-
Για τα περί Γεωργούλη, να δούμε γιατί να έχει λέει σχέση 7 μήνες και μετά όταν την άλλαξε με την Ιταλίδα, να θυμήθηκε διάφορα, μου θυμίζουν ιστορίες δικηγόρων διαζυγίων, που αναφέρουν τους αντίδικους ως τέρατα...
-
Criu τα εχουμε πει, για κανενα πολιτικο απο κανενα χωρο δεν πρεπει να βαζουμε το χερι στη φωτια για προσωπικα ζητηματα (σχεσεις, καταχρηση θεσης κτλ).
Εδω οπως καταλαβαινεις επειδη ειναι γενικα στα σκοινια η ΝΔ με τις πολιτικες που ακολουθησε το θεμα θα τεντωθει μεχρι αηδιας.
Συν τοις αλλοις βλεπουμε να εχει ξεκινησει η προπλυση της Καϊλη και επεται το καταλληλο προγραμμα ξεπλυματος... -
Εγώ για ένα διάστημα δούλεψα σε φίλο που δουλεύει σε εφοπλιστή,ο οποίος μάλιστα είναι από τους πιο δυνατούς του χώρου.
Όλα καλα,μετά τις 17:15 η φρουρά του κυκλοφορεί με ούζι στα στρέμματα που έχει για σπίτι και εννοείται ότι πρέπει να δείξεις Α.Τ για να εισελθεις καθημερινά για εργασία
Αν τα προσπεράσεις όλα αυτά και τα συνηθίσεις,δεν νομίζω ότι έχεις κανένα θέμα για το κράτος εν κράτει που αντικρίζεις μπροστά σου
Στην καπιταλιστική οικονομία που βιώνουμε κι εσύ την τσέπη σου θα κοιτάξεις,άρα τέτοια ζητήματα δεν υφίστανται πλέον
Αυτή είναι η επιβίωση,αυτοί είναι τα αφεντικά,αυτοί πληρώνουν,αυτοί κάνουν το κουμάντο
Αυτή είναι η κοινωνία από όταν γεννήθηκαν οι κοινωνίες
Αυτή η κοινωνία απέτυχε,δεν είναι δικά μου λόγια αυτά,ενός απλού υδραυλικού, είναι λόγια προοδευτικών,διανοουμένων, φιλελευθέρων,νεοφιλελεύθερων
Κάποια μέρα θα επαναστατήσει η πλεμπα,απλά στο τέλος η επανάσταση θα γίνει Βοναπάρτης η η πρωθυπουργός της Αργεντινής που τώρα το όνομα της μου διαφεύγει
Παρότι άθεος μια μέρα όμως θα έρθει η μέρα της κρίσης κ κάποιοι θα πληρώσουν την οργή της πλεμπας...αυτό φοβούνται για αυτό έχουν ουζι... -
Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι οι εφοπλιστές, οι βιομήχανοι και οι ολιγάρχες. Είναι η στάση και η συμπεριφορά των Ελλήνων πολιτικών, που συμπεριφέρονται στο κράτος σα λάφυρο όταν αναλαμβάνουν την εξουσία. Το ίδιο ισχύει και σε πιο τοπικό επίπεδο, με τους Δημάρχους, τους Νομάρχες κλπ.
Να τα βάλετε με το κράτος που σας αδικεί, σας κακομεταχειρίζεται και μετά βίας σας προσφέρει τα βασικά. Παίρνουν τα λεφτά σας από τους φόρους και την ασφάλιση, τα δίνουν όπου θέλουν, τα μοιράζουν όπως θέλουν, διορίζουν όσους θέλους, τα τρώνε, τα σπαταλάνε, και σας επιστρέφουν απ' τα 3 το μακρύτερο.
Οπότε λάθος σαμάρι χτυπάτε αγαπητοί αριστεροί. Ακόμα κι αν αύριο εξαφανιστούν οι ολιγάρχες, δεν θ' αλλάξει τίποτα στην ποιότητα ζωής των Ελλήνων. Σταματήστε να τρώτε κουτόχορτο, σας φταίνε αυτοί που διαχειρίζονται τα χρήματά σας και την τύχη της χώρας, όχι κάποιοι που είναι πιο πλούσιοι από εσάς.
