-
Τεσλαγαμ@το!!!!
-
Και αυτό εφικτό επειδή όλα ελέγχονται από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και όχι φυσικούς διακόπτες...
-
@monman2 said in TESLA FORUM:
Τα αυτοκίνητα θα βγαίνουν κατευθείαν ολική μετα απο τρακάρισμα γιατί αυτά τα μπλέ κομμάτια τα βλέπω σε ψηλή 4ψήφια τα εμπρός και το πίσω 5ψήφια σαν τιμή ανταλλακτικού.
Να θυμίσω στο φιλοθεάμον κοινό ότι τα συγκολλητα τμήματα <> κοχλιωτα τμήματα. Τώρα πως προκύπτει ότι επειδή είναι συγκολλητο είναι και επισκευασιμο ή μη κανείς δεν ξέρει 🤪
-
@antonakis said in TESLA FORUM:
ειχα ξαναδει lighshows αλλα οχι σε τετοια κλιμακα. Μου εκανε εντυπωση ποιος ειναι ο τροπςο με τον οποιον συγχρονιζονται. Τελικα ειναι πολυ πιο απλο απο οτι νομιζα
Βαζεις συγκεκριμενη ωρα να ξεκινησει το show αλλα επειδη τα αυτοκινητα "χτυπανε" ολα τον ιδιο σερβερ για να συγχρονισουν το ρολοι τους, επιτυγχανεται τοσο καλος συγχρονισμος και μεταξυ τους -
Παράταση του κινούμαι ηλεκτρικά 2 μέχρι Απρίλιο του 2024.
https://kinoumeilektrika2.gov.gr/files/Deltio-Typou-Paratasi-KH2.pdf
Και για να είμαι και εντός νήματος ένα φθηνούλι Μ3 βγήκε στο στοκ:
https://www.tesla.com/el_GR/inventory/new/m3?TRIM=LRAWD&arrangeby=plh&range=0
-
-
Ωχχχχχ
-
Αχ Κουλάρα!
-
Στο μεταξύ, στο παλιό που έσπασαν τα τζάμια είχαν χρησιμοποιήσει μεταλλική μπάλα.
Τώρα το χτύπησαν με μπάλα του μπέιζμπολ... από ότι είδα στην παρουσίαση.Άμα φάει και τα pick-up της ford σε πωλήσεις, θα αλλάξουν πολλά. (Αν καταφέρει να πιάσει την παραγωγή)
-
Εγώ ξέρω ότι το cybertruck καθηστέρησε παρα πολύ και είναι 50% ακριβότερο από ότι υπολογιζαν από την αρχικη εκτίμηση
Δεν νομίζω ότι ήταν επιτυχία της tesla οπως τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που βγάζει
-
Η επιτυχία θα κριθεί στις πωλήσεις.
Συμφωνώ ότι η αρχική παρουσίαση είχε ατέλειες, που μάλλον πήρε πολύ χρόνο να λυθούν.Κι αυτός ο υαλοκαθαριστήρας τι φάση; χρησιμοποιείται και ως σπαθί;
-
This post is deleted! -
Η επιτυχία θα κριθεί στις πωλήσεις.
Συμφωνώ ότι η αρχική παρουσίαση είχε ατέλειες, που μάλλον πήρε πολύ χρόνο να λυθούν.Κι αυτός ο υαλοκαθαριστήρας τι φάση; χρησιμοποιείται και ως σπαθί;
αν είχε φως ο υαλοκαθαριστήρας θα ήταν φοβερο φωτοσπαθο lol
οπως και να έχει εντυπωσιακο οχημα
-
Εντυπωσιακά άσχημη κεφαλογραβιέρα με ρόδες. Απορώ πόσο κακόγουστος πρέπει να είναι κάποιος για να δώσει τα λεφτά του σε αυτό το τριγωνικό έκτρωμα. Ο,τι πιο άσχημο έχω δει, μπροστά του το Multipla, το PT Cruiser και το Model Y φαίνονται 300Sl Gullwing και Mustang Eleanor.
