-
Ερώτηση γιατί ενδιαφέρεται άμεσα φίλος για αγορά και δεν εμπιστεύομαι τους online καταλόγους. Το Kuga αυτή τη στιγμή όπως πωλείται (pro-F/L) φέρει πίσω ημιάκαμπτο ήδη ή κρατάει τους πολλαπλούς και θα έρθει με ημιάκαμπτο στο f/l;
Στο απευκταίο 1ο σενάριο έχει κανείς άποψη για το πόσο "έχασε" το όχημα σε άνεση και εν γένει οδική συμπεριφορά, γιατί από έρευνα στο internet δεν βλέπω κάτι;
-
@sabas_thess said in FORD KUGA 2020:
Ερώτηση γιατί ενδιαφέρεται άμεσα φίλος για αγορά και δεν εμπιστεύομαι τους online καταλόγους. Το Kuga αυτή τη στιγμή όπως πωλείται (pro-F/L) φέρει πίσω ημιάκαμπτο ήδη ή κρατάει τους πολλαπλούς και θα έρθει με ημιάκαμπτο στο f/l;
Στο απευκταίο 1ο σενάριο έχει κανείς άποψη για το πόσο "έχασε" το όχημα σε άνεση και εν γένει οδική συμπεριφορά, γιατί από έρευνα στο internet δεν βλέπω κάτι;
Καλημέρα!
Έρχεται ήδη με ημιάκαμπτο.
Παραθέτω τη δική μου άποψη.
Αρχικά, προέρχομαι από αυτοκίνητο με ανεξάρτητη ανάρτηση. Στην εθνική δεν καταλαβαίνω κάποια ιδιαίτερη διαφορά με το Kuga, κυρίως ψυχολογικό είναι το θέμα. Σε ορισμένες ανωμαλίες μόνο συμπεριφέρεται λίγο πιο ‘ξερά’ απ´ όσο θα ήθελα. Γενικά, έχει πολύ καλή οδική συμπεριφορά, πολύ πάνω από τον μέσο όρο. -
Έχοντας ως προσωπικό αυτοκίνητο ένα Focus mk3.5 με πολλαπλούς συνδέσμους στην πίσω ανάρτηση κι έχοντας οδηγήσει για 500 Km ένα Focus mk4 με ημιάκαμπτο, μπορώ να σου πω ότι οι διαφορές είναι αδιόρατες στην καθημερινή οδήγηση.
-
Να διευκρινισουμε ομως για ποια εκδοση μιλαμε. Το phev πχ εχει ανεξαρτητη πισω.
-
@stefan147 said in FORD KUGA 2020:
Πολύ σωστά.
-
Για τον 1.5T ecoboost ενδιαφέρεται (ή μάλλον τον "σπρώχνω" να ενδιαφερθεί).
-
Λοιπον διορθωνω τον μαλλον ευσεβη ποθο μου...κωλοΦορντ μας δουλευει ασχημα καθως η αναρτηση του Κουγκα ειναι ενα μυστηριο που αιωρειται. Μην τα πολυλογω επειδη με ετρωγε και ετυχε και περασα απ το Σφακιανακη που εχει το ενα απο τα 2 phev σε αγγελια αυτη τη στιγμη, εβγαλα την παρακατω φωτο.
Ημιακαμπτος λοιπον. Με τις υγειες μας. Και τωρα τι κανουμε? Το ακυρωνουμε ή οχι?
-
Το ακυρώνουμε
-
Ποιες άλλες εναλλακτικές έχεις κατά νου;
-
Ημιακαμπτος λοιπον. Με τις υγειες μας. Και τωρα τι κανουμε? Το ακυρωνουμε ή οχι?
Μόνο για τον ημιάκαμπτο, εφόσον κατά τα άλλα αρέσει στον αγοραστή, δεν το ακυρώνετε! Αν συντρέχουν άλλοι λόγοι, το σκέφτεσαι.
-
Θα πρέπει να δεις τι περιορισμούς θα έχει και τι παραχωρήσεις θα πρέπει να κάνεις λόγω ημιάκαμπτου για τη χρηση που προορίζεται. Αν δεν υπάρχουν τότε δε βρίσκω το λόγο ακύρωσης.
