-
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Παιδιά σε εμένα έγινε πιο τραχύ το μοτέρ τώρα το καλοκαίρι.
Έχω την αίσθηση και οι βαλβολινες είναι λεπτές.
Κωλολαδια, το σπίτι τους μέσα.
Μήπως δουλεύει περισσότερο το κλιματιστικό και επηρεάζει το μοτέρ?
Δουλεύει συνέχεια, αλλά γενικά και όταν δεν δουλεύει το ακούω το μοτέρ πιο τραχύ. Πριν τον καύσωνα ήταν σαν βούτυρο. Άψογη λειτουργία και ο θόρυβος τόσο χαμηλός σαν ηλεκτρικό.
Το ίδιο και τκ κιβώτιο, ακούω κλακ κλουκ με το άφηνα του γκαζιού όταν έχει πολύ ζέστη. Πριν την ζέστη δεν έκανε τίποτα απολύτως.
-
Ποιος σκέφτηκε τα λεπτά λάδια; Να ξέρω που να μουτζωσω
https://www.infineuminsight.com/en-gb/articles/moving-to-even-lower-viscosities/
Summary
Predicting future viscosity trends requires a large amount of data, detailed market research and a high degree of insight. As pressures to curb CO2 emissions drive the automotive industry to further improve fuel economy we can expect the trend to lower viscosity engine oils to continue.
-
Καλημερα...
σχετικα με τις πληροφοριες που μου ζητησατε οσον αφορα το πρωτη μεγαλη συντηρηση, το συνολο της αξιας της, χωρις τα εξτρα που ζητησα (απο τα οποια καποια δεν ηταν απαραιτητο να αλλαχτουν και δε μου τα αλλαξανε) μετα απο επικοινωνια, συμβολες, γνωμη του Προεδρου ηταν 228,00€ (με το ΦΠΑ)
Σας τα παραθετω απο τη μεγαλυτερη αξια στη μικροτερη (ΧΩΡΙΣ το ΦΠΑ οπως αναγραφεται στο παραστικο)
Advance Fuel Economu 0W2 (36 Λιτρα) 49,32€
Φιλτρο Καμπινας ΑΑ 22,57€
Φιλτρο μπαταριας 9,52€
Φιλτρο (χωρις επεξηγηση) 9,38€
Υγρα Φρενων DOT4 0,5λ 6,72€
Καθαριστικο Φρενων 5,88€
Υγρο παρμπριζ συμπ. 250ml 1,65€
Φλαντζα Kαρτερ 1,15€SERVICE 30000 78,00€
Μου φανηκε ακριβη η ''δουλεια'', βεβαια καταλαβαινω πως μιλαμε για TOYOTA και οχι καποιο συνεργειο που επελεγα τοσο χρονια για το παλιο μου αυτοκινητο, η οποια εχει πολλους υπαλληλους και λειτουργικα εξοδα. Νομιζω μεσα σε αυτη ειναι και το πλυσιμο κινητητρα που δεν αναγραφεται...
Αλλα μου φανηκει πολυ χαμηλο το συνολικο κοστος... Παντα σε συγκριση με το παλιο, το οποιο παντα ειχε να αλλαξει κατι σημαντικο και η μεγαλη συντηρηση κυμαινοταν στα 280€ με 300€
Το κοστος της αλλαγης λαδιων στα 15.000 χλμ ηταν 126€.
Αρα για καποιον που εχει το μεσο ορο χλμ (ισως και μονο ετησιο) το χρονο ειναι 350€ ενω για καποιον που κανει απο 30.000 εως 35.000 μαλλον κοντα στα 700,00€
Τωρα δεν ειχα χρονο να ξαναδω τα σχολια σας επι του θεματος αλλα νομιζω με τα παραπανω σας καλυπτω με τα γενικα... Καλη εβδομαδα...
-
Κωλολαδια, το σπίτι τους μέσα
... το ακούω το μοτέρ πιο τραχύ. Πριν τον καύσωνα ήταν σαν βούτυρο. Άψογη λειτουργία και ο θόρυβος τόσο χαμηλός σαν ηλεκτρικό.
Το ίδιο και τκ κιβώτιο, ακούω κλακ κλουκ με το άφηνα του γκαζιού όταν έχει πολύ ζέστη. Πριν την ζέστη δεν έκανε τίποτα απολύτως.
