-
Καλησπέρα,
ξέρεις κάποιος να μου συστήσει κάποιους εμπόρους από Αθήνα που να αναλαμβάνουν την εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από Γερμανία κατά παραγγελία?
Ευχαριστώ,
-
Καλησπέρα,
ξέρεις κάποιος να μου συστήσει κάποιους εμπόρους από Αθήνα που να αναλαμβάνουν την εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από Γερμανία κατά παραγγελία?
Ευχαριστώ,
-
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ,
-
Δεν νομίζω να υπάρχει εμπορία που να μην κάνει αυτό το πράγμα, ή να μην συνεργάζεται με κάποιον που να το κάνει. Αυτή είναι η δουλειά τους, ιδαίτερα οι μεγάλες αλλά και αυτές που είναι φορτωμένες με Μερσεντέ/Μπεμβέ.Σμαρτ/Πόρσε.
-
Ο χρήστης asxetos11 έγραψε:
Καλησπέρα,ξέρεις κάποιος να μου συστήσει κάποιους εμπόρους από Αθήνα που να αναλαμβάνουν την εισαγωγή μεταχειρισμένου αυτοκινήτου από Γερμανία κατά παραγγελία?
Ευχαριστώ,
Οχι συγκεκριμμενα ονοματα γιατι θα ηταν διαφημιση που απαγορευεται απο τον κανονισμο
-
Για να μην κάνουμε και διαφήμιση, μπορείτε να μου τα στείλετε με pm.
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλησπέρα,
Ευχαριστώ,
Οχι συγκεκριμμενα ονοματα γιατι θα ηταν διαφημιση που απαγορευεται απο τον κανονισμο
-
υπαρχει ανθρωπος σου στελνω pm.
-
πμ και σε μενα παρακαλω.
ευχαριστω
καλες γιορτες -
Και σε μένα αν είναι εύκολο Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης butters έγραψε:
Και σε μένα αν είναι εύκολο Ευχαριστώ!Πριν 6 χρονια εγινε η δημοσιευση
-
-
Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται, λέει η παροιμία...
Ολοι οι έξυπνοι μαζεμένοι λοιπόν..
-
Κατά την άποψή μου τέτοια λαμογια δεν πρέπει να δικαζονται άλλα αντιθέτως πρέπει να επιβραβευονται επίσημα που αποκαλύπτουν με τον τρόπο τους την ματαιοδοξία και την ηλιθιότητα τέτοιων τύπων.
Άκου GLA και Χ1 του 2020 με 12 και 15 κ , και θα εκτελωνιζονταν ως ιστορικά κλπ.
Τους φαντάζομαι για λίγο να νομίζουν πως έκαναν και μεγάλη μαγκιά και πονηριά, ίσως και να γελούσαν και με άλλους συναδέλφους τους κορόιδα που αγόρασαν μερσεντε και μπεμβέ με το 3πλασιο κόστος...
-
ψαχνω εμπορο να φέρνει απο Ιταλια ! ξερει κάνεις κανέναν ? απο Θεσσαλονίκη ή Αθήνα
-
@dpantos said in Έμποροι για εισαγωγή αυτοκινήτου:
ψαχνω εμπορο να φέρνει απο Ιταλια ! ξερει κάνεις κανέναν ? απο Θεσσαλονίκη ή Αθήνα
Πρίν 12 βέβαια χρόνια είχε συνεργαστεί άψογα με τους παρακάτω...
https://www.europages.gr/PAPATRANS/DEU482641-00101.html
Μου είχαν φέρει ένα Smart από τη Φρανκφούρτη το οποίο όταν το πούλησα...στο εξουσιοδοτημένο που πήγαμε για έλεγχο με τον υποψήφιο αγοραστή...του είπαν να το κλείσει αμέσως και χωρίς παζάρι γιατί τέτοιο όχημα δεν υπήρχε μεταχειρισμένο σε αυτή την κατάσταση...
Δέχονται να σου φέρουν ότι όχημα τους υποδείξεις σε όποια χώρα ... αλλά μπορούν να σου βρούν και αυτοί από Γερμανία που έχουν έδρα.
