-
Ζήτω
η ΝΔο Μπέος, κάνει έργο.Δεν πειράζει ούτε ότι ήταν "επιχειρηματίας" των κωλόμπαρων, με πουτανες που το χειμώνα δούλευαν στο Βόλο και το καλοκαίρι στη Χαλκιδική, από όπου πήρε το ΑΦΜ της Κασσάνδρας και το φέρε στον Βόλο να παίξει μπάλα, ούτε ότι όλο το μέτωπο διασκέδασης το οποίο καλωπιζει το εκμεταλλευονται δυο-τρεις οικογένειες μαζί με τον Μπεο, που επένδυσαν τα κέρδη απ τα φρουτάκια, ούτε η προϊστορία του με τα στημένα ματς, ούτε τα εκατομμύρια που λείπουν απ τις εταιρείες ύδρευσης κλπ. ούτε ότι το νερό στις ρίζες του Πηλιου δεν ήταν ποτέ κατάλληλο, ούτε ότι 50 μέτρα παραπέρα από κει που είναι οι καφετέριες οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι για τον μπέο και δεν μπορούν ούτε τα τετράποδα να τα περπατησουν, ούτε ότι 30 μέτρα γύρω απ το Δημαρχείο στο πάρκο, το παρατημένο κι αυτό στην τύχη του αρχιτεκτόνημα, είναι ο τόπος γεμάτος σκ@τό, ούτε τα αξιοθαύμαστα τεράστια πάρκα που ρημάζουν, ούτε ο βιολογικός που είναι για τον μπέο, ούτε που έχει γίνει κλόουν μπροστά στις κάμερες να βρίζει αυτούς στους οποίους ο ίδιος δίνει τα έργα, αφού δίνει στην ίδια οικογένεια που εκμεταλλευεται τις καφετέριες κλπ. ΚΑΙ την εργολαβία για λαμπάκια και λουλουδάκια είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
-
The plot thickens.
OAKA – Ειδικοί στην «Κ»: «Μια σωστή κατασκευή δεν μπορεί σε 20 χρόνια να είναι ετοιμόρροπη»
https://www.kathimerini.gr/society/562649197/oaka-eidikoi-stin-k-mia-sosti-kataskeyi-den-mporei-se-20-chronia-na-einai-etoimorropi/Βρώμα και δυσωδία παντού.
-
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ενώ το γιάπικο πουλέν της αριστεράς έκανε κάτι διαφορετικό, έτσι? Πήρε ένα φτυάρι, είπε και δυο μπαρούφες σφίγγοντας τους δικέφαλους και όλα καλά….
Μόνο που υπάρχει μία διαφορά.
Ο Μπέος είναι δήμαρχος σε μία πόλη, ενώ ο Αμερικάνος Golden Boy τον έκαναν πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.Πόσο απελπισμένος μπορεί να είναι κάποιος πολίτης για να υποστηρίζει για αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έναν άνθρωπο που ζούσε στην άλλη άκρη της γης;
Έναν άνθρωπο εντελώς άσχετο με την Ελλάδα, που πολιτεύεται με ένα σκηνοθέτη δίπλα του και δικό του κινηματογραφικό συνεργείο.Πραγματικά θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος υποστηρικτής του, πως νομίζει ότι αυτός ο Αμερικάνος θα τον σώσει;
Παράνοια, βλακεία, ηλιθιότητα, απελπισία, εμμονές;
Δεν εξηγείται διαφορετικά. -
Ενώ το γιάπικο πουλέν της αριστεράς έκανε κάτι διαφορετικό, έτσι? Πήρε ένα φτυάρι, είπε και δυο μπαρούφες σφίγγοντας τους δικέφαλους και όλα καλά….
Πολύ σωστά.
Βλέπεις κανέναν εδώ να τον υπερασπιστεί, όπως κάνουν οι Νεοδημοκράτες για τον Μπέο;Απλά ο Κασελακης ανταποκριθηκε στο δημόσιο κάλεσμα του Μπέου, να πάει να πιάσει το φτυάρι.
