-
Τις τελευταίες μέρες γίνεται μακελειό. Δε μπορώ φυσικά να συνδέσω τπτ με κάτι άλλο αλλά υπάρχουν καταιγιστικές ειδήσεις σε θέματα εγκληματικότητας. Επεσα προσωπικά σε μπλόκο με τουλάχιστο 20 αστυνομικούς οπλισμένους σαν αστακούς. Εμαθα πως η δική μας ασφάλεια συνεργαζόμενη με την αντίστοιχη υπηρεσία της Ολλανδίας ερευνά και έχει δώσει αποτελέσματα στην εξάρθρωση κυκλώματος που νομιμοποιούσε στην χώρα μας χρήματα από κόκα. Κάπου 250 εκ σε μόλις 6 μήνες. Ελληνες και αλλοδαποί μαφιόζοι έχουν εκτελεστεί μπροστά στα μάτια απλών πολιτών με καλάσνικοφ και πιστόλια, αμάξια καίγονται μεσα σε τούνελ και πάει λέγοντας.
Κάτι μεγάλο γίνεται σίγουρα. Για Μεξικό καλά πάμε... -
Σήμερα 2 αστυνομικοί αυτοκτόνησαν δίχως να έχουν δώσει δείγματα γραφής πως είχαν σκοπό να κάνουν κάτι τέτοιο. Την ίδια μέρα και σχεδόν ταυτόχρονα.
-
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μπογκοτά θέλουν να κάνουν την Ελλάδα κάτι μορφώματα τύπου Ελληνικής Λύσης και Πλεύσης Ελευθερίας.
Ούτε η Κόζα Νόστρα δεν είχε τέτοιες μαφιόζικες τακτικές.
Το ΚΚΕ μπροστά τους είναι ναός της δημοκρατίας.
Τη Ζωίτσα την είχα πετύχει πέρσι το καλοκαίρι στη Χαλκίδα. Μ' ένα μεγάλο μαύρο Skoda Kodiaq. Είχε και οδηγό μάλιστα, αυτή κυρία στο πίσω κάθισμα.
Τι δουλειά κάνει η Ζωίτσα κι έχει και οδηγό? Βουλευτής δεν είναι εδώ και χρόνια. Έχουν τέτοιες παροχές από το κράτος οι πρώην Βουλευτές? Δε νομίζω.
Μάλλον τα λεφτά του μπαμπά της θα τρώει.
-
Έχεις ιδέα τι γνώσεις, σπουδές και τι βιογραφικό έχει;;;;
Ούτε στο χιλιοστό δεν την φτάνεις.
Νομίζεις πως είναι το παιδάκι με το αυτοκίνητο του μπαμπά της να κόβει βόλτες;;;
Άκου τι δουλειά κάνει και έχει.......ένα skoda.
Μιλάμε andya3 κάθε ποστ σου είναι επικό
Εδώ εσύ έχεις audi!!!!
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μπογκοτά θέλουν να κάνουν την Ελλάδα κάτι μορφώματα τύπου Ελληνικής Λύσης και Πλεύσης Ελευθερίας.
Τη Ζωίτσα την είχα πετύχει πέρσι το καλοκαίρι στη Χαλκίδα. Μ' ένα μεγάλο μαύρο Skoda Kodiaq. Είχε και οδηγό μάλιστα, αυτή κυρία στο πίσω κάθισμα.
Τι δουλειά κάνει η Ζωίτσα κι έχει και οδηγό? Βουλευτής δεν είναι εδώ και χρόνια. Έχουν τέτοιες παροχές από το κράτος οι πρώην Βουλευτές? Δε νομίζω.
Παραιτήσεις, καταγγελίες και στο βάθος τακτοποίηση των δικών μας παιδιών ή καλύτερα των δικών μας ανδρών από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η «Πλεύση» που προφανώς βρίσκεται σε τρικυμία δέχεται σωρεία καταγγελιών μετά τις τρεις παραιτήσεις στελεχών του κόμματος. Αίσθηση προκαλεί ότι όπως οι ίδιοι οι αποχωρήσαντες καταγγέλλουν τους τοποθετεί σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα και η ίδια προωθεί τους εκλεκτούς της καρδίας της.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στην Α' Αθηνών τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα, κάτω από την ίδια την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, που δεν ήταν καν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Καραναστάσης πήρε τη θέση της Ελένης Δημοπούλου, η οποία είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς και πλέον είναι στην τέταρτη θέση.
δημοκρατικά πάντα σαν τον άλλο τον Βελόπουλο....
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχεις ιδέα τι γνώσει, σπουδές και τι βιογραφικό έχει;;;;
Τι νομίζεις είναι το παιδάκι με το αυτοκίνητο του μπαμπά της να κόβει βόλτες;;;
Εδώ εσύ έχεις audi!!!!
