-
Έβαψες το καπό; Φαίνονται τα χρώματα στο πάτωμα.
Πόσο έχει ένα ας πούμε vag στα χρωματα
-
Με γκουγκλάρισμα μπορεί να βρει κανείς διάφορες μετρήσεις. Πχ βρήκα πρόχειρα ότι το Tesla Υ που δε φημίζεται και για την ποιότητα του ως Tesla έχει αρκετά παχύτερη βαφή. Που ναι μεν το πάχος από μόνο του είναι απλά ένα στοιχείο αλλά είναι γενικά ενδεικτικό των επιλογών του κατασκευαστή.
-
Εδώ και 20 χρόνια έχουν κλείσει οι περισσότερες βιομηχανίες δίκυκλών στην Ευρώπη και την Αμερική από τον καταιγισμό πωλήσεων της Ασίας. Οδεύουμε σε παρόμοια τροπή και με τα αυτοκίνητα ειδικά με τα πορτατιφ πρίζας που κατασκευάζονται σε Αμερική και Ευρώπη. Εάν τώρα οι μπογιές και τα πλαστικά είναι πιο σημαντικά για κάποιους οκ είναι σεβαστό αλλά όχι για του πολλούς.
-
Υπαρχει ευκολη απαντηση σ αυτο και ειναι το κοστος. Τιποτα αλλο.
Κι εγω οταν εψαχνα αμαξι δε βρηκα αλλο 4κινητο με 200 αλογα στα 40Κ απ το ΨΨ οποτε το πηρα. Αυτο δε σημαινει οτι θα το προσκυναω ή οτι δε βλεπω τις γυφτιες και αστοχιες του.
-
@stefan147 said in Toyota Yaris Cross:
Κι εγω οταν εψαχνα αμαξι δε βρηκα αλλο 4κινητο με 200 αλογα στα 40Κ απ το ΨΨ οποτε το πηρα. Αυτο δε σημαινει οτι θα το προσκυναω ή οτι δε βλεπω τις γυφτιες και αστοχιες του.
Δεν προσκυναει κανεις το αυτοκινητο του.
-
Το να κάνεις ελαφρύ ενα αυτοκίνητο είναι δύσκολο και ακριβό , δείτε βάρη yaris / yaris cross με ανταγωνισμό και θα καταλάβετε .
Συνδυάστε το με οτι είναι 5στερα στα crash test και θα καταλάβετε οτι εχουν πέσει αμέτρητες ώρες σε υπερυπολογιστές και εξομοιώσεις για να γίνει "ψεύτικο" και τανκς ταυτόχρονα .
Τέλος πάντων αν δεν με πιστεύετε δείτε πόσο χρεώνει η porsche για να βγάλει τα χερούλια και τα ηλεκτρικά παράθυρα απο τις πόρτες και να βάλει ιμάντες απο αστικό
Το yaris cross είναι και γαμώ τα αυτοκίνητα !
τρέξτε πάρτε αυτό του iceman εχω και ζάντες 16άρες αυθεντικές για όποιον θέλει πιο ψηλό προφίλ ... για τα πεζοδρόμια -
Καλα κρασα
-
Καλα κρασα
ακριβά κρασιά ; τα Τογιοτα είναι λαικά αυτοκίνητα δεν πανε σε ντιτειλερς ,μονο σε self servise πλυντήρια
-
Το δικο μου παει και σε ντιτεϊλερς. Δεν εχει τετοια κομπλεξ κατωτεροτητας ουτε κανει ταξικες διακρισεις.
-
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Πλάκα κανεις.
Μπορεί εδώ να κρατιόμαστε καπως αλλά στα fb κλπ αν πεις αρνητική κουβέντα σε βγάζουν πράκτορα ανταγωνιστών.
