-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Eσύ ποιανού λες;
Χρειάζεται πάλι να εξηγούμε τα αυτονόητα;Χθες κατάλαβα ποιανού λαγός είναι.
Τα χθεσινά φιλιά (παραλίγο και γλωσσόφιλα) και οι αγκαλιές στην Κρήτη ήταν άκρως κατατοπιστικά.Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά για την ώρα Κασελάκης = Κλίκα Πολάκη με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αυτό κατάλαβες; Το πόσο εκτιμάει τον Κούλη στο άρθρο της Καθημερινής; Tις πολιτικές του που είναι καρμπόν Δημοκρατικό Κόμμα;
Δεξιότατος λαγός είναι, φυτευτός λογικά από Πρεσβεία κτλ. Biden-ικός κτλ. Μη ρωτάμε τα αυτονόητα ποιάς χώρας.
Πιο ΝΔ από τη ΝΔ, και ανοίγει ο δρόμος για σύγκλιση και πάνω από το τραπέζι των 2 (για τα μάτια του κόσμου) αντιπάλων, γιατί μέχρι τώρα στα υπόλοιπα θέματα αυτά γίνονταν υπόγεια. Ίδια πολιτική ακολουθούν σε ό,τι έχει σημασία.
Επιτέλους όμως έπεσαν οι μάσκες και τα συνεταιράκια τα βρίσκουν χωρίς ντροπές!
-
Ειδικότερα, η εγχώρια χονδρεμπορική αγορά ρεύματος, χθες με τιμή στα 147,10 ευρώ/ MWH, μειωμένη κατά 5% σε σχέση με την προηγούμενη μέρα (154,63 ευρώ/ MWH) είναι η υψηλότερη στην Ευρώπη. Στα υψηλά των 145,58 ευρώ/mwh βρίσκονται οι διασυνδεδεμένες αγορές της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας, ενώ οι τιμές στις περισσότερες αγορές της Κεντρικής και Δυτικής Ευρώπης κινούνται μεταξύ 100 και 123 ευρώ/ MWH.
-
Eσύ ποιανού λες;
Τα χθεσινά φιλιά (παραλίγο και γλωσσόφιλα) και οι αγκαλιές στην Κρήτη ήταν άκρως κατατοπιστικά.Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά για την ώρα Κασελάκης = Κλίκα Πολάκη με ότι αυτό συνεπάγεται.
Αυτό κατάλαβες; Το πόσο εκτιμάει τον Κούλη στο άρθρο της Καθημερινής; Tις πολιτικές του που είναι καρμπόν Δημοκρατικό Κόμμα;
Δεξιότατος λαγός είναι, φυτευτός λογικά από Πρεσβεία κτλ. Biden-ικός κτλ. Μη ρωτάμε τα αυτονόητα ποιάς χώρας.
Πιο ΝΔ από τη ΝΔ, και ανοίγει ο δρόμος για σύγκλιση και πάνω από το τραπέζι των 2 (για τα μάτια του κόσμου) αντιπάλων, γιατί μέχρι τώρα στα υπόλοιπα θέματα αυτά γίνονταν υπόγεια. Ίδια πολιτική ακολουθούν σε ό,τι έχει σημασία.
Γιατί ρε φίλε, μου την λες εμένα λες και είμαι ο Κασελάκης;
Αν έχεις πρόβλημα με την Ελληνική πολιτική σκηνή, παράτα το πληκτρολόγιο και τράβα στο Μαξίμου και κάνε έφοδο... Σε κρατάει κάποιος;;;;;;;;;;;;;
Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές αριστερές μπουρδολογίες... Ημέρες γιορτής και χαράς...!....!..