-
Δεν προκειται για αγορα. Εταιρικο θα ειναι και η λιστα επιλογων εχει διαφορα phev και ev. Για πολλους και διαφορους λογους η αρχικη επιλογη ηταν το C5 Aircross phev, το οποιο τελικα το ακυρωσα για να παω στο Kuga λογω καλυτερου εξοπλισμου. Παντου, δε, διαβαζα για ανεξαρτητη πισω αναρτηση οποτε εκανα και λιγο γαργαρα το ενοχλητικο cvt και τις χειροτερες επιδοσεις.
Παντως ειναι τραγικο να υπαρχει σκοταδι στο τι βασικα χαρακτηριστικα εχει το αμαξι. Τι ψαχνω κι εγω τωρα...εδω πηγα σε αντιπροσωπεια να το δω και ο πωλητης μου ειπε για το "φανταστικο turbo μοτερ του". Πηγα να του πω μεγαλε εχεις μεινει 15 χρονια πισω που νομιζεις οτι τα 2.5λτ Ford ειναι ντε και καλα turbo...
-
Ακυρωσε το.
-
Αν στα ταξίδια μπορείς να πηγαίνεις με το ΨΨ της συζύγου, νομίζω ότι ένα Y Performance θα σε ξετρελάνει. Το έχεις οδηγήσει;
-
Δεν προκειται για αγορα. Εταιρικο θα ειναι και η λιστα επιλογων εχει διαφορα phev και ev. Για πολλους και διαφορους λογους η αρχικη επιλογη ηταν το C5 Aircross phev, το οποιο τελικα το ακυρωσα για να παω στο Kuga λογω καλυτερου εξοπλισμου. Παντου, δε, διαβαζα για ανεξαρτητη πισω αναρτηση οποτε εκανα και λιγο γαργαρα το ενοχλητικο cvt και τις χειροτερες επιδοσεις.
Παντως ειναι τραγικο να υπαρχει σκοταδι στο τι βασικα χαρακτηριστικα εχει το αμαξι. Τι ψαχνω κι εγω τωρα...εδω πηγα σε αντιπροσωπεια να το δω και ο πωλητης μου ειπε για το "φανταστικο turbo μοτερ του". Πηγα να του πω μεγαλε εχεις μεινει 15 χρονια πισω που νομιζεις οτι τα 2.5λτ Ford ειναι ντε και καλα turbo...
Τι phev έχουν οι λίστες των leasing αυτή την εποχή? Octavia phev υπάρχει τίποτα?
-
Για το budget μου σε phev υπάρχουν:
Captur, Xceed, C5 Aircross, Ford Kuga, Astra, 308, Compass και τα αστεία A3 & Q3. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες επιλογές (πχ Formentor) αλλά η λίστα αυτή είναι και η διαδικασία μας ως εταιριά είναι λίγο δυσκοίλια και όχι ιδιαίτερα ευέλικτη.
Το Kuga κάνει τικ όλα τα κουτάκια μου αλλά ξενερώνω με την κοροϊδία της ανάρτησης.
-
Captur, Xceed, C5 Aircross, Ford Kuga, Astra, 308, Compass και τα αστεία A3 & Q3. Σίγουρα υπάρχουν κι άλλες επιλογές (πχ Formentor) αλλά η λίστα αυτή είναι και η διαδικασία μας ως εταιριά είναι λίγο δυσκοίλια και όχι ιδιαίτερα ευέλικτη.
Το Kuga κάνει τικ όλα τα κουτάκια μου αλλά ξενερώνω με την κοροϊδία της ανάρτησης.
C5 aircross, μαγικό χαλί, και όταν θα είναι στο συνεργείο για βλάβες δε θα πληρώνεις και θα παίρνεις για αντικατάσταση το kuga
-
Δεν χαλάνε τα σιτροέν.
Μόνο τα πεζώ όταν πέφτουν σε βέβηλα χέρια...
-
Από αυτα που αναφέρεις Kuga και με ημιακαμπτο!
-
Δυστυχώς εκεί (ξανα)καταλήγω κι εγώ. Έχει κάποια χαρακτηριστικά που δε τα έχουν τ' άλλα και τα θέλω πολύ. Απλά ακυρώνεται το όποιο σχέδιο πιθανής εξαγοράς μετά τη λήξη της μίσθωσης και είναι κρίμα γιατί μπορεί να με ενδιέφερε σοβαρά.
FORD KUGA 2020