-
@npapanik said in Νεο Hyundai Tucson :
@dublin said in Νεο Hyundai Tucson :
@rockulas said in Νεο Hyundai Tucson :
@dublin said in Νεο Hyundai Tucson :
ν έχεις ένα τέτοιο μοντέλο. Έπειτα, ότι μπορείς κάνεις.. συναγερμό, στο τι
Αθηνα ειμαι και φυσικα εχει μικτη με ολα καλουδια .Συναγερμο εχει τον εργοστασιακο (δλδ απλα παραβιαση πορτας κτλ ) και ειμαι σε εναζητηση για gps tracker κτλ κτλ
https://www.g4stelematix.com/g4s-withu-car
Το βάζω αυτήν την εβδομάδα (8€ τον μήνα).
Καλή πρόταση φαίνεται, έχει και ένα πάγιο στην αρχή νομίζω για το hardware..
Η μεγάλη διαφορά και selling point είναι ότι υπάρχει κέντρο ελέγχου.
169€ εγκατάσταση με + το κέντρο ελέγχου και ότι δεν ασχολείσαι καθόλου να "φορτίζεις" SIM κλπ. Bonus ότι παρακολουθεί την τάση της μπαταρίας.
Μαλλον με σωνεις φιλε .Συμπληρωσα φορμα ενδιαφεροντος και αναμενω τηλεφωνο γιατι δεν με βλεπω να κοιμαμαι αλλιως (αχ ατιμα παρκινγκ)
-
Την τάση της μπαταρίας την παρακολουθούν τα περισσότερα tracker (και έχουν και ενσωματωμένη σε περίπτωση προβλήματος).
Αλλά το θέμα είναι ότι ο άλλος μπαίνει με ένα jammer και χαιρετήστε το σήμα γενικά. -
@antonakis said in Νεο Hyundai Tucson :
Την τάση της μπαταρίας την παρακολουθούν τα περισσότερα tracker (και έχουν και ενσωματωμένη σε περίπτωση προβλήματος).
Αλλά το θέμα είναι ότι ο άλλος μπαίνει με ένα jammer και χαιρετήστε το σήμα γενικά.Εντάξει αλλά τι άλλο μπορείς να κάνεις; Εδώ βρήκανε ένα Range που είχε κλαπεί... αν τώρα πέσεις στους full επαγγελματίες εννοείται ότι τον ήπιες.
-
Γενικά, όσο μιλάμε για συστήματα του "εμπορίου" αργά ή γρήγορα οι κλέφτες μαθαίνουν και που μπαίνουν οι πομποί και από κλέβουν ρεύμα οι καλωδιώσεις.
Δεν λέω, ότι μπορεί κάνει ο καθένας για να έχει ήσυχο το κεφάλι του.
Εγώ σκέφτομαι ένα φορητό tracker κάπου κρυμμένο. Θα δω. -
Απλά θα κάνουμε το αυτοκίνητο «σπιτάκι του σκύλου» να κοιμάται μέσα...
-
@piliourits said in Νεο Hyundai Tucson :
Απλά θα κάνουμε το αυτοκίνητο «σπιτάκι του σκύλου» να κοιμάται μέσα...
Προτιμώ κάτι πιο αποτελεσματικό:
-
Αν το εκπαιδεύσεις και σας αναγνωρίζει οικογένεια και φίλους (εντάξει, δεν λέμε να γνωρίζει και τις πεθερές) ίσως είναι αποτελσματικό.
-
Αν το εκπαιδεύσεις και σας αναγνωρίζει οικογένεια και φίλους (εντάξει, δεν λέμε να γνωρίζει και τις πεθερές) ίσως είναι αποτελσματικό.
Να αναγνωρίσει την πεθερά; Ε μην το παρακάνουμε, φίδι είναι!
-
νομίζω ότι το αυτοκίνητο έχει εργοστασιακό σύστημα με αισθητήρα αυτόματης αναγώρισης πεθεράς - αν πιάσει μαυροφορεμένη γριά στη θέση του συνοδηγού (θέση συνοδηγού= θέση της πεθεράς) , βγάζει ηχητική προειδοποίηση και ενα τεράστιο 'Π' στη 1Οιντση οθόνη !!!