-
Eσύ ποιανού λες;
Γιατί ρε φίλε, μου την λες εμένα λες και είμαι ο Κασελάκης;
Αν έχεις πρόβλημα με την Ελληνική πολιτική σκηνή, παράτα το πληκτρολόγιο και τράβα στο Μαξίμου και κάνε έφοδο... Σε κρατάει κάποιος;;;;;;;;;;;;;
Εγώ δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ και λοιπές αριστερές μπουρδολογίες... Ημέρες γιορτής και χαράς...!....!..
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αριστερά, ευρωμνημονιακό συνεταιράκι είναι της δεξιάς. Τις αλλες κοτσάνες περί εφόδου τις γράφεις απλά για να τις γράφεις μάλλον. Ας είμαστε λίγο σοβαροί αν μπορούμε φυσικά.
Τώρα ποια αριστερά διαλύεται ακόμα να καταλάβω αλλά τέσπα. Γιατί τελευταία φορά που κοίταξα πχ. Το ΚΚΕ ανεβαίνει.
-
Εννοείται χίλιες φορές ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το να είμαι λεκάνη της νουδούλας προσωπικά. Καθισε εσύ να είσαι "σοβαρός" εθελοντής γαλερίστας αν θέλεις. Ελεύθερη χώρα είμαστε.
-
πχ. Το ΚΚΕ ανεβαίνει.
Σιγά μην ζαλιστεί και πέσει.
ΑΝΤΑΡΣΥΑ = ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΟΝΟ
-
-
Καλά κανείς δεν δίνει σημασία στο τι θα γίνει με τον Σύριζα πλέον, τζέρτζελο να γίνεται , ανέβασε το θέμα ο Κασελλάκης λίγο αλλιώς θα ήταν σαν μνημόσυνο οι πολιτικές διαδικασίες της εκλογής νέου Προέδρου.
Πάντως εγώ άν ήμουν σύμβουλός τους θα πρότεινα κοινό μπλοκ Κασελλακη-Αχτίογλου - Χαρίτση , πολύ αξιόλογες προσωπικότητες ξεχωριστά και έχουν και χημεία καλή ως σύνολο.
Με επικεφαλή την Αχτσιόγλου θα ήταν ένα καλό σενάριο στον β γύρο εκλογής.
-
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ζόμπι, ζωντανός-νεκρός. Οι ψηφοφόροι του περιμένουν να δουν πως θα κινηθεί το ΠΑΣΟΚ, για να ξαναγίνουν σοσιαλιστές από αριστεροί.
Με Κασελάκη ή μη, ο μόνος που μπορεί να βγάλει το ΣΥΡΙΖΑ από την κάσα του είναι ο Ανδρουλάκης. Και σε πολύ ακραία περίπτωση, η ΝΔ...
-
Νομίζω ότι όλα αυτά που γίνονται με τον Κασελλάκη είναι για να φάνε την Αχτσιόγλου και τον Τσακαλώτο. Επίσης εντύπωση μου έκανε ότι μόλις ανακοίνωσε υποψηφιότητα ο Κασσελάκης, αμέσως ο Παππάς ζήτησε ανοιχτή εκλογική διαδικασία. Η ανοιχτή εκλογική διαδικασία ευνοεί τον ίδιο και προφανώς τον Κασσελάκη.