@lap θορύβους ζέστη αμαν το YC και μετα βλέπω οτι τα γράφεις εσυ ... αντε γράψτα στο τοπικό του swift που εχει να κινηθεί καιρό
μας αγχώνεις τζάμπα -
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Καλημερα...
Μάλιστα, να ξέρουμε τι μας περιμένει.
Έτσι όπως τα έγραψες SERVICE 30000 78,00€ νόμιζα ότι είναι σύνολο 78 αλλά μάλλον είναι η εργασία του σέρβις των 30.000 χλμ.
Δηλαδή σύνολο με ΦΠΑ 228 ευρώ, σωστά?
Συγκριτικά με αυτό δεν έχει μεγάλες διαφορές
https://forum.4troxoi.gr/topic/91169/node-91169/7101
Αλλά το λάδι Advance Fuel Economu 0W20 (36 Λιτρα) 49,32€ φτηνό φαίνεται και να διορθώσω είναι 3,6 -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
... το ακούω το μοτέρ πιο τραχύ. Πριν τον καύσωνα ήταν σαν βούτυρο. Άψογη λειτουργία και ο θόρυβος τόσο χαμηλός σαν ηλεκτρικό.
@lap θορύβους ζέστη αμαν το YC και μετα βλέπω οτι τα γράφεις εσυ ... αντε γράψτα στο τοπικό του swift που εχει να κινηθεί καιρό
μας αγχώνεις τζάμπαΑράχνες έχει πιάσει εκεί πέρα. Δεν υπάρχει κανείς.
Και έχει πουλήσει το άτιμο αρκετά. Τι διάολο κανείς δεν ασχολείται; -
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
μας αγχώνεις τζάμπαΑράχνες έχει πιάσει εκεί πέρα. Δεν υπάρχει κανείς.
Και έχει πουλήσει το άτιμο αρκετά. Τι διάολο κανείς δεν ασχολείται;Happy owners είναι, τι να γράψουν
-
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Καλημερα...
Έτσι όπως τα έγραψες SERVICE 30000 78,00€ νόμιζα ότι είναι σύνολο 78 αλλά μάλλον είναι η εργασία του σέρβις των 30.000 χλμ.
Αλλά το λάδι Advance Fuel Economu 0W20 (36 Λιτρα) 49,32€ φτηνό φαίνεται και να διορθώσω είναι 3,6Προφανώς για να χρεωθηκαν 3,6 λίτρα λαδιού, οσο δηλαδή παιρνει το καρτερ του αυτοκινήτου, τοποθετήθηκε λάδι 0-20 βαρέλι, αλλιώς θα χρεωνονταν 4 μονόλιτρα.
Στο δικό μου σέρβις αγοράστηκε 5λιτρη συσκευασία λαδιού 0-16, που ούτως ή άλλως είναι ακριβότερο από το 0-20 και δεν νομίζω να υπάρχει σε βαρέλι.
Με λαδι 0-20 βαρέλι (γύρω στα 4,2 λίτρα παίρνει το δικό μου), κι εμένα θα έβγαινε αρκετά φτηνότερο το service, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις... -
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
Καλημερα...
Αλλά το λάδι Advance Fuel Economu 0W20 (36 Λιτρα) 49,32€ φτηνό φαίνεται και να διορθώσω είναι 3,6Προφανώς για να χρεωθηκαν 3,6 λίτρα λαδιού, οσο δηλαδή παιρνει το καρτερ του αυτοκινήτου, τοποθετήθηκε λάδι 0-20 βαρέλι, αλλιώς θα χρεωνονταν 4 μονόλιτρα.
Στο δικό μου σέρβις αγοράστηκε 5λιτρη συσκευασία λαδιού 0-16, που ούτως ή άλλως είναι ακριβότερο από το 0-20 και δεν νομίζω να υπάρχει σε βαρέλι.
Με λαδι 0-20 βαρέλι (γύρω στα 4,2 λίτρα παίρνει το δικό μου), κι εμένα θα έβγαινε αρκετά φτηνότερο το service, αλλά ό,τι πληρώνεις παίρνεις...Το ίδιο καταλαβαίνω αλλά γιατί βάζουν βαρέλι 0w20 χωρίς να ρωτήσουν?
Θα υπάρχουν θέματα στο μέλλον?
Στο επόμενο service θα ζητήσω μπουκάλι λίτρο ή 5 λίτρο 0w-16 και ας είναι πιο ακριβό. -
Πως πάνε τα κουβαδάκια τώρα το καλοκαίρι ;
Νομίζω με τον κλιματισμό αυξάνεται η κατανάλωση πολύ.