-
@d_m said in Νεο Hyundai Tucson :
νομίζω ότι το αυτοκίνητο έχει εργοστασιακό σύστημα με αισθητήρα αυτόματης αναγώρισης πεθεράς - αν πιάσει μαυροφορεμένη γριά στη θέση του συνοδηγού (θέση συνοδηγού= θέση της πεθεράς) , βγάζει ηχητική προειδοποίηση και ενα τεράστιο 'Π' στη 1Οιντση οθόνη !!!
Και αναβοσβήνει το κουμπί "eject".
-
με κείμενο στην οθόνη ΄΄η πεθερά σας προωθείται''
-
Αρχικά να πούμε ότι κάθε φίδι αναγνωρίζει την πεθερά λόγω κοινών γονιδίων, τα υπόλοιπα ζωντανά έχουν μικρότερα ποσοστά επιτυχίας...
Τώρα ας σοβαρευτούμε όμως διότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια και αισθητήρες και μετά ποιος μας σώζει.
Το ΣΚ είχα στη λίμνη Πλαστήρα την πρώτη off-road διαδρομή με χιόνι και λάσπη μαζί, που μας εμφανίστηκαν μάλλον απρόσμενα. Η έξυπνη τετρακίνηση λειτούργησε μάλλον ιδανικά , δεν χρειάστηκε να την κλειδώσω ποτέ και το αυτοκίνητο είχε πολιτισμένη συμπεριφορά με ταχύτητες έως 20χλμ σε όλες τις δυσκολίες με μια κατανάλωση στη διαδρομή περίπου 14-15lt αλλά σε αυτές τις συνθήκες δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Με την επιστροφή να σημειώσω ότι έπλενα επί δύο ώρες αλλά μάλλον το χάρηκα διότι μέχρι τώρα τέτοιες διαδρομές τις απέφευγα λόγω πίσω κίνησης του προηγούμενου αυτοκινήτου (BMW 318). -
@cardio1972 said in Νεο Hyundai Tucson :
Αρχικά να πούμε ότι κάθε φίδι αναγνωρίζει την πεθερά λόγω κοινών γονιδίων, τα υπόλοιπα ζωντανά έχουν μικρότερα ποσοστά επιτυχίας...
Τώρα ας σοβαρευτούμε όμως διότι και οι τοίχοι έχουν αυτιά και μάτια και αισθητήρες και μετά ποιος μας σώζει.
Το ΣΚ είχα στη λίμνη Πλαστήρα την πρώτη off-road διαδρομή με χιόνι και λάσπη μαζί, που μας εμφανίστηκαν μάλλον απρόσμενα. Η έξυπνη τετρακίνηση λειτούργησε μάλλον ιδανικά , δεν χρειάστηκε να την κλειδώσω ποτέ και το αυτοκίνητο είχε πολιτισμένη συμπεριφορά με ταχύτητες έως 20χλμ σε όλες τις δυσκολίες με μια κατανάλωση στη διαδρομή περίπου 14-15lt αλλά σε αυτές τις συνθήκες δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Με την επιστροφή να σημειώσω ότι έπλενα επί δύο ώρες αλλά μάλλον το χάρηκα διότι μέχρι τώρα τέτοιες διαδρομές τις απέφευγα λόγω πίσω κίνησης του προηγούμενου αυτοκινήτου (BMW 318).Πολύ καλά νέα για την τετρακίνηση μας! Αγαπημένο μέρος (έχει φίλος σπίτι στην Καστανιά πάνω από την λίμνη και πηγαίνουμε συχνά). Εδώ φωτό 1/2019, το CR-V μου το 2ο... φύγαμε για βόλτα κανονικά μετά...
-
Μέση κατανάλωση προηγούμενων 10Κ χλμ = 8.1/100 (περιλαμβάνει καλοκαίρι με κλιματισμό και χειμώνα με κρύες εκκινήσεις).
