-
Εμενα το active plus παραγκελια τελος 21 ηταν με κλειστη τιμη και γλυτωσα δυο αυξησεις.Αναμονη ομως ατελειωτη.
-
Κάτι λείπει στο YC ;
καλλίτερα τώρα ! απο το lexus LBX
Αυτό το λάστιχο στις πίσω πόρτες πόσο να εχει ;
Επίσης παρατήρησα οτι οι πίσω πόρτες ανοίγουν παραπάνω , αρα επειδή είναι ίδιες 99.9% εκείνα τα στοπ είναι πιο μακρυά , πρέπει να ρωτήσω και για αυτά και θέλω εναν πρόθυμο φανοποιό στην αντιπροσωπεία , θα κάνω κονέ με Μότι μάλλον ... -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
θα κάνω κονέ με Μότι μάλλον ...
Νομίζω ότι έχεις αργήσει αδικαιολόγητα...
Ο Μότις δίνει λύσεις...
-
Κάτι λείπει στο YC ;
καλλίτερα τώρα ! απο το lexus LBX
Αυτό το λάστιχο στις πίσω πόρτες πόσο να εχει ;
Γύρω στα 15-20 ευρώ κοστίζει το
κάθε γνήσιο Toyota λάστιχο, που έχω βάλει στους αρμούς των εμπρός και πίσω θυρών στο C-HR μου (ήταν από άλλο μοντέλο Toyota) και θεωρώ οτι κάνουν καλή δουλειά στη μείωση αεροδυναμικών θορύβων, αλλά και στον ήχο κατά το κλείσιμο της πόρτας.
Σαν ανταλλακτικό Lexus ίσως κοστίζει περισσότερο, το θέμα είναι να βρεις τον κωδικό ανταλλακτικού του κάθε λάστιχου (αριστερό-δεξί-εμπρος-πίσω, είναι δοαφορετικοί κωδικοί), ώστε να ταιριάζουν ακριβώς.
Επίσης, παρατήρησε τα μαύρα πλαστικά καπάκια που έχουν οι υποδοχές, όπου μαγκώνουν οι κλειδαριές των θυρών όταν κλείνουν. Τα έχουν όλα τα Lexus.
Εννοείται ότι τα έχω βάλει και στο δικό μου.
Μπορείς να τα βρεις και στο AliExpress, αναζητώντας "Door Lock Decoration Protection Cover Case" ή με παρόμοιο λήμμα. -
Τα καπάκια διακοσμητικά είναι αλλά ήταν από τα πρώτα που έβαλα.
Τα λαστιχα ενδιαφέροντα.
Τάσο βρες για το YC. -
Δηλαδή εγώ που το παρήγγειλα πριν ένα μήνα,θα το πάρω μαζί με τη σύνταξη;;;;;;omg!!!
-
Περα απ το γνησιο σκαλοπατι εχει βρει κανεις καποιο πιο οικονομικο που να κανει στο yaris?
-
Χθες μου έστειλε ο συναγερμός ειδοποίηση ότι η τάση της μικρής μπαταρίας έπεσε στα 11,9V .
Μάλλον συνδυασμός μικρών διαδρομών και σποραδικής χρήσης τις τελευταίες 15 μέρες.Σήμερα το πρωί αφού έλεγξα πρώτα ότι εκκινεί κανονικά αποφάσισα να δοκιμάσω και τον ctek σε μια φόρτιση.
Σταδιακά ανεβάζει τα βολτ πριν λίγο ήταν στα 13,6.
Φωτογραφίες από τον χώρο του κινητήρα μετά γιατί το πρωί δεν είχα καλό φως. -
Όσο φόρτιζε ο ctek καθάρισα τις σκόνες ενός χρόνου. Στεγνό καθάρισμα μην πάθουμε καμμία ηλεκτροπληξία...
Η σωστή σύνδεση το αρνητικό έπιανε σε μια βίδα στο ecvt
Το καπό κλείνει κανονικά χωρίς να πιέζει το καλώδιο αν το περάσεις από πίσω, όπως παραπανω.
