-
@criuser said in Peugeot 408 (2022):
Είναι γιατί με τον γάτο, μόνο η βοήθεια του Θεού θα τον φέρει στον ίσιο δρόμο...
και εσας η οδικη στο σπιτι
-
Δεν έχουμε οδηγό οδικής που να μένει στην πολυκατοικία...
-
@sabas_thess said in Peugeot 408 (2022):
Πάντως όταν κάνω μέρες να μπω στο forum ποτέ δεν με απογοητεύει! Μέχρι επίκληση στον Θεό ρε σατανάδες, τςτςτςτς... Αχαχαχα
We aim to please!
-
Δεν έχουμε οδηγό οδικής που να μένει στην πολυκατοικία...
ουτε χιουμορ εχετε
-
Ναι ιδιαίτερα αυτό του Περισσού. Σιβηρίας..
-
Ακόμα για το ντηζαϊνάτο αμάξι με κινητήρες από τον προηγούμενο αιώνα και ανάρτηση από το 1950 συζητάτε!?! Δεν βαρεθήκατε?
-
Περιμένουμε να περάσει το τρόλει...
-
Περιμένουμε να περάσει το τρόλει...
Τρόλει οι της ηλικίας σου λένε ό,τι έχει αυτόματο κιβώτιο. Τώρα εσύ το παραφράζεις ώς μέτοχος, ΟΚ το δέχομαι. Αλλά ως μέτοχος πες να βάλουν κάνα σύγχρονο μοτέρ, ακόμα και το αρχαίο Βιτάρα έχει αλλάξει 3 φορές μοτέρ για να βάλει κάτι νέο και όχι από το 1999!
-
-
@mastoras78 said in Peugeot 408 (2022):
Πολύ σημασία δίνεις στα γραφόμενα ένος φόρουμ που ο καθένας μπορεί να λέει και να δηλώνει ότι θέλει. Άλλοι κάνουν χαβαλέ, άλλοι σταυροφορίες, άλλοι βγάζουν εδώ τα σώψυχα τους γιατί είναι ασφαλέστερο από το να το κάνουν στον "πραγματικό" κόσμο, άλλοι το βλέπουν οπαδικά κτλ κτλ κτλ
Γιατί να πεί κανείς κάτι συμπαθητικό για την μάρκα και τον όμιλο? Χεστήκαμε για τις πωλήσεις, άμα μείνει ευχαριστημένος κάποιος από το αμάξι του ας μπεί να γράψει, σιγά.
Το πιο αγαπημένο αυτοκίνητο που είχα στην κατοχή μου peugeot ήταν. Τέλειο δεν ήταν, ήταν όμως αμάξι με ουσία. Αντιθέτως τα σημερινά είναι λές και τα κατασκευάζει μαρκετινίστας με την μίνιμουμ συνδρομή μηχανικών. Φανφάρες, αρώματα, σχεδίαση και κάτω από την προβιά εκπτώσεις παντού. Οκ δεκτό έχει το κοινό του, ξέρεις όμως που μας την έδωσε για τα καλά? Το ότι έγινε ίδια και χειρότερη από την φάου βε. Δηλαδή μάντρωσε ένα σκασμό εταιρίες και πήξαμε στο καρτέλ με τα ίδια αμάξια με άλλο σήμα και κοινά μηχανικά μέρη.
Τους έχω βαρεθεί όλους γενικά αλλά ρε πούστη όχι άλλο μπεντζίνα/μαζούτ με 100-130 άλογα σε Β,C, B και C ψηλό, ημιάκαμπτος. Μιλάμε αυτό το πανδημικό σετάπ πρέπει να παίζει σε 100αδες αμάξια της Στελλάντις και εντάξει να το βρείς με κανα 20άρικο σε κανά opel να πώ εντάξει, αλλά εδώ τα πουλάνε 40άρες και πάνω σε κάτι crossover/σούβια/σκατά. Και σου δίνουν και κομβίο να ανάβει Grip Control λέει, να λές στα καφενεία ότι είναι παντός δρόμου και να γελάνε τα τρακτέρ που περιμένουν απ' όξω να σε τραβήξουνε.
Καλά κούλουμα
Ωραιο ποστ. Βαζει ανετα υποψηφιοτητα για το τοπ τεν του 23. Ξεβρακωμα κανονικο για τον ομιλο μα περα για περα αληθεια.
