-
Νομίζω ότι είναι η απουσία οδηγικής παιδίας στην Κρήτη. Πρέπει να έχει τα περισσότερα ανασφάλιστα και χωρίς πινακίδες. Είναι και η μαγκιά της ράτσας...
-
Λάρισα: Αυτοκίνητο προσέκρουσε σε κολόνα -Τραυματίστηκε 32χρονος
https://www.iefimerida.gr/ellada/larisa-aytokinito-prosekroyse-se-kolona
Στο απέναντι κτήριο ήμουν όταν ακούστηκε το μπαμ. Ποιος ξέρει πως τα κατάφερε.
-
Βίντεο: Καρέ - καρέ το τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας με τους επτά τραυματίες
-
Δεν ξερω αν το είδατε αλλα ψηφιστηκε ο νομος,και πλεον ειναι κακουργημα να προκαλεσεις τροχαιο απο υπερβολικη ταχυτητα αλκοολ κλπ...Πλεον μπαινεις φυλακη για πλακα....Για να δουμε οταν μαθευτει ποσοι θα κανουν μαγκιες στο δρομο πλεον....
Αυτος η αυτη που περασε το φαναρι με οσα ειναι για φυλακη απλα.
-
Δεν θα μείνει άδειο κελί να τους βάλουν μετά...
-
Όσο υπάρχει Κούγιας τα κελιά θα είναι άδεια.
-
Αν είχε γίνει αυτό στην Αμερική δεν θα είχε ξαναοδηγήσει. Γιατί η ασφάλεια αποκλείεται να το κάλυπτε, στο διηνεκές.
-
@panos2171 said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Βίντεο: Καρέ - καρέ το τροχαίο στη λεωφόρο Αλεξάνδρας με τους επτά τραυματίες
συστηματα ασφαλειας
-
-
Ηλικιωμένος δε κοιτάει στοπ. Νέος πάει με την ταυτότητα στο στόμα.
Αυτά πρέπει να τα δείχνουν στα σχολεία. -
@antonakis said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Ηλικιωμένος δε κοιτάει στοπ. Νέος πάει με την ταυτότητα στο στόμα.
Αυτά πρέπει να τα δείχνουν στα σχολεία.Όπως σε κάθε παρόμοιο δυστύχημα πρέπει να εξετάζονται όλα πχ στην γειτονιά μου όλα τα stop είναι γεμάτα αυτοκόλλητα ομάδων ή μέσα στα κλαδιά δέντρων και στις γωνίες παρκαρισμένα παράνομα αυτοκίνητα αναγκαστικά περνάς τυφλά και οι ξένοι που δεν τις βλέπουν ...αέρα
Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα μαθηματικά και οι νόμοι της φυσικής δεν λένε ψέματα
τέτοια ζημιά στο δίκυκλο και να γυρίσει στο πλάι το smart δείχνει οτι η ταχύτητα ήταν τόσο υψηλή που δεν χρειαζόταν καν να υψωθεί στο τετράγωνο. -
Αυτά τα ατυχήματα πάνε στα δικαστήρια και βγαίνει συνηπαιτιότητα συνήθως... καθαρά για το ύψος των αποζημιώσεων.
Παίζει ο νέος να πήγαινε με τόσα που το smart είτε δεν τον είδε ποτέ, είτε τον είδε στα 500 μέτρα και είπε προλαβαίνω, πνίγω το στοπ.
Τέσπα, κρίμα το παιδί.Ξέρω άνθρωπο που σε αντίστοιχη περίπτωση του ήρθε μηχανόβιος με τα όσα, νύχτα, με σούζα και έπεσε πάνω του. Ούτε το φως του δεν είδε. (ο μηχανόβιος είχε δυστυχώς την ίδια τύχη με τον από πάνω στη φώτο). Χρόνια τραβιόταν δικαστήρια.
-
καλό παράδεισο στο παιδί.
Καθότι εγώ την γλίτωσα σε ατυχημα με μηχανη και απλά την γλίτωσα με ενα κομμενο δάχτυλο που κολληθηκε και απλά δεν εχει αρθρωση και ενα πόδι που έχει πλέον μικρότερη κίνηση δεν θέλω να γράψω πολλά για ατυχήματα μηχανής. (Φοραγα κράνος, μπουφάν, μποτες μηχανής και γαντια με προστατευτικά για όσους πάνε να το παίξουν εξυπνοι)
απλά τα μάτια σας 1004 όταν οδηγείτε μηχανή είστε εκτεθειμένοι από παντού και δεν σας προσέχουν
Κουράγιο στους ανθρώπους που έχασαν το παιδί
-
Τι σύστημα θα μπορούσε να μπει, ώστε να μην ξεχνιούνται...παιδιά αλλά και κατοικίδια, μέσα στα αυτοκίνητα;
Δεν είναι δυνατόν δηλαδή... -
Υπάρχει κάθισμα που συνδέεται με Bluetooth στο κινητό και σε ενημερώνει αν απομακρυνθείς ενώ υπάρχει παιδί μέσα.
Και νομίζω η Volvo έχει ή σκοπεύει να βάλει σύστημα ανίχνευσης επιβατών;
Βέβαια, πόσο σκασμένος πρέπει να είσαι για να ξεχνάς το παιδί μέσα ...
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Τι σύστημα θα μπορούσε να μπει, ώστε να μην ξεχνιούνται...παιδιά αλλά και κατοικίδια, μέσα στα αυτοκίνητα;
Δεν είναι δυνατόν δηλαδή...Μιλάμε για το παιδί ρε φίλε. Δεν ξεχνάς καπέλο. Εγώ οδηγούσα και κοιτούσα πίσω το παιδί συνέχεια. Όχι να το ξεχάσω.1000% ευθύνη του πατέρα ότι και αν είχε στο μυαλό του. Απαράδεκτος.
-
@bassstarlet said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ:
Δεν είναι δυνατόν δηλαδή...Υπάρχει στα Toyota όπως γράφτηκε παραπάνω και πολλοί ψάχνουν να βρουν πως απενεργοποιείται
Το εχω αφήσει παρόλο που δεν εχω μικρά παιδιά γιατί δεν ξεχνάς πράγματα στο αυτοκίνητο που θα μπορούσαν να γίνουν στόχος διάρρηξης. -
Επειδή μιλάμε για το μωρό στην Άρτα από ότι κατάλαβα.
Περνας από δίπλα, βλέπεις το μωρό, περιμένεις μαξ 5', παίρνεις αστυνομία - εκαβ και σπας τζάμι!!
Και ας σε τρέχουν μετά, το παιδί θα είναι ζωντανό! -
Διάβασα πως είχε φυμέ τζάμια, γι'αυτό δεν το είδε κανείς
Επίσης, πως υπήρξε εμπλοκή μεταξύ συγγενών.Τι θυμίζει αυτό....;
@monman δεν κατάλαβα.Πιάνει και αντικείμενα; -
Πολύ καλό!
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