-
@panos2171 said in Ανακοινώσεις κλοπων:
Εν τω μεταξύ τα ποσά για τέτοιες ασφαλίσεις είναι αστεία. Στη Θεσσαλία τη φάγανε πολύ άσχημα καθώς όσους έτυχε να ρωτήσω δε τα είχανε ασφαλισμένα για καιρικά φαινόμενα και συνήθως κάθε οικογένεια σε χωριό έχει 2-3 αυτοκίνητα.
Φαντάζομαι το σκηνικό στο καφενείο μόλις τελειώνει το ρεπορτάζ για τις ασφαλιστικές του Ευαγγελάτου...
Κώτσο βάλε αλλα δυο τσίπουρα με μεζέ (8-10€ όσο ζητάει η ασφάλεια για τα καιρικά φαινόμενα για ενα εξάμηνο) καλά έκανα και είχα την βασική και πιο φθηνή.Μόλις όμως οι νοικοκυραίοι agroman και ο panoszetor εισπράξουν για τα πλημμυρισμένα αυτοκίνητα τους θα λένε οτι είχαν μέσο ,είναι κολλητάρια του Αγοραστού ...μπλα μπλα
-
Αυτό που υποθέτω εγώ είναι πως οι ασφαλιστικές σε ορισμένες περιπτώσεις θα εκμεταλλευτούν την απόφαση για να αποζημιώνουν χαμηλότερα από το πόσο που έχουν δεσμευθεί να καλύπτουν.
Δεν έχεις συναγερμό;
Δεν έχεις gps tracker;
Παρκάρεις σε ανοιχτή πυλωτη;
Παρκάρεις στο πεζοδρόμιο;
Το άφησες σε αφυλακτο πάρκινγκ στην παραλία;
Έξω από το mall;
Σε πάρκινγκ του Μετρό;
Στην άκρη μόνο του στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη;
Μένεις Μενίδι;Πάρε το 50 % του ποσού από ότι είχαμε συμφωνήσει αρχικά και να λες και ευχαριστώ.
Αλλιώς πάμε δικαστικά.Περαστικά μας.
-
Συγνώμη αν αναφέρθηκε και δεν το πρόσεξα
Το δικαστήριο πως απέδειξε ότι το αμάξι δεν είχε συναγερμό?Και αν δεν έχει από το εργοστάσιο πως αποδεικνύεις ότι έχεις βάλει εσύ? Κρατάς απόδειξη?
Και αν την έχεις μέσα στο αμάξι? Αντίο ζωή? -
Οι δικαστές μια με τις αποφάσεις για τις συντάξεις τους μια με αυτό το τελευταίο διάστημα το έχουν χάσει.....
-
@tsofras said in Ανακοινώσεις κλοπων:
Συγνώμη αν αναφέρθηκε και δεν το πρόσεξα
Το δικαστήριο πως απέδειξε ότι το αμάξι δεν είχε συναγερμό?Και αν δεν έχει από το εργοστάσιο πως αποδεικνύεις ότι έχεις βάλει εσύ? Κρατάς απόδειξη?
Και αν την έχεις μέσα στο αμάξι? Αντίο ζωή?Αν σου τύχει -φτου φτου- και το ζητήσεις η αντιπροσωπεία θα σου δώσει αναλυτικά τον εργοστασιακό εξοπλισμό που θα γράφει και τον συναγερμό .
Αν ήταν δώρο ή τον έβαλες μετά κρατάς το κουτί του που εχει στα παρελκόμενα κάρτα με τα serial number, ή με τους κωδικούς απενεργοποίησης ανάγκης οταν υπάρχουν και μαζί με την απόδειξη αγοράς τα φυλάς στο πατάρι ή την αποθήκη.
Ρίξε μέσα και τα δεύτερα κλειδιά του αυτοκινήτου , τα ζητάνε μαζί με τα πρώτα οταν πας να εισπράξεις την επιταγή για την κλοπή
-
1η ιστορία
Το 1988 μου έκλεψαν το αυτοκίνητο στην Θήβα , βγαίνω το πρωί στο μπαλκόνι να κάνω ενα τσιγάρο και κοιτάω το σημείο που ήταν παρκαρισμένο.Στην αρχή ενα κενό μετα όμως ήρθε ενα απο τα πιο απαίσια συναισθήματα που εχω νοιώσει , το αναπολώ όποτε έρχεται ο λογαριασμός των ασφαλίστρων και μου περνάνε σκέψεις να κόψω την κλοπή ...
η στεναχώρια ήταν μεγάλη γιατί ήταν του πατέρα μου , ευτυχώς μετα απο δυο μέρες βρέθηκε με μικρές ζημιές .
Συνεχίζεται...
-
Τις διαφημίσεις μου μέσα.....