Την ίδια πολιτική κάνουν κι οι δυο, δεν αποκλείεται να προκύψει και κανένα ειδύλλιο.
Άλλωστε, αν ο Μπέος είχε μουστάκι και το στριβε για τον Στέφανο, οι Βολιώτες θα έβγαζαν συμπέρασμα, ότι ο δήμαρχος τους που μαμάει και δέρνει, είναι ΠΟΛΥ άντρας! -
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βλέπεις κανέναν εδώ να τον υπερασπιστεί, όπως κάνουν οι Νεοδημοκράτες για τον Μπέο;
Τον Μπέο δεν τον βγάζουν οι νεοδημοκράτες άλλωστε δεν είχε καν την στηριξή της. Τον Μπέο τον βγάζουν οι βολιώτες. Τιποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.
#57τακατο
-
Πόσο μαλακοπίτουρας μπορεί να είναι κάποιος που όταν του κάνει δημόσιο κάλεσμα ο Μπέος να τρέχει να τον εξυπηρετήσει;
Τους γλεντάει όλους ο χοντρός και πιθανά οι Βολιώτες να τον ξανακάνουν δήμαρχο. Ας πρόσεχαν και καλά να πάθουν...
-
-
Ο μΠΕΟΣ κι εκεί. Για τους haters...
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πόσο μαλακοπίτουρας μπορεί να είναι κάποιος που όταν του κάνει δημόσιο κάλεσμα ο Μπέος να τρέχει να τον εξυπηρετήσει;
Τους γλεντάει όλους ο χοντρός και πιθανά οι Βολιώτες να τον ξανακάνουν δήμαρχο. Ας πρόσεχαν και καλά να πάθουν...
Γιατί να "πάθουν";
Απ ότι κατάλαβες, πολύς κόσμος κι εκτός Βόλου καμαρώνει και κρυφοχαίρεται για τον Μπέο.
Δεν τον βγάζουν μόνο οι Νεοδημοκράτες τον Μπέο.
Είναι κι οι χρυσαυγιτες και οι θεούσοι και σίγουρα πολλοί απ αυτούς που θεωρούν όχι μόνο τον Τσιπρα του 15μελους, αλλά και τον Κασελακη ως αριστερό...Ωραίο ανέκδοτο πάντως.
Ποιος είναι ο επίσημος "Νεοδημοκράτης" υποψήφιος λοιπόν, αφού δεν είναι ο Μπέος; -
«Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει.
Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι…»
https://www.liberal.gr/politiki/mpeos-den-mporo-na-asholoymai-me-toys-diaforoys-kasselakides
ΥΓ. κάτι που μου έβγαλε το μάτι έιναι το ταιλερ ράφτης....tailor είναι μάστορα
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βλέπεις κανέναν εδώ να τον υπερασπιστεί, όπως κάνουν οι Νεοδημοκράτες για τον Μπέο;
Τον Μπέο δεν τον βγάζουν οι νεοδημοκράτες άλλωστε δεν είχε καν την στηριξή της. Τον Μπέο τον βγάζουν οι βολιώτες. Τιποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω.
#57τακατο
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
«Θέλω να ενημερώσω τους κατά τα λοιπά συμπαθέστατους Στέφανο Κασσελάκη και Τάιλερ (ράφτη), ότι από το 2014 που ασχολούμαι με το Δήμο Βόλου ουδέποτε έλαβα ή διεκδίκησα τη στήριξη ή το χρίσμα από κάποιο πολιτικό κόμμα. Από κανένα απολύτως. Και αυτό ισχύει και τώρα. Ο λαός του Βόλου με εκλέγει, αυτός μου δίνει το δικαίωμα να διοικώ, αυτός μπορεί, και μόνος αυτός, να μου το αφαιρέσει.
