-
Δεν μου απάντησες.
Όταν η ασφαλιστική σου είπε πως πληρώνει για 2 ημέρες τι είπες στους γιατρούς που φρόντιζαν την υγεία σου;;
"Σας την σκάσαμε κορόιδα!!! Δύο μέρες πληρώνουν για την υγεία μου....όχι 4 όπως λέτε εσείς. Κλέφτες με νοοτροπία κρατιστη. "
Δεν υπάρχεις λέμε. Είσαι ο καλύτερος πελάτης που μπορούσε να σκεφτεί κανείς.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
πως και από ποιον ελέγχονται. Η μη αξιολόγηση να είναι καλά. Μην πειράξει
Tελικά δεν καταλάβαμε...Σε πέταξαν έξω την 3η μέρα ή πλήρωσες κανά διχιλιαρο για 2 μέρες έξτρα νοσηλεία (+ την ασφαλιστική)
-
Όσο συνεχίζετε τα αριστερά καραγκιοζιλίκια, που κοστίζουν ζωές συμπατριωτών μας για να μη θιγεί το αγαπημένο σας κράτος και ο αριστερός σας εγωισμός. Τόσο θα συνεχίζω να σας κράζω. Με συγκεκριμένα, πραγματικά παραδείγματα.
Ο κουμπάρος μου προ ολίγων ετών νιώθει αδιαθεσια Κυριακή απόγευμα. Τον πηγαίνει η γυναίκα του στο ιατρικό Περιστερίου. Δεν ξέρω τι είναι αυτό, μάλλον όχι νοσοκομείο, σαν κέντρο υγείας νομίζω.
Παθαίνει έμφραγμα με το περνάει την πόρτα του νοσοκομείου. Τον βουτάει ο γιατρός που ήταν εκεί, του δίνουν την ιατρική βοήθεια που χρειάζεται και τον μεταφέρουν με δικό τους ασθενοφόρο άμεσα στο Λαικό. Οι ίδιοι δεν είχαν υποδομές εκεί για αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Ποτέ δεν του ζήτησαν λεφτά, ούτε είχε ιδιωτική ασφάλεια.
Αργά ή γρήγορα θα καταλάβει ο Ελληνικός λαός τι καπνό φουμάρετε και τι κακό του προκαλείτε. Ήδη φαίνεται να έχει αρχίσει να το υποψιάζεται. Και θα χαθείτε από προσώπου πολιτικής. Για το καλό όλων μας.Αν είχε ιδιωτική θα πήγαινε κατευθείαν ή με ιδιωτικό ασθενοφόρο σε κάποιο ιδιωτικό νοσοκομείο ;
-
H άποψη μου για τα ιδιωτικά νοσοκομεία ως ασθενή και συνοδού είναι η χειρότερη (πχ Υγεία, Ιατρικό, Μετροπόλιταν). Οι τύποι είναι ικανοί όχι απλά να υπερκοστολογήσουν για μη απαραίτητες υπηρεσίες αλλά ακόμα και να θέσουν την ζωή του αρρώστου σε κίνδυνο προτείνοντας αχρείαστα, και ακριβά, χειρουργεία. Επίσης αν δεν ξέρεις τον γιατρό ή δεν είσαι τυχερός το επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών που παρέχουν είναι απαράδεκτο.
Από την άλλη το δημόσιο σύστημα στηρίζεται βασικά σε ηρωϊκές προσπάθειες ρομαντικών και στο φακελάκι ενώ λειτουργεί με υποδομές και φόρτο δουλειάς μπανανίας. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα τόσο τα ιδιωτικά όσο και τα δημόσια. Βάρδα και μην αρρωστήσεις και χρειαστείς τις υπηρεσίες τους.
Γενικώς η γνώμη μου για την πλειονότητα των γιατρών που έχω νταραβεριστεί ως ασθενής ή συνοδός ανεξαρτήτως ιδιωτικού ή δημόσιου συστήματος είναι : Αλήτες με κοστούμια. Δεν νομίζω δηλαδή ότι τίθεται ζήτημα συστήματος αλλά ποιότητας, προθέσεων και κινήτρων του προσωπικού.
Εξαίρεση πιθανόν τα αντικαρκινικά νοσοκομεία/τμήματα του δημοσίου που έχω νταραβεριστεί. Πιθανόν η συνεχής επαφή με τον θάνατο τους έχει βοηθήσει να ισιώσουν.
