-
Άντυ, σε έχω πλοκ ρε γ@μωτο και δεν ξέρω πως να σε κάνω αντ πάλι.
Πάλι καλά που σε διαβάζω σποραδικά στις απαντήσεις άλλων, έτσι κι αλλιώς δεν θα άντεχα παραπάνω...
Πάντως το λουλούδι Ghia του 2003 που είχαμε για τρίτο, εγώ το πούλησα μέσα σε μια βδομάδα τώρα που ξαναβγήκε ο Κυργιάκος και κοιτάμε τολμηρά μπροστά.
Το πήρε ένας γείτονας ΔΥ να πηγαίνει στις ελιές στα ρεπό του Χατζηδάκη.
Άμα ενδιαφέρεσαι, σου δίνω όσο το πούλησα συν μια πεντακοσάρα για το άουδι, κρίμα να ηγείστε της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης με αρχαιολογίες.
Καιρός να κοιτάξεις κι εσύ μπροστά και να πας σε ένα Βαγγέλη δεκαετίας το πολύ...
(Να ξέρεις, έχω βάλει στο χέρι ένα TDi τελευταία, κι έχω αναθεωρήσει πολλά πράγματα για τους βαγκίτες, με έψησες ρε μπαγάσα, στο τέλος θα μπλεδισουμε κιόλας απ το πολυ το πιτσι πιτσι, δεν θα βαγκεδιάσουμε μόνο) -
Ειναι γνωστο πως η δεξια εβαλε τον Γερο του Μορια στη Φυλακη ενω αναγκασε τον Σωκρατη να πιει το κώνειο. Να τα λεμε κι αυτα.
-
Έλα ρε @piliourits ... θεωρώ πως το κάνει και επίτηδες ο @andya3 για να μας γκαζώνει , κάτι τέτοια οπως το προηγούμενο ή κάτι για πυλώνες δημοκρατίας κλπ παλιότερα.
Ως προς το Audi εγώ τον αντιλαμβάνομαι απόλυτα καθώς βλέπω πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αν ...δηλώνει ως ΕΕ 5 και 10 χιλιάρικα το χρόνο δεν σηκώνει ούτε το τεκμήριο αγοράς όυτε το χρήσης ενός καινούργιου αυτοκινήτου.
Και επειδή έχω φίλο με 2 παιδιά με ίδιο Audi τρίπορτο , μια χαρά αυτοκίνητο είναι ,και σε οδηγική συμπεριφόρα και ασφάλεια και ποιότητα ακόμη, τι να πάρει εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές σε καινούργια ή μεταχειρισμένα και να πετάξει τα χρήματα του;
Focus και Puma χιλιάρια στα 30κ ή μεταχειρισμένα της δεκαετίας που είναι επίσης ακριβά και δεν ξέρεις το ιστορικό τους;
Εγώ θα του πρότεινα μόνο μεγάλα βαρβάτα SUV σε τιμή χώμα που ακόμη και σήμερα είναι εργαλεία σε σχέση με οποιδήποτε σύγχρονο τενεκέ Β ή C , όπως ένα ML350 του 2007 και μετά , CX7 , Touareg , (μακριά απο Χ3,Χ5) να τα βάζει μόνο 3-4 μήνες το χρόνο σε κυκλοφορία και να απολαμβάνει αξέχαστα ταξίδια και εμπειρίες με την οικογένεια του.
Φυσικά είμαστε και σε αναμονή μείωσης 30% των τεκμηρίων που ανακοίνωσε ο Κούλης οπότε το 3-4 μήνες μπορέι να γίνει άνετα 6.
-
Όποιος έχει όρεξη το βλέπει, το ενδιαφέρον σημείο, (τα άλλα λίγο πολύ είναι τετριμμένα), είναι στο 2:10.
Ενδιαφέρον το πως κάποια νέα, προοδευτικά παιδιά, βλέπουν................. μάλλον δεν βλέπουν που ζούμε.
Δεν έχω καταλάβει, τι έχουν καταλάβει και γιατί δεν έχω καταλάβει αυτά που έχουν καταλάβει.
-
Αλβανία θα γίνουμε!
Δεν μας φτάνει η Ερντογανοποιηση!