-
@mastoras78 said in Peugeot 408 (2022):
Πολύ σημασία δίνεις στα γραφόμενα ένος φόρουμ που ο καθένας μπορεί να λέει και να δηλώνει ότι θέλει. Άλλοι κάνουν χαβαλέ, άλλοι σταυροφορίες, άλλοι βγάζουν εδώ τα σώψυχα τους γιατί είναι ασφαλέστερο από το να το κάνουν στον "πραγματικό" κόσμο, άλλοι το βλέπουν οπαδικά κτλ κτλ κτλ
Γιατί να πεί κανείς κάτι συμπαθητικό για την μάρκα και τον όμιλο? Χεστήκαμε για τις πωλήσεις, άμα μείνει ευχαριστημένος κάποιος από το αμάξι του ας μπεί να γράψει, σιγά.
Το πιο αγαπημένο αυτοκίνητο που είχα στην κατοχή μου peugeot ήταν. Τέλειο δεν ήταν, ήταν όμως αμάξι με ουσία. Αντιθέτως τα σημερινά είναι λές και τα κατασκευάζει μαρκετινίστας με την μίνιμουμ συνδρομή μηχανικών. Φανφάρες, αρώματα, σχεδίαση και κάτω από την προβιά εκπτώσεις παντού. Οκ δεκτό έχει το κοινό του, ξέρεις όμως που μας την έδωσε για τα καλά? Το ότι έγινε ίδια και χειρότερη από την φάου βε. Δηλαδή μάντρωσε ένα σκασμό εταιρίες και πήξαμε στο καρτέλ με τα ίδια αμάξια με άλλο σήμα και κοινά μηχανικά μέρη.
Τους έχω βαρεθεί όλους γενικά αλλά ρε πούστη όχι άλλο μπεντζίνα/μαζούτ με 100-130 άλογα σε Β,C, B και C ψηλό, ημιάκαμπτος. Μιλάμε αυτό το πανδημικό σετάπ πρέπει να παίζει σε 100αδες αμάξια της Στελλάντις και εντάξει να το βρείς με κανα 20άρικο σε κανά opel να πώ εντάξει, αλλά εδώ τα πουλάνε 40άρες και πάνω σε κάτι crossover/σούβια/σκατά. Και σου δίνουν και κομβίο να ανάβει Grip Control λέει, να λές στα καφενεία ότι είναι παντός δρόμου και να γελάνε τα τρακτέρ που περιμένουν απ' όξω να σε τραβήξουνε.
Καλά κούλουμα
Να γράφεις πιο συχνά, όπως και ο gatoz, εύγε
-
Προσοχη ομως, μην γραψετε κακα λογια για Dacia και Honda, εκει προνταμε
-
@harisma23 said in Peugeot 408 (2022):
@dublin said in Peugeot 408 (2022):
Ξέρω ότι τα λέει από αγάπη, απλά δεν μπορεί να εκφράσει σωστά τα συναισθήματά του από τα παυσίπονα.
Κάποιοι δεν έχουν ούτε αγάπη μέσα τους (για τίποτα όμως), ούτε δικαιολογία.
Για το γάτο: μίσος και περιφρόνηση μόνο έχει για τα αυτοκίνητα της αγαπημένης σου εταιρίας!
Για τους άλλους από κάτω: report και μόνο report, μέχρι να παγώσει η κόλαση! Ξέρεις εσύ...Τώρα είδα τα φοβερής έμπνευσης μηνύματά σου γιατί ταξίδευα! Ναι, με Peugeot diesel..ναι, δουλεύει!
Να δώσω συγχαρητήρια για την ευφράδεια λόγου και χρησιμοποίησης των λέξεων (NOT)..
.. έπειτα δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζετε και πόσο ελεύθερο χρόνο έχετε για να κάνετε ένα απλό αυτοκινητιστικό φόρουμ να διακατέχεται από βυζαντινισμο και δολοπλοκίες (!),
.. αλλά να ξέρεις ότι αυτά που λες, και υπονοείς, καταπατούν ξεκάθαρα τους κανονισμούς του φόρουμ, και ΚΑΘΕ φόρουμ και απορώ με τι θράσος και παγαποντια στη σκέψη πετάς τέτοια άσχετα!
Αν έχεις εσωτερική πληροφόρηση όπως υπονοείς, πες μου εσύ για τα report, αν δεν έχεις και πας με άδεια να πιάσεις γεμάτα, κρίμα το μπόι σου και τα πτυχία σου και την κατάντια σου!