Σίγουρα παίζεται χοντρό παιχνίδι στα εσωκομματικά.Από εκεί και πέρα οι πολιτικές και το ιδεολογικό υπόβαθρο (αν υπάρξει) θα καθοριστούν μετά την εκλογή. Σίγουρα όμως προβλέπεται σύγκρουση και θα πέσει πολύ πολιτικό "ξύλο", που ήδη έχει ξεκινήσει.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι να πω ρε Φάνη; Δεν μπορώ να δεχτώ πως το να έχουν στα χέρια τους την τύχη της Ελλάδας, δεν αντιλαμβάνονται το βάρος της ιστορικής ευθυνης. Δεν αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να σκέφτονται δίπλα και τριπλά πριν πουν και κάνουν κάτι;
Δεν ξέρω δεν νιώθουν το άγχος της ευθύνης; Ρε φίλε σκέψου. Κυβερνάς μια χώρα, μια ιστορική χώρα!!!!! Τι ποιο σημαντικό από αυτό;
Το να αυξήσεις εν προκειμένω τις ημέρες εργασίες μιας μάνας, τι αποτέλεσμα μπορεί να επιφέρει; Το λογικό είναι να επιφέρει μείωση των γεννήσεων. Ποιος έχει όφελος από αυτό;
Και τα κόμματα πως ανέχονται τον κάθε καιροσκόπο και τον κάθε ανίδεο στις τάξεις του να ψηφίζει κάτι που έχεις τέτοιες συνέπειες;
Δεν γίνεται να είναι όλοι έτσι!!!!δεν μπορεί!!! Δεν θέλω να το δεχτώ
Πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται;
Τόσο όσο να μου μιλάνε στον πληθυντικό. Πάει ο ενικός εδώ και κάποια χρόνια.
Σε ρωτάω γιατί αν είσαι άνω των 45 μου κάνει εντύπωση που όλα αυτά σου φαίνονται απίστευτα.
Και τι κάνουμε βρε παιδιά;
Παραδώσαμε τα όπλα , έβγαλε ο σβέρκος μας αίμα απο τις φάπες του Άδωνι και του Κούλη και απλά το δεχόμαστε αδιαμαρτύτητα;
Μήπως κάποιος άλλος δεν είχε το θράσσος να περάσει τέτοια μέτρα;
Μήπως η Αχτσαιόγλου έιναι τελικά καλύτερη για εμας;
Ο Ανδρουλάκης ίσως;
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Και τι κάνουμε βρε παιδιά;
Εαν εννοείς πέραν των εκλογών, 2 λύσεις: α) επανάσταση, β) τίποτα.
Εαν εννοείς με τις εκλογές, δεν έχει καμια διαφορά όποιος και να βγεί τα ίδια σκ@τά είναι όλοι. Οπότε πάμε στην λύση εκτός εκλογών πάλι, άρα μάλλον το β), οπότε όλα καλά!
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μήπως η Αχτσαιόγλου έιναι τελικά καλύτερη για εμας;
Η Αχτσιόγλου προφανώς είναι η καλύτερη πρόταση για τη θέση του προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ. Οι λόγοι πολλοί.
Και επίσης η Αχτσιόγλου θα έχει και μία 4ετία μπροστά της για να στήσει κομματικό μηχανισμό και το ιδανικό προφίλ για να φάει τον Μητσοτάκη.
Αν εστιάσει σοβαρά σε θέματα εργασίας, αμοιβές, ανεργία, κοινωνικό κράτος τον έφαγε τον Μητσοτάκη.
Άλλωστε όταν όλοι είναι "σκατά" τελικά επιλέγεται ο λιγότερο "σκατένιος".
Αν δεν την βγάλουν πρόεδρο αυτοί θα χάσουν.
Και αυτά τα γράφω εγώ που πριν μερικές μέρες έγραφα ότι δύσκολα θα μπει γυναίκα στο Μαξίμου. Αλλά με αυτούς τους υποψήφιους που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ η Αχτσιόγλου είναι η ποιο σοβαρή πρόταση.
-
-
-
Κασσελάκης μπου χα χα βάλτε τουλάχιστον τον Πολάκη αν θέλετε Κρητικό και ότι ναναι.
-
Ζώντας στη σωστή πλευρά της Ιστορίας...