Καλά ξεκινήσαμε με 7.7/100 για τα επόμενα 600 χλμ [1.6 180 ΗΡ 4X4 7 DCT] -
Μέση κατανάλωση προηγούμενων 10Κ χλμ = 8.1/100 (περιλαμβάνει καλοκαίρι με κλιματισμό και χειμώνα με κρύες εκκινήσεις).
Καλά ξεκινήσαμε με 7.7/100 για τα επόμενα 600 χλμ [1.6 180 ΗΡ 4X4 7 DCT]Για τα συνολικά σου χλμ βλέπω 7.5lt,σωστα;
-
@cardio1972 said in Νεο Hyundai Tucson :
Καλά ξεκινήσαμε με 7.7/100 για τα επόμενα 600 χλμ [1.6 180 ΗΡ 4X4 7 DCT]Για τα συνολικά σου χλμ βλέπω 7.5lt,σωστα;
όχι, τα 7.5 ήταν της διαδρομής χθες, όταν πήρα τη φώτο
-
@antonakis said in Νεο Hyundai Tucson :
Αλλά το θέμα είναι ότι ο άλλος μπαίνει με ένα jammer και χαιρετήστε το σήμα γενικά.Συναγερμός μόνο ένας αξίζει.. Pandora v3 gps και bear lock για κλείδωμα σασμάν.
BEAR LOCK Greece στο fb να μάθετε πληροφορίες.
Όσο για τον Pandora υπάρχει κάποιος που κάνει άριστη δουλειά ,οποιος ενδιαφερετε μπορώ να δώσω τηλεφωνο. -
Δεν είναι μόνο που έχουν πάρει φωτιές οι τιμές, έχουν αυξηθεί και τα περιφερειακά.. ένα scooter πήρα, και οι αλυσίδες/συναγερμός/ασφάλεια πήγαν κάνα 1.000αρικο..δηλαδη στα αυτοκίνητα τώρα μιλάμε πάλι για ένα σεβαστό ποσό ανά έτος, αφού πέρα από τα πάγια θα βάλεις και κάποιου είδους συνδρομή για gps/φύλαξη και σίγουρα κάποια αυξημένη ασφάλεια..
-
@rockulas said in Νεο Hyundai Tucson :
Παραλάβαμε και εμείς την πεμπτη(7DCT 150ps distinctive) και ηδη πηγαμε ενα μικρο ταξιδακι κανωντας τα πρωτα 300 χιλιομετρα .Ο ενθουσιασμος μεγαλος μια και το αυτοκινητο προσφερει αρκετη ανεση και πολλους αυτοματισμους .Η ολη χαρα μου κοπηκε αποτομα οταν ξημερωματα Δευτερας κλαπηκε toyota CHR toy bafthsimioy moy me 20.000χλμ 10 μετρα πιο κατω απο το δικο μου και οπως καταλαβαινετε εχω χεστει απανω μου και ειμαι προς αναζητηση λυσης .
Τελικά τοποθετήθηκε καλός συναγερμός με αισθητήρες ανύψωσης ,τρανταγματος και κλοπής πέραν του εργοστασιακού(της πλάκας συναγερμού).gps tracker δεν πρόσθεσα προς το παρών μια και το εργοστασιακό δείχνει να δουλεύει καλα.χρειάζομαι τα φώτα σας αν έχει βρει κάποιος κάτοχος ηλιοπροστασία παρπριζ διότι τα μόνα που βρίσκω για το αυτοκίνητο,είναι αυτά που υπάρχουν στο εμπόριο και εφαρμόζουν στα περισσότερα αυτοκίνητα αλλά προσωπικά δεν με καλύπτουν(δεν εφάρμοζαν ούτε σε σιβικ που είχα αλλά ούτε σε ένα getz του πατέρα μου).
-
Καλημέρα παίδες, στη σελίδα της Hyundai ( https://www.hyundai.gr/owners-manuals/ ) υπάρχουν δύο βιβλιαράκια (εγχειρίδια κατόχου) ποιο ισχύει - ποιο έρχεται με το αυτοκίνητο;
TUCSON(NX4) Hybrid Owners Manual 2021 (610 σελίδες)
TUCSON(NX4) Owners Manual 2021 (722 σελίδες)
Hyundai Tucson NX4 (2020)