-
Δεν μου αρέσει που στάνταρ είδηση κάθε πρωί είναι το
Στο «κόκκινο» η κυκλοφορία σε λεωφόρο Αθηνών και Κηφισό ή το
Τρομερή κίνηση στην Αττική Οδό, «κολλημένοι» οι οδηγοίΔεν μας χωράνε ούτε οι δρόμοι πλέον.
-
Λογικό αφού μιλάμε για ένα δίχτυο που κατασκευάστηκε πριν απο 25 χρόνια και φαντάζομαι η μελέτη είχε γίνει 5 χρόνια πιο πριν , πόση πρόβλεψη να έκαναν για την αύξηση των αυτοκινήτων ? Κάθε μεσημέρι μπαίνω Κηφισό από παραλία και μέχρι την λαχαναγορά πάει μια χαρά , μόλις μπούνε και απο την Πειραιώς αυτοκίνητα κόκκαλο η κίνηση !
-
Το θέμα είναι ότι εγώ στις διαδρομές μου την κίνηση δεν τη θυμάμαι έτσι πρό κόβιντ. Μάθαμε το αμάξι και δεν ξεκολάει ο πωπός μας δεν ξέρω.
Πάντως επίσης μου κάνει εντύπωση που όσες φορές έχω πάρει μετρό, μου φάινεται ότι έχει λιγότερη κίνηση από αυτή που ήξερα.Αλλά εντάξει, θα πάρουμε ηλεκτρικά και θα λυθούν όλα.
-
ίδια κίνηση είναι αλλά ξεμάθαμε , ειδικά όσοι δεν σταματήσαμε να δίνουμε "φυσική" παρουσία στην δουλειά .
Και τα ΜΜΜ μια χαρά τίγκα είναι ,το μετρό το παίρνω συχνά και στις ώρες αιχμής γίνεται χαμός -
@antonakis said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Μάθαμε το αμάξι και δεν ξεκολάει ο πωπός μας δεν ξέρω.
Αφού τα ΜΜΜ είναι χάλια!!!!
-
Για τη γραμμή 1 θα συμφωνήσω.
Τα μμμ μια χαρά είναι. Οι συνεπιβάτες είναι τα προβληματικά στοιχεία. -
Το μετρό είναι καταπληκτικό. Και γεμάτο να είναι, μένεις πολύ λίγο χρόνο μέσα, διανύει τις αποστάσεις πολύ γρήγορα.
Η καλύτερη παρέμβαση στο συγκοινωνιακό που έγινε ποτέ. Αν εξυπηρετούσε σε όλη την Αθήνα, θα μπορούσα να έχω ένα αυτοκίνητο μόνο για ταξίδια και για μακρινές υποχρεώσεις.
Ή και καθόλου, να νοίκιαζα κάποια χρονικά διαστήματα που το χρειαζόμουνα, ούτε έξοδα, ούτε υποχρεώσεις, ούτε άγχη. Και θα δοκίμαζα και όλα τα αυτοκίνητα που υπάρχουν στην αγορά. Τέλειο. -
Οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας χθες στο ΕΤ2, το είδα για πέμπτη/έκτη φορά, δε θυμάμαι.
Οι διάλογοι κάλτ: πατέρα ο μικρός σου γιος κάτι έχει, θέλει να πάει για δουλειά.
Πατέρας: Γιατί παιδί μου; Σε μεγάλωσα, σε τάισα, και αυτό είναι το ευχαριστώ; -
Δεν το έχω δει ποτέ.
Το έβαλα στο ΥΤ και μου έβγαλε αυτό
Youtube VideoΠοια είναι αυτή η κουκλαρα;
Η Γκερεκου στα νιάτα της; -
@vagkirk said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν το έχω δει ποτέ.
Το έβαλα στο ΥΤ και μου έβγαλε αυτόΠοια είναι αυτή η κουκλαρα;
Η Γκερεκου στα νιάτα της;Κι εγώ, ένα πράγμα περίεργο, ποτέ δεν κατάφερα να δω παραπάνω από αυτό το απόσπασμα...
-
Για τον αγαπητό @vagkirk κι όποιον δεν φοράει παρωπίδες:
Μπορεί όντως αυτός ο άνθρωπος να ξεχωρίζει απ τον υπόλοιπο συρφετο, να είναι λίγο πιο μπροστά απ την εποχή του κι έτη φωτός μπροστά απ τους υπόλοιπους ελληνες πολιτικαντηδες, χρειάζεται για να ενημερώνει και να δίνει μια άλλη ματιά στα πράγματα, αλλά πλέον πιστεύω ότι η επιλογή του να εμπλακεί στα πολιτικά της Ελλάδας ήταν και μάλλον είναι, λάθος.
Όχι για τους λόγους που λένε οι θυμωμένοι μπαρμπάδες της Δεξιάς, αλλά γιατί δεν έχει επιτελείο, εκτός από Γρηγοροπουλο και Αρσένη που μπορούν να τον ακολουθήσουν μέχρι ενός σημείου, μαζεύονται γύρω του διάφοροι χιπστερο-γουαναμπίδες που ψάχνουν καριέρες και δεν μπορεί όλο αυτό να λειτουργήσει σαν πολιτικό κόμμα και να ωφελήσει σε κάτι.