Ρε αριστερά θύματα, ο Αλ6 έστειλε το γιό του Κόκκαλη στην Ευρωβουλή, να περνάει την ώρα του γιατί δεν έχει τι να κάνει το παιδί, κι εσείς θα τον ψηφίσετε για να σας σώσει απ' τους ολιγάρχες? χα,χα,χα
-
Παντως η κουβεντα ηταν οτι οι πλειοψηφια των ελληνων εφοπλιστων δουλευει "στο εξωτερικο" και δεν ασχολειται με θεματα της ημεδαπης διαπλοκης.
Ουδεις ειπε οτι ειναι καλοι και ταπεινοι ανθρωποι, ευεργετες, καλοι εργοδοτες απαντες κλπ. -
@argosxolos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ για ένα διάστημα δούλεψα σε φίλο που δουλεύει σε εφοπλιστή,ο οποίος μάλιστα είναι από τους πιο δυνατούς του χώρου.
Όλα καλα,μετά τις 17:15 η φρουρά του κυκλοφορεί με ούζι στα στρέμματα που έχει για σπίτι και εννοείται ότι πρέπει να δείξεις Α.Τ για να εισελθεις καθημερινά για εργασία
Αν τα προσπεράσεις όλα αυτά και τα συνηθίσεις,δεν νομίζω ότι έχεις κανένα θέμα για το κράτος εν κράτει που αντικρίζεις μπροστά σου
Στην καπιταλιστική οικονομία που βιώνουμε κι εσύ την τσέπη σου θα κοιτάξεις,άρα τέτοια ζητήματα δεν υφίστανται πλέον
Αυτή είναι η επιβίωση,αυτοί είναι τα αφεντικά,αυτοί πληρώνουν,αυτοί κάνουν το κουμάντο
Αυτή είναι η κοινωνία από όταν γεννήθηκαν οι κοινωνίες
Αυτή η κοινωνία απέτυχε,δεν είναι δικά μου λόγια αυτά,ενός απλού υδραυλικού, είναι λόγια προοδευτικών,διανοουμένων, φιλελευθέρων,νεοφιλελεύθερων
Κάποια μέρα θα επαναστατήσει η πλεμπα,απλά στο τέλος η επανάσταση θα γίνει Βοναπάρτης η η πρωθυπουργός της Αργεντινής που τώρα το όνομα της μου διαφεύγει
Παρότι άθεος μια μέρα όμως θα έρθει η μέρα της κρίσης κ κάποιοι θα πληρώσουν την οργή της πλεμπας...αυτό φοβούνται για αυτό έχουν ουζι...Δεν φοβούνται την πλέμπα που λες εσύ...
Μαφίες φοβούνται και κάτι τρομοκράτες σαν της 17 ν.
Οσο για τον Βοναπάρτη και τους άλλους επαναστάτες, τα είδαμε στην ιστορία...
Μόλις πιάσουν την καλή, φεύγει το βόνα και μένει μόνη η πάρτη τους...
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οσο για τον Βοναπάρτη και τους άλλους επαναστάτες, τα είδαμε στην ιστορία...
Όλες οι επαναστάσεις έχουν ένα στόχο και αυτός δεν είναι να εξαλείψουν τις αδικίες αλλά απλά να είναι μέρος του φαγοποτιού και οι απέξω. Ο Τσάρος π.χ. αντικαταστάθηκε από τον κομματάρχη, ίδια σκατά άλλος τίτλος.