EU imports of Russian LNG have jumped by 40% since the invasion of Ukraine
EU countries are estimated to have spent nearly €5.3bn buying over half of all Russia’s LNG during the first seven months of 2023, with Spain and Belgium the second and third largest buyers worldwide
Countries in the European Union are buying significantly more Russian liquified natural gas (LNG) now than they did before the invasion of Ukraine, with Spain and Belgium only just beaten by China as top buyers, according to Global Witness analysis of Kpler data. [1]
Between January and July 2023, EU countries bought 22 million cubic meters of LNG, compared with 15 million cubic meters during the same period in 2021 – a jump of 40%. [2] Using Russian LNG prices estimated by the Centre for Research on Energy and Clean Air based on spot and monthly trade values, Global Witness projects the EU’s 2023 purchases to be worth €5.29 billion. [3]
This is a much sharper rise than the global average increase in Russian LNG imports, which stands at 6%. EU countries now buy the majority of Russia’s supply, propping up one of the Kremlin’s most important sources of revenue. Between January and July 2023, the EU bought 52% of Russia’s exports, compared to 49% in 2022 and 39% in 2021.
-
Κούλης: "Το σκοτεινό κλίμα λόγω πυρκαγιών αντισταθμίζει η πορεία της οικονομίας"
🤮🤮🤮
Πλέον δίπλα στη λέξη "χυδαιότητα", πρέπει απλά να μπει μια φώτο του.
-
Στα κοινωνικά δίκτυα ανεβαίνουν διάφορα.
Κάποια τα βλέπουμε και εδώ...
Συνήθως αριστερής γραμμής και προέλευσης...Είδα και κάτι διαφορετικό...
Το ανεβάζω γιατί είναι ενυπόγραφο...
Δεν ξέρω την αξιοπιστία του και δεν την εγγυώμαι...
Βέβαια και τα άλλα που ανέβηκαν εδώ @@ αξιοπιστία είχαν, οπότε τουλάχιστον ανεβαίνει σαν αντίλογος...
Οσοι ζοριστούν, γιατί θα ζοριστούν, μην μου την πουν εμένα...
Σε αυτόν που τα γράφει...
Από την άλλη στις φωτό που βλέπουμε από διασώσεις στην θάλασσα αλλά και από συλλήψεις στον Εβρο, το 95-99 % των διασωθέντων - συλληφθέντων, είναι άνδρες στρατεύσιμης ηλικίας...
Γυναίκες και παιδιά, ελάχιστες για ξεκάρφωμα και μόνο...
Τόσες λίγες που σκέφτομαι μήπως οι δουλεμπορικές - προδοτικές μκο και οι διακινητές, τις νοικιάζουν και βάζουν τις ίδιες κάθε φορά...
Αλλωστε είναι συνήθης πρακτική, θα θυμάστε κάτι κοριτσάκια και κάτι κορμοράνους που έπαιζαν σε κρατικές προπαγάνδες, για να δικαιολογήσουν εισβολές σε ανεξάρτητα κράτη.
Ακολουθεί η ανάρτηση του Κ. Τριανταφυλλάκη, όπως δηλώνει ότι τον λένε...
Είμαι σίγουρος ότι οι αριστεροί χαφιέδες θα τον ψάξουν και θα μας πουν μέχρι τι μάρκα σώβρακο φοράει...
*****"ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ…
Στις 20 Μαίου, παρουσιάσαμε το βιβλίο μου στο Διδυμότειχο. Μετά την παρουσίαση βγήκα για φαγητό με συμμαθητές από το Γυμνάσιο. Τελειώσαμε κατά τα μεσάνυχτα και πήρα το αυτοκίνητο για να πάω στο χωριό μου, στο Ασημένιο. Παρά το γεγονός ότι την επομένη είχαμε εκλογές, οι δρόμοι άδειοι. Δεν συνάντησα ούτε ένα αυτοκίνητο καθ’ όλη τη διαδρομή. Η εθνική (ο θεός να την κάνει )οδός προς Ορεστιάδα κατασκότεινη, στενή, το οδόστρωμα άθλιο.Στον κόμβο Θυρέας-Ασημενίου έκανα δεξιά για το χωριό μου. Απόμειναν ακόμα τρία χιλιόμετρα μ’ ένα δρόμο σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Όταν πηγαίναμε στο Γυμνάσιο, αυτόν το δρόμο τον κάναμε με τα πόδια, τρέχοντας μάλιστα. Πριν μπώ στη μεγάλη ευθεία, όπου δεξιά ήταν το παλιό στρατιωτικό αεροδρόμιο ο δρόμος είναι κατηφορικός με τρείς κλειστές στροφές, οπότε οδηγούσα με χαμηλή ταχύτητα.