Μπροστά , σταθερά, τολμηρά! -
Δημοκρατια εχουμε. Πως κανετε ετσι? Το καθε βλαμμενο μπορει να λεει οτι θελει.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οταν γράφετε ανακρίβειες με σκοπό να φορτώσετε στην αριστερά το συνεταιράκι το μνημονιακό ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και κόντρα στην πραγματικότητα, θα σας τα γράφω ξανά και ξανά. Ετσι για να είμαστε ξεκάθαροι. Άκου εκεί αριστερά, κομμουνισμός και Τσίπρας μαζί λολ, ο τύπος που υπέγραψε κάθε ιδιωτικοποίηση που βρήκε και κάθε απορρύθμιση της αγοράς εργασίας.
Εντελώς τυχαία κανένας από την αριστερά δεν τον δέχεται στις τάξεις της αλλά οι δεξιοί μια μανία να τον βγάλουν αριστερό επειδή...κάτι ξέρουν. Οι μισοί εδω μέσα πάντως προπαγάνδα κάνουν, δεν ξέρουν ούτε τα βασικά και φαίνεται από τις ιδέες τους περι...μικρότερου κράτους, φορολογίας, ηγέτη Κούλη κτλ.
Επίσης λειτουργεί το forum και σε διαφορετικό tab, μπορούμε να είμαστε στη δουλειά και να ποστάρουμε όταν δεν έχουμε κάτι. Τώρα τα περι χορηγών κτλ δεν ξέρω που τα βλέπεις προσωπικά, δε νομίζω οτι κάποιος εδω μέσα έχει τέτοιους. Αν κάποιος θέλει πάντως να μου τα σκάσει για να περνάω καθημερινό λεκτικό φατούρο τους δεξιούς, εγώ είμαι μέσα. Να δώσω IBAN;Κάποια στιγμή ρε Μαραντόνα πρέπει να διαβάσεις μόνος σου τι λες. Και να ξανασκεφτείς τι γράφεις.
Δεν είσαι αριστερόμετρο, ειδικά πρεσβεύοντας μια αριστερά που υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό σου.
Μη γίνεσαι γραφικός, για να έχει νόημα να κάνουν και οι άλλοι διάλογο μαζί σου. Δες πως κατάντησε ο Πήλιος και παραδειγματίσου...ναι ρε αντυ εσεις να αποφασιζετε τι ειναι ο καθενας
ε, να αποφασισω και εγω να εισαστε φασιστες και γερμανοτσολιαδες. ετσι, κατα δηλωση γατου. και προϊστοριας-αυτοπροσδιορισμου της δεξας πλευρας του μαντριου.Η δεξιά γάτε είναι η μια και μοναδική πραγματική δημοκρατική παράταξη του τόπου. Γι' αυτό είναι και η μόνη που συνεχίζει με περηφάνεια να κρατάει το όνομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο όνομά της.
Κάτι που οι άλλοι, ίσως και ασυναίσθητα, αναγνωρίζοντας σιωπηλά την αλήθεια, δεν τολμούν.
Και βάζουν ονόματα όπως Κομμουνιστικό, Σοσιαλιστικό, Αριστερά, προοδευτικό και ότι άλλη παπαριά μπορούν να σκεφτούν.Ακόμα και τέτοιες λεπτομέρειες είναι ενδεικτικές. Ότι έχει πετύχει η σύγχρονη Ελλάδα το χρωστάει στη δεξιά. Και στις επιλογές της.
Η σύγχρονη Ελλάδα είναι έργο της δεξιάς. Με τα καλά της και τα κακά της.οκ, ποσο το καθε ποστ?
Όλο στο χρήμα το έχεις το μυαλό σου. Αποδέξου ότι ο καπιταλισμός σ' έχει κυριαρχήσει. Μέχρι το μεδούλι!
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είμαστε και εμείς βουτυρολαός: για να πάνε να κάνουν κάτι τέτοιο σε καμιά Αλβανία...Τουρκία...ούτε τρίχα τους δεν θα βρεθεί.
Όταν μεγαλώσουν οι Νεοδημοκράτες κι αντριέψουν, κάτι μεταξύ Αλβανίας και Τουρκίας θα την κάνουν την Πατρίδα, να μην τολμά να τη βρίσει καμιά αδερφή, έχουν όραμα όχι αστεία...
-
@diego1960 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οταν γράφετε ανακρίβειες με σκοπό να φορτώσετε στην αριστερά το συνεταιράκι το μνημονιακό ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ και κόντρα στην πραγματικότητα, θα σας τα γράφω ξανά και ξανά. Ετσι για να είμαστε ξεκάθαροι. Άκου εκεί αριστερά, κομμουνισμός και Τσίπρας μαζί λολ, ο τύπος που υπέγραψε κάθε ιδιωτικοποίηση που βρήκε και κάθε απορρύθμιση της αγοράς εργασίας.