-
Οποιοσδήποτε θέλει να εξουσιάσει θα συμμαχήσει με τους εφοπλιστές εργολάβους μιντιαρχες
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται η αντίθετη γνώμη από την δικιά σας,υποστηρικτική για κάποιον άνθρωπο (Τσίπρας),που στόχο έχει την εξουσία και την διακυβέρνηση.δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί τον κατηγορείτε τόσο πολύ αφού η τακτική του είναι ίδια με αυτή που έχει μάθει το σύνολο της χώρας ότι απαιτείται για να κυβερνήσει κάποιος.τακτικη που εφάρμοσε από όταν έγινε αρχηγός κόμματος.τακτικη που εφαρμόζει ο σημερινός πρωθυπουργός.και δεν μετράει για την δικιά μου γνώμη το ολίγον έγκυος.ολοι μας γ@@@σαν και όλοι μας γκαστρωσαν.μην το αναλύσουμε καταντάει βαρετόΗ κουβέντα @fiverg ξεκίνησε από τον πηλιου,αν ανατρέξεις τα ποστ θα δεις ότι αυτό που λες κι εσύ είπε κι αυτός,απλά εσένα σου πήρε μερική ώρα για να το αποτυπωσεις με διαφορετικό σκοπό όμως.οι περισσότεροι απάντησαν ότι καλά κάνουν.αυτη είναι η λογική της κοινωνίας.γι αυτό γίνεται κουβέντα τόση ώρα λοιπόν.για αυτή την παράλογη λογική
@criuser ας υποθέσουμε ότι αυτά που λες είναι σωστα.στο Βοναπάρτης μάλιστα δεν διαφωνούμε πουθενά νομίζω ότι αυτό που γράφεις άφησα να εννοηθεί
Αν αύριο η πλεμπα πάρει όπλα στα χέρια της το σύνολο θα την ονομάσει τρομοκράτες
Όπως ο Μέτερνιχ κάποτε τους ραγιάδες γκιαουρηδες για να δώσω και πατριωτικό τονο στο ποστ μου... -
Μιας και πιασατε το θεμα των εφοπλιστων, να θυμισω οτι επι Συριζα εγινε η μεγαλυτερη μειωση στους φορους που θα εδιναν οι εφοπλιστες για τα επομενα ετη. Ειχε γινει θεμα, το ελεγε και το ξαναελεγε ο Μπογιοπουλος μαλιστα σχετικα προσφατα.
Να θυμισω επισης οτι επι Συριζα εχει γινει μια τεραστια λαμογια στους δασικους χαρτες οπου σε μια νυχτα μετακινηθηκε το οριο της δασικης εκτασης σε περιοχη του Καβουριου ωστε ενα οικοπεδο της κ. Παναγοπουλου να ειναι καθαρο και οικοδομησιμο. Της κυριας που εδινε το σκαφος της για να παει ο Αλ6ς διακοπες.
Γενικα ολοι οι πολιτικοι και ολα τα κομματα τρεχουν πισω απο τους εφοπλιστες και τουα γλυφουν.
Τυγχανει να εχω σχεσεις με την κορη ενος απο τους 3 μεγαλυτερους Ελληνες εφοπλιστες, εχω φιλοξενηθει στο σκαφος του και αν ακουσετε ονοματα πολιτικων+πρωην πρωθυπουργω που διακοπαρουν σε αυτο τα καλοκαιρια, θα σας φυγει το σαγονι... -
Τις εχουν πρηξει τις βελγικες αρχες οι ελληνες ευρωβουλευτες, σε λιγο θα θελουν παραρτημα εισαγγελιας μονο για αυτους.
Εγω λεω βεβαια αθωος μεχρι αποδειξεως του εναντιου. Αλλα μου εχει κανει εντυπωση που οι "δεν ειμαι συριζα αλλα" δεν εχουν υιοθετησει ακομη καποιο ευφανταστο hashtag. Βρε βρε και να ταν κανας νουδουλης ευρωβουλευτης τι θα διαβαζαμε στα μιδια απο τους meetooδες...
ΥΓ: Γενικως οταν μπλεκεις την ανθρωπινη ηθικη με την κομματικη τοποθετηση (απας αριστερος ειναι αγγελος με φτερα η το αναποδο) αυτα παθαινεις. Τωρα ο συριζας θα φαει το αναλογο σκ..το και καλη του χωνεψη.
-
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τυγχανει να εχω σχεσεις με την κορη ενος απο τους 3 μεγαλυτερους Ελληνες εφοπλιστες,
-
Μακάρι και ο Σύριζα κι ο τσόγλανος αυτός να πάρει ό,τι του αξίζει.
Όπως έγραψα και πριν «θα σαπίσει κι αυτός στη φυλακή» όπως οι βιαστές της ΝΔ...