Επειδή ο Βόλος μας περνά εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, μετά τις δύο καταστροφικές πλημμύρες, και προφανώς έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ δεν δίνω συνέχεια στις δηλώσεις Κασσελάκη. Δεν μπορώ τέτοιες στιγμές να ασχολούμαι με τους διάφορους Κασσελάκηδες. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, εδώ είμαστε. Μέχρι τότε και αφού δείχνει τόση ευαισθησία για την πόλη μας τον έχω καλέσει δημόσια να πάρει τον Τάιλερ (ράφτη) και να έρθουν να βοηθήσουν. Τουλάχιστον να φανούν χρήσιμοι…»
https://www.liberal.gr/politiki/mpeos-den-mporo-na-asholoymai-me-toys-diaforoys-kasselakides
ΥΓ. κάτι που μου έβγαλε το μάτι έιναι το ταιλερ ράφτης....tailor είναι μάστορα
Καλά αυτός ότι θέλει λέει, άλλωστε τα τελευταία χρόνια ότι και να πει κάποιος στα ΜΜΕ τόσο οι δημοσιογράφοι όσο και οι koulidiots ψηφοφόροι κάθονται και τους κοιτάνε με ανοιχτό στόμα σαν χάνοι.
https://twitter.com/panlabro/status/1708906266649645334?t=Uwjj46kup2BXdCigtEDetA&s=19
#57τακατο
-
Εν τω μεταξύ, η κυρία που επισκέφθηκε το πουλέν για να πουλήσει φούμαρα είναι θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ….όχι ότι ήταν στημένο, έτσι?
-
Εν τω μεταξύ, η κυρία που επισκέφθηκε το πουλέν για να πουλήσει φούμαρα είναι θεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ….όχι ότι ήταν στημένο, έτσι?
Ξεφτίλα και σε αυτό ο Κασελλακης, έχει ξεπατικωσει την επικοινωνιακή αηδία που έκανε μόδα στην πολιτική show biz ο Μητσοτάκης και πασάρουν αμασητη 4 χρόνια τα πετσωμένα.
-
Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που κοιτάμε μόνο αυτά.
Και αυτό με τα πετσωμένα έχει κουράσει….όταν βλέπεις τον ΣΚΑΙ να φιλοξενεί καταγγελίες που καταλήγουν σε δικαιότατη αποπομπή διοικήσεων κάτι σημαίνει. -
Κακός λαός οι Βολιώτες που βγάζουν τον Μπέο, γιατί δεν βλέπουν τα σκάνδαλα του, κατά τους αριστερούς που είναι της άποψης του απόλυτου τίποτα, για αυτό δεν τους ψηφίζουν οι Βολιώτες.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κακός λαός οι Βολιώτες που βγάζουν τον Μπέο, γιατί δεν βλέπουν τα σκάνδαλα του, κατά τους αριστερούς που είναι της άποψης του απόλυτου τίποτα, για αυτό δεν τους ψηφίζουν οι Βολιώτες.
Όχι "ρε", αστειεύεσαι, μάγκες και σοφοί οι Βολιώτες, αλλά άτυχοι, όπως λέει κι ο Βοριδης.
-
Δεν φταίνε αυτοί, εμείς φταίμε που κοιτάμε μόνο αυτά.
Και αυτό με τα πετσωμένα έχει κουράσει….όταν βλέπεις τον ΣΚΑΙ να φιλοξενεί καταγγελίες που καταλήγουν σε δικαιότατη αποπομπή διοικήσεων κάτι σημαίνει.Χρυσοχοΐδης...δεν μπλέκεις , καμία σχέση με το υπόλοιπο γαλάζιο τσίρκο.
-
Δεν αστειεύομαι, απλά οι πολίτες έχουν πιο σύνθετα κριτήρια από τα νδ-σύριζα-πασοκ-αριστερά..
Θα το δει και ο Ανηψιός και λίγο και ο Χαρδαλιάς...
Εντελώς τυχαία δημοσκοπήσεις για δήμους και περιφέρειες δεν βλέπουμε 3 μέρες πριν τις εκλογές...
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2