-
@npapanik said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Σας παραθέτω τις δύο φωτογραφίες για το τι χώρεσε στο πορτπαγκάζ μόνο! Απόλυτα ευχαριστημένος αν και θα ήθελα το κάλυμμα του πορτπαγκάζ
Καλά εγώ έπαθα σοκ με τις φωτό του τι χώρεσε και με τον τέλειο τρόπο -tetris- που τα τοποθέτησες!
Και αν το βλέπω καλά έχει ακόμη χώρο για κάνα δυο σακβουαγιαζ και δύο τσάντες θαλάσσης!!!
Φοβερός! -
@vagkirk said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Σας παραθέτω τις δύο φωτογραφίες για το τι χώρεσε στο πορτπαγκάζ μόνο! Απόλυτα ευχαριστημένος αν και θα ήθελα το κάλυμμα του πορτπαγκάζ
Καλά εγώ έπαθα σοκ με τις φωτό του τι χώρεσε και με τον τέλειο τρόπο -tetris- που τα τοποθέτησες!
Και αν το βλέπω καλά έχει ακόμη χώρο για κάνα δυο σακβουαγιαζ και δύο τσάντες θαλάσσης!!!
Φοβερός!Ευχαριστώ! Ήμουν καλός στο Tetris μικρός και αυτό απέδωσε... Και να φανταστείς ότι το πακετάρισμα το έκανα με γνώμονα την ασφάλεια: βαριές αποσκευές όσο πιο μπροστά και χαμηλά γίνεται και ούτω καθεξής...
-
Εσύ είσαι καλός στο Tetris, εγώ είμαι καλός στο copyright. Να στο κλέψω;
-
@dimsabas said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Εσύ είσαι καλός στο Tetris, εγώ είμαι καλός στο copyright. Να στο κλέψω;
Στο clopyright σε βλέπω να είσαι καλός… εννοείται!
-
Πω πω πω
-
Ερώτηση/σχόλιο: δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το Tucson δεν έχει προβολείς ομίχλης εμπρός! Στο δικό μου τουλάχιστον (Distinctive Htrac DCT βενζίνη) δεν κατάφερα να βρω. Υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό;
ΥΓ Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί σε παλαιότερη ανάρτηση -
@dnikifor said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Ερώτηση/σχόλιο: δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το Tucson δεν έχει προβολείς ομίχλης εμπρός! Στο δικό μου τουλάχιστον (Distinctive Htrac DCT βενζίνη) δεν κατάφερα να βρω. Υπάρχει κάποιος λόγος που συμβαίνει αυτό;
ΥΓ Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά αν έχει απαντηθεί σε παλαιότερη ανάρτησηΌντως, σε καμία έκδοση δεν αναφέρεται φως ομίχλης μπροστά, ούτε και στο manual. Περίεργο.
-
Μήπως τους έχει ενσωματωμένους στα LED φωτιστικά σώματα εμπρός;
-
Τα νεότερα αυτοκίνητα με τα εξελιγμένης τεχνολογίας φώτα, δεν έχουν προβολείς ομίχλης.
