-
Έχω την αμυδρά εντύπωση όμως, ότι μάλλον θα είναι φθηνότερη η εισαγωγή της ενέργειας από βορειοαφρικανικές χώρες, παρά από την Ελλάδα. Άλλωστε οι πιο πολιτισμένοι γείτονες είναι ήδη πιο μπροστά από εμάς.
-
Αυτοί έχουν όμως φωτοβολταϊκά χωρίς σταθερή παραγωγή κυρίως το βράδυ
Εμείς πρέπει να επενδύσουμε σε σταθερή παροχή ενέργειας. Το υδρογόνο είναι μια από αυτές.
-
Έψαξα ρε lap hydrogen power station και πρώτο μου έβγαλε της Siemens... ε ρε μίζες από παντού αυτοί οι άθρωποι.
-
This post is deleted! -
Οφτοπικ
Περί υδρογόνου, είδα μια ωραία λύση σε νοσοκομείο στις ΗΠΑ νομίζω, έχει 300 πάνελ πάνω, οσο ρεύμα περισσεύει από την κατανάλωση, πάει σε μονάδα ηλεκτρόλυσης νερού, το οξυγόνο που παράγεται πάει στην παροχή του νοσοκομείου σε θαλάμους χειρουργεία κλπ, το υδρογόνο για θερμανση. -
Έχω πει πολλές φορές ειρωνικά πως γίναμε Κολομβία...
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τους Κολομβιανούς. -
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχω πει πολλές φορές ειρωνικά πως γίναμε Κολομβία...
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τους Κολομβιανούς.Ώπ ωπ ωπ , τι ανακρίβειες είναι αυτές. Ο ΣΚΑΙ άλλα λέει τουλάχιστον 99,9 % είναι.
-
Μάλιστα μάλιστα. Θα θέλατε να έχετε εμπιστοσύνη στο 50%οπως οι Μεξικανοί ή το ποσοστο των Ρώσων στο 45? Ή μήπως καλύτερα των Βραζιλιάνων? Για γέλια μόνο.
Ζητώ συγνώμη από τους Ιταλούς αλλά και τους Κοσταρικανους μα δε τους είχα για τόσο χαπατα. Μπράβο στον Σπύρο Παπαδόπουλο που είπε τη γνώμη του για τον Μητσοτάκη. Είμαστε πολλοί αυτοί που το λέμε αφιλοκερδώς καθώς όλοι οι υπόλοιποι είναι πουθεναδες. Γελω ακόμη με τον άλλο που διάλεξε να αποχωρήσει από το φόρουμ (ότι εξυπνότερο έκανε ποτέ) καθώς θεωρούσε και υποστήριζε θερμά πως αυτή την 4ετια ο κόσμος θα έδινε δεύτερη ευκαιρία στην Αριστερά της αχρηστοσινης και της οπισθοδρόμησης.
Ο Κούλης κατάφερε να γλεντήσει την αριστερά όσο κανείς άλλος πριν από αυτόν. Γιατί? Μα γιατί έδειξε πόσο γελοία μπορεί να γίνει αρκεί να πετύχει το στόχο της να παρασιτεί, μοιράζοντας φανταστικά κεκτημένα και υποσχέσεις. Ευτυχώς που δεν απολαμβάνει πάνω από 26 ή 27 τοις εκατό γιατί εδώ είναι Ελλάδα και ως γνωστόν το 60 τοις εκατό νομίζει πως υπάρχουν λεφτοδεντρα και όσοι έχουν δύο δραχμές τις κλέβουν από τους τεμπέληδες των Εξαρχείων και τους επαγγελματίες αγωνιστές. -
Τελικα δηλαδη νουδιτης? Ε? Στελεχος? Οπως ο κορωνοιος? Φερνεις φτερνισμα να ξερεις, να φυγουν τα μικροβια.
Συ δεν εφωναζες πως δεν?
#spi_pantelis -
Να ζήσουν οι φανατικοί Νεοδημοκράτες να γελάνε παρέα με τον Κουλη και τον Άδωνι εις βάρος της χώρας και των κατοίκων της.
Τα κάστρα δεν πέφτουν.
Μόνο οι στρατιώτες της παράταξης απ τις επάλξεις...Άλλος δεν θα βγει απ τη Νεοδημοκρατικη ντουλάπα;
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τελικα δηλαδη νουδιτης? Ε? Στελεχος? Οπως ο κορωνοιος? Φερνεις φτερνισμα να ξερεις, να φυγουν τα μικροβια.
Συ δεν εφωναζες πως δεν?
#spi_pantelisΑγαπητέ γάτε θα σου απαντήσω αν και έξυπνος καθώς είσαι δε θα πρεπε να πέσεις σε λεκτική παγίδα που πέφτει σήμερα το 99% των αγωνιστών του πληκτρολογίου. Ο Σπύρος δεν είναι ΝΔ. Είπε όμως αυτό που βλέπουμε όλοι ακόμη και αυτοί όπως εσύ που δεν το ομολογανε. Πως οι άλλοι είναι πουθεναδες. Διαφωνείς σε κάτι? Πες το να γελάσουμε. Δευτέρα είναι ακόμη.
Φυσικά και δεν είμαι ΝΔ. Αυτό δε σημαίνει πως δε βλέπω τις διαφορές. Είναι σαν προχθές που έπαιζε η ομάδα μου και την ξεβρακωσε ο Μπαοκ. Μόνο τα χαπατα της 7 εσύ και ο Τσουκαλάς δεν είδατε το ξεβρακωμα. -
@spi_duster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Συ δεν εφωναζες πως δεν?