Εντωμεταξύ είναι δικη μου ιδέα πάλι ή το YC έχει σάπια ηχεία ;
Έκανα μια σύγκριση με τα ανεπαρκή βασικά ηχεία της Χ1 και συγκριτικά με του YC ήταν λες και η Χ1 είχε κανα σύστημα harmann kardon -
Πολύ καλά, αυτοκίνητα ειδικά κατασκευασμένα για άτομα 13ης ηλικίας και άνω
Μια χαρά θα καταφέρουμε να πληρώσουμε τον κλιματισμό με τη πλουσιοπάροχη σύνταξη του ΟΓΑ.
Όσο για το στερεοφωνικό ποιος νοιάζεται με ακουστικά βαρηκοΐαςΥΓ επειδή μας τρολάρουν θα τους φτιάξω
-
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Έκανα μια σύγκριση με τα ανεπαρκή βασικά ηχεία της Χ1 και συγκριτικά με του YC ήταν λες και η Χ1 είχε κανα σύστημα harmann kardonΌπως έχουμε ξανασυζητήσει πρόσφατα, η κατανάλωση στα υβριδικά με τη χρήση κλιματισμού το καλοκαίρι επηρεάζεται ελάχιστα έως καθόλου, λόγω μη λειτουργίας του A/C με ιμάντα, όπως στα συμβατικά αυτοκίνητα. Ίσως το γεγονός ότι η καμπίνα διατηρείται δροσερή με τον κλιματισμό, να βοηθά και τη λειτουργία της υβριδικής μπαταρίας.
Το χειμώνα η χρήση κλιματισμού επηρεάζει την κατανάλωση 0,5-1,0 lt/100km, διότι συνεπάγεται τη συχνή ενεργοποίηση του βενζινοκινητήρα
Όσο για τα ηχεία, πληροφοριακά αναφέρω ότι χθες τοποθέτησα DIY στο C-HR μου μπροστινό κιτ plug n' play της Focal.
Χωρίς να τα θεωρώ "σάπια" τα μαμά ηχεία, η διαφορά ποιότητας και ακουστικής είναι αισθητή, με αποτέλεσμα να μπω στον πειρασμό να παραγγείλω το αντίστοιχο κιτ της Focal και για τα πίσω ηχεία.
Δεν γνωρίζω αν είναι συμβατά με YC, CC και λοιπά Toyota, πρέπει να το ελέγξει όποιος ενδιαφέρεται -
Έκανα μια σύγκριση με τα ανεπαρκή βασικά ηχεία της Χ1 και συγκριτικά με του YC ήταν λες και η Χ1 είχε κανα σύστημα harmann kardonΧαχα ice με ολο το σεβασμο ρε φιλε,εχω μια ιδεα ...Δεν το πας να το παρκαρεις σε καμμια κακοφημη περιοχη (δεν εχω ιδεα απο Αθηνα)μπας και στο κλεψουν να ησυχασεις και να παρεις και τα λεφτα απο την ασφαλεια?
Υ.Γ Μου αρεσει ομως που διαβαζω καποιον που τα χωνει στο αυτοκινητο του και δεν το χει εικονισμα....και το λεω για ολους μας οχι μονο τους τογιοταιους -
Έκανα μια σύγκριση με τα ανεπαρκή βασικά ηχεία της Χ1 και συγκριτικά με του YC ήταν λες και η Χ1 είχε κανα σύστημα harmann kardonΑπορώ πραγματικά γιατί το αγόρασες αυτό το αυτοκίνητο;
Για εσένα δεν κάνει, στην γυναίκα σου δεν το δίνεις παρόλο που δεν σου αρέσει (!!!) γιατί είσαι υποχόνδριος, έχεις δώσει μισό βασικό μισθό σε extras από internet αλλά καλύτερο δεν γίνεται και δεν χάνεις ευκαιρία να γράφεις τα θέματα (που όντως έχει) το αυτοκίνητο σε όποια πλατφόρμα είσαι μέλος.