Αίφνης, σε μια απόσταση περί τα 10 μέτρα πετάγεται μπροστά μου ένα άτομο, λίγο παραπάνω από μέτριο ύψος, με σηκωμένα χέρια, να κουνάει ένα σακίδιο.
Χαμήλωσα ακόμα περισσότερο τη ταχύτητα γιατί διαφορετικά θα έπεφτα πάνω του. Σχεδόν τον πλησίασα, όταν πετάγονται, αριστερά και δεξιά του αυτοκινήτου άλλα, τουλάχιστον τέσσερα, τα οποία προσπαθούσαν ν’ ανοίξουν τις πόρτες, ενώ ο νεαρός, σκαρφάλωσε πάνω στο μπαρμπρίζ, μπροστά μου, μ’ ένα μαχαίρι στο στόμα. Το μίσος που πρόλαβα να δω στα μάτια του, δεν το έχω ξαναδεί ποτέ μου σε άνθρωπο.
Είχα νοικιάσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο (να είναι καλά οι άνθρωποι) οπότε μπόρεσα αμέσως να επιταχύνω. Στη συνέχεια φρέναρα απότομα, οπότε ο νεαρός, με το μαχαίρι στο στόμα, που ήταν στο μπαρμπρίζ, γλίστρισε και έπεσε κάτω. Το ίδιο και δύο από τους τέσσερις που τραβούσαν τις πόρτες. Εβαλα ξανά ταχύτητα, προσπάθησα να επιταχύνω όσο περισσότερο μπορούσα. Δυο επέμεναν να κρατιούνται από την πίσω πόρτα και να σέρνονται. Φρενάρω πάλι απότομα και ξεκινάω. Είχα πλέον γλυτώσει.
Φτάνω λίγο πριν το χωριό μου. Σταματάω για να συνέλθω. Όμως, με πλάκωνε το βάρος μήπως σκότωσα ή τραυμάτισα κανέναν στα σοβαρά και χρειάζονταν βοήθεια. Πήρα το αυτοκίνητο και οδηγώντας με ταχύτητα, πέρασα από το ίδιο σημείο. Στον κόμβο της Θυρέας έκανα αναστροφή και ξαναπέρασα. Ευτυχώς, δεν συνάντησα κανένα. Το πρωϊ ξαναπήγα στο ίδιο σημείο, περπάτησα σπιθαμή-προς σπιθαμή. Δεν βρήκα τίποτα.
