-
Ο περιορισμός στην απόσταση και την ταχύτητα δεν είναι λόγω προβλήματος που μπορεί να δημιουργηθεί στο αυτοκίνητο, αλλά λόγω περιορισμών του ίδιο του ελαστικού ανάγκης και φόβου φθοράς-υπερθέρμανσης. Υπάρχουν βέβαια και αυτοκίνητα με ρεζέρβα πλήρους μεγέθους, όπου φυσικά δεν υπάρχει περιορισμός.
-
Έχει να προτείνει κανείς σοβαρό μαγαζί για τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών στη Θεσσαλονίκη?
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Έχει να προτείνει κανείς σοβαρό μαγαζί για τοποθέτηση αντιηλιακών μεμβρανών στη Θεσσαλονίκη?
@realzeus δες εδώ είναι Θεσσαλονική και κάνει καταπληκτικη δουλειά πάνε και από το μαγαζί να σου πει λεπτομέρειες στο κανάλι του έχει κάνει και τοποθετηση σε CC Youtube Video
-
Οι μεμβράνες δεν με ενδιαφέρουν.
-
@nkoasidis said in Toyota Corolla Cross:
@realzeus δες εδώ είναι Θεσσαλονική και κάνει καταπληκτικη δουλειά πάνε και από το μαγαζί να σου πει λεπτομέρειες στο κανάλι του έχει κάνει και τοποθετηση σε CC Youtube Video
Σε ευχαριστώ για την πρόταση.. ειδα το κανάλι και έχω δει και αυτοκίνητα με τα αυτοκολλητάκια του. Κανεί καλή δουλειά
-
Παρέλαβα χτές... πρώτες εντυπώσεις
Θετικά.
Ο αεροδυναμικός θόρυβος δεν ήταν τόσο έντονος όσο στο test drive ισως γιατί δεν έχει ηλιοροφή δεν ξέρω. Όπως επίσης και ο θόρυβος κύλησης. Ισως γιατί έχει 215 και οχι 225 λάστιχο... Η ανάρτηση φοβερή σιδερώνει τα πάντα...
Για την οικονομία δεν θα γράψω.. ειναι νωρίς, έχουν γραφεί αρκετά και ειναι δεδομένη.Ουδέτερα
Το κλείσιμο του καπό της μηχανής.. ο θορυβος του δλδ ειναι ίδιος με το hi-lux 20ετίας της δουλειάς... Γενικά στιβαρότητα και οικονομία δεν συμβαδίζουν στην ψψ. Είναι απίθανο απο που έχουν κόψει βάρος. Στο εσωτερικό τα πράγματα ειναι πολύ καλύτερα από οτι έξω, οπου οι λαμαρίνες σου βγάζουν κάτι μέτριο ποιοτικά.Αρνητικα
Η απόδοση των ηχείων είναι πολύ μέτρια... έως μάπα.. δεν πρόλαβα να δω αν έχει EQ μπας και καταφέρω να διορθώσω κάποιες συχνότητες. Αν οχι η αντικατάσταση των ηχείων είναι μονόδρομος. -
Wrap & Signs Αντηλιακές μεμβράνες Car Wrapping Paint protection film
231 094 4905
https://maps.google.com/?cid=16289865769819329020&entry=gps
Δες και εδώ αν θέλεις στο κορολα μια χαρά δουλειά μου έκανε.. -
@izz said in Toyota Corolla Cross:
Wrap & Signs Αντηλιακές μεμβράνες Car Wrapping Paint protection film
231 094 4905
https://maps.google.com/?cid=16289865769819329020&entry=gps
Δες και εδώ αν θέλεις στο κορολα μια χαρά δουλειά μου έκανε..ευχαριστώ
-
Θετικά.
Ο αεροδυναμικός θόρυβος δεν ήταν τόσο έντονος όσο στο test drive ισως γιατί δεν έχει ηλιοροφή δεν ξέρω. Όπως επίσης και ο θόρυβος κύλησης. Ισως γιατί έχει 215 και οχι 225 λάστιχο... Η ανάρτηση φοβερή σιδερώνει τα πάντα...
Για την οικονομία δεν θα γράψω.. ειναι νωρίς, έχουν γραφεί αρκετά και ειναι δεδομένη.Ουδέτερα
Το κλείσιμο του καπό της μηχανής.. ο θορυβος του δλδ ειναι ίδιος με το hi-lux 20ετίας της δουλειάς... Γενικά στιβαρότητα και οικονομία δεν συμβαδίζουν στην ψψ. Είναι απίθανο απο που έχουν κόψει βάρος. Στο εσωτερικό τα πράγματα ειναι πολύ καλύτερα από οτι έξω, οπου οι λαμαρίνες σου βγάζουν κάτι μέτριο ποιοτικά.Αρνητικα
Η απόδοση των ηχείων είναι πολύ μέτρια... έως μάπα.. δεν πρόλαβα να δω αν έχει EQ μπας και καταφέρω να διορθώσω κάποιες συχνότητες. Αν οχι η αντικατάσταση των ηχείων είναι μονόδρομος.καλοτάξιδο και εύχομαι ασφαλή και χωρίς προβλήματα στα χιλιόμετρα σου. είμαι σίγουρος ότι με τον χρόνο, θα μειωθούν οι αρνητικές και θα το χαρείς.
-
Θετικά.
Η απόδοση των ηχείων είναι πολύ μέτρια... έως μάπα.. δεν πρόλαβα να δω αν έχει EQ μπας και καταφέρω να διορθώσω κάποιες συχνότητες. Αν οχι η αντικατάσταση των ηχείων είναι μονόδρομος.Καλοταξιδο και να το κατά ευχαριστηθειτε!!!!!
-
Στα θετικά να προσθέσω και το σύστημα LDA σε συνδιασμό με το ACC.