Είπαμε να μην είμαστε το ένα άκρο που επειδή έδωσαν 20+ χιλιάδες τα βρίσκουν όλα τέλεια, και έκαναν την καλυτερότερη αγορά του αιώνα αλλά κι εσύ βρε φίλε είσαι το άλλο άκρο! Νισάφι πια! -
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
Έκανα μια σύγκριση με τα ανεπαρκή βασικά ηχεία της Χ1 και συγκριτικά με του YC ήταν λες και η Χ1 είχε κανα σύστημα harmann kardonΑπορώ πραγματικά γιατί το αγόρασες αυτό το αυτοκίνητο;
Για εσένα δεν κάνει, στην γυναίκα σου δεν το δίνεις παρόλο που δεν σου αρέσει (!!!) γιατί είσαι υποχόνδριος, έχεις δώσει μισό βασικό μισθό σε extras από internet αλλά καλύτερο δεν γίνεται και δεν χάνεις ευκαιρία να γράφεις τα θέματα (που όντως έχει) το αυτοκίνητο σε όποια πλατφόρμα είσαι μέλος.
Είπαμε να μην είμαστε το ένα άκρο που επειδή έδωσαν 20+ χιλιάδες τα βρίσκουν όλα τέλεια, και έκαναν την καλυτερότερη αγορά του αιώνα αλλά κι εσύ βρε φίλε είσαι το άλλο άκρο! Νισάφι πια!Κι όμως, η άποψη του @iceman7 βοηθάει απίστευτα τους δυνητικούς αγοραστές και respect στο άνθρωπο, μας ενδιαφέρει πολύ η άποψή του που την παρέχει απλόχερα...μην τον κόβουμε κιόλας. Ακόμα και αν κάποιοι διαφωνούν δημοκρατία έχουμε ας τον σεβαστούν.
-
@bill_hsd said in Toyota Yaris Cross:
Όπως έχουμε ξανασυζητήσει πρόσφατα, η κατανάλωση στα υβριδικά με τη χρήση κλιματισμού το καλοκαίρι επηρεάζεται ελάχιστα έως καθόλου, λόγω μη λειτουργίας του A/C με ιμάντα, όπως στα συμβατικά αυτοκίνητα. Ίσως το γεγονός ότι η καμπίνα διατηρείται δροσερή με τον κλιματισμό, να βοηθά και τη λειτουργία της υβριδικής μπαταρίας.
Το χειμώνα η χρήση κλιματισμού επηρεάζει την κατανάλωση 0,5-1,0 lt/100km, διότι συνεπάγεται τη συχνή ενεργοποίηση του βενζινοκινητήρα
Όσο για τα ηχεία, πληροφοριακά αναφέρω ότι χθες τοποθέτησα DIY στο C-HR μου μπροστινό κιτ plug n' play της Focal.
Χωρίς να τα θεωρώ "σάπια" τα μαμά ηχεία, η διαφορά ποιότητας και ακουστικής είναι αισθητή, με αποτέλεσμα να μπω στον πειρασμό να παραγγείλω το αντίστοιχο κιτ της Focal και για τα πίσω ηχεία.
Δεν γνωρίζω αν είναι συμβατά με YC, CC και λοιπά Toyota, πρέπει να το ελέγξει όποιος ενδιαφέρεταιΕπειδή οπως και εσυ έτσι και εγω δεν ειμαι χθεσινος στην υβριδική τεχνολογία της Τογιοτα έχοντας το προηγουμενο Yaris στην οικογενεια και για ήδη 95000 χλμ, μπορώ να γράψω με σιγουριά ότι η χρήση κλιματισμού είτε στο κρύο είτε στο ζεστό επιβαρύνει την κατανάλωση! Μπορεί οχι τόσο σε ένα συμβατικό αλλά επιβαρύνει! Στο YC δεν ειναι τόση όσο στο παλιό Yaris, όπου η γυναίκα γράφει για πλάκα 5,7 και 5,9 καταναλώσεις ειδικά το καλοκαίρι.
Στο YC ειμαι ακόμα στο 4,0-4,2 ελαφρως τσιμπημένο από το 3,8-3,9 που ειχα αρχικά! Φυσικά ακόμα αστρωτος είμαι μιας και σε 3,5 μηνες έχω κανει μόνο 1900 χλμ καθώς το χρησιμοποιώ μόνο για την καθημερινη διαδρομη από και προς το γραφείο. Δυο φορές που πήγα προς και από Ανάβυσσο μεσω ΑΟ μου αυξησε το μέσο όρο γιατι έκαψε περισσότερο όπως είναι το λογικό σε ανοιχτή διαδρομή!Οσον αφορά τα ηχεία, υπάρχουν plug n play της focal και για το ΥC με κόστος μαζί με καποια μόνωση στις πόρτες (μπας και βελτιωθεί και η άθλια αίσθηση σε ταχύτητα) γυρω στα 450 ευρώ! Λεφτά που δεν θα ήθελα να πετάξω στο YC παρά τις υπερβολές που έγραψαν παρακάτω άλλοι συνφορουμίτες!