-
Κάποτε ο συγχωρεμένος ο θειός μου είχε ένα πρόβλημα υγειας που κανένα ιδιωτικό νοσοκομείο δεν μπορούσε να βρει τι έχει. Το βρήκαν τελικά στον Ευαγγελισμό (και τον έστειλαν στην Αμερική). Οι γιατροί στον Ευαγγελισμό ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, οι συνθήκες χάλια. Ο θείος (λόγω θέσης) ήταν σε σουίτα (στον τελευταίο όροφο) οπότε είχε εξαιρετικό δωμάτιο, συνθήκες και απίστευτη προσοχή από όλο το προσωπικό - δλδ και στο ΕΣΥ μετράει ποιος είσαι (και πόσο πληρώνεις έμμεσα), δεν έχουν όλοι την ίδια περίθαλψη και προσοχή.
-
@dimitrioskosmas said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
πως και από ποιον ελέγχονται. Η μη αξιολόγηση να είναι καλά. Μην πειράξει
Tελικά δεν καταλάβαμε...Σε πέταξαν έξω την 3η μέρα ή πλήρωσες κανά διχιλιαρο για 2 μέρες έξτρα νοσηλεία (+ την ασφαλιστική)
Ρε σεις θα σταματήσετε επιτέλους την προπαγάνδα και τις ασυναρτησίες?
Τι χαζομάρες διαβάζω Θεέ μου?
Αλήθεια τώρα δεν καταλαβαίνετε ή κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε?
Έλαβα πλήρως τη θεραπεία που συνέστησε ο θεράπων ιατρός. Όχι 4, 104 μέρες θα έμενα μέσα αν δεν υπέγραφε ο γιατρός να βγω.Η ασφαλιστική μπαίνει στο παιχνίδι μετά το εξιτήριο. Το τι θα κάνει με το νοσοκομείο και τι θα αποζημιώσει τα βρίσκουν μεταξύ τους. Και υπάρχουν και διαδικασίες 3ου κριτή με διαιτησία αν διαφωνούν.
Τι τον νοιάζει τον ασφαλισμένο τι θα κάνουν οι 2 καρχαρίες? Ας κόψουν το λαιμό τους μεταξύ τους.
Ο ασθενής θα λάβει τη φροντίδα που επιβάλλει ο γιατρός. -
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Κάποτε ο συγχωρεμένος ο θειός μου είχε ένα πρόβλημα υγειας που κανένα ιδιωτικό νοσοκομείο δεν μπορούσε να βρει τι έχει. Το βρήκαν τελικά στον Ευαγγελισμό (και τον έστειλαν στην Αμερική). Οι γιατροί στον Ευαγγελισμό ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, οι συνθήκες χάλια. Ο θείος (λόγω θέσης) ήταν σε σουίτα (στον τελευταίο όροφο) οπότε είχε εξαιρετικό δωμάτιο, συνθήκες και απίστευτη προσοχή από όλο το προσωπικό - δλδ και στο ΕΣΥ μετράει ποιος είσαι (και πόσο πληρώνεις έμμεσα), δεν έχουν όλοι την ίδια περίθαλψη και προσοχή.
τι θέση είχε δηλ? πρώην βουλευτής? μητροπολίτης?
-
Ο ασθενής θα λάβει τη φροντίδα που επιβάλλει ο γιατρός.
Αν για παράδειγμα υπάρξει ρίξη μεταξύ ασφαλιστικής και ιδιωτικής κλινικής, μήπως τελικά την επόμενη φορά στον επόμενη ασθενή με παρόμοια περίπτωση μειώσουν τις ημέρες νοσηλείας σε 2 για να μην έχουν θέματα μεταξύ τους, ενώ θα έπρεπε να είναι 4 ημέρες; Πως μπορούμε να ξέρουμε ότι αποκλείεται να συμβεί;
Υπάρχει περίπτωση να σου πει κατάμουτρα ο γιατρός πως "εγώ θα ήθελα να κάτσεις 4 μέρες αλλά επειδή μας έχουν βάλει χέρι, θα στο κάνω τελικά 2 ημέρες;" Ή δεν θα το μάθεις ποτέ διότι είσαι ο πελάτης;Μήπως απλώς έκατσε σε εσένα η περίπτωση; Ίσως αν πήγαινες ξανά σου έλεγαν να κάτσεις 2 μέρες ενώ θα ήξεραν πως έπρεπε να είναι 4;
Μήπως έπρεπε να κάτσεις μια εβδομάδα και σου είπα 4 ημέρες και τελικά δεν ήθελαν να πληρώσουν ούτε αυτές; Ο γιατρός γιατί σε κράτησε 4 ημέρες και όχι ας πούμε 7;
Η λογική τι λέει;
-
φιρστ ούι τέικ μανχάταν δεν ούι τέικ μπερλίν
ας αρχισουμε απο τους καρκινοπαθεις
https://www.news247.gr/ekloges/apanthropi-dilosi-pneymatikoy-proteinei-dialogi-karkinopathon-sta-nosokomeia-gia-meiosi-kostoys.10072224.htmlμετα ακολουθουν οσοι κουτσαινουν
μετα οι τυφλοι
μετα οσοι εχουν ζαχαρο
επεσες παιδι μου και ανοιξε το γονατο σου? άντε γειά....