Κάθομαι και απαντάω με 100αδες λέξεις σε κάθε ποστ, και απ' ότι βλέπω επειδή τα επιχειρήματα στερεύουν ή δυσκολεύεστε με τα λογακια το ρίξατε στη προσπάθεια χειραγώγησης και δημιουργίας μαγαζακιων!
Κλασσική τακτική φίλε μου τρομοκράτησης και ελέγχου! Νομίζεις ότι θα πετύχεις τι με αυτό;! Και έχει καμία σημασία για κανέναν;!! Ένα φόρουμ για αυτοκίνητα είναι! Και μάλιστα τις περισσότερες φορές ούτε καν έχουν καμία σημασία και σοβαρότητα αυτά που συζητούνται εδώ μέσα!
Get a grip, and get a life! Δικέ μου..
-
Ξέρω ότι τα λέει από αγάπη, απλά δεν μπορεί να εκφράσει σωστά τα συναισθήματά του από τα παυσίπονα.
Για το γάτο: μίσος και περιφρόνηση μόνο έχει για τα αυτοκίνητα της αγαπημένης σου εταιρίας!
Για τους άλλους από κάτω: report και μόνο report, μέχρι να παγώσει η κόλαση! Ξέρεις εσύ...Τώρα είδα τα φοβερής έμπνευσης μηνύματά σου γιατί ταξίδευα! Ναι, με Peugeot diesel..ναι, δουλεύει!
Να δώσω συγχαρητήρια για την ευφράδεια λόγου και χρησιμοποίησης των λέξεων (NOT)..
.. έπειτα δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζετε και πόσο ελεύθερο χρόνο έχετε για να κάνετε ένα απλό αυτοκινητιστικό φόρουμ να διακατέχεται από βυζαντινισμο και δολοπλοκίες (!),
.. αλλά να ξέρεις ότι αυτά που λες, και υπονοείς, καταπατούν ξεκάθαρα τους κανονισμούς του φόρουμ, και ΚΑΘΕ φόρουμ και απορώ με τι θράσος και παγαποντια στη σκέψη πετάς τέτοια άσχετα!
Αν έχεις εσωτερική πληροφόρηση όπως υπονοείς, πες μου εσύ για τα report, αν δεν έχεις και πας με άδεια να πιάσεις γεμάτα, κρίμα το μπόι σου και τα πτυχία σου και την κατάντια σου!
Κάθομαι και απαντάω με 100αδες λέξεις σε κάθε ποστ, και απ' ότι βλέπω επειδή τα επιχειρήματα στερεύουν ή δυσκολεύεστε με τα λογακια το ρίξατε στη προσπάθεια χειραγώγησης και δημιουργίας μαγαζακιων!
Κλασσική τακτική φίλε μου τρομοκράτησης και ελέγχου! Νομίζεις ότι θα πετύχεις τι με αυτό;! Και έχει καμία σημασία για κανέναν;!! Ένα φόρουμ για αυτοκίνητα είναι! Και μάλιστα τις περισσότερες φορές ούτε καν έχουν καμία σημασία και σοβαρότητα αυτά που συζητούνται εδώ μέσα!
Θα αποφύγω να σε χαρακτηρίσω όπως σου αρμόζει,,, αλλά ζήτα βοήθεια, πριν είναι αργά!
-
Θα αποφύγω να σε χαρακτηρίσω όπως σου αρμόζει,,, αλλά ζήτα βοήθεια, πριν είναι αργά!
Συνεχίζεις την εμπνευσμένη σου επίθεση.. ρήτορας σκέτος..
Έχεις καταλάβει ότι πέταξες υπονοούμενα και προσβολές (που ούτε καν δεν ήταν, αυτή είναι η πλάκα!) Και τώρα το παίζεις και ανώτερος διδάκτωρ της λασπολογικης;!
Τεσπα, καληνύχτα, και get a grip, and get a life!
Σίγουρα έχουμε όλοι καλύτερα και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε στην ζωή μας.
Α, και να μην ξεχάσω, ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η PEUGEOT, παντού χαρούμενους οδηγούς της συνάντησα σε εθνικές και ορεινές διαδρομές! Σκέφτομαι να δημιουργήσω και ομάδα ευεξίας με σήμα τον λέοντα!
-
#olastellantis
-
Έχεις καταλάβει ότι πέταξες υπονοούμενα και προσβολές (που ούτε καν δεν ήταν, αυτή είναι η πλάκα!) Και τώρα το παίζεις και ανώτερος διδάκτωρ της λασπολογικης;!