-
Παίρνεις μια γεύση πως θα ναι η ζωή με ηλεκτρικο
-
Τελικά έφυγε πρώτο το παλιό YARiS Hybrid του 2016 λίγο πριν κλείσει τα 100.000 χλμ. Ήθελε άμεσα σερβις και λαστιχα, το είχαμε και 7,5 χρονια.
Απροβλημάτιστο ήταν, με όλα τα μικρα γνωστά ψιλό θέματα που έχετε διαβάσει (κούμπωμα πίσω προφυλακτήρα, καμμενο τρίτο στοπ, τρίξιμο πίσω ανάρτησης) αλλά σαφως σου εδινε την εντύπωση πιο ποιοτικού και ευρύχωρου αμαξιού σε σχεση με το YC.
Σε επίπεδο στησίματος, οικονομίας και θορύβου του υβριδικού συστηματος όμως καμία σχέση με το YC.
Μέση κατανάλωση μετρημένη με Fuelly τα τελευταία 57 χιλιάδες χλμ είχαμε 5,4.
Προς το παρόν πήραμε predelivery ένα ίδιο τοπ (lounge) έκδοση όμως αλλά αρκετά ταλαιπωρημένο («μπράβο» Avis) και αναμένεται το Mazda2 Hybrid να δούμε πόσο λιγότερο θα καίει σε σχέση με το YCΠρος το παρόν μένει για κάθε μέρα το YC γιατί ξεχνάς να το γεμίσεις.
Αν και κάθε μέρα κάτι έχεις να ασχολείσαι.Πχ
-
Κατεβαίνοντας 2 μερες τώρα από τον περιφερειακό Γαλατσιου προς Ευελπίδων και ενώ έχω βάλει και Β για να κρατάει και να μην επιβαρύνω τόσο τα φρένα, όταν φτάνω πάνω απο το αλσακι και σταματάω στο στοπ μυρίζει καμμενο. Όπως όταν μυρίζει ο συμπλέκτης. Μου έκανε εντύπωση.
Το αμάξι δεν έχει ακόμα 3000 χλμ και δεν έχει επιβαρυνθεί σε άλλες κατηφόρες για να κάνω σύγκριση.
Είναι φυσιολογικό αυτό για τα φρένα ;
Παίζει ρόλο ότι είχα το auto hold ενεργοποιημένο επειδή πριν (και μετά) έχει φανάρια ; -
Παρατήρησα κάθετα σημαδάκια/μικρες γρατσουνιές στο πανω μέρος στις αντιηλιακες μεμβράνες στα μπροστινά παράθυρα.
Ποσο σφιχτά κλείνουν πια τα παράθυρα εκει ψηλά;
Είναι μαλλον διαχρονικό πρόβλημα γιατί και στο Yaris είχα και μάλιστα σε άλλη μάρκα μεμβράνες (άρα δεν φταίνε οι μεμβράνες), αλλά το ειχα αποδώσει στους ανεμοθραύστες heko που είχα σε αυτό.
Εδώ όμως δεν έχω ανεμοθραύστες αλλά τα σήμαδια εμφανίστηκαν.
Υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε προληπτικά να μην γίνουν και άλλες ; Το εχετε παρατηρήσει και σε άλλα;
-
-
Θεωρώ οτι θα πληρώθηκες καλά για το παλιό υβριδικό , διαφορετικά θα μας τα έχωνες για την δήθεν αξία μεταπώλησης
-
Θεωρώ οτι θα πληρώθηκες καλά για το παλιό υβριδικό , διαφορετικά θα μας τα έχωνες για την δήθεν αξία μεταπώλησης
Μην με τρελαίνεις και συ .... 1000 πραγματα μπορώ να πω για τα νεα τογιοτα αλλά η μεταπωλητική αξία στην Ελλαδα ειναι παντα καλή!
Προσωπικά θα μπορουσα και καλυτερα θεωρώ αλλά ηθελε αμεσα σερβις και λαστιχα (τελικά σκληρα αλλα σκυλιά τα Falken - 56Κ εφτασαν και ειχαν ακόμα) συν οτι δεν με ταλαιπώρησε ο κύριος που το πήρε.