Εντελώς τυχαία κανένας από την αριστερά δεν τον δέχεται στις τάξεις της αλλά οι δεξιοί μια μανία να τον βγάλουν αριστερό επειδή...κάτι ξέρουν. Οι μισοί εδω μέσα πάντως προπαγάνδα κάνουν, δεν ξέρουν ούτε τα βασικά και φαίνεται από τις ιδέες τους περι...μικρότερου κράτους, φορολογίας, ηγέτη Κούλη κτλ.
Επίσης λειτουργεί το forum και σε διαφορετικό tab, μπορούμε να είμαστε στη δουλειά και να ποστάρουμε όταν δεν έχουμε κάτι. Τώρα τα περι χορηγών κτλ δεν ξέρω που τα βλέπεις προσωπικά, δε νομίζω οτι κάποιος εδω μέσα έχει τέτοιους. Αν κάποιος θέλει πάντως να μου τα σκάσει για να περνάω καθημερινό λεκτικό φατούρο τους δεξιούς, εγώ είμαι μέσα. Να δώσω IBAN;Κάποια στιγμή ρε Μαραντόνα πρέπει να διαβάσεις μόνος σου τι λες. Και να ξανασκεφτείς τι γράφεις.
Δεν είσαι αριστερόμετρο, ειδικά πρεσβεύοντας μια αριστερά που υπάρχει μόνο μέσα στο μυαλό σου.
Μη γίνεσαι γραφικός, για να έχει νόημα να κάνουν και οι άλλοι διάλογο μαζί σου. Δες πως κατάντησε ο Πήλιος και παραδειγματίσου...ναι ρε αντυ εσεις να αποφασιζετε τι ειναι ο καθενας
ε, να αποφασισω και εγω να εισαστε φασιστες και γερμανοτσολιαδες. ετσι, κατα δηλωση γατου. και προϊστοριας-αυτοπροσδιορισμου της δεξας πλευρας του μαντριου.Η δεξιά γάτε είναι η μια και μοναδική πραγματική δημοκρατική παράταξη του τόπου. Γι' αυτό είναι και η μόνη που συνεχίζει με περηφάνεια να κρατάει το όνομα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στο όνομά της.
Κάτι που οι άλλοι, ίσως και ασυναίσθητα, αναγνωρίζοντας σιωπηλά την αλήθεια, δεν τολμούν.
Και βάζουν ονόματα όπως Κομμουνιστικό, Σοσιαλιστικό, Αριστερά, προοδευτικό και ότι άλλη παπαριά μπορούν να σκεφτούν.Ακόμα και τέτοιες λεπτομέρειες είναι ενδεικτικές. Ότι έχει πετύχει η σύγχρονη Ελλάδα το χρωστάει στη δεξιά. Και στις επιλογές της.
Η σύγχρονη Ελλάδα είναι έργο της δεξιάς. Με τα καλά της και τα κακά της.οκ, ποσο το καθε ποστ?
Όλο στο χρήμα το έχεις το μυαλό σου. Αποδέξου ότι ο καπιταλισμός σ' έχει κυριαρχήσει. Μέχρι το μεδούλι!
μπα, με 3.60 δεν...
αμα πληρωναν καλα το βλεπαμε@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κρίνει εξ ιδίων.
εσυ να κρυφοκοιτας, ξερεις τωρα...
-
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Όποιος έχει όρεξη το βλέπει, το ενδιαφέρον σημείο, (τα άλλα λίγο πολύ είναι τετριμμένα), είναι στο 2:10.
Ενδιαφέρον το πως κάποια νέα, προοδευτικά παιδιά, βλέπουν................. μάλλον δεν βλέπουν που ζούμε.
Δεν έχω καταλάβει, τι έχουν καταλάβει και γιατί δεν έχω καταλάβει αυτά που έχουν καταλάβει.
Να δείς που στο τέλος οι straight άντρες θα είναι οι φασίστες
γατε ετοιμάσου για αγώνα ο εχθρός του εχθρού μου ... -
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Είμαστε και εμείς βουτυρολαός: για να πάνε να κάνουν κάτι τέτοιο σε καμιά Αλβανία...Τουρκία...ούτε τρίχα τους δεν θα βρεθεί.