-
@monman2 said in Ανακοινώσεις κλοπων:
Ρίξε μέσα και τα δεύτερα κλειδιά του αυτοκινήτου , τα ζητάνε μαζί με τα πρώτα οταν πας να εισπράξεις την επιταγή για την κλοπή
Αν μου διαρρήξουν το σπίτι, πάρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και φύγουν, θα με αποζημιώσει η ασφαλιστική; Ή θα πουν φέρε και τα δύο κλειδιά; Ή μήπως κι αυτό είναι αμέλεια;
-
@tgd said in Ανακοινώσεις κλοπων:
Αν μου διαρρήξουν το σπίτι, πάρουν τα κλειδιά του αυτοκινήτου και φύγουν, θα με αποζημιώσει η ασφαλιστική; Ή θα πουν φέρε και τα δύο κλειδιά; Ή μήπως κι αυτό είναι αμέλεια;
99,999% είσαι καλυμμένος , ρώτα τον ασφαλιστή σου...
-
Ιστορία 2η
Αρχές 2001 ενας πιτσιρικάς στην δουλειά αγοράζει ολοκαίνουργιο γαλλικό coupe με δόσεις και 0% προκαταβολή.
Στην εβδομάδα απο την παραλαβή το στουκάρει , του βγάζουν κουστούμι επισκευής οσο η αξία που το αγόρασε !
Μόλις σχολάει πηγαίνει κάθε απόγευμα σε συνεργείο και δουλεύει επι 1,5 χρόνο να μαζέψει κανα € , μετα ευτυχώς χώθηκε σε ειρηνευτικές αποστολές στο Κόσσοβο και ξελάσπωσε, τρία χρόνια μετα την στούκα το έφτιαξε επιτέλους ,600 χλμ είχε μόνο .Τον Μάιο του 2001 παρέλαβα το 1ο μου Mondeo , απο τότε φουλ ασφάλεια τα πάντα όλα σε όλα μου τα αυτοκίνητα και εγω με δόσεις αγόρασα και αγοράζω ακόμη.
Άλλωστε δεν είχα ειδικότητα τεχνίτης οχημάτων , τι να με κάνουν στο συνεργείο...συνεχίζεται...
-
@tgd said in Ανακοινώσεις κλοπων:
Αν με βγάλουν από το αυτοκίνητο , το πάρουν και φύγουν με καλύπτει η ασφαλιστική ή θα ζητήσουν και τα δύο κλειδιά;
Ώρες ώρες απορώ με κάτι τέτοιες ερωτήσεις...
Προφανώς και κάποιος είναι καλυμμένος σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς υπάρχει επίσημο πόρισμα από την Αστυνομία. -
Ιστορία 3η
Απο τις δυο πρώτες καταλάβατε γιατί είμαι υπέρμαχος της φουλ ασφάλισης και το εφαρμόζω εδω και 20+ χρόνια , τώρα κατι διαφορετικό γιαυτό την λέω χωρίς πολλές λεπτομέρειες .Φίλος αγοράζει το πιο σεξι σενταν με γερμανικό μοτερ πολλών κυβικών . Νομίζει οτι το σηματάκι 220 στο mondeo μου είναι κυβισμός και οταν τον πατάω αλύπητα στεναχωριέται , 1 το κρατούμενο ...
Μετα απο κανα δυο χρόνια το σεξι εργαλείο βγαίνει με σηματάκι ... ΤούΒανο , 2 τα κρατούμενα ...
Μια μέρα τηλεφωνώ στον πατέρα μου να δω τι κάνει και μου λέει του φίλου σου του έκλεψαν το αυτοκίνητο , μάλιστα τον πήγε στην αστυνομία για να δηλώσει την κλοπή , 3 τα κρατούμενα ...
Κατεβαίνω με άδεια και φυσικά ο φίλος θέλει να τα "δοκιμάσουμε" , βλέπω εγκαίρως το σηματάκι novitec και τον αποφεύγω όπως με απέφευγε και κάποιος άλλος όταν έβαλα πρόγραμμα στο S60
Πάμε για παϊδάκια , στην επιστροφή λίγο η χοληστερίνη λίγο το ποτό το στόμα λύθηκε , εντάξει καταλάβατε , 1+2+3 = τι κάνει νιάου στα κεραμίδια...
Τέλος
-
Εκλάπη από Αμπελοκήπους Θεσσαλονίκης -
Τα χουν ριμαξει τα ΤΟΥΟΤΑ, γιατί άραγε;
Υπάρχει ανάγκη για ανταλλακτικά; -
Πάντως, αφού δεν έχει βρεθεί εδώ και 8-9 μήνες, δεν θα είχα πολλές ελπίδες...
-
Κλάπηκε από 28 Οκτωβρίου, όχι την 28η Οκτωβρίου
-
@antoniokon said in Ανακοινώσεις κλοπων:
Πάντως, αφού δεν έχει βρεθεί εδώ και 8-9 μήνες, δεν θα είχα πολλές ελπίδες...
Από οδό 28ης Οκτωβρίου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης
-
Κλάπηκε Toyota Auris 2011 Υβριδικό γκρί στην Αγία Βαρβάρα (12351) στις 18-11-24 6:00-11:00 με πινακίδα ΙΜΤ 9971.
Ανακοινώσεις κλοπων