https://www.carandmotor.gr/idioktisia/giati-exafanizontai-oi-proboleis-omihlis
''...η τεχνολογική πρόοδος στα φώτα των αυτοκινήτων, έφερε με την πάροδο του χρόνου την σταδιακή εξαφάνιση των προβολέων ομίχλης. Οι προβολείς υψηλής απόδοσης τύπου LED κατέστησαν άχρηστους τους προβολείς ομίχλης, μιας και η αποτελεσματικότητα των τελευταίων έχει μειωθεί σημαντικά...'' -
Καλησπέρα σε όλους, θέλω λίγη βοήθεια στην αγορά του νέου μου αυτοκινήτου.Ειμαι ανάμεσα στο tuscon και στο corolla cross. Έκανα και τα δύο τεστ ντραιβ και μπορώ να πω ότι το tuscon είναι πιο όμορφο από κοντά και πιο μεγάλο, αλλά βρήκα δύο αρνητικά το πάνελ με το κουμπια αφήσ και την κατανάλωση που είναι σημαντική για εμένα. Μπορεί κάποιος που έχει tuscon να μου πει αν τα κουμπιά αφήσ χαλάνε ή βγάζουν προβλήματα και επίσης αν καιει λάδια γιατί έτσι άκουσα και αν τα σερβίς του είναι ακριβά;
-
@chrisz7 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Καλησπέρα σε όλους, θέλω λίγη βοήθεια στην αγορά του νέου μου αυτοκινήτου.Ειμαι ανάμεσα στο tuscon και στο corolla cross. Έκανα και τα δύο τεστ ντραιβ και μπορώ να πω ότι το tuscon είναι πιο όμορφο από κοντά και πιο μεγάλο, αλλά βρήκα δύο αρνητικά το πάνελ με το κουμπια αφήσ και την κατανάλωση που είναι σημαντική για εμένα. Μπορεί κάποιος που έχει tuscon να μου πει αν τα κουμπιά αφήσ χαλάνε ή βγάζουν προβλήματα και επίσης αν καιει λάδια γιατί έτσι άκουσα και αν τα σερβίς του είναι ακριβά;
Καλημέρα Χρήστο,
Όσον αφορά τα κουμπιά αφής, εγώ διάλεξα την έκδοση Premium η οποία έχει τα κουμπιά ρύθμισης της θερμοκρασίας και του volume φυσικά (πρόσθεσα ως εξτρά ότι της έλλειπε (πχ Smart key). Το πλεονέκτημα αυτής της έκδοσης του ηχοσυστήματος (λέγεται Gen2V) είναι ότι έχει ασύρματο CarPlay & Android Auto, ενώ στην Distinctive είναι ενσύρματο. Μέχρι στιγμής κανένα απολύτως πρόβλημα με τα υπόλοιπα που είναι αφής.
Όσον αφορά τα λάδια, έκανα προσεκτικό στρώσιμο μέχρι τα 1500 km, άλλαξα λάδι τότε και μέχρι τώρα (7500 km) δεν έχει κάψει σταγόνα.
Η κατανάλωση μέσα στην πόλη για το Tucson της υπογραφής είναι περίπου στα 10,5l/100 και έξω με νορμάλ ταχύτητες γύρω στα 8l/100.
-
@chrisz7 said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Ειναι διαφορετικα αμαξια φιλε. Κρος κερδιζει στην καταναλωση φυσικα. Το τουσον σε χωρους ομορφια μεσα εξω. Ποιοτητα. Το κρος μεσα εξω μου θυμιζει κατι παλιακο.
-
Γεια σε ολους. Περιμενω το αμαξι εκδοση ντινστικτιβ με τα 150 αλογα. Διαβαζω σε γκρουπ στο fb ολο και περισσοτερα ποστ με βλαβες κλπ και εχω αρχισει να "φοβαμαι". Ποιες οι εμπειριες σας απο το αμαξι? Ειστε ευχαριστημενοι?
-
@dedys said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Γεια σε ολους. Περιμενω το αμαξι εκδοση ντινστικτιβ με τα 150 αλογα. Διαβαζω σε γκρουπ στο fb ολο και περισσοτερα ποστ με βλαβες κλπ και εχω αρχισει να "φοβαμαι". Ποιες οι εμπειριες σας απο το αμαξι? Ειστε ευχαριστημενοι?
Καλημέρα, να ξέρεις ότι γενικά στα forum και στο FB συνήθως γράφονται τα αρνητικά και όχι τα θετικά. Στο FB ειδικά είχαν κάνει ένα poll:
Όπως βλέπεις τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά και μην ξεχνάς ότι οι παιδικές ασθένειες έχουν λυθεί μιας και το αυτοκίνητο σου είναι παραγωγής late 2023.
Εγώ προσωπικά με 7.500km απροβλημάτιστο (φτου-φτου).
Με το καλό να το παραλάβεις.
-
Καλημέρα, να ξέρεις ότι γενικά στα forum και στο FB συνήθως γράφονται τα αρνητικά και όχι τα θετικά. Στο FB ειδικά είχαν κάνει ένα poll:
Όπως βλέπεις τα πράγματα είναι ιδιαίτερα καλά και μην ξεχνάς ότι οι παιδικές ασθένειες έχουν λυθεί μιας και το αυτοκίνητο σου είναι παραγωγής late 2023.