-
Άμα φάει και τα pick-up της ford σε πωλήσεις, θα αλλάξουν πολλά. (Αν καταφέρει να πιάσει την παραγωγή)
Δεν νομιζω οτι θα ξεπερασει το f150, ουτε καν το ηλεκτρικο f150 δεν τα πηγαινει καλα. Γενικα, το cybertruck δεν το εχω καταλαβει ως προιον. Οι περιοχες στις οποιες πουλαει πολυ το f150 ειναι κυριως MAGA και δεν ενδιαφερονται ιδιαιτερα για EVs. Θα πουλησει σιγουρα το cybertruck, αλλα οχι στα νουμερα που ηλπιζαν αρχικα. Πιο πολυ μου μοιαζει ως προϊον-μοστρα και ξερουν σιγουρα οτι δεν προκειται να πιασει νουμερα M3, MY.
Αλλωστε οι αγορες που θα ενδιαφερθουν ειναι πραγματικα ελαχιστες λογω της ιδιομορφιας και των διαστασεων. Αμερικη, μεση ανατολη και ελαχιστα στην ευρωπη -
Πέρα από τις προσωπικές μας απόψεις, θα ήταν καλύτερο να μετριάσει κανείς την κριτική για τα αισθητικά κριτήρια του καθενος. Οκ να το λέμε κάποιες φορές είναι δεκτον ακόμα και για αστείο, αλλά συνεχώς και καθημερινά καταντά αγένεια. Στοιχειώδη κοινωνική παιδεία χρειάζεται
Αν σας ρωτήσουν, φυσικά να πείτε ελεύθερα την άποψη σας, αν όχι απλά κρατήστε το για τον εαυτό σας.Διότι και εσάς καποιος/α σας βρήκε ωραίο/α ενώ για άλλους/ες μπορεί να είστε χάλια. Θα ήταν ωραίο να σχολιάζουμε τα αισθητικά κριτήρια αυτών που σας επέλεξαν;;;;
Οπότε, χαμηλά τη μπάλα.
-
@lap said in TESLA FORUM:
Πέρα από τις προσωπικές μας απόψεις, θα ήταν καλύτερο να μετριάσει κανείς την κριτική για τα αισθητικά κριτήρια του καθενος. Οκ να το λέμε κάποιες φορές είναι δεκτον ακόμα και για αστείο, αλλά συνεχώς και καθημερινά καταντά αγένεια. Στοιχειώδη κοινωνική παιδεία χρειάζεται
Αν σας ρωτήσουν, φυσικά να πείτε ελεύθερα την άποψη σας, αν όχι απλά κρατήστε το για τον εαυτό σας.Διότι και εσάς καποιος/α σας βρήκε ωραίο/α ενώ για άλλους/ες μπορεί να είστε χάλια.
Οπότε, χαμηλά τη μπάλα.
για ποιον λογοκαθεσαι και ασχολεισαι δεν καταλαβαινω.
-
Εδώ απολυμαντικέ μιλάμε για Τέσλα. Οκ είναι αποδεκτή η κριτική. Καταγράφεται και αναλύεται. Αλλά καθημερινά κάθε φορά που μιλάμε για ένα μοντέλο της tesla να αναφερει ο diego πόσο χάλια αισθητικά κριτήρια έχουν οι οδηγοί τους, τότε θα πρέπει να ασχοληθούμε με τον ίδιο και τα δικά του κριτήρια και επιλογές.
Δεν πιστεύω να τον συμφέρει
Υ.γ ξέχασα....Τέσλα έχεις ρε συ!!!!
Χαχαχαχα
-
Nαι ρε πρέπει να λέμε τι ωραίο είναι και αυτό επειδή το έβγαλε ο αγαπημένος μας κατασκευαστής τάμπλετ
Γενικά πρέπει να κάνουμε γλειφοροδέλα εδω μέσα στο Musk, δεν υπάρχει άλλη οδός. Τέσλα για τους έχοντες, Toyota για τους μη έχοντες και ξερό ψωμί!
-
Δεν είπαμε ότι πρέπει αν σου αρέσει, αυτό θα ήταν ψέμα και επιβολή. Είπαμε να έχεις μια ευγένεια σε όσους όντως τους αρέσει, ειδάλλως μόνος σου ανοίγεις την πόρτα της τοξικότητας, αντιπαράθεσης και μετά τρέχεις να κάνεις αναφορές γιατί σε προσβάλλουν και ότι άλλο διότι δεν το αντέχεις.
TESLA FORUM