-
Ψάχνω για ένα αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ και κατά το δυνατό οικονομικό (όλα δε μπορείς να τα έχεις) έως 18.000€ περίπου. Έχω βρει Auris Touring Sports '18 Hybrid και Rav4 '15 και τα 2 με 70.000 περίπου χλμ που φαίνονται καλές επιλογές. Ποια είναι η γνώμη σας; Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?
-
Αν αξιόπιστα εννοείς μονάχα τα Ιαπωνικά τότε μείνε σε αυτά που έχεις βρει!
Διαφορετικά εγώ θα κοίταγα και το Skoda Octavia diesel σε sw.
Δεν ξέρω αν το Karoq είναι οκ με τις ανάγκες σου. -
@snowdrop said in Αξιόπιστο μεταχειρισμένο με μεγάλους χώρους:
Ψάχνω για ένα αξιόπιστο οικογενειακό αυτοκίνητο με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ και κατά το δυνατό οικονομικό (όλα δε μπορείς να τα έχεις) έως 18.000€ περίπου. Έχω βρει Auris Touring Sports '18 Hybrid και Rav4 '15 και τα 2 με 70.000 περίπου χλμ που φαίνονται καλές επιλογές. Ποια είναι η γνώμη σας; Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε?
βάλε 2κ ακόμη και πάρε ένα Suzuki Scross. Thank me later.
-
Fiat tipo Station, 1.600 diesel.
-
Το rav4 αν δεν είναι πετρέλαιο σίγουρα δεν είναι οικονομικό.
Με 20κ Honda civic 1.0 με 50.000 χλμ.
-
Auris Touring Hybrid θα επέλεγα.
Μπορει να μην έχει την τελευταία πλατφόρμα της Toyota (TNGA), που φοράνε τα τωρινά Corolla/C-HR, αλλά είναι πολύ καλό πακέτο αξιοπιστίας-οικονομίας-οδηγικής άνεσης.
Δεν είναι τυχαίο ότι κυκλοφορεί αρκετά και ως ταξί. -
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Δεν θα προτιμούσα το πετρέλαιο καθώς τα περισσότερα χιλιόμετρα θα γίνονται εντός πόλης. Scoda Octavia sw βρήκα μόνο με πετρέλαιο. Το Suzuki SCross και το Karoq έχουν συγκριτικά μικρό πορτ-μπαγκάζ. Fiat δε θα έπαιρνα ποτέ, δεν τα θεωρώ καθόλου αξιόπιστα. Honda CR-V βρίσκω μόνο με πετρέλαιο.
-
@snowdrop said in Αξιόπιστο μεταχειρισμένο με μεγάλους χώρους:
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας. Δεν θα προτιμούσα το πετρέλαιο καθώς τα περισσότερα χιλιόμετρα θα γίνονται εντός πόλης. Scoda Octavia sw βρήκα μόνο με πετρέλαιο. Το Suzuki SCross και το Karoq έχουν συγκριτικά μικρό πορτ-μπαγκάζ. Fiat δε θα έπαιρνα ποτέ, δεν τα θεωρώ καθόλου αξιόπιστα. Honda CR-V βρίσκω μόνο με πετρέλαιο.
δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλεις από χώρους. Πόσους χώρους δηλαδή θέλεις; Του Octavia;
-
@bill_hsd said in Αξιόπιστο μεταχειρισμένο με μεγάλους χώρους:
Auris Touring Hybrid θα επέλεγα.
Μπορει να μην έχει την τελευταία πλατφόρμα της Toyota (TNGA), που φοράνε τα τωρινά Corolla/C-HR, αλλά είναι πολύ καλό πακέτο αξιοπιστίας-οικονομίας-οδηγικής άνεσης.
Δεν είναι τυχαίο ότι κυκλοφορεί αρκετά και ως ταξί.Και εγώ προς τα εκεί θα έκλεινα.
-
Auris Touring Hybrid
Κυκλοφορεί το ίδιο και ως Suzuki.
-
@tgd said in Αξιόπιστο μεταχειρισμένο με μεγάλους χώρους:
Auris Touring Hybrid
Κυκλοφορεί το ίδιο και ως Suzuki.
Νομίζω ότι το τωρινό Corolla Touring Sports κυκλοφορεί ως Suzuki Swace, όχι το προηγούμενο Auris Touring Sports.
-
Αν το karoq είναι μικρό τότε Kodiaq σε βενζίνη.
-
-
@george-dasoulas said in Αξιόπιστο μεταχειρισμένο με μεγάλους χώρους:
Προτάσεις
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/337967316-skoda-octavia?from-promotion=1
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333112252-skoda-octavia
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/334314551-skoda-octavia
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333098508-skoda-octaviaΠω πω !
Σοκ!
14000€ για octavia wagon του 2019!!!Φοβερές ευκαιρείες μου φαίνονται ας είναι και με τον 1.0 tsi .
Τι γίνεται ; έχει αλλάξει κάτι στην αγορά , φάγανε παγωτό , δεν πουλάνε τίποτα οι έμποροι;
-
-
Θα πάει ο άλλος να αγοράσει την αποδεδειγμενη οικογενειακή αμαξάρα με το ήσυχο τεράστιο σαλόνι και τη σπηλιά για πορτμπαγκάζ και το εσωτερικό του προηγούμενου Πασατ, αλλά τσεχικο σήμα στο καπό;
Χίλιες φορές ένα κουβαδακι σούπερ μίνι με άλλο σήμα και καβούκι μόνιμο στην οροφή. -
Όντως αμαξάρα η οκταβια, είτε σε station είτε σε liftback, αν το έβρισκε με τον 1.5 150 ακόμα καλύτερα. Βέβαια αυτά χτυπάνε το 20άρικο.
-
@georgemit said in Αξιόπιστο μεταχειρισμένο με μεγάλους χώρους:
Όντως αμαξάρα η οκταβια, είτε σε station είτε σε liftback, αν το έβρισκε με τον 1.5 150 ακόμα καλύτερα. Βέβαια αυτά χτυπάνε το 20άρικο.
ξεχάσατε κάτι. Ο άνθρωπος ζητάει αξιοπιστία.
-
Ναι, δεν διαβάζω ότι είναι και πολύ αξιόπιστα τα Skoda Octavia
-
Καινούργιο αυτοκίνητο και αξιόπιστο είναι λίγο σχετικό. Εξαρτάται πως αντιλαμβάνεται ο καθένας τον όρο αξιοπιστία.
Έχουν περάσει τα χρόνια όπου έμπαινες στο αυτοκίνητο και το μόνο που κοιτούσες ήταν η στάθμη της βενζίνης.
Τώρα όλα τα αυτοκίνητα είναι φορτωμένα με ένα σκασμο αισθητήρες όπου λογικό είναι να καταρρέουν με την πάροδο του χρόνου.
Οπότε κοίτα να διαλέξεις κάτι που να σου αρέσει αλλά και να μην σφάζει στο περιοδικό σέρβις που χρειάζεται.
Αξιόπιστο μεταχειρισμένο με μεγάλους χώρους