Α, και να μην ξεχάσω, ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η PEUGEOT, παντού χαρούμενους οδηγούς της συνάντησα σε εθνικές και ορεινές διαδρομές! Σκέφτομαι να δημιουργήσω και ομάδα ευεξίας με σήμα τον λέοντα!
Βρε μέτοχε, εγώ έγραψα ότι το άρθρο ήταν τόσο διθυραμβικό όσο θα ήταν μια διαφημιστική καταχώριση. Ακόμη κι αν ο συντάκτης του άρθρου μπορούσε να προσβληθεί, σίγουρα δεν αφορούσε εσένα.
Αντιθέτως εσύ μου επιτέθηκες με προσβλητικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Και το συνεχίζεις. Για να υπερασπιστείς μια γ@μημενη εταιρία που δεν δίνει δεκάρα για σένα.
Οπότε, ότι κι αν λες, είσαι απαράδεκτος. Και ανίκητος, όπως πάντα!
Υ.Γ.: Report εγώ δεν κάνω. Δεν χρειάζομαι τρίτους για να λύσω τα θέματα μου.
-
Βρε μέτοχε, εγώ έγραψα ότι το άρθρο ήταν τόσο διθυραμβικό όσο θα ήταν μια διαφημιστική καταχώριση. Ακόμη κι αν ο συντάκτης του άρθρου μπορούσε να προσβληθεί, σίγουρα δεν αφορούσε εσένα.
Αντιθέτως εσύ μου επιτέθηκες με προσβλητικούς προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Και το συνεχίζεις. Για να υπερασπιστείς μια γ@μημενη εταιρία που δεν δίνει δεκάρα για σένα.
Οπότε, ότι κι αν λες, είσαι απαράδεκτος. Και ανίκητος, όπως πάντα!
Υ.Γ.: Report εγώ δεν κάνω. Δεν χρειάζομαι τρίτους για να λύσω τα θέματα μου.
Δεν νομίζω να σου επιτέθηκα! Απλά απόρησα ότι δεν μπορεί να πει έναν καλό λόγο κάποιος για την μάρκα! "δεν μπορεί κάποιος, απλά να γουστάρει το αυτοκίνητο;!"
Μου κάνει εντύπωση ότι κάποιος πρέπει να είναι biased (μέτοχος, πελάτης, υπάλληλος, άσχετος) για να πει κάποιο καλό λόγο για την εταιρεία! Άλλη λύση δεν προκρίνεται εδώ μέσα!
Σκληρότερες ίσως ήταν κάποιες λέξεις που χρησιμοποίησα προς τον Φάνη, και ζήτησα συγνώμη για αυτό, δημόσια και με ειλικρίνεια, αλλά εκεί ήταν άλλο το ζητούμενο, και ανέφερα πράγματα που θεωρώ δεδομένα γιατί είμαι σε κοινωνικά φόρουμ και διάφορες πλατφόρμες από την απαρχή του ίντερνετ στην Ελλάδα..30 χρόνια είναι αυτά πάνω - κάτω, κάποιοι άγραφοι κανόνες υπάρχουν από τότε και ισχύουν πάντα!
Αυτό με το report δεν ξέρω πως έχει προκύψει, αλλά είναι προσβλητικό να το υπαινίσσεσαι, και όπως σου απάντησα αγγίζει τα όρια του "μη αποδεκτού για φορούμ". Καταλαβαίνεις ότι δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτονται σε μέλη δομικά στοιχεία και άλλα που άπτονται των προσωπικών δεδομένων και επιλογών. Είναι πολύ σοβαρό θέμα (επί των αρχών, αλλά πλέον και επί των κανονισμών!). Άλλωστε αν έχεις όντως πληροφόρηση, ξέρεις ότι δεν έχει συμβεί και κάνει ακόμη πιο περίεργα τα υπονοούμενα..και στο λέω με πάσα ειλικρίνεια και περιέργεια (να έχει συμβεί κάτι άλλο, ούτε νομίζω, ούτε είναι τόσο σημαντικό να γίνεται τόση κουβέντα..).
