη το καταλαβαίνω απόλυτα , μπορεί να αρέσει να μην αρέσει , το μήνυμα που θέλει να περάσει κλπ αλλά οι απαγορεύσεις και η λογοκρισία είναι άλλο πράγμα εντελώς , μυρίζει χούντα και ναφθαλίνη λιγάκι.
Ποια λογοκρισία ?
Μιλάμε σε δημόσιο γραφείο που εκπροσωπεί την χώρα. Δεν είναι ιδιωτικός χώρος.
Εντάξει έχω και κάτι δικούς μου που γράφουν τα ίδια και τους έχουν πάρει στο ψιλό οι φίλοι τους.
Αυτό είναι το κακό με την αριστερίλα, οι εμμονές δεν την αφήνουν να πάψει να εκτίθεται.
Αντί να σταθεί στο θέμα του μεγάλου περίγελου που αλλάζουν την διοίκηση για να γλυτώσει ο υιός, ασχολούνται με θέματα που είναι καμένα.
-
@criuser said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Γιατί αύριο θα μπορούσαμε να βάλουμε 2 @@ πάνω στην σημαία, ή τον γανυμήδη του γαύρου, ή την τριφυλλάρα..., η τον Μπέο για να χαρείτε εκεί στον εξωτικό Βόλο...
Σκέφτομαι κάποιος εκεί στην Αραπιά, να άλλαζε το σπαθί της σημαίας με ένα καλάμι ψαρέματος, ή οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σκεφτεί κάθε καΚιτέχνης....
Δεν μιλάμε ούτε για 2 @@ πάνω στην σημαία η τον Μπέο , μια σύνθεση απο ρόζ και λευκά υφάσματα των γυναικών λέει που δέχονται βία είναι , μια όμορφη εικόνα της σημαίας μας είναι στα μάτια μου που εκείνη την στιγμή , σαν η ίδια η Ελλάδα να συγκινείται μπροστά στον πόνο αυτών των γυναικών.
Ούτε φυσικά ευτυχώς δεν είμαστε αραπιά σε αυτά τα ζητήματα (ακόμη δηλαδη)
Και για τον γαύρο επίσης προσωπικά εγκρίνω!!!
Αντί να σταθεί στο θέμα του μεγάλου περίγελου που αλλάζουν την διοίκηση για να γλυτώσει ο υιός, ασχολούνται με θέματα που είναι καμένα.
Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα ,άσε όμως τους αριστερούς , έπρεπε ο Κρητίκαρος να τους έχει πάει αίμα , έδωσε μια ψευτομάγκικη εξήγηση ο Βορίδης που έπρεπε να λάβει πληρωμένη απάντηση.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανεβάζει το game του ο Ανδρουλάκης , μου την έχει δώσει εντελώς , απο που τον κρατάει το καθεστώς;
-
Σε πρεσβεία προξενείο ήταν. Ελεος.
-
Αυτό, όπως και τα άλλα με την Τουρκία/Πακιστάν/Μπαγκλαντές, είναι τρανταχτά επιχειρήματα.
Τι κρίμα να υστερούν τόσο οι πολιτικές και νοοτροπίες μας σε σύγκριση. -
Εννοείς, αντί το κόμμα των Θεούσων να εγείρει ζήτημα νομιμότητας στη βουλή, για τη συγκάλυψη της απάτης του μεγάλου περίδρομου, ασχολείται με ένα κάδρο σε ένα διάδρομο, και δεν έχεις κι άδικο.
Φταίει η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς. -
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ανεβάζει το game του ο Ανδρουλάκης , μου την έχει δώσει εντελώς , απο που τον κρατάει το καθεστώς;
Αυτός δεν ήταν που κατήγγειλε παρακολούθηση κινητού?
-
Είναι άξιο απορίας πως ούτε που σου παιρνάει από το μυαλό ότι είναι απλά άχρηστος.
-
Για πολλούς λόγους:
- Δεν τον ενδιαφέρει
- Είναι βλάκας και άχρηστος
- Είναι μέρος του συστηματος, οπότε δεν τον συμφέρει να τους πολεμήσει.
- Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον Κυριάκο, απλά ειναι πράσινο αντί για μπλε πασοκ, άρα μην περιμένεις κάτι.
-
@nasos said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Είναι άξιο απορίας πως ούτε που σου παιρνάει από το μυαλό ότι είναι απλά άχρηστος.
Όχι ρε συ , επειδή τον θυμάμαι από την ΠΑΣΠ και τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ , είναι μεγάλο γατόνι , ξέρει να κερδίζει την εμπιστοσύνη και βρίσκει λύσεις και συμμαχίες.
Έκανε πράγματα και θαύματα που λέμε τότε, αν και εγώ ήμουν υποστηρικτής της απέναντι πλευράς.Δεν έχει καμία σχέση με τον φυτευτο, μπροστινό μπούλη της οικογένειας που μας κυβερνά.
-
@nasos said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Όχι ρε συ , επειδή τον θυμάμαι από την ΠΑΣΠ και τη νεολαία του ΠΑΣΟΚ , είναι μεγάλο γατόνι , ξέρει να κερδίζει την εμπιστοσύνη και βρίσκει λύσεις και συμμαχίες.
Έκανε πράγματα και θαύματα που λέμε τότε, αν και εγώ ήμουν υποστηρικτής της απέναντι πλευράς.Δεν έχει καμία σχέση με τον φυτευτο, μπροστινό μπούλη της οικογένειας που μας κυβερνά.
Επιμένεις βλέπω...
-
@fanis75 said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Για πολλούς λόγους:
- Δεν τον ενδιαφέρει
- Είναι βλάκας και άχρηστος
- Είναι μέρος του συστηματος, οπότε δεν τον συμφέρει να τους πολεμήσει.
- Δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον Κυριάκο, απλά ειναι πράσινο αντί για μπλε πασοκ, άρα μην περιμένεις κάτι.
Γιατί η παρακολούθηση (λέγεται) είχε γίνει λόγω καταγγελίας από την σύντροφό του (και ο νοών νοείτω).
Οπότε (αν αυτά ισχύουν) το εξοργιστικό δεν είναι ότι είχε γίνει η παρακολούθηση, είναι ότι δεν τον έχουν μπουζουριάσει ακόμη και ξετυλίγεται στα μάτια μας ένα αλισβερίσι όπου αυτός επιζεί πολιτικά ως "προοδευτικός" αρχηγός (τρομάρα του...) και η κυβέρνηση τον κρατάει έχοντάς τον σε "καταστολή". -
Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]