-
triage
-
-
Καθημερινές παραστάσεις στην ΜΕΘ της γειτονιάς σας - όπως και σε κάθε γενική εφημερία κάθε νοσοκομείου της χώρας. Αφού τα ξέρεις εκ των έσω ρε γάτε, γιατί λαϊκίζεις?
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Καθημερινές παραστάσεις στην ΜΕΘ της γειτονιάς σας - όπως και σε κάθε γενική εφημερία κάθε νοσοκομείου της χώρας. Αφού τα ξέρεις εκ των έσω ρε γάτε, γιατί λαϊκίζεις?
δεν λαϊκίζω, ομιλώ τα ινδιάνικα
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ο ασθενής θα λάβει τη φροντίδα που επιβάλλει ο γιατρός.
Αν για παράδειγμα υπάρξει ρίξη μεταξύ ασφαλιστικής και ιδιωτικής κλινικής, μήπως τελικά την επόμενη φορά στον επόμενη ασθενή με παρόμοια περίπτωση μειώσουν τις ημέρες νοσηλείας σε 2 για να μην έχουν θέματα μεταξύ τους, ενώ θα έπρεπε να είναι 4 ημέρες; Πως μπορούμε να ξέρουμε ότι αποκλείεται να συμβεί;
Υπάρχει περίπτωση να σου πει κατάμουτρα ο γιατρός πως "εγώ θα ήθελα να κάτσεις 4 μέρες αλλά επειδή μας έχουν βάλει χέρι, θα στο κάνω τελικά 2 ημέρες;" Ή δεν θα το μάθεις ποτέ διότι είσαι ο πελάτης;Μήπως απλώς έκατσε σε εσένα η περίπτωση; Ίσως αν πήγαινες ξανά σου έλεγαν να κάτσεις 2 μέρες ενώ θα ήξεραν πως έπρεπε να είναι 4;
Μήπως έπρεπε να κάτσεις μια εβδομάδα και σου είπα 4 ημέρες και τελικά δεν ήθελαν να πληρώσουν ούτε αυτές; Ο γιατρός γιατί σε κράτησε 4 ημέρες και όχι ας πούμε 7;
Η λογική τι λέει;
Η λογική λέει Γύρε ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις τις μ...
Και για να βγει κι ένα συμπέρασμα.
Προφανώς ούτε τα ιδιωτικά νοσοκομεία ούτε οι ασφαλιστικές είναι η μητέρα Τερέζα. Ούτε τσάμπα θα περιθάλψουν, ούτε στους άπορους και τους φτωχούς θα στοχεύσουν. Κι άμα κρίνουν ότι και η περίπτωση του ασφαλισμένου είναι οικονομικά ασύμφορη, μπορεί να σου κάνουν και καμιά πο#στίτσ# και να σε βάλουν να πληρώσεις κάτι που δε θα έπρεπε.
Είναι όμως ένα πολύ καλό εργαλείο, που με λογικό κόστος μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά και βοηθητικά προς την κρατική υγεία. Που στην Ελλάδα είναι και θα παραμείνει προβληματική, άσχετα από τις φαντασιώσεις των αριστερών.Όπως κάθε εργαλείο, με τη σωστή χρήση και κόσμος μπορεί να εξυπηρετηθεί, ακόμα και να σωθεί. Και το ΕΣΥ μπορεί να αποφορτιστεί. Και η κουλτούρα στις παροχές υγείας μπορεί ν' αλλάξει μέσω της σύγκρισης του τρόπου λειτουργίας των 2 κόσμων, ιδιωτικού και δημοσίου.