@alex-mix said in Toyota Yaris Cross:
Χαχα ice με ολο το σεβασμο ρε φιλε,εχω μια ιδεα ...Δεν το πας να το παρκαρεις σε καμμια κακοφημη περιοχη (δεν εχω ιδεα απο Αθηνα)μπας και στο κλεψουν να ησυχασεις και να παρεις και τα λεφτα απο την ασφαλεια?
Υ.Γ Μου αρεσει ομως που διαβαζω καποιον που τα χωνει στο αυτοκινητο του και δεν το χει εικονισμα....και το λεω για ολους μας οχι μονο τους τογιοταιουςΜα δεν χρειάζεται να κανεις κατι τόσο ακραίο για ΤΟΥΟΤΑ. Εχουν αριστη μεταπωλητική και λίγο που το ανεβασα στο car στα 27 κιόλας επηξε το τηλέφωνο! Οταν δρομολογηθεί η επόμενη μερα θα το δώσω. Αλλωστε πια δεν υπάρχει η πολυτέλεια να πας και να παρεις από το ράφι αυτοκίνητο!
Τα κακά οποιαδήποτε επιλογής οφείλουμε να τα γράφουμε.
Ετσι κανεις και την αυτοκριτική σου και πιθανώς βελτιώνεσαι!
Τελειες επιλογές δεν υπάρχουν στη ζωή!
Ειδικά στην προκειμενη περιπτωση εχω μετρο συγκρισης και με αυτόματα (τέτοια μόνο οδηγώ από το 2016) και με προηγουμενο υβριδικό μοντέλο και με ΤΟΥΟΤΑ γενικά και δη επί 25ετία σχεδόν αλλά και με πιο ποιοτικά αυτοκίνητα!Δεν είχα πριν κανα κουβά 20ετίας, με κουτάλα και με μηδεν τεχνολογία για να θαμπωθώ και να κατουριέμαι απο τον ενθουσιασμό μου με το υπερατου YC!
@jorge_greek said in Toyota Yaris Cross:
Απορώ πραγματικά γιατί το αγόρασες αυτό το αυτοκίνητο;
Είπαμε να μην είμαστε το ένα άκρο που επειδή έδωσαν 20+ χιλιάδες τα βρίσκουν όλα τέλεια, και έκαναν την καλυτερότερη αγορά του αιώνα αλλά κι εσύ βρε φίλε είσαι το άλλο άκρο! Νισάφι πια!Αν δεν σου αρεσουν οσα αναφέρω μην με διαβάζεις!
Επίσης μην χρησιμοποιείς υπερβολές για μισό μέσο μισθό για να δωσεις βαρύτητα σε ένα ακυρο επιχειρημα!
Οι μικρο αλλαγες που εκανα για να φέρω το αμαξι σε κατασταση οπως θα επρεπε να το δινει η ΤΟΥΟΤΑ κόστισαν 300 ευρώ!
Ποσό της πλάκας μπροστά στα 26 που εκανε!
Οπως γράφω παραπάνω εχω τόσες προσλαμβάνουσες που μπορώ να δω πέρα από τον ενθουσιασμό του μέσου αγοραστή.
Το αμαξάκι αυτό έχει ενα οικονομικότατο υβριδικό κινητήριο συνολο, καποιες ενδιαφέρουσες τεχνολογίες - όχι απαραίτητα χρησιμες όλες για το χαρακτηρα του αμαξιού και ειδικά όχι όλες για εμένα (θα προτιμούσα αναδιπλουμενους καθρέπτες από ενεργό lane deparure και ACC).
Από τα προηγουμενα υβριδικά ειναι πιο σβέλτο και γενικά δειχνει πιο καλοστημένο από τα μέσα και ειδικά τα παλιότερα ΤΟΥΟΤΑ.Αλλά μεχρι εκει!
