-
Κάτσε, περίμενε λίγο, γιατί νομίζω ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει από "έγκυρες πηγές" ότι πίσω από τον Κασσελάκη είναι ο Μητσοτάκης...
-
Χαχα...
Πάντως από όσο το ψάχνω ήταν από το 2021 σύμβουλος του Αλέξη σε χρηματοπιστωτικά θέματα. Ανοίκει εδώ και λίγα χρόνια στο think tank του ΣΥΡΙΖΑ
-
Α ρε Στέφανε. Τελικά ποιανού λαγός είσαι;
Στέφανος Κασσελάκης: Όταν στήριζε την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ηγεσία της ΝΔ
Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εκφράσει τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις απόψεις του να δημοσιεύονται στην αγγλική έκδοση της Καθημερινής.Σε ανύποπτο χρονικό διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο νέος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εκφράσει τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις απόψεις του να δημοσιεύονται στην αγγλική έκδοση της Καθημερινής.
«Τον Απρίλιο έγινα υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, σε τιμητική θέση εκπροσωπώντας τους ομογενείς. Δεν ήταν μια απόφαση χωρίς σκέψη: Από το 2012 είχα αναπτύξει άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο ήταν βουλευτής, στη συνέχεια μέλος του υπουργικού συμβουλίου και τελικά επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, του παρείχα την υποστήριξή μου μέσω κειμένου μου στον Εθνικό Κήρυκα όταν διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος. Τον σεβόμουν –και τον σέβομαι ακόμα– προσωπικά», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην αγγλική έκδοση της Καθημερινής.
https://www.newsbomb.gr/politikh/story/1462807/stefanos-kasselakis-otan-stirize-tin-ypopsifiotita-tou-kyriakou-mitsotaki-gia-tin-igesia-tis-nd -
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κάτσε, περίμενε λίγο, γιατί νομίζω ότι πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει από "έγκυρες πηγές" ότι πίσω από τον Κασσελάκη είναι ο Μητσοτάκης...
Σιγά σιγά τείνουν να ομοιωθουν τόσο πολύ η "αριστερά" αλά Σύριζα και το "κέντρο" αλά ΝΔ, που χρειάζεται από ένας σιδερωμένος γυαλισμένος υποψήφιος σε κάθε κόμμα...
-
Όλα για τα λεφτά και τις μπίζνες... Καλώς ήλθατε στον γκαμπιταλισμόν...
-
Πάντως τα λεφτά δεν νομίζω να είναι το ζητούμενο.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Σιγά σιγά τείνουν να ομοιωθουν τόσο πολύ η "αριστερά" αλά Σύριζα και το "κέντρο" αλά ΝΔ, που χρειάζεται από ένας σιδερωμένος γυαλισμένος υποψήφιος σε κάθε κόμμα...
Για να δούμε άλλες αριστερές με τι ομοιαζαν;
-
Α ρε Στέφανε. Τελικά ποιανού λαγός είσαι;
Στέφανος Κασσελάκης: Όταν στήριζε την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την ηγεσία της ΝΔ
Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εκφράσει τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις απόψεις του να δημοσιεύονται στην αγγλική έκδοση της Καθημερινής.Σε ανύποπτο χρονικό διάστημα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο νέος υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, είχε στηρίξει την υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε εκφράσει τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τις απόψεις του να δημοσιεύονται στην αγγλική έκδοση της Καθημερινής.
«Τον Απρίλιο έγινα υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, σε τιμητική θέση εκπροσωπώντας τους ομογενείς. Δεν ήταν μια απόφαση χωρίς σκέψη: Από το 2012 είχα αναπτύξει άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο ήταν βουλευτής, στη συνέχεια μέλος του υπουργικού συμβουλίου και τελικά επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, του παρείχα την υποστήριξή μου μέσω κειμένου μου στον Εθνικό Κήρυκα όταν διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος. Τον σεβόμουν –και τον σέβομαι ακόμα– προσωπικά», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην αγγλική έκδοση της Καθημερινής.