Κατά τα άλλα, μακάρι να ήμουν ανίκητος (!), απλά λειτουργώ σε φάση "δράση - αντίδραση", αν δω κάποια "αδικία", να είσαι σίγουρος ότι θα υπερασπιστώ ακόμη και την VW αλλά και την Toyota, ακόμη και την TOGG! Όταν βλέπω 5 συνεχόμενα απαξιωτικά ποστ, σε τοπικό για το π.χ 3008, και έχω χρόνο να απαντήσω κατάλληλα, θα απαντήσω, αλλά όπως έχεις δει με παραδείγματα από την αληθινή ζωή και εμπειρία μου, ή νούμερα και αριθμούς. Τουλάχιστον στην αρχή! Αν δεν κατανοεί ο άλλος τους αριθμούς/δηλώσεις "αυθεντίας" ή ρεαλιστικά επιχειρήματα, τότε δεν έχω πολλά άλλα να κάνω..
Μέχρι και το Formentor και το T Roc υπερασπίζομαι εσχάτως, γιατί; Γιατί θεωρώ ότι στην κατηγορία τους προσφέρουν πραγματικά πολλά στους αγοραστές. Vitara/Stonic σπρώχνουμε φουλ, η Toyota δεν έχει ανάγκη να πουλήσει.. φυσικά περνάει εδώ μέσα το προφίλ του "φίλου της PSA" να το πω κομψά.. άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι έχουμε τόσα πολλά, ταιριάζουν μάλλον τα χνωτα μας, αλλά αν κάποιος ήθελε να είναι δίκαιος μαζί μου (και εσύ ακόμη) θα έπρεπε να δει ότι στα περισσότερα θέματα κρατάω τις ισορροπίες μεταξύ προτάσεων και βοήθειας που προσπαθώ να προσφέρω.
Τέτοια μαύρη μέρα είναι κρίμα να αναλωνομαστε με τέτοιες ασήμαντες - ασημαντότητες, να πενθησουμε σιωπηλά ή και με θόρυβο για την ηλιθιότητα και ανευθυνότητα των υπευθύνων, και να πάρουμε μία στιγμή να αναλογιστούμε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή..
Είμαι πραγματικά συγκλονισμένος..
-
Δεν νομίζω να σου επιτέθηκα! Απλά απόρησα ότι δεν μπορεί να πει έναν καλό λόγο κάποιος για την μάρκα! "δεν μπορεί κάποιος, απλά να γουστάρει το αυτοκίνητο;!"
Μου κάνει εντύπωση ότι κάποιος πρέπει να είναι biased (μέτοχος, πελάτης, υπάλληλος, άσχετος) για να πει κάποιο καλό λόγο για την εταιρεία! Άλλη λύση δεν προκρίνεται εδώ μέσα!
Χαίρομαι που αποκλιμακώνεις την επίθεση. Γιατί επίθεση έκανες και δεν μπορώ να εκλάβω αλλιώς τα get a life κτλ.
Από εκεί και πέρα, στο αρχικό ποστ ("Για το γάτο: μίσος και περιφρόνηση μόνο έχει για τα αυτοκίνητα της αγαπημένης σου εταιρίας!") έγραψα για το γάτο χιουμοριστικά και μόνο.
Και σίγουρα είμαι ο τελευταίος που θα κατηγορήσω κάποιον επειδή συμπαθεί / αγαπάει / τρελαίνεται για μια μάρκα. Θα τον πειράξω σίγουρα και μπορεί ακόμη και να του την πω, αν τη θετική προκατάληψη του προσπαθεί να τη ντύσει με μανδύα αντικειμενικότητας. Όπως στην έχω πει για την άρνηση σου να δεχτείς τα εργονομικά φάουλ που έχει το i-cockpit. Όταν λοιπόν επιμένεις ότι δεν υπάρχει θέμα, παρά τις ουκ ολίγες μαρτυρίες περί του αντιθέτου εδώ μέσα, επειδή εσύ βολεύεσαι, αυτό δείχνει ακραία προκάταληψη και γι' αυτό σε λέμε μέτοχο. Και τον criu λέμε μέτοχο, αλλά αυτός έχει ξεκαθαρίσει προκαταβολικά ότι είναι προκατειλημένος.
Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν θα τα σχολιάσω για να μη δοθεί συνέχεια σε ένα δυσάρεστο θέμα, αλλά θα πω ότι μου φάνηκε τουλάχιστον υπερβολικό (και το λέω κομψά) το ότι κάποιοι θεώρησαν ανάρμοστο το ότι σχολίασα ένα άρθρο των 4Τ και προχώρησαν σε επιθέσεις.
Υ.Γ. : Δεν χρειάζομαι να αποκτήσω ζωή γιατί ευτυχώς έχω ζωή γεμάτη και