Όταν μεγαλώσουν οι Νεοδημοκράτες κι αντριέψουν, κάτι μεταξύ Αλβανίας και Τουρκίας θα την κάνουν την Πατρίδα, να μην τολμά να τη βρίσει καμιά αδερφή, έχουν όραμα όχι αστεία...
Να βρε. Μεχρι και καρδουλα σου εβαλα. Πες τα εσυ οπως τα βλεπεις. Να ξερουν ολοι απο ποιους κινδυνευει πραγματικα η πατριδα.
-
Αντε να φυγουν οι φασιστες στρατιωτες απο τον Εβρο να γινει ο κοζμος μας πιο ομορφος. Αγκαπη μονο λεμε και α στα δια τα υπολοιπα.
-
Για αυτό λέμε, πρέπει να έχουμε τα άκρα ελεύθερα, ώστε να αλληλοεξουδετερώνονται...
Απλά χρήσιμοι ηλίθιοι ? Κάτι άλλο ?
-
Φαίνεται και από εδώ και τις απόψεις πολλών πως η κοινωνία μας πλέον πήγε κάργα ακροδεξιά.
Δεν διαβάζουμε τίποτα για οικολογία , βρίζουμε σχεδόν στα όρια του ρατσισμού τους γκέι λοατκι, πέρα από τα όρια του ρατσισμού σίγουρα για τους μετανάστες, καβλωνουμε με στρατό, F35 , μπελαχαρες, σώματα ασφαλείας, αστυνομία, δολοφονίες γυφτων , κάθε 10 πόστ η Μακεδονία είναι Ελληνική.
Μιλάμε πλέον για ξεκάθαρα τριτοκοσμικές καταστάσεις.
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έλα ρε @piliourits ... θεωρώ πως το κάνει και επίτηδες ο @andya3 για να μας γκαζώνει , κάτι τέτοια οπως το προηγούμενο ή κάτι για πυλώνες δημοκρατίας κλπ παλιότερα.
Ως προς το Audi εγώ τον αντιλαμβάνομαι απόλυτα καθώς βλέπω πολλές τέτοιες περιπτώσεις, αν ...δηλώνει ως ΕΕ 5 και 10 χιλιάρικα το χρόνο δεν σηκώνει ούτε το τεκμήριο αγοράς όυτε το χρήσης ενός καινούργιου αυτοκινήτου.
Και επειδή έχω φίλο με 2 παιδιά με ίδιο Audi τρίπορτο , μια χαρά αυτοκίνητο είναι ,και σε οδηγική συμπεριφόρα και ασφάλεια και ποιότητα ακόμη, τι να πάρει εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές σε καινούργια ή μεταχειρισμένα και να πετάξει τα χρήματα του;
Focus και Puma χιλιάρια στα 30κ ή μεταχειρισμένα της δεκαετίας που είναι επίσης ακριβά και δεν ξέρεις το ιστορικό τους;
Εγώ θα του πρότεινα μόνο μεγάλα βαρβάτα SUV σε τιμή χώμα που ακόμη και σήμερα είναι εργαλεία σε σχέση με οποιδήποτε σύγχρονο τενεκέ Β ή C , όπως ένα ML350 του 2007 και μετά , CX7 , Touareg , (μακριά απο Χ3,Χ5) να τα βάζει μόνο 3-4 μήνες το χρόνο σε κυκλοφορία και να απολαμβάνει αξέχαστα ταξίδια και εμπειρίες με την οικογένεια του.
Φυσικά είμαστε και σε αναμονή μείωσης 30% των τεκμηρίων που ανακοίνωσε ο Κούλης οπότε το 3-4 μήνες μπορέι να γίνει άνετα 6.
Αγαπητέ vag. Θα σε προσφωνώ με το αρχικό κομμάτι του ονόματος που είναι το αγαπημένο μου.
Το αυτοκίνητο είναι καταναλωτικό αγαθό. Το παίρνεις όταν το χρειάζεσαι για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Αν δεν το έχεις ανάγκη, ρίχνεις τα λεφτά σου αλλού που θα είναι πιο αποδοτικά.