Αναρωτιέμαι, λοιπόν, όλοι εσείς που κάθεστε στον καναπέ σας και κάνετε τους ψυχοπονιάρηδες και τους ευαίσθητους, αν σας συνέβαινε κάτι τέτοιο, τι θα κάνατε;
Θα σταματούσατε το αυτοκίνητό σας;
Θα τους προσφέρατε τα χρήματά και το αυτοκίνητό σας και στη συνέχεια θα τους κουνούσατε το μαντήλι για καλό κατευόδιο;
Θα προσπαθούσατε να ανοίξετε συζήτηση μαζί τους για την …παγκόσμια ειρήνη και τη διεθνή αλληλεγγύη;
Για σκεφτείτε, να είχατε στο αυτοκίνητο και τα ανήλικα παιδιά σας;
Πώς θ’ αντιδρούσατε αλήθεια;
Σκέφτεστε τι προβλήματα θα δημιουργούνταν στην ψυχούλα τους;Ξέρετε, ευαισθητούληδές μου, πόσο παρόμοια περιστατικά μου έχουν αναφερθεί από γνωστούς και φίλους στον Εβρο;
Ξέρετε τι σημαίνει να γυρνάει το παιδί σας το βράδυ στο σπίτι και στην είσοδο να την περικυκλώνουν καμιά δεκαριά…παράτυποι μετανάστες (το γράφω στη γλώσσα σας για να μη μου θυμώσετε) και να προσπαθούν να την αρπάξουν και να γλυτώνει χάρη στην παρέμβαση των γειτόνων;
Ξέρετε, πόσοι πηγαίνουν στα χωράφια τους και ξαφνικά πετάγονται τσούρμα λαθραίων και τους καταληστεύουν;
Ξέρετε πόσα σπίτια στον Εβρο έχουν καταληστευτεί και βανδαλιστεί;
Εχετε ακούσει για τους λαθροδιακινητές που οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας στην Εγνατία οδό; Θρηνούμε ήδη δυο θύματα; Ποιος θα φέρει πίσω τον πατέρα της Δέσποινας;Προφανώς και η δημόσια τάξη είναι ευθύνη του κράτους, αλλά κανένα κράτος δεν μπορεί να έχει έναν αστυνομικό για κάθε οικογένεια.
Προφανώς και η αυτοάμυνα δεν είναι ο τρόπος για να υπερασπίζονται οι πολίτες τη ζωή και την περιουσία τους, αλλά όταν κινδυνεύει η ζωή σου, τι θα κάνεις;
Μερικούς από εσάς, σας έχω ικανούς, σε περίπτωση τουρκικής εισβολής στον Εβρο, να βγαίνετε και να μιλάτε δημοσίως για το δικαίωμα στη ζωή των επιθεμένων…Λές και οι αμυνόμενοι δεν έχουν δικαιώματα.
Προτού, λοιπόν, βγάλετε τα συμπεράσματά σας…Προτού κατασκευάσετε δακρύβρεχτες ιστορίες που εξυπηρετούν το αφήγημά σας περί …δυστυχισμένων προσφύγων και «ακροδεξιών σερίφηδων» στον Εβρο ή για τους «φασίστες που παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους» , κάντε μια προσπάθεια να μάθετε τι γίνεται στον Εβρο…
Ο Εβρος δέχεται πόλεμο....
Κωνσταντίνος Τριανταφυλλάκης."***** -
Κούλης: "Το σκοτεινό κλίμα λόγω πυρκαγιών αντισταθμίζει η πορεία της οικονομίας"
🤮🤮🤮
Πλέον δίπλα στη λέξη "χυδαιότητα", πρέπει απλά να μπει μια φώτο του.
Λογικά πρέπει να πήρε άδεια κανα δυο μέρες αυτός ο greenberg - πως τον λένε- και έμεινε ξαμολυτός ο Κυριάκος.
Αλλά εμένα μου άρεσε πολύ αυτή η δήλωση , είναι επίδειξη δύναμης και κλείσιμο ματιού σε όλους μας και κυρίως στο 41% , είστε όλοι συνένοχοι μας λέει για κάθε στρέμμα καμμένων , για κάθε Κροάτη που κατέβασε το ρόπαλο του στην περιουσία των περιοίκων στα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ , για κάθε τι μικρό και μεγάλο που θα συμβαίνει απο εδώ και πέρα.
Σκίσε μας άρχοντα , πάρε μας το σκάλπ!
PS: Σε συνέχεια των περι χυδαιότητας και θράσσους και φτυσίματος στην μούρη μας...
Μειώνεται στους 2 από 6 μήνες η αναστολή καταβολής ασφαλιστικών εισφορών για τα πρόσωπα σε ορισμένες πληγείσες περιοχές
Read more at Taxheaven: https://www.taxheaven.gr/news/64621/meiwnetai-stoys-2-apo-6-mhnes-h-anastolh-katabolhs-asfalistikwn-eisforwn-gia-ta-proswpa-se-orismenes-plhgeises-perioxes
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2