Οπότε να συζητήσουμε τώρα ξανά για το αν υπάρχουν «γυναικοκτονίες» και τη θέση της Ελληνίδας στη κοινωνία, ή φτάνει τόση ευαισθησία όση χρειάζεται για κομματική χρήση; -
@argosxolos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Οποιοσδήποτε θέλει να εξουσιάσει θα συμμαχήσει με τους εφοπλιστές εργολάβους μιντιαρχες
Δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείται η αντίθετη γνώμη από την δικιά σας,υποστηρικτική για κάποιον άνθρωπο (Τσίπρας),που στόχο έχει την εξουσία και την διακυβέρνηση.δεν καταλαβαίνω επίσης γιατί τον κατηγορείτε τόσο πολύ αφού η τακτική του είναι ίδια με αυτή που έχει μάθει το σύνολο της χώρας ότι απαιτείται για να κυβερνήσει κάποιος.τακτικη που εφάρμοσε από όταν έγινε αρχηγός κόμματος.τακτικη που εφαρμόζει ο σημερινός πρωθυπουργός.και δεν μετράει για την δικιά μου γνώμη το ολίγον έγκυος.ολοι μας γ@@@σαν και όλοι μας γκαστρωσαν.μην το αναλύσουμε καταντάει βαρετόΗ κουβέντα @fiverg ξεκίνησε από τον πηλιου,αν ανατρέξεις τα ποστ θα δεις ότι αυτό που λες κι εσύ είπε κι αυτός,απλά εσένα σου πήρε μερική ώρα για να το αποτυπωσεις με διαφορετικό σκοπό όμως.οι περισσότεροι απάντησαν ότι καλά κάνουν.αυτη είναι η λογική της κοινωνίας.γι αυτό γίνεται κουβέντα τόση ώρα λοιπόν.για αυτή την παράλογη λογική
@criuser ας υποθέσουμε ότι αυτά που λες είναι σωστα.στο Βοναπάρτης μάλιστα δεν διαφωνούμε πουθενά νομίζω ότι αυτό που γράφεις άφησα να εννοηθεί
Αν αύριο η πλεμπα πάρει όπλα στα χέρια της το σύνολο θα την ονομάσει τρομοκράτες
Όπως ο Μέτερνιχ κάποτε τους ραγιάδες γκιαουρηδες για να δώσω και πατριωτικό τονο στο ποστ μου...Εχω μεγάλη περιέργεια να δω ποιούς ορίζεις ως πλέμπα ?
-
Νομίζω είναι ξεκάθαρο σε όσα γράφω.καποιοι που θέλουν να αλλάξουν αυτό που άλλοι έχουν αποφασίσει για αυτους και συνήθως στην ιστορία έχουν το ηθικό πλεονέκτημα να το κάνουν
Πέστο όπως θες εσύ αδόκιμη λέξη είναι -
Δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο.
Εγώ θεωρώ ότι οι συμπατριώτες μας ανάλογα με το συμφέρον τους, μπορεί να αυτοπροσδιορίζονται ως πλέμπα, ή ως κυριλέδες του ΚΛΙΚ και της πασοκάρας...
-
@famas said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Τυγχανει να εχω σχεσεις με την κορη ενος απο τους 3 μεγαλυτερους Ελληνες εφοπλιστες,
Σχεσεις φιλικες/κοινωνικες.
Εγω ειμαι παντρεμενος και εχω παιδακια. -
Τι σχέση έχει αυτό που λες ρε criu με αυτό που λέω
Τέλος πάντων -
Εχει στο ότι για μένα δεν υπάρχει πλέμπα και ουδείς δικαιολογείται για επαναστάσεις και διάφορα τέτοια και θέλω αναλυτική απάντηση αν κάποιος έχει άλλη άποψη.
-
Τι να αναλύσει κάποιος τα είπες όλα εσύ
Νομίζω είναι ξεκάθαρο το τι πρεσβεύει αυτή η λογική
Κάποτε οι πρόγονοι που γνωρίσαμε πήγαν για το γαμωτο στα βουνά της δικιάς μου πατρίδας να συντρίψουν αυτή την λογική σε μάχη ανιση
Τι να αναλύσει κάποιος. . -
Ποιοι πρόγονοι, σε ποια μάχη, εναντίον ποιων ?
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2