Από οικονομικής απόψεως η αγορά και διατήρηση αυτοκινήτου σου τρώει λεφτά, δε σου φέρνει. -
Καλημερα. Απο τις αποψεις καποιων φαινεται πως δε μπορουν να αναγνωσουν, τα μηνυματα της κοινωνιας. Αυτης της κοινωνιας που θελει βελτιωση του επιπεδου διαβιωσης, κοινωνικη ειρηνη, καλυτερη υγεια, καθαροτερο περιβαλλον και ασφαλεια. Για δεκαετιες πασκιζε να τα πετυχει ακολουθωντας τα κουφια λογια κεντροαριστερων και αριστερων κομματων, που εφεραν ομως τα αντιθετα αποτελεσματα. Η αποσταθεροποιηση της Χωρας οδηγησε σε πολλα δεινα τον κοσμο. Στις τελευταιες εκλογες η συντριπτικη πλειοψηφια αγνοησε τα ομορφα λογια και αναζητησε στα δεξια και δεξιοτερα τις λυσεις που δεν εδωσε η αριστερα. Οχι δεν εγιναν ακροδεξιοι οι Ελληνες. Απλα απερριψαν τους λαοπλανους που υποσχονταν μονο μια ζωη χαραμοφαϊδικη και θελουν περισσοτερα απο το θανατο της κατσικας του γειτονα.
Ναι ειναι δυσαρεστο να βλεπουμε την αναζητηση λυσεων σε ακραια κομματα μα δυστυχως και αυτο ειναι ενα δωρο ακομη της διεφθαρμενης μεχρι το κοκαλο σημερινης αριστερας. Αυτης που για να της τραβηξεις θετικα την προσοχη, πρεπει να εισαι μελος λοατκι, ναυαγος μεταναστης ή αδικημενος απο τη ζωη που αναγκαζεται να κοβει καλωδια του ΟΣΕ ή να αφαιρει καταλυτες απο τα αμαξια των νυκοκυραιων. Ομως οι περισσοτεροι Ελληνες δε νιωθουν τετοιοι μα διατηρουν το δικαιωμα να απαιτουν καλυτερη ζωη. Το εκαναν στις τελευταιες εκλογες διχως να νιωθουν ενοχες για την καταντια αλλων λαων. Ψηφισαν για την Ελλαδα. Οχι την ανυπαρκτη Μαρια του Εβρου. Για την Ελλαδα και οχι για τα γεγονοτα στο Σουδαν. Για τους Ελληνες και οχι για τους οψιμους Μακεδωνες που ομιλουν την Σλαβικη. Σε οποιον αρεσει και οποιος καταλαβε. -
<<Η Ευρώπη κινείται προς τα δεξιά — και αναδιαμορφώνει την ΕΕ>>
https://www.politico.eu/article/far-right-giorgia-meloni-europe-swings-right-and-reshapes-the-eu/
-
@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Φαίνεται και από εδώ και τις απόψεις πολλών πως η κοινωνία μας πλέον πήγε κάργα ακροδεξιά.
Δεν διαβάζουμε τίποτα για οικολογία , βρίζουμε σχεδόν στα όρια του ρατσισμού τους γκέι λοατκι, πέρα από τα όρια του ρατσισμού σίγουρα για τους μετανάστες, καβλωνουμε με στρατό, F35 , μπελαχαρες, σώματα ασφαλείας, αστυνομία, δολοφονίες γυφτων , κάθε 10 πόστ η Μακεδονία είναι Ελληνική.
Μιλάμε πλέον για ξεκάθαρα τριτοκοσμικές καταστάσεις.
Λογικό όταν κάποιοι είναι στο αριστερό κομμάτι του φάσματος, ίσως και στο ακροαριστερό, οι μετριοπαθείς κεντροδεξιές απόψεις να τους φαίνονται ακροδεξιές...
Είναι και το διπλό στραπάτσο από τις εκλογές, που τους έχει θολώσει λίγο την όραση...
Τουλάχιστον σταμάτησαν κάτι κατάρες για τον Λαό που δεν αναγνώρισε το αριστερό μεγαλείο, που είχαν πλημμυρίσει τα φόρουμ και τα κοινωνικά δίκτυα μετά τις πρώτες εκλογές...
Από την άλλη αριστερά και οικολογία, τις βλέπουμε μαζί μόνο στο Τσέρνομπιλ, γιατί η πραγματική οικολογία δεν είναι εμμονική με αρχαία τσιτάτα, αλλά βρίσκει λύσεις που βοηθάνε και το περιβάλλον, αλλά και την ανθρωπότητα.
Για τους λοατκι, κανείς δεν νοιάζεται για το τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή. Αλλά το να θέλεις να κάνεις κάτι πρότυπο για τους άλλους, δεν είναι προσωπική ζωή, όπως και το να θέλεις να βάλεις ένα μωρό σε κάτι διαφορετικό, χωρίς να το ρωτήσεις βέβαια, λες και αυτό δεν έχει δικαιώματα, όπως οι μεγαλύτεροι.