#spi_pantelisΑγαπητέ γάτε θα σου απαντήσω αν και έξυπνος καθώς είσαι δε θα πρεπε να πέσεις σε λεκτική παγίδα που πέφτει σήμερα το 99% των αγωνιστών του πληκτρολογίου. Ο Σπύρος δεν είναι ΝΔ. Είπε όμως αυτό που βλέπουμε όλοι ακόμη και αυτοί όπως εσύ που δεν το ομολογανε. Πως οι άλλοι είναι πουθεναδες. Διαφωνείς σε κάτι? Πες το να γελάσουμε. Δευτέρα είναι ακόμη.
Φυσικά και δεν είμαι ΝΔ. Αυτό δε σημαίνει πως δε βλέπω τις διαφορές. Είναι σαν προχθές που έπαιζε η ομάδα μου και την ξεβρακωσε ο Μπαοκ. Μόνο τα χαπατα της 7 εσύ και ο Τσουκαλάς δεν είδατε το ξεβρακωμα.Μια διόρθωση….δεν ήταν ξεβράκωμα αλλά ανασκολοπισμός….
-
Χαχα!
Και λίγα είπε ο Παπαδόπουλος!
Αν είχα γίνει και εγώ πάμπλουτος από την ΕΡΤ και με Μητσοτάκη , πίπες θα του έπαιρνα. -
Ο Κυριάκος κέρδισε διότι έκανε πράξη σε περιόδους κρίσης οτι έκαναν και οι άλλοι χωρίς όμως τρόικα και δημοσιονομικό έλεγχο από την Κομισιόν.
Εν ολίγοις εκμεταλλεύτηκε την ποσοτική χαλάρωση από το σύμφωνο σταθερότητας και χρέωσε τη χώρα με πολλά δις.
Από την άλλη το χρέος μειώνεται ως ποσοστό επί του ΑΕΠ διότι ο πληθωρισμός φουσκώνει το ΑΕΠ το οποίο απαρτίζεται κατά 70% από την ιδιωτική κατανάλωση.
Με τις πληθωρισμενες συναλλαγές μειώνεται το ποσοστό χρέους της προηγούμενης περιόδου, και έτσι εμφανίζεται πιο εύκολη η εξυπηρέτηση του.
Δηλαδή όσα πήραν οι ευαίσθητες εισοδηματικά τάξεις το προηγούμενο διάστημα τους το παίρνουν τώρα πίσω μέσω της ακρίβειας και έτσι ότι δανείστηκαν για αυτούς εμφανίζεται μικρότερο στους δείκτες που κοιτούν οι αγορές.
Αυτό είναι μια αλήθεια.
Από την άλλη, αλήθεια είναι ότι βελτιώνονται σημαντικοί δείκτες για τη ανάπτυξη που θα επιφέρουν μια σχετική ανάπτυξη.
-
Χθες έχασε και ενα νεο παλικαρι τη ζωή του κάνοντας το καθήκον του για 800 ευρώ ενώ κυνηγούσε τους κακοποιούς.
Όπως επίσης και το άλλο περιστατικό στο κέντρο διασκέδασης. Απίστευτα πράγματα. Η χώρα βουλιάζει στην ανομία, στους διεστραμμένους και στις συμμορίες.
-
Συ δεν εφωναζες πως δεν?
Φυσικά και δεν είμαι ΝΔ. Αυτό δε σημαίνει πως δε βλέπω τις διαφορές. Είναι σαν προχθές που έπαιζε η ομάδα μου και την ξεβρακωσε ο Μπαοκ. Μόνο τα χαπατα της 7 εσύ και ο Τσουκαλάς δεν είδατε το ξεβρακωμα.Πωπωπω
Δηλωτικα δηλαδης ακομη #koulis_not?
Τι κεραυνοι ειναι αυτοι!!!
Θαυμαζω βαθος σκεψης -
Σχετικά με την εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση.
Δεν προκαλεί καμία εντύπωση.Φωτογραφία της κοινωνίας.
Καμία εμπιστοσύνη στον διπλανό.
-
Τρέχοντα πολιτικά θέματα από τα κοινωνικά δίκτυα...
Τι μόνο ο Πήλιου θα βάζει....
-
Αντί να μπουν τα τέλη κυκλοφορίας σε δόσεις, και να επιβαρύνονται με το επιτόκιο που επιβαρύνονται και οι οφειλές της εφορίας, συνεχίζεται το ίδιο βιολί με το 100% πρόστιμο.
Επίσης κάποιος που έχει ειδίκευση στα οικονομικά, να μας εξηγήσει γιατί ο ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας δεν αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα, αλλά πληρώνουμε και φόρο πάνω σε αυτά (να μην πούμε και για τους έμμεσους φόρους).
-
Συ δεν εφωναζες πως δεν?
Φυσικά και δεν είμαι ΝΔ. Αυτό δε σημαίνει πως δε βλέπω τις διαφορές. Είναι σαν προχθές που έπαιζε η ομάδα μου και την ξεβρακωσε ο Μπαοκ. Μόνο τα χαπατα της 7 εσύ και ο Τσουκαλάς δεν είδατε το ξεβρακωμα.Πωπωπω
Δηλωτικα δηλαδης ακομη #koulis_not?
Τι κεραυνοι ειναι αυτοι!!!
Θαυμαζω βαθος σκεψηςΕγώ αγαπητέ κρίθηκα για αυτό που έγραψα. Εσύ όμως τι έχεις να μας προτείνεις? Η γκάμα επιλογών είναι πολύ συγκεκριμένη και την ξέρεις κι εσύ.
Επί του πρακτεου που λέμε και στις δουλειές έχεις κάτι να προσθέσεις ή ενώ στη ζωή εργάζεσαι θα ομιλείς ως να πίνεις φραπέ στα Εξάρχεια ή τσίπουρο πρωί πρωί στο Βόλο?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2