Το ΚΚΕ και οι εξωκοινοβουλευτικοι αριστεροί δεν γουστάρουν να τους ξυπνάει κάποιος μοντέρνος κουλ τύπος, ενημερωνοντας τους πως το σύστημα τους έχει παρακάμψει τελείως και βαράνε στου κουφού τη πόρτα κι ότι ούτε με ένοπλη εξέγερση δεν μπορούν να ανατρέψουν το νέο καθεστώς.
Και τελικά χάνουν όλοι και χάνεται και το μύνημα του, αντί να λειτουργήσει σαν Μαρίνος Αντύπας της ψηφιακής Φεουδαρχιας στους μοντέρνους κολίγους... -
-
-
Δεν ξέρω τί νόημα έχει να μένει κλειδωμένο ένα νήμα, να παραμένουν χωρίς να διαγράφονται όσα παραβιάζουν τον κανονισμό, χωρίς να επιπλήττονται/αποκλείονται όσοι παραβιάζουν τον κανονισμό, κι απλά να μην μπορούμε να συζητήσουμε κάτι.
ήθελα να ρωτήσω τον @PGP737ng τί επαγγελματική γνώμη έχει για την επέκταση του αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου και τις αντιδράσεις, κι αναγκάζομαι τώρα να το κάνω σε ένα άσχετο νήμα...
-
Πονεμένη υπόθεση το αεροδρόμιο. Χρόνια πρόβλημα όταν έχει βοριάδες.
Και η τουριστική κίνηση είναι πλέον πολύ μεγάλη.Ουγκ παντού, ούτε τα ραδιοβοηθήματα δεν θέλανε στην αρχή.
-
@pgp737ng said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Είμαστε αναγκασμένοι να κατεβαίνουμε όπως οι τσοπαναραδες από το βουνό στο μαντρί με 3.8% !!!!
Ακόμα δεν τα έβαλαν;;;; Σοβαρά;;;
Χρόνια κατεβαίνω μόνο καράβι, δεν έχω επαφή πλέον. Αλλά μαρεσει να αράζω στην παραλία από κάτω και να χαζεύω τα αεροπλάνα το καλοκαίρι. -
-
@pgp737ng said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
ήθελα να ρωτήσω τον @PGP737ng τί επαγγελματική γνώμη έχει για την επέκταση του αεροδρομίου στο Καστέλι Ηρακλείου και τις αντιδράσεις, κι αναγκάζομαι τώρα να το κάνω σε ένα άσχετο νήμα...
Πιστεύω ότι όταν με το καλό δουλέψει θα προσφέρει πολύ καλύτερες υπηρεσίες από αυτές που παρέχει το απαρχαιωμένο σημερινό αεροδρόμιο.
Σαν να συγκρίνεις το αεροδρόμιο της Αθήνας με το αεροδρόμιο της Σιγκαπούρη… για να καταλάβεις διαφορά.
Καλύτερο σε καιρό, σε διαδρόμους, κίνηση επιβατών, κτήρια, διαδικασίες, στα πάντα όλα.
Το παλιο αεροδρόμιο έχει περιορισμούς στους ανέμους από βοριά, και από νότια! Παρά πολλές πτήσεις δεν προσγειώθηκαν τις τελευταίες μέρες λόγω ανέμων και πήγαν Χανιά….
Αντιδράσεις? Από τι? Χαραμοφάηδες και συμφέροντα?Σε ρωτάω γιατί διαμαρτύρονται (όπως συνήθως, οι αριστεροί) ότι το αεροδρόμιο θα απέχει 40χλμ απ' το Ηράκλειο, φαντάζομαι επειδή μόνη σύνδεση είναι επαρχιακός δρόμος, τα καύσιμα θα τα κουβαλάνε βυτία για 40 χλμ, ότι έχει μόνο ένα διάδρομο και δεν θα μπορεί να εξυπηρετεί τις πτήσεις, ότι θα πρέπει να κάνουν κύκλο να το προσεγγίσουν απ το νότο τα αεροπλάνα και θα καταστραφούν μεγάλες εκτάσεις ελαιοδέντρων, κι ότι θα μπορούσαν να κάνουν επέκταση στο υπάρχον.
Το είδα το μεσημέρι στο ιντερνετ.
Να πεις αν τα πλεονεκτήματα υπερτερούν, γι αυτό. -
@piliourits said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Σε ρωτάω γιατί διαμαρτύρονται (όπως συνήθως, οι αριστεροί)
Έχει γίνει κάποιο έργο στην Ελλάδα, που κάποιος δεν διαμαρτυρήθηκε άραγε;
-
αρεσει στον γατο που θα κανει πασχα στο γυναικοχωρι
https://www.kathimerini.gr/k/travel/562358605/naypaktos-entyposiako-pascha-sto-flegomeno-limani/
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]