Συν τα άπειρα ποστς αποθέωσης. -
Καλα γκρουπ αυτοκινητων στο φβ = για ιδρυματοποιημενους στα ορια των Ψεκ ή για μπαρμπαδελια που εχουν με την αυτοκινηση οση σχεση εχω εγω με τις διαφορικες εξισωσεις
-
Καλα γκρουπ αυτοκινητων στο φβ = για ιδρυματοποιημενους στα ορια των Ψεκ ή για μπαρμπαδελια που εχουν με την αυτοκινηση οση σχεση εχω εγω με τις διαφορικες εξισωσεις
Ναι απλά αν είσαι προσεκτικός παίζουν και κάποια χρήσιμα ποστς.
Εγώ τις μοντες τις έκανα διαβάζοντας απο εκεί.
Αλλά μέχρι εκεί. -
Ισχυει απλα ψαχνεις το ενα ποστ σε μια θαλασσα μαλακιας.
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
@george-0 said in Toyota Yaris Cross:
Πλάκα κανεις.
Μπορεί εδώ να κρατιόμαστε καπως αλλά στα fb κλπ αν πεις αρνητική κουβέντα σε βγάζουν πράκτορα ανταγωνιστών.
Συν τα άπειρα ποστς αποθέωσης.Εγω κρατιεμαι στο facebook εδώ τα χωνω.
-
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί η αξιολόγηση να γίνεται εξ' ιδίων όμως. Όλα συγκριτικά είναι. Υπάρχουν καλύτερα b-suv πχ από το ΥΨ, μιας και είμαστε στο θέμα του, πολύ πιο ποιοτικά που απλά θα κάψουν 2λτ παραπάνω στα 100χλμ.
Περί Λέξους ασχολίαστο...άλλοι τενεκέδες από κει. Σε σχέση με τα ανταγωνιστικά και την τιμή τους προφανώς. Σε σχέση με τα Τουότα προφανώς και είναι σημαντικά ανώτερα.
Διαφωνώ σε ολα!!
Τα λεξους ειναι κορυφή και το λεω μετα απο 5 bmw και 2 Μινι.
Οσο για το γιαρις κρος δεν ειναι μονο η κατανάλωση - που δεν ειναι 2 λιτρα αλλά η μιση, δλδ ·-5 λιτρα. Ειναι η ανάρτηση, η ευκολια οδηγησης, η εγγυηση και φυσικα η τιμή. Γιατι οταν πηρα πχ το Κρος στα 21.000, το αυτοματο Πουμα ειχε 27.000 - σεβαστη διαφορα και με ενα αθλιο dct για αυτοματο που θες να το σπάσεις! Επισης ποιοτικα Β σουβ ελαχιστα και πανακριβα.
-
Ειλικρινά τι σας ικανοποιεί πέραν της οικονομίας ;
Ευκολία οδήγησης
Κράτημα, οδική συμπεριφορά και λειτουργία ανάρτησης
Εξοπλισμός ασφάλειας
Φτηνό αρα δεν με νοιάζει να το προσέχω
Ευκολία να το πουλήσω
Σχεδίαση
Πραγματική ποιότητα εκει που μετράει
Καλύτερο σχεδόν σε ολους τους τομείς απο τον ανταγωνισμό, εκτός πλαστικών. Εεε εγω στα 48 μου αγοράζω αμάξι και μηχανολογία και οχι μαλακά αφρολέξ, χεστηκα για αυτά. Εαν ειχα λεφτα θα επαιρνα και τα 2 με μια τζαγκ, αλλα δεν εχω.Και επειδή ειδα σχεδον ολα τα Β σουβ δεν ειχα καμια τρελη διαφορα σε ποιοτητα, εκτος του Καπτουρ που εχει καλυτερη απτη ποιοτητα σαφως. Εδώ ειχα οδηγησει q2 των €38.000 και ηταν κουδουνίστρα!
-
Ποια ανάρτηση βρε Φανη με τον ημιακαμπτο της πλακας; Που νοιωθεις και ακους ελλειψει μονώσεων τα πάντα;
Που πας 100 και νομιζεις ότι είναι ανοιχτή η πόρτα ;
Το χύμα μηχανοστάσιο ;
Τα πολύπλοκα ηλεκτρονικά της Τογιότα που όταν αρχίσουν να σκάνε δεν θα σου κάλυπτει τίποτα η Τογιότα ;
Μακάρι να ήταν μόνο τα άθλια πλαστικά.Πιο σβέλτο είναι από τις κηδείες τα προηγούμενα υβριδικά γιαρις, επιτελους σχετικά κανονικό ψηλό όχι σαν τα κορολα και chr χαμηλά και οικονομικό.