Για τον όγκο και τις διαστάσεις του δεν έχει τους αντίστοιχους χώρους καμπίνας, ενώ το ανοιγμα των πίσω πορτών ειναι ανεκδοτο για κάθε ευρωπαϊκή οικογένεια. Το καλύτερο σε αυτό το σημειο στην κατηγορία αυτή ειναι το T-Cross που υπερεχει και σαν σχεδιο σε επίπεδο πρακτικότητας και ορατότητας.Εχει απιστευτα χαζες ελλείψεις τόσο σε όλες τις εκδόσεις (πίσω πλαφονιερα, ένα usb, φωτιζόμενοι διακόπτες παραθυρων, φωτα καμπίνας και αποσκευών κεράκια) όσο και στις αρχικές μέχρι και τη μεσαία (τσέπη στην πλατη των μπροστά καθισμάτων, λεπτά, άβολα καθίσματα)
Εχει αθλια για τα γούστα μου απτή ποιότητα. Τα πλαστικά ειναι σκληρά και "γραφουν σημαδια" με το παραμικρό. Σε πολλά σημεια η συναρμογή δεν ειναι καλή με αποτέλεσμα τσικι - τσικι και συντονισμους/τριγμους.
Βγάζει μια φτήνια που τη βιώνεις καθημερινά και κουράζει άσε που - αν κρίνω - από την ποιότητα και παλιότερων ΤΟΥΟΤΑ η χειροτέρευση τους με την πάροδο του χρόνου θα είναι τραγική! Αυτό σε συνδυασμό με καποιες ακατανόητες επιλογες για μαυρες ταπετσαρίες και 17-18 ζαντες που παίζουν το ρόλο της "χάντρας στους ιθαγενείς" για να κρύψουν τα μειονεκτήματα με εκνευρίζουν!Σε γενικές γραμμες ποιοτικά το YC δεν ειναι καλύτερο σε ποιότητα και αισθηση καμπίνας από το 108 που είχα 2016-2019. Μόνο σε ελάχιστα σημεία.
Απλά το 108 έκανε 11-13 ενώ αυτό 23-30 χιλιάδες ευρώ!
Οσο και να κοστίζει η υβριδική τεχνολογία το έλλειμα απτής ποιότητας του YC είναι εμφανέστατο! -
Πολύ σωστά κάνεις και γράφεις όσα σε ενοχλούν.
Δεν μπορώ να κρίνω αν έχεις δίκιο ή είσαι λίγο υπερβολικός καθώς δεν εχω το αυτοκίνητο για να κρίνω.Στο μόνο που διαφωνώ είναι η σύγκριση με τις παλιές τιμές.
Πλέον βλέπουμε τιμές που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ.
DACIA από 25.000
C3 AIRCROSS από 25.000
Puma από 25.000
308 golf corolla σχεδον 30Ολα τα μοντέλα σε όλες τις μάρκες επρεπε να κανουν 8-10 χιλιαδες κάτω.
Το γεγονός οτι αυξήθηκαν οι τιμές δεν σημαίνει ότι θα προσφέρουν και καλύτερα αυτοκίνητα.
-
This post is deleted! -
@gtsartsal said in Toyota Yaris Cross:
Πολύ σωστά κάνεις και γράφεις όσα σε ενοχλούν.
Δεν μπορώ να κρίνω αν έχεις δίκιο ή είσαι λίγο υπερβολικός καθώς δεν εχω το αυτοκίνητο για να κρίνω.Στο μόνο που διαφωνώ είναι η σύγκριση με τις παλιές τιμές.
Πλέον βλέπουμε τιμές που δεν θα φανταζόμασταν ποτέ.
DACIA από 25.000
C3 AIRCROSS από 25.000
Puma από 25.000
308 golf corolla σχεδον 30Τα θεματα υπαρχουν!
Δεν ειναι εκει η τυχόν υπερβολη που λες, αλλά στο πως τα αντιλαμβάνεσαι ή σε ενοχλουν! Δηλαδη δεν θα δει καποιος οτι τα πλαστικά ειναι ποιοτικά αλλά απλά θα πει δεν με νοιαζει!Οι τιμες μπορει να αυξηθηκαν αλλα τα χρηματά μας όχι!
Οποτε ακόμα ετσι γινεται η συγκριση αναγκαστικά!
Ωστόσο η συγκριση που κανω με το 108 που ειχα παλιότερα για καθημερινό ειναι ενδεικτικό οτι παρά τις αυξησεις τελικά το YC παρέχει ποιότητα Α segment ενώ είναι Β !
Αρα δεν ειναι μόνο ότι αυξησαν τιμές ειναι οτι βγαζουν και από τη μυγα ξυγκι, κοβοντας από παντου!
Toyota Yaris Cross