-
Πιστεύω ότι πρέπει να επεκταθεί και σε Ταξιτζήδες-Μαιευτήρες.
Έτσι κι αλλιώς, κρίμα τόση γνώση να πηγαίνει χαμένη και να μην υπάρχει αντίκρυσμα σε πιστοποιημένα skills για την κρίσιμη στιγμή. -
Tι να πω μετά ρε Πήλιου; Μεσαία τάξη με εισόδημα που φτάνει μόνο για τα αναγκαία. Τι να πω; Εδώ είναι οι ευθύνες της αριστεράς βέβαια που δεν τους έχει πείσει όλους αυτούς για το που ανήκουν αλλά τέσπα. Επανέρχομαι πάντα με κάτι τέτοια σε αυτό που λέω, δεν υπάρχει καμία ελπίδα, η χώρα έχει ήδη τελειώσει, βρίσκεται διασωληνωμένη στην εντατική χωρίς περίπτωση ανάκαμψης.
-
Βλέπω τώρα την συγκέντρωση του Κουλή στο Θησείο.
Φαίνεται ότι ο Αλ6ς στο Σύνταγμα είχε περισσότερο κόσμο.
Νομίζω είναι ξεκάθαρο. -
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βλέπω τώρα την συγκέντρωση του Κουλή στο Θησείο.
Φαίνεται ότι ο Αλ6ς στο Σύνταγμα είχε περισσότερο κόσμο.
Νομίζω είναι ξεκάθαρο.Το άνοιξα και γω και βλέπω τον καταπράσινο φόντο στις οθόνες που γράφουν «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑΓΗ» πίσω απ τον Τσίπρα με τα χέρια «φτερούγες», και λείπει μόνο το ζιβάγκο...
-
Βλέπω την Επικαιρότητα του αγαπημένου μας περιοδικού και δεν πιστεύω ότι έχει τέτοια θεματολογία.
-
@dimsabas said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Βλέπω την Επικαιρότητα του αγαπημένου μας περιοδικού και δεν πιστεύω ότι έχει τέτοια θεματολογία.
Ωωωωωωωωω!
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/ellada/niki-me-ti-niki/Νίκη, με τη Νίκη
Δεν είχε προηγούμενο η προεκλογική εκδήλωση της υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων.Και τι υπέροχο σκηνικό!
Με την τέλεια γσλάζια ντυμένη παλτφόρμα -πασαρέλα , με μοναδική πρωταγωνίστρια τη Νίκη , όλοι καθιστοί , χωρίς σημαίες , αφίσες , χαρτάκια , φωτορυθμικά κλπ.
Πολιτισμός , ελίτ πράγματα!
![alt text]( image url)Με χαλάει προσωπικά μόνο το ανδρόγυνο στυλ που επέλεξε με το oversized γαλάζιο πουκάμισο που κρύβει επιμελώς τις υπέροχες τεράστιες βυζάρες της.
-
Περί οικονομιας και εκλογών: https://youtu.be/3v4J4joJQFE
-
Γιατί όχι δηλαδή;
Είσαι Δημοσιογράφος ή Μέσο Ενημέρωσης;
Γλείψε και συ τον «προστάτη» Υπουργό σου.
Μην αφήνεις τους ανθελληνικούς οργανισμούς να θίγουν την Ανεξαρτησία του Τύπου στη χώρα, χωρίς να το επιβεβαιώσεις στην πράξη... -
-
Ουδεμία έκπληξης. Οι δημοσιεύσεις στο μπλογκ του ΣΧ είναι κατά πολύ αποκαλυπτικότερες των προθέσεων. Όπως και η πλήρης συμμόρφωση των 4Τ με την γραμμή που έριξε το ΑΠΕ-ΜΠΕ και η ΕΡΤ για το ανοσιούργημα Πανόπουλου σαλπίζοντας σιωπητήριο στην έκφραση κάθε εύλογης τεχνολογικής επιφυλακτικότητας. «Δεν βγαίνω μάνα μου».
-
Υπενθυμίζω ότι οι Ζαίοι στις προηγούμενες εκλογές είχαν πάρει 32%. Και η σημερινή δημοσκόπηση της Alco τους δίνει μέγιστο πιθανό ποσοστό 31%. Χωρίς να έχουν κυβερνήσει για να υποστούν φθορά. Αντίθετα, έχουν ξεστομίσει ότι λαικίστικη παπάτζα έχει βρεθεί στο δρόμο τους. Έχουν τάξει ως συνήθως τα πάντα στους πάντες.
Θα περιμένουμε βέβαια και τα αποτελέσματα των εκλογών, γιατί και το '19 τους είχαν υποεκτιμήσει οι δημοσκοπήσεις. Αν επαληθευτούν όμως τα νούμερα, έχει ξεκινήσει η αρχή του τέλους τους.
Λογικά τα βλέπει αυτά ο Ανδρουλάκης, δεν τα βλέπει? -
Κανονικά δηλαδή, όποιος δεν είναι λυσσασμένος Νεοδημοκράτης, θα έπρεπε να μην ξαναγοράσει/ξεφυλλίσει το περιοδικό στη φυσική ή ηλεκτρονική του μορφή...
-
ιν δα μην τάημ...
-
Για εμάς τους μερακλήδες συμπεριληπτικούς το έγκυρο κριτήριο εκλογικής προτίμησης είναι ένα και μόνον …
… κατά τούτο ψοφάμε με την ίδια άνεση Νίκη ή Ζωιτσα αναλόγως της συγκυρίας.
-
H Ζωή σε αυτόν τον τομέα, κοντράρει και την Σαμάνθα Φοξ.
-
@andya3 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αν επαληθευτούν όμως τα νούμερα, έχει ξεκινήσει η αρχή του τέλους τους.
Αρχή του τέλους τους με το 1/3 των Ελλήνων ψηφοφόρων;
Ρε σεις....πειτε μου .....γιατί μου σπάτε ομαδικώς τα νεύρα;
Δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις βγήκαν με δώρο έδρες. Κανείς δεν έπιασε 150-160 χωρίς δώρο έδρες. Νομίζω ήταν 40 έδρες δώρο.
-
Λοιπόν δεν ξέρω αν είχε περισσότερο κόσμο στο Θησείο αλλά παραδέχομαι την αισθητική. Πίσω ως φόντο το θαύμα του δυτικού πολιτισμού, ο Παρθενώνας και ωραία φωτισμένες οι ελιές και τα πεύκα ανάμεσα από τον κόσμο.
Εκπληκτική αισθητική!
-
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Λοιπόν δεν ξέρω αν είχε περισσότερο κόσμο στο Θησείο αλλά παραδέχομαι την αισθητική. Πίσω ως φόντο το θαύμα του δυτικού πολιτισμού, ο Παρθενώνας και ωραία φωτισμένες οι ελιές και τα πεύκα ανάμεσα από τον κόσμο.
Εκπληκτική αισθητική!
Πίσω το θαύμα του δυτικού πολιτισμού και μπροστά ένα κλασικό δείγμα κηφινα....
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Για εμάς τους μερακλήδες συμπεριληπτικούς το έγκυρο κριτήριο εκλογικής προτίμησης είναι ένα και μόνον …
… κατά τούτο ψοφάμε με την ίδια άνεση Νίκη ή Ζωιτσα αναλόγως της συγκυρίας.
άμα είναι έτσι η Μπακοδήμου θα βγει παμψηφεί
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2