Ελληνική εταιρεία είναι.
-
Δεν εχει να κανει με εμποροι ακριβως....
ομως νεαροι μου
δοκιμασα καποια σιρτς στο mobile.de για phev
το αποτελεσμα ειναι εκπληκτικο στο ποσο διαφερουν οι τιμες τους, μιλαμε για κουτα αμαξια, στη γερμανια με τη ντοπια αγορα
ενα παραδειγμα ειναι το compass trailhawk - οχι δεν θελω να παρω τετοιο
στην γερμανια το βρισκεις, ξαναλεω κουτα, 42 εως 44 χιλιαρικουμπες με τον εξοπλισμο πιο πληρη απο τον std εδω, δηλαδη με οροφη, 360 καμερα, καθισματα με αερισμο κλπ
εδω εχει 52800 χωρις τα εξτρα καλουδια - δειτε το στο jeep.gr
οκ, θελει μεταφορα και τελη ταξινομησης για να ερθει στη χωρα
αν δεν κανω, που ποτε δεν κανω, λαθος τα τελη ειναι πολυ χαμηλα, αφου πληρωνει μονο το 25% σαν ρυπους < 50, το κοβω καπου στα 1500 εως 2000.
μεταφορα καπου ενα χαρτι και εκτελωνιστης ενα 300αρι. ανθρωπο να σου κανει την επιλογη δεν χρειαζεσαι, το ξαναλεω μιλαμε για κουτα. που υποθετω θα εχει και καποια ευρωπαικη εγγυηση.
δηλαδη γινεται παραπανω απο ενδιαφερον
στα περιπου 45 παιρνεις αμαξαρα = -10 χαρτια το λιγοτερο απο εδωθε
που μπορεις να μην ειναι και εκδοση trailhawk αλλα καποια ποιο ασφαλτινη και φθηνοτερη!κατι αναλογο εκοψα να γινεται και στο cx-60, που ειναι μια ονειρωξη γατου....
ΑρΕς
οταν τα βλεπετε στη λιστα τα κομπας, να κοιτατε μονο τα που εχουν φλοατινγκ οθονη και οχι ενσωματωμενη στο ταμπλω, αυτα ειναι τα f/l και για αυτα μιλαω, τα αλλα τα βρισκεις και φθηνοτερα -
Μήπως ξέμειναν τα Φεβ Γερμανία επειδή κόπηκαν τα φορολογικά κίνητρα εκεί;
-
@antonakis said in Έμποροι για εισαγωγή αυτοκινήτου:
Μήπως ξέμειναν τα Φεβ Γερμανία επειδή κόπηκαν τα φορολογικά κίνητρα εκεί;
και?
ειναι τσαμπα
και κουτα -
Έχω μια μικρή υποψία ότι για να εισαχθεί ένα αυτοκίνητο ως μεταχειρισμένο θα πρέπει να είναι πινακιδωμενο στη χώρα που πωλήθηκε τουλάχιστον ένα εξάμηνο και ( ή ;;;;..... δεν είμαι σίγουρος) να έχει γράψει τουλάχιστον 5.000 χιλιόμετρα .
Τα παραπάνω με επιφύλαξη.
-
@civil357 said in Έμποροι για εισαγωγή αυτοκινήτου:
Έχω μια μικρή υποψία ότι για να εισαχθεί ένα αυτοκίνητο ως μεταχειρισμένο θα πρέπει να είναι πινακιδωμενο στη χώρα που πωλήθηκε τουλάχιστον ένα εξάμηνο και ( ή ;;;;..... δεν είμαι σίγουρος) να έχει γράψει τουλάχιστον 5.000 χιλιόμετρα .
Τα παραπάνω με επιφύλαξη.
Νομίζω ότι τα λες σωστά...σαν καινούργιο όμως γίνεται εισαγωγή και πόσο κοστίζει ?, δεν ξέρω.
Έμποροι για εισαγωγή αυτοκινήτου