Τίποτα άλλο. Ευχαρίστηση ΜΗΔΕΝ.
Και φυσικά κάθε άλλο παρα φθηνό είναι.
Εσυ αγόρασες φθηνά.
Με μετρο σύγκρισης τα λεφτά που έχουμε διαθεσιμα όχι οτι χρεώνει ο καθένας. -
Ποια ανάρτηση βρε Φανη με τον ημιακαμπτο της πλακας; Που νοιωθεις και ακους ελλειψει μονώσεων τα πάντα;
Που πας 100 και νομιζεις ότι είναι ανοιχτή η πόρτα ;
Το χύμα μηχανοστάσιο ;
Τα πολύπλοκα ηλεκτρονικά της Τογιότα που όταν αρχίσουν να σκάνε δεν θα σου κάλυπτει τίποτα η Τογιότα ;
Μακάρι να ήταν μόνο τα άθλια πλαστικά.Πιο σβέλτο είναι από τις κηδείες τα προηγούμενα υβριδικά γιαρις, επιτελους σχετικά κανονικό ψηλό όχι σαν τα κορολα και chr χαμηλά και οικονομικό.
Τίποτα άλλο. Ευχαρίστηση ΜΗΔΕΝ.
Και φυσικά κάθε άλλο παρα φθηνό είναι.
Εσυ αγόρασες φθηνά.
Με μετρο σύγκρισης τα λεφτά που έχουμε διαθεσιμα όχι οτι χρεώνει ο καθένας.Ειπαμε διαφωνω 100%!! Εχω τελειως αλλη αποψη και μετα απο ταξιδι. Το αυτοκινητο ειναι εξαιρετικό ακομα και στα 150χαω. Η αναρτηση ειναι καλυτερη απο τα περισσοτερα της κατηγοριας, εκτός του Πούμα. Τα αρονα και Τ κρος να δεις πως κοπανάγανε. Επισης σε σχεση πχ με Αρονα πολυ καλυτερο κράτημα και στριψιμο. Το γιαρις δεν κοπαναει μια μπροστά τους. Εγω τριγμούς δεν εχω τσικ, ακομα και στα χωματα στο νησι. Δεν ξερω πως τα βλεπεις ολα αυτα, προφανως εχουμε αλλη οπτική ή οδηγουμε αλλο αμάξι!! Διαβαζω τις περιγραφές σου και δεν βρίσκω ουτε 10% απο αυτα που γραφεις στο δικό μου…χαχα! Με τον Τασο πχ συμφωνουμε.
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Έβαψες το καπό; Φαίνονται τα χρώματα στο πάτωμα.
Δεν ειδες και τα νερα ??
Το επλυνε και ξεβαψε -
Για τους παθόντες που αγόρασαν Y/YC όταν πήγατε στην αντιπροσωπεία και κάνατε test drive δεν πήρατε χαμπάρι την κακή ποιότητα των υλικών και της συναρμογής; Εγώ το πέρασα από κάτι λακούβες και κόντεψε να διαλυθεί.
Μετά πάτησα γκάζι και έκανε 20-70 πιο γρήγορα από το μιάτα και λέω εδώ είμαστε, ιδανικό για σφήνες στην πόλη. Με τα toyota ξέρεις οτι αγοράζεις μέτρια βαφή και πλαστικά ειδικά στα μικρά τους αλλά επίσης ξέρεις οτι θα αντέξει αρκετά παραπάνω. Πάλι καλά που δεν έχουν άβαφο το εσωτερικό του κινητήρα όπως στο κινέζικο yc. Μήπως είναι και εκεί για εξοικονόμηση βάρους;
Toyota Yaris Cross