Πρέπει όμως δοθεί η ευκαιρία στον πολίτη να έχει πρόσβαση και να μπορεί να συγκρίνει. Όσο συνεχίζεται η αρνητική αντιμετώπιση και ο αφορισμός των κρατιστών προς κάθε τι ιδιωτικό, τόσο η χώρα και οι πολίτες θα μένουν παγιδευμένοι στο κράτος πατερούλη. Που αντί να βοηθάει τα παιδιά του, τα εκμεταλεύεται και τα κακομεταχειρίζεται, για να ζει αυτό καλά κι εμείς χειρότερα. -
Εχει ερθει απεξω (us) και ειναι γεματος ιδεες. Κατι σε Τζιμερο της Ιατρικης μου φερνει. Τεσπα επειδη ακουσα τα λογια του καποια πραγματα τα βρηκα πολυ σωστα.
-
Για τον Πνευματικο ο λογος
-
Εγώ κρατώ την βαρυσήμαντη δήλωση/ανακοίνωση του πανεπιστήμονα ματομπούκαλου Ηλιόπουλου... Και gamo τις αντιπολιτεύσεις...
Νάσος Ηλιόπουλος: "Τα στελέχη της ΝΔ περιγράφουν χωρίς ντροπή τι σημαίνει βαρβαρότητα"
Η απάνθρωπη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού αναμένεται οπωσδήποτε να προκαλέσει αντιδράσεις, τη στιγμή μάλιστα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για αναμόρφωση του ΕΣΥ.
Ο πρώτος που εξέφρασε την αντίδρασή του στη δήλωση του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter τόνισε: «Τα στελέχη της ΝΔ περιγράφουν χωρίς ντροπή τι σημαίνει βαρβαρότητα. Δεν μας αξίζει μια κοινωνία που θα βουλιάζει στον κανιβαλισμό, που θα βλέπει ακόμα και την ανθρώπινη ζωή με συναρτήσεις κόστους και στεγνά οικονομικά μεγέθη. Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε αυτή την εικόνα».
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ κρατώ την βαρυσήμαντη δήλωση/ανακοίνωση του πανεπιστήμονα ματομπούκαλου Ηλιόπουλου... Και gamo τις αντιπολιτεύσεις...
Νάσος Ηλιόπουλος: "Τα στελέχη της ΝΔ περιγράφουν χωρίς ντροπή τι σημαίνει βαρβαρότητα"
Η απάνθρωπη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού αναμένεται οπωσδήποτε να προκαλέσει αντιδράσεις, τη στιγμή μάλιστα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για αναμόρφωση του ΕΣΥ.
Ο πρώτος που εξέφρασε την αντίδρασή του στη δήλωση του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας ήταν ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter τόνισε: «Τα στελέχη της ΝΔ περιγράφουν χωρίς ντροπή τι σημαίνει βαρβαρότητα. Δεν μας αξίζει μια κοινωνία που θα βουλιάζει στον κανιβαλισμό, που θα βλέπει ακόμα και την ανθρώπινη ζωή με συναρτήσεις κόστους και στεγνά οικονομικά μεγέθη. Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε αυτή την εικόνα».
ο ηλιοπουλος ειναι βλαξ. ο αλλος ειναι εγκληματιας.
-
Αυτά που λέει ο Πνευματικός δεν γίνονται και σήμερα στο ΕΚΑΒ; Η συγκομιδή ασθενών με το ΕΚΑΒ δεν γίνεται με αξιολόγηση περιστατικών;
Εγώ μία φορά έχω καλέσει το ΕΚΑΒ και μου έκαναν ερωτήσεις για έναν τραυματία σε τροχαίο. Και το ασθενοφόρο ήρθε μετά από μία ώρα...από το ΚΑΤ στο Μαρούσι...δύο χιλιόμετρα ποιο κάτω πάλι στο Μαρούσι.
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
ο αλλος ειναι εγκληματιας.
Για να μην παρεξηγηθώ και για να μην ξεχνιόμαστε.
Δεν πέρασε και πολύ καιρός από τότε:
https://www.ieidiseis.gr/ellada/188529/posoi-einai-oi-nekroi-sta-tempiΕγκληματίες παντού... Κυκλοφορούν ελεύθεροι, "οπλοφορούν" και οι πολίτες τους επιβραβεύουν και τους δίνουν ξανά βουλευτικά αξιώματα.
Αηδιάζω με την πολιτική σκηνή της Ελλάδος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2