Πηγαμε κοντά για ελεγχο, και τελειώσαμε σε 2-3 ωρες συνολικά με αυθημερόν έκδοση της νέας αδειας μέσω διακανονιστή εξω από το Υπουργείο.
Ειχα παρει την προηγουμενη και το predelivery, δεν ειχα που να τα βάλω ..... -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Για τις γραμμές στις αντιηλιακές μεμβράνες.
Το παλιό yaris μου με 3Μ εχει στα δυο μπροστινά στο εναν πόντο που μπαίνει μέσα στα λάστιχα , έγιναν στον μήνα απο την τοποθέτηση .
Στο Yaris Cross, llumar, ενα χρόνο τώρα κανένα πρόβλημα!Για την μυρωδιά καμένου .
Θυμήσου οτι στο Β ανεβάζει ψηλά τις στροφές το θερμικό μοτερ , ζεσταίνονται τα μέταλλα καίγονται τα κεριά , 3000 χλμ εχεις μόνο -
Για τις γραμμές στις αντιηλιακές μεμβράνες.
Το παλιό yaris μου με 3Μ εχει στα δυο μπροστινά στο εναν πόντο που μπαίνει μέσα στα λάστιχα , έγιναν στον μήνα απο την τοποθέτηση .
Στο Yaris Cross, llumar, ενα χρόνο τώρα κανένα πρόβλημα!Για την μυρωδιά καμένου .
Θυμήσου οτι στο Β ανεβάζει ψηλά τις στροφές το θερμικό μοτερ , ζεσταίνονται τα μέταλλα καίγονται τα κεριά , 3000 χλμ εχεις μόνοΑκριβώς γι' αυτές λέω....
3Μ και εγώ πριν στο Yaris, madico κεραμικές τώρα...
Πρόσφατα πάντως τις παρατήρησα...
Μήπως εσενα τωρα στην τοποθέτηση σου αφησε κενό στο τζάμι πανω πανω; και δεν βρίσκει να γρατζουνίσει;Το δευτερο λογικό μου ακούγεται... απλά προβληματίστηκα γιατι είχα το autohold ενεργοποιημένο!
-
Την πρώτη εβδομάδα κατοχής έγινε η τοποθέτηση και στα δυο αυτοκίνητα οπότε δεν υπάρχει θέμα καθαριότητας τσιμουχών παραθύρων .
Να είναι πιο ανθεκτική της Llumar;
Είχα βάλει και σε άλλο μου αυτοκίνητο απο αυτές γραμμές μηδέν , όπως και της Vkool .
Αντίθετα 3Μ και aswf μου έκαναν γραμμές στο κομμάτι που μπαίνει μέσα στο λάστιχο. -
Την πρώτη εβδομάδα κατοχής έγινε η τοποθέτηση και στα δυο αυτοκίνητα οπότε δεν υπάρχει θέμα καθαριότητας τσιμουχών παραθύρων .
Είχα βάλει και σε άλλο μου αυτοκίνητο απο αυτές γραμμές μηδέν , όπως και της Vkool .
Αντίθετα 3Μ και aswf μου έκαναν γραμμές στο κομμάτι που μπαίνει μέσα στο λάστιχο.Και εγώ τις πρώτες μέρες πήγα!
Ευτυχως εχω βαλει μόνο μπροστά και αν με τσαντίσει θα παω να τις αλλαξω! -
Αντίθετα 3Μ και aswf μου έκαναν γραμμές στο κομμάτι που μπαίνει μέσα στο λάστιχο.Και εγώ τις πρώτες μέρες πήγα!
Ευτυχως εχω βαλει μόνο μπροστά και αν με τσαντίσει θα παω να τις αλλαξω!Ο Φανης που εβαλε αλλη μαρκα εχει;
-
Ο Φανης που εβαλε αλλη μαρκα εχει;
Αν λές μεμβράνες στο Κρος, έβαλα xpel.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Ο Φανης που εβαλε αλλη μαρκα εχει;
Αν λές μεμβράνες στο Κρος, έβαλα xpel.
Αν έχεις σημάδια στο πάνω μέρος του λέμε
Toyota Yaris Cross