Ρατσιμός για τους μετανάστες δεν υπάρχει. Οσοι θέλουν να ζήσουν εδώ με τους ίδιους κανόνες με εμάς, δεν έχουν κανένα θέμα.
Προφανώς όμως ήδη 30+ χρόνια έχουμε δεχθεί πολύ περισσότερους από όσους αντέχουμε ως χώρα, ως οικονομία και το φαινόμενο να έρχονται και να κάθονται στα φανάρια, σε μια χώρα που έχει ήδη ανεργία και φεύγουν άτομα υψηλών προσόντων σε νόμιμη μετανάστευση, είναι παράλογο.Τα περί δολοφονίας γύφτων, είναι αστείες φράσεις παλαιοκομμουνιστικής λογικής.
Για τα περί στρατού και όπλων, ναι ρε γμτ, μας έχει φτιάξει ο έρντι, για αυτό τους δείχνουμε τόση αγάπη...
Για το Μακεδονία είναι Ελληνική, εγώ θεωρούσα και θεωρώ αναγκαίες τις Πρέσπες, όπως τα είχαν οι πολιτικοί μας με το θέμα αυτό, από το 90 και μετά, που δεν άφησαν τον Μητσοτάκη να το κλείσει ως Σλαβομακεντόσκι.
Από την άλλη όμως είδαμε πως οι Βούλγαροι έκαναν και κάνουν πολύ καλύτερη διαπραγμάτευση από ότι πετύχαμε εμείς με τις Πρέσπες.Τέλος τα συνθήματα να ψοφήσει η Ελλάδα, να ζήσουμε εμείς, έπρεπε να έχουν εισαγγελική παρέα, αφού όλοι μας έχουμε στους προγόνους μας θύματα, που πέθαναν αυτοί για να ζήσει η Ελλάδα.
Οπότε μία περιύβριση νεκρών για αρχή και ένα καλό προστιματάκι στο αφμ του καθενός θα έσφιγγαν οι σφιγκτήρες...
-
Η ίδια κατάσταση και στην Χαλκιδική που είμαι τις τελευταίες μέρες.
Χιλιάδες ανατολικοευρωπαίοι και Τούρκοι, με τα θερμικά τους αυτοκίνητα (κατά βάση ντίζελ) και ελάχιστα (3-4 ηλεκτρικά) χωρίς οικολογικές ανησυχίες.
Σοβινιστές, με την δική τους γλώσσα, με τις παρέες τους, τις δικές τους οικογένειες, όλοι στα αυτοκίνητα τους με κλειστά παράθυρα και το a/c σε λειτουργία.
Κάθονται και τρώνε μεταξύ τους, παίζουν με τα παιδιά τους στην παραλία, έχουν δίπλα τις γυναίκες τους, η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο.
Μερικοί φασίστες φοράνε και καπέλο ή μπλουζάκι της πατρίδας τους, αλλά τι περιμένεις, αμόρφωτοι νέοι οικογενειάρχες είναι, χωρίς παιδεία.
-
@ektoras said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
<<Η Ευρώπη κινείται προς τα δεξιά — και αναδιαμορφώνει την ΕΕ>>
https://www.politico.eu/article/far-right-giorgia-meloni-europe-swings-right-and-reshapes-the-eu/
Τα πετσωμένα ΜΜΕ στην Ελλάδα, δεν είναι τοπική πατέντα.
Είναι διεθνής, με σο(υ)ρωμένα ΜΜΕ σε όλη την δύση, του ψευτοδικαιωματισμού, που ουσιαστικά εξυπηρετεί συμφέροντα κάποιων τύπων με προσβάσεις, που κακή την τύχη έχουν βρεθεί να διοικούν τεράστιες επιχειρήσεις, με τα λεφτά των άλλων, χωρίς να είναι οι ίδιοι επιχειρηματίες, με αποτέλεσμα να μην τους νοιάζει το όποιο ρίσκο, αφού άλλοι πληρώνουν τις βλακείες τους, ενώ αν πάει κάτι καλά παίρνουν τεράστια μπόνους...Εχουν και ασυλία πρακτικά όπως είδαμε στο χάδι της γερμανικής δικαιοσύνης στον υπεύθυνο του ντίζελ-γκέιτ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2