Τελικά πως βγάζει λεφτά και πληρώνει και οδηγό η Ζωίτσα. Θα μου πεις Γύρε?
Το βιογραφικό από μόνο του δε φέρνει λεφτά. Πρέπει κάποιος να στο πληρώσει. Πελάτης ή εργοδότης. -
Εγώ κάνω τον σοφέρ για όλη την οικογένεια. Και δεν με πληρώνουν!!!
Που ξέρεις ότι είναι σοφέρ; Αλλά και να ήταν αν της περισσεύει ένα ποσό και πληρώνει έναν εργαζόμενο τι μας νοιάζει;
Ρε συ, το καταλαβαίνεις ότι είναι μάχιμη δικηγόρος σε σοβαρές υποθέσεις.
Τι είναι σαν εμάς του μεροκάματου;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Έχεις ιδέα τι γνώσει, σπουδές και τι βιογραφικό έχει;;;;
Τι νομίζεις είναι το παιδάκι με το αυτοκίνητο του μπαμπά της να κόβει βόλτες;;;
Εδώ εσύ έχεις audi!!!!
Τελικά πως βγάζει λεφτά και πληρώνει και οδηγό η Ζωίτσα. Θα μου πεις Γύρε?
Το βιογραφικό από μόνο του δε φέρνει λεφτά. Πρέπει κάποιος να στο πληρώσει. Πελάτης ή εργοδότης.δεν δικηγορεί αυτή?
-
Σε μεγάλες υποθέσεις την βλέπω στην τηλεόραση να εκπροσωπεί έναν απο τους αντιδικους.
Γενικά, δεν φαινεται να είναι αυτό που λέει ο andya3. Το παιδί του μπαμπά που του παίρνουν αυτοκίνητο με σοφέρ.
-
Εγώ δεν το ξέρω το κορίτσι, καλά να είναι και όσα έχει ή όσα βγάζει να τα χαίρεται.
Απλώς αναρωτιέμαι.
Όλα τα φτωχαδάκια έχουν μαζευτεί αριστερότερα των αριστερών, για να κάνουν εμπανάσταση για το δίκιο του εργάτη? Πολύ grande ρε παιδί μου εκεί στην αριστερά, θυσιάζονται για το συνάνθρωπό τους... -
Όλα τα φτωχαδάκια έχουν μαζευτεί αριστερότερα των αριστερών, για να κάνουν εμπανάσταση για το δίκιο του εργάτη? Πολύ grande ρε παιδί μου εκεί στην αριστερά, θυσιάζονται για το συνάνθρωπό τους...
τι είπες; δεν σε ακούω καλά....
-
…ο οποίος έχει ύφος σαν μόλις να ενημερώθηκε ότι δεν μπήκαν τα νοίκια από τη ΜΚΟ…
-
Η κλασσική εικόνα είναι σεντάν με οδηγό και ο επίσημος πίσω δεξιά.
Τώρα, suv όποιο κι αν είναι για τέτοια χρήση μου κάνει γκροτέσκο -
-
@elteo said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παραιτήσεις, καταγγελίες και στο βάθος τακτοποίηση των δικών μας παιδιών ή καλύτερα των δικών μας ανδρών από την Ζωή Κωνσταντοπούλου. Η «Πλεύση» που προφανώς βρίσκεται σε τρικυμία δέχεται σωρεία καταγγελιών μετά τις τρεις παραιτήσεις στελεχών του κόμματος. Αίσθηση προκαλεί ότι όπως οι ίδιοι οι αποχωρήσαντες καταγγέλλουν τους τοποθετεί σε χαμηλότερες θέσεις στη λίστα και η ίδια προωθεί τους εκλεκτούς της καρδίας της.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ότι στην Α' Αθηνών τοποθετήθηκε δεύτερος στη λίστα, κάτω από την ίδια την επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο σύντροφός της Διαμαντής Καραναστάσης, που δεν ήταν καν υποψήφιος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ο κ. Καραναστάσης πήρε τη θέση της Ελένης Δημοπούλου, η οποία είχε έρθει δεύτερη σε σταυρούς και πλέον είναι στην τέταρτη θέση.
δημοκρατικά πάντα σαν τον άλλο τον Βελόπουλο....
Για δες βρε παιδί μου κάτι ανιδιοτελείς ανθρώπους που θέλουν να μας σώσουν από την "λαίλαπα μητσοτακη"... Είναι να μην πιστεύεις μετά στο ηθικό μπλεονεχτημα;
-
Και το κακό είναι ότι μπαίνει βουλή μαζί με τους παλαιοημερολογίτες ΝΙΚΗ ....
Θα έχει γέλιο η βουλή.... -
-
Κάτω τα χέρια απ' τη ΖΩΙΤΣΑ
Έχω και το τηλ της ετοιμο. Με ένα μηνυματάκι, δε θα προλαβαινετε τις μηνύσεις που θα σας σκάνε -
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2