Μακαρι μακαρι να ειναι ολα καλα. Ναι το θετικο μετα απο τοσο καιρο παραγωγης του αμαξιου ειναι οτι λογικα οι παιδικες ασθενειες θα εχουν λυθει.
-
Μακαρι μακαρι να ειναι ολα καλα. Ναι το θετικο μετα απο τοσο καιρο παραγωγης του αμαξιου ειναι οτι λογικα οι παιδικες ασθενειες θα εχουν λυθει.
Επίσης τα σοβαρά προβλήματα είχαν συμβεί στους diesel κινητήρες και η Hyundai έχει κάνει ανάκληση,
-
Λέω να πάω να το κάνω και εγώ ένα test drive γιατί ενώ το είχα στην απ'εξω επειδή δεν μου άρεσε ο σχεδιασμός του τιμονιού (ναι αστείος λόγος) , πήγα και μπήκα μέσα και εντυπωσιάστηκα με την εργονομία και τους χώρους.
Ο 1.6 150 είναι αρκετός για το αμάξι ?
-
@tsofras said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Λέω να πάω να το κάνω και εγώ ένα test drive γιατί ενώ το είχα στην απ'εξω επειδή δεν μου άρεσε ο σχεδιασμός του τιμονιού (ναι αστείος λόγος) , πήγα και μπήκα μέσα και εντυπωσιάστηκα με την εργονομία και τους χώρους.
Ο 1.6 150 είναι αρκετός για το αμάξι ?
Τα 250,1Nm από τις 1.500-4.000 που έχει ο 150άρης το κινούν άνετα.
-
Να μην ξεχνάμε τον "χρυσό κανόνα" όλων των οχημάτων. Αν θες να είσαι όσο πιο safe γίνεται δεν το παίρνεις τον πρώτο χρόνο παραγωγής και ακόμα καλύτερα το παίρνεις μετά το midlife facelift.
Όπου διάβασα/είδα για την εκδοχή των 150ps λένε ότι είναι επαρκέστατος για το ύφος των Tuscon/Sportage. Προσωπικά,δεδομένου ότι ο 180ps επιδεικνύει και μια μικρή δίψα εντός πόλης, θεωρώ ότι για τον μέσο χρήστη ο συνδυασμός 150ps + 7dct θα ήταν ο ιδανικός.
Βέβαια δεν ξέρω αν το διαθέτουν 150ps αυτόματο παρά μόνο μηχανικό (το οποίο είναι λίγο "περίεργο" στην χρήση της 1ης ελέω shift by wire, όπως πρόσφατα διαπίστωσε σε td του Sportage άμεσος συνεργάτης μου).
-
@sabas_thess said in Hyundai Tucson NX4 (2020):
Να μην ξεχνάμε τον "χρυσό κανόνα" όλων των οχημάτων. Αν θες να είσαι όσο πιο safe γίνεται δεν το παίρνεις τον πρώτο χρόνο παραγωγής και ακόμα καλύτερα το παίρνεις μετά το midlife facelift.
Όπου διάβασα/είδα για την εκδοχή των 150ps λένε ότι είναι επαρκέστατος για το ύφος των Tuscon/Sportage. Προσωπικά,δεδομένου ότι ο 180ps επιδεικνύει και μια μικρή δίψα εντός πόλης, θεωρώ ότι για τον μέσο χρήστη ο συνδυασμός 150ps + 7dct θα ήταν ο ιδανικός.
Βέβαια δεν ξέρω αν το διαθέτουν 150ps αυτόματο παρά μόνο μηχανικό (το οποίο είναι λίγο "περίεργο" στην χρήση της 1ης ελέω shift by wire, όπως πρόσφατα διαπίστωσε σε td του Sportage άμεσος συνεργάτης μου).
Το διαθέτουν γιατί μόνο για αυτόματο ενδιαφέρομαι και για αυτόν τον κινητήρα ( λόγω τιμής αλλιώς θα πήγαινα στον 180αρι)
Βέβαια δεν ξέρω αν έχει διαφορές μηχανικά ή είναι μόνο η χαρτογράφησηΚαι άλλη μία ερώτηση προς κατόχους, τα καθίσματα είναι άνετα σε ταξίδια?
Hyundai Tucson NX4 (2020)