Ακόμα και σε δρόμους με ξεθοριασμένες γραμμές το αυτοκίνητο στρίβει μόνο του. -
Γνωρίζει κάποιος εάν το παρακάτω μας επηρεάζει?
/Οποιαδήποτε οχήματα που χρησιμοποιούν το chipset Exynos Auto T5123./
-
Καλοταξιδο να είναι!
-
Βρίσκομαι στη Καμπανία (περιοχή της Ιταλίας) κ συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν κ χειρότερα από Ελλάδα όσον αφορά τα σαραβαλα που κυκλοφορούν. Βλέπω μόνο fiat punto k panda, tonale ούτε για δείγμα,, Ρενό πολυ, πεζο αρκετά και πολλά dr είναι ιταλική εταιρεία που μετασκευαζει κινέζικα χρεπια. Τα πιο ακριβά είναι vw (ελάχιστα), υβρδικα, ηλεκτρικά ούτε για δείγμα, tesla, toyota, honda, mazda ανύπαρκτες. Ήχος ηλεκτρικού η υβριδικού είναι σαν ήχος από τη NASA εδώ..
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Βρίσκομαι στη Καμπανία (περιοχή της Ιταλίας) κ συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν κ χειρότερα από Ελλάδα όσον αφορά τα σαραβαλα που κυκλοφορούν. Βλέπω μόνο fiat punto k panda, tonale ούτε για δείγμα,, Ρενό πολυ, πεζο αρκετά και πολλά dr είναι ιταλική εταιρεία που μετασκευαζει κινέζικα χρεπια. Τα πιο ακριβά είναι vw (ελάχιστα), υβρδικα, ηλεκτρικά ούτε για δείγμα, tesla, toyota, honda, mazda ανύπαρκτες. Ήχος ηλεκτρικού η υβριδικού είναι σαν ήχος από τη NASA εδώ..
Μα και η Ιταλία φωνάζει για την υποχρεωτική κατάργηση θερμικών.
Τα στελεχια της επιτροπης τα σκαρφίζονται αυτά. -
Χτες πήρα πρώτη φορά το σκάφος με τον κοτσαδόρο και το ΨΨ. Έχω ένα φουσκωτό 4:30 γαστράτο με 60άρα μηχανή. Πήγαμε 3 για ψαροντούφεκο με πλήρη εξοπλισμό.
Το ΨΨ τραβάει το σκάφος χωρίς να το καταλαβαίνει σχεδόν. Το ταξίδι πάρα πολύ άνετο, δεν ανεβάζεισ τροφές, δεν ζορίζεται καθόλου.
Το σημέιο που ρίξαμε την βάρκα είναι παραλία με χοντρές πέτρες. Δεν έχει δηλαδή γλίστρα τσιμεντένια. Η ανέλκυση ήταν εντυπωσιακή. Το τρέιλερ με την βάρκα βγήκε με τα ηλεκτρικά μοτέρ, χωρίς να δείξει καν το όργανο της τετρακίνησης, χωρίς να σπινιάρει, χωρίς τίποτα.
Κατανάλωση έδειξε 7.5lt/100klm για διαδρομή 170χλμ κυρίως εθνική οδό.
Ο ένας από τους δύο φίλους είχε αντίστοιχο σκαφάκι και diesel 4κινητο παλιότερα. Εντυπωσιάστηκε από την δύναμη και την οικονομία.
-
Για όσους έχουν χρησιμοποιήσει το navigation του CC
- Έχετε βρει τρόπο να βάζετε προορισμό με φωνητικές εντολές; Για τις κλήσεις καταλαβαίνει όλα τα ονόματα στα ελληνικά εύκολα. Για την πλοήγηση δεν έχω καταφέρει να με ακούσει. Έχω δοκιμάσει να γυρίσω και την γλώσσα στα αγγλικά. Τίποτα και έτσι.
- Υπάρχει τρόπος να βάλουμε προορισμούς σε φάκελο; Πχ θέλω να πάω μια εκδρομή στην Κρήτη, να έχω φακελάκι "Κρήτη" με όλα μέσα.
- Έχει πληκτρολόγιο ελληνικά, qwerty, azerty, κυριλλικά, εβραικά κλπ. Υπάρχει τρόπος να κρατήσουμε μόνο ελληνικά και αγγλικά;
-
Χαζή ερώτηση. Οδηγώ κλειδώνουν οι πόρτες μετά από λίγο. Σταματάω και κατεβαίνω από το αυτοκίνητο. Πάω να ανοίξω την πίσω πορτα και δεν ανοίγει. Πρέπει να πατήσω το κουμπί ξεκλειδώματος από την πορτα του οδηγού. Ξέρει κάνεις πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα. Στο μανιουαλ έφτασα μέχρι στις πρώτες σελίδες. Εξηγεί κάτι παρακάτω;
-
Χαζή ερώτηση. Οδηγώ κλειδώνουν οι πόρτες μετά από λίγο. Σταματάω και κατεβαίνω από το αυτοκίνητο. Πάω να ανοίξω την πίσω πορτα και δεν ανοίγει. Πρέπει να πατήσω το κουμπί ξεκλειδώματος από την πορτα του οδηγού. Ξέρει κάνεις πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα. Στο μανιουαλ έφτασα μέχρι στις πρώτες σελίδες. Εξηγεί κάτι παρακάτω;
Μπορείς να το απενεργοποιήσεις το αυτόματο κλείδωμα. Επίσης μπορείς να το βάλεις να ξεκλειδώνει όταν βάζεις τον μοχλό στο P.
-
@kgian76 πως γίνεται να ξεκλειδώνει στο P? Η θυμάσαι στο manual που είναι να το διαβάσω; Ευχαριστώ;
Toyota Corolla Cross