https://www.newsbomb.gr/politikh/story/1462807/stefanos-kasselakis-otan-stirize-tin-ypopsifiotita-tou-kyriakou-mitsotaki-gia-tin-igesia-tis-ndEσύ ποιανού λες;
Χρειάζεται πάλι να εξηγούμε τα αυτονόητα;
Φαίνεται από μακριά ο δεξιός, και καλά κάνει και δεν το κρύβει. Bγάζει μια έντονη "Biden-ίλα" ο τύπος απο μακριά, "δημοκρατικός Αμερικάνος" μάλλον το στυλ για το οποίο πάνε οι επικοινωνιολόγοι και image-makers, δλδ καραδεξιός για τους αδαείς. Δε θα μου έκανε εντύπωση να μάθω κάποτε οτι η ίδια η πρεσβεία τους είχε επιλέξει για να χτίσουν το προφιλ του "κεντροαριστερού" (καλά λέμε τώρα, με φαντασία επιπέδου Star Wars) υποψήφιου.
Εκτός αν πιστεύει κανείς οτι βρέθηκε στο επιτελείο του Biden, στη GS κτλ ως "αριστερός". Εκεί περνάμε στη σφαίρα της παράνοιας. Δε μιλάμε για επιχειρησούλες στην Ελλάδα και επιτελείο του κάθε δημάρχου που μπορεί και να εχει σχέση με την αριστερά.
Τουλάχιστον εμφατικά έρχονται στα λόγια μου όλοι οτι ΣΥΡΙΖΑ και αριστερά δεν πάνε μαζί. Καπιταλισμός, ΕΕ, ΝΑΤΟ, Αμερική και ευρώ ήταν και είναι το κόμμα από τότε που βρέθηκε στα Υπουργικά γραφεία. Κασσελάκης λοιπόν ιδανικός για να κοιτάξουν κάποτε τον καθρέφτη, το πως κατέληξαν από τις επαναστάσεις και την έξοδο από την ΕΕ/ΝΑΤΟ στο πιο συστημικός πέθανες.
Άντε και σε συγκυβέρνηση ο "μετριοπαθής" ΣΥΡΙΖΑ με τη Νουδούλα για το επόμενο Μνημόνιο, το Ουκρανικό!
Όλα βαίνουν καλώς στο προτεκτοράτο, αυτό το λούμπεν γιδότοπο.
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Επειδή πήραν φόρα τα ΜΜΕ, που ψάχνουν αντίπαλο δέος στον Κυριάκο, γιατί τυχόν παντοκρατορία του δεν τους συμφέρει
Το πέτσωμα τότε γιατί έγινε;
Ή μπορεί εναλλακτικά να πιάνουν και τις 2 πλευρές με 100% δικούς τους (μονά-ζυγά δικά μας λέγεται λαικιστί) και άσε το πόπολο να σκίζεται περι....αριστείας και....αριστεράς όταν με το ζόρι βγάζει το μήνα αυτοί έχουν τον απόλυτο έλεγχο σε όποιον είναι πάνω.
Καλά για τον αποκάτω που αμφισβητεί καν το πέτσωμα που μόνο οι "αριστερούληδες το λένε" ενώ είναι γνωστό, τα ποσά έχουν βγεί και δεν κρύφτηκε ποτέ κιόλας, μόνο reactions ή εναλλακτικά
-
εδώ ρε σεις δείτε ξεφτίλα...
Μέχρι και το Αστεροσκοπείο Αθηνών αμφισβήτησαν οι koulidiots στα πλαίσια της γκαιμπελικης προπαγάνδας τους... -
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Eσύ ποιανού λες;
Χρειάζεται πάλι να εξηγούμε τα αυτονόητα;Χθες κατάλαβα ποιανού λαγός είναι.
Τα χθεσινά φιλιά (παραλίγο και γλωσσόφιλα) και οι αγκαλιές στην Κρήτη ήταν άκρως κατατοπιστικά.Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά για την ώρα Κασελάκης = Κλίκα Πολάκη με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
Θα θελα να δω ντιμπέιτ Κασελλάκη και Τσακαλώτου με συντονιστή τον Μπαμπινιώτη.
Και εδώ έχεις ένα άγχος αν θα τα πει σωστά στα ελληνικά. Σου έρχεται να του πεις να τα πει στα αγγλικά. Και αυτός θα μιλά άνετα και εμείς θα καταλαβαίνουμε, ώστε να είμαστε όλοι μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Πάντως κάπως χύμα οι προτάσεις αλλά έχει πάθος
Οκ δεχομαι ότι δεν έχει εμπειρία πολιτευτή.
Σε κάποιες φάσεις που δεν τον πιέζεις ξεκινά έναν ωραίο λόγο με καλό λεξιλόγιο και λες Ώπα! Ξεκίνησε. Μετά τον ρωτάνε κάτι και τον πιάνει το θυμικο του και χάνει τα λόγια του.
Οι θέσεις του είναι όντως σοσιαλδημοκρατικές, όχι όμως και κεντροδεξιες. Κινείται εκεί μεταξύ αριστεράς στην κοινωνία και σοσιαλδημοκρατίας στην οικονομία.
Η Αχτσιογλου έχει δομή στον λόγο της. Ξεκινά από το γενικό, τις κοινές παραδοχές, την στρατηγική για την πιθανή λύση και καταλήγει στο μερικό και ειδικό.
Κομπιούτερ η σκέψη της. Πολύ έξυπνη γυναίκα! Μου αρέσει η ιδέα μιας δυανμικης γυναίκας να κυβερνά.
-
Λοιπόν το νέο νομοσχέδιο λέει για 6 ήμερη εργασία!!!! Ορίστε; Ποιος ήρθε;
Δηλαδη, εάν η σύμβαση εργασίας λέει για 6 ημέρες την εβδομάδα!!!! Και κάποιες μέρες τον χρόνο εργασία και την Κυριακή όπως στα σουπερμάρκετ, τότε θα έχουν οι εργαζόμενοι 7/7;;;;
Δηλαδή μπορεί να συντηρηθεί οικογένεια με 6/7 εργασία. Δηλαδή κάνουν ότι είναι δυνατόν να αυξήσουν την υπογεννητικότητα!!!!
Καταρχήν δεν ξέρω που μεγάλωσαν, και αν η μάνα τους δούλευε ή ήταν νοικοκυρά ή είχαν υπηρέτες, αλλά η μία μέρα από της 2 που δεν εργάζεται μια μάνα μαγειρεύει ολη μέρα και ψωνίζει για τις ανάγκες της εβδομάδας μιας οικογένειας.
Εάν κόψεις αυτήν την ημέρα ΠΟΤΕ θα τα κάνει όλα αυτά;;
-
Ρε Λαπ, ειλικρνά αναρωτιέσαι?? Απλή απάντηση: ΔΕΝ τους νοιάζει, ΔΕΝ τους ενδιαφέρει. ΔΕΝ έχουν εργαστεί ΠΟΤΕ στην ζωή σου. Χώνεψε το οι πολιτικοί ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ μας έχουν, εκτός από 1 φορά στα 4χρόνια. Τους έχεις ψηλά σε εκτίμηση, νομίζεις ότι εργάζονται, ότι παράγουν κάτι - ΔΕΝ είναι έτσι. ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνουν, εαν μπορέσεις ποτέ να ακούσει συζητήσεις στην Βουλή (τις κανονικές, όχι αυτές που δείχνει η τηλεόραση) θα καταλάβεις πολλά.
-
Τι να πω ρε Φάνη; Δεν μπορώ να δεχτώ πως το να έχουν στα χέρια τους την τύχη της Ελλάδας, δεν αντιλαμβάνονται το βάρος της ιστορικής ευθυνης. Δεν αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να σκέφτονται δίπλα και τριπλά πριν πουν και κάνουν κάτι;
Δεν ξέρω δεν νιώθουν το άγχος της ευθύνης; Ρε φίλε σκέψου. Κυβερνάς μια χώρα, μια ιστορική χώρα!!!!! Τι ποιο σημαντικό από αυτό;
Το να αυξήσεις εν προκειμένω τις ημέρες εργασίες μιας μάνας, τι αποτέλεσμα μπορεί να επιφέρει; Το λογικό είναι να επιφέρει μείωση των γεννήσεων. Ποιος έχει όφελος από αυτό;
Και τα κόμματα πως ανέχονται τον κάθε καιροσκόπο και τον κάθε ανίδεο στις τάξεις του να ψηφίζει κάτι που έχεις τέτοιες συνέπειες;
Δεν γίνεται να είναι όλοι έτσι!!!!δεν μπορεί!!! Δεν θέλω να το δεχτώ
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τι να πω ρε Φάνη; Δεν μπορώ να δεχτώ πως το να έχουν στα χέρια τους την τύχη της Ελλάδας, δεν αντιλαμβάνονται το βάρος της ιστορικής ευθυνης. Δεν αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να σκέφτονται δίπλα και τριπλά πριν πουν και κάνουν κάτι;
Δεν ξέρω δεν νιώθουν το άγχος της ευθύνης; Ρε φίλε σκέψου. Κυβερνάς μια χώρα, μια ιστορική χώρα!!!!! Τι ποιο σημαντικό από αυτό;
Κανένα άγχος και κανένα βάρος - ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ, πόσο πιο απλά να το πω!?!? Δεν ασχολούνται ρε Λαπ, απλά να έχουν θέση, λεφτά και σύνταξη εξασφαλισμένη, αυτό τους νοιάζει και μόνο.
Δεν θες να το δεχτείς γιατί εισαι ακόμα ρομαντικός ή αθώος, αλλά αυτή ειναι η αλλήθεια. Κανείς πολιτικός που έχουμε σήμερα (και εδώ και πολλά χρόνια) δεν ενδιαφέρεται για την Ελλάδα, απλό ειναι. Εαν δεις πως βγάζουν νομοσχέδια και ιδέες θα γελάσεις (ή κλάψεις καλύτερα), ούτε παιδιά Δημοτικού!
-
Το να αυξήσεις εν προκειμένω τις ημέρες εργασίες μιας μάνας, τι αποτέλεσμα μπορεί να επιφέρει; Το λογικό είναι να επιφέρει μείωση των γεννήσεων. Ποιος έχει όφελος από αυτό;
Και τα κόμματα πως ανέχονται τον κάθε καιροσκόπο και τον κάθε ανίδεο στις τάξεις του να ψηφίζει κάτι που έχεις τέτοιες συνέπειες;
Πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται;
-
Καλά τα νομοσχέδια πέρα από την ουσία των θέσεων, το αστείο είναι ο τρόπος γραφής τους.
Αλλάζει η τάδε παράγραφος του τάδε νόμου. Πας στο νομό αυτό και η παραγραφος λέει πως αντικαθιστά μια αλλη παράγραφο ενός άλλου νόμου.
Τρέλα!!!!!
Η αντικατάσταση της αντικατάστασης και ακόμα δεν έχεις διαβάσει τι λέει ο νόμος.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τόσο όσο να μου μιλάνε στον πληθυντικό. Πάει ο ενικός εδώ και κάποια χρόνια.
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τόσο όσο να μου μιλάνε στον πληθυντικό. Πάει ο ενικός εδώ και κάποια χρόνια.
Σε ρωτάω γιατί αν είσαι άνω των 45 μου κάνει εντύπωση που όλα αυτά σου φαίνονται απίστευτα.
-
Όχι δεν είμαι τόσο.
Ένα άλλο.... Άκουσα στο ραδιόφωνο πριν λίγο. Τα έχουμε όλα και οι άλλοι δεν θέλουν τσιπ στην ταυτότητα!
Έχουμε νομοσχέδιο 6/7 εργασίας και οι άλλοι σκέφτονται αν έχει τσιπ μια πλαστική κάρτα! Το οποίο είναι παθητικό!
Θα τους υποκλέπτουν τα στοιχεία με το τσιπ. Ενώ με την σημερινή κάρτα δεν μπορούν;
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2