-
Mission impossible 7 χθες φυσικά στη μεγάλη οθόνη όπως είπε στην εισαγωγή ο Cruise.
Υπερθέαμα όπως ήταν αναμενόμενο,προσεγμένο υπερβολικά σε κάθε σκηνή σχεδόν και ισως αυτό να ήταν και το ελάττωμα του.
Επιμονή να βγει μια αρτιότητα όσον αφορα την εικόνα και τη δράση,προσοχή στα κάδρα,την κινηματογράφηση,τις σκηνές που ο πρωταγωνιστής γυρίζει μόνος του.
Η ιστορία είναι ενδιαφέρουσα στην αρχική της σύλληψη όμως δεν δένει καλά σεναριακά.Για πρώτη φορά δόθηκε τοσος χρονος σε σκηνές με χιουμοριστικη διαθεση,η σκηνή με το fiataki στη Ρωμη ήταν ευχάριστη έκπληξη για μένα.
Τα πρόβλημα ξεκινάει με τους εντελώς αδιάφορους και προσχηματικούς δευτερεύοντες χαρακτήρες,εντελώς επιφανειακόυς,για ποσό ακόμα θα βλέπουμε γυναίκες 45κιλα να ισοπεδώνουν καμμία 50αρια μπράβους στην κάθισια τους και αρκετα ακόμη παρόμοια.
Η σκηνή του τρένου τέλεια ηχητικά άλμα τραβηγμένη και σε διάρκεια και σε ευρήματα από τα μαλλιά,ευτυχώς δεν πλησίασε τη γελοιότητα με τις μηχανές του νο2.
Αδύναμος και διεκπεραιωτικος «κακός» άλλη μια φορά ,κρίμα γιατί ο συγκεκριμένος φαίνεται να το έχει τουλάχιστον υποκριτικά.
Αναμονή φυσικά για το νο 2 σε ένα χρόνο αλλά σίγουρα δεν έφτασε τα 2 προηγούμενα που για μένα ήταν καλύτερα.
Φυσικά το αποτέλεσμα είναι ένα απόλυτα χορταστικό τρίωρο οπτικά και ηχητικά με ελάχιστη έως καθόλου κοιλια,με λίγο πιο προσεγμένο σενάριο θα ήταν νομίζω η καλύτερη της σειράς! -
@johnny-0 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
@yem said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
@monman2 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
μόνο ταινίες πριν την επικράτηση των ψηφιακών εφε
Έρχεται
https://collider.com/oppenheimer-no-cgi-christopher-nolan-explained/
Τον Νόλαν τον φοβάμαι σε ταινίες χωρίς εφέ μετά τη βλακεία το Dunkirk, και δυστυχώς επιβεβαιώθηκα (το είδα σε cam χτες). Πάλι 3ωρη χλιαρή ταινία.
Επίσης είδα σε θερινό το τελευταίο mission impossible, άλλη χλαπατσα αυτή. Ευτυχώς ήμουν με παρέα και το διασκέδασα.To είδα κι εγώ χθες σε θερινό.
Η ταινία ξεκινά με ενδιαφέρον,αλλά από κάποιο σημείο (περίπου στη μέση) και μετά όντως κουράζει. -
Τρεις πινακίδες έξω από το Εμπινγκ στο Μιζουρι.
Αν και κυκλοφόρησε λογά χρόνια πριν και την είχα στο πρόγραμμα για θέαση αρκετό καιρό,δεν την είχα δει νομίζοντας ότι θα είναι κανένα βαρυ κουλτουριάρικο.Ας πρόσεχα και ας την έβλεπα νωρίτερα.
Την έβαλα χτες ,δεν κατάφερα να την τελειώσω,μενει κανένα 25 λεπτό αλλά πραγματικά πρόκειται για πραγματικά ποιοτική ταινια χαρακτήρων και σεναρίου.Εντυπωσιακό ότι δεν κάνει κοιλιά σε κανενα σημείο ενώ πρόκειται για σαφώς <<αργή ταινια>>.
Οι τρεις πρωταγωνιστές είναι απολαυστικοί στους ρόλους τους,το σεναριο για σεμινάριο.
Προτείνεται ανεπιφύλακτα! -
Νομίζω μια από τις τελευταίες που είδα σε αίθουσα... Πάρα πολύ καλή.
-
Να πω και εγώ το ξεκάρφωτο :
Είδαμε το elemental
Διαφορετικοτητα κτλ woke ατζέντα αλλά σε light μορφή ( Μένουμε στα βασικά της multi-culti στα πολύ ανεκτά όρια)
Είδα με την παιδιά (ξανά) το : τα μυαλά που κουβαλάς
Αυτό μάλιστα, αυτό έχει νόημα, πανέξυπνο.
Εμαθα πως βγαίνει και 2ο σε λίγο. -
This post is deleted! -
Να πω και εγώ το ξεκάρφωτο :
Είδαμε το elemental
Διαφορετικοτητα κτλ woke ατζέντα αλλά σε light μορφή ( Μένουμε στα βασικά της multi-culti στα πολύ ανεκτά όρια)
Είδα με την παιδιά (ξανά) το : τα μυαλά που κουβαλάς
Αυτό μάλιστα, αυτό έχει νόημα, πανέξυπνο.
Εμαθα πως βγαίνει και 2ο σε λίγο.Ποτέ πρόλαβες χθες ανέβηκε;Με γλίτωσες είπα να το δω αλλά είχα δουλειά το απόγευμα!Παει και η Pixar χάλασε.Ανέβηκε επιτέλους και το morning show sto Apple TV.Το έχεις δει;
-
@antonmone said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Ποτέ πρόλαβες χθες ανέβηκε;Με γλίτωσες είπα να το δω αλλά είχα δουλειά το απόγευμα!
Τα παιδιά το πήρανε χαμπάρι... Σε αυτά είναι Νο1
Δείτε το δεν είναι τόσο woke όσο τα Disney.
Τι να κάνει και η κακομοιρη η Pixar... Ότι της πούνε.
Τουλάχιστον είχε φοβερά χρώματα, ξέρουν καλά την δουλειά εκεί στο πορτατίφEdit : morning show? Όχι, θα το γκουγκλαρω
-
Ποτέ πρόλαβες χθες ανέβηκε;Με γλίτωσες είπα να το δω αλλά είχα δουλειά το απόγευμα!
Τα παιδιά το πήρανε χαμπάρι... Σε αυτά είναι Νο1
Δείτε το δεν είναι τόσο woke όσο τα Disney.
Τι να κάνει και η κακομοιρη η Pixar... Ότι της πούνε.
Τουλάχιστον είχε φοβερά χρώματα, ξέρουν καλά την δουλειά εκεί στο πορτατίφEdit : morning show? Όχι, θα το γκουγκλαρω
Αν θυμάμαι καλά τελευταίο καλό της Pixar ήταν το Up με τον Ζάχο Χατζηφωτιου
Τρίτη σεζόν ,σειρά της Apple είναι ,μην μασήσεις που πρωταγωνιστεί η Anniston ,η σειρά είναι αρκετα καλή, ειδικά στον πρώτο κύκλο που παίζει και ο Carrel -
-
Anniston
#Empaina_me_ta_mpounia
Me too
-
-
@piliourits said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Που να δεις με ποια συμπρωταγωνιστει!Ακομα χειροτερη λες και το εκαναν επιτηδες!
-
Deniro DiCaprio είδε κανείς? Αξίζει?
-
@megane98hp said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Deniro DiCaprio είδε κανείς? Αξίζει?
Είναι 3ωρη ταινία, δεν πάω σινεμά για 3 ωρη ταινία, μέχρι 2 ώρες την παλεύω...
Είδα το The Killer στο σινεμά, καλή ταινία, βγαίνει σε λίγες μέρες 10/11 στο Netflix.
-
Πάνε από την δεύτερη ώρα, ή φύγε στις δύο ώρες. Δεν θέλει πολλή σκέψη!
-
The killer του Fincher με τον Fassbender στο Netflix’sχθες βράδυ.
Ξεκίνησα με σχετικά υψηλές προσδοκίες που πολύ γρήγορα δυστυχώς μετατράπηκαν σε μικρό καλαθι,πιο μικρό και από το καλαθι της νοικοκυράς του Αδωνι.
Η σχεδόν 20λεπτη εναρκτήρια σκηνή με τον μονόλογο του επι πληρωμή δολοφόνου μεταξύ γιόγκα και διατασεων ήταν ένδειξη η καλής ταινίας η πατάτας Αιγύπτου.Τελικά μετά από την αστοχία του υποτίθεται κορυφαίου killer με σημάδι στραβούλιακα Ι5,όλα μπήκαν στη θέση τους.Επρόκειτο για το John Wick no7!
Δείτε το και κανένας άλλος να πει την γνωμη του μήπως είμαι εγώ ο περίεργος.Αν ήταν άλλο το δίδυμο σκηνοθέτη πρωταγωνιστή θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα αλλά τώρα ο πήχης ήταν σχετικά ψηλά! -
Ξεκίνησα με σχετικά υψηλές προσδοκίες που πολύ γρήγορα δυστυχώς μετατράπηκαν σε μικρό καλαθι,πιο μικρό και από το καλαθι της νοικοκυράς του Αδωνι.
Η σχεδόν 20λεπτη εναρκτήρια σκηνή με τον μονόλογο του επι πληρωμή δολοφόνου μεταξύ γιόγκα και διατασεων ήταν ένδειξη η καλής ταινίας η πατάτας Αιγύπτου.Τελικά μετά από την αστοχία του υποτίθεται κορυφαίου killer με σημάδι στραβούλιακα Ι5,όλα μπήκαν στη θέση τους.Επρόκειτο για το John Wick no7!
Δείτε το και κανένας άλλος να πει την γνωμη του μήπως είμαι εγώ ο περίεργος.Αν ήταν άλλο το δίδυμο σκηνοθέτη πρωταγωνιστή θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα αλλά τώρα ο πήχης ήταν σχετικά ψηλά!Χαχα!
Και εγώ το σταμάτησα 2 φορές στα πρώτα 20 λεπτά , του έδωσα μια ευκαιρία ακόμη και εκεί που ξεκινά να ψάχνει για εκδίκηση ξεκινά και το ενδιαφέρον, έμεινα στην σκηνή με τον δικηγόρο, θα το συνεχίσω μόλις βρω πάλι χρόνο. -
Δείτε το και κανένας άλλος να πει την γνωμη του μήπως είμαι εγώ ο περίεργος.Αν ήταν άλλο το δίδυμο σκηνοθέτη πρωταγωνιστή θα ήταν πιο χαλαρά τα πράγματα αλλά τώρα ο πήχης ήταν σχετικά ψηλά!Δεν θα συμφωνήσω. Αρκετοί όμως έχουν την ίδια γνώμη με σένα. Όντως είναι αργό στην αρχή, αλλά στη πορεία αποκτά ικανοποιητική δράση, τόσο η πάλη στο σπίτι στη Φλόριντα όσο και ο μονόλογος της Τίντα Σουίλτον βλέπονται ευχάριστα, ενώ το πέρασμα από κεφάλαιο σε κεφάλαιο είναι σκηνοθετική επιλογή. Τα μουσικά κομμάτια ταιριαστά. Ενδεχομένως επηρέασε το όνομα πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη όπως αναφέρεις, overall αν περίμενες με το καλάθι του Άδωνη να φας δίχως αύριο, μάλλον υπερεκτίμησες την ελληνική οικονομία, αλλά μια νόστιμη, πλην κατεψυγμένη, πίτσα μπορείς να την απολαύσεις
-
Το είδα και εγω ...
Αυτό το κονσεπτ των ζεν - υλιστών - άθεων δολοφόνων που αν τους πειράξεις όμως την γκόμενα απο το σαντο ντομενικο παίρνουν ασύμμετρη εκδίκηση σταιλ Παλιάς Διαθήκης μπορώ να πω οτι μου αρέσει!Τι της έκαναν; μια ουλή στο μέτωπο! και τους σκότωσε σχεδόν όλους ...
Εντωμεταξύ όλες έτσι σημαδεμένες είναι απο οτι θυμάμαι απο τα κ@λ@μπαρα στον Έβρο ,
σιγά ρε Φασπίντεν
Η αμήχανη στιγμή της ταινίας , υποτίθεται ταξίδευε απαρατήρητος ως γερμανός τουρίστας αλλα τα μίλια τα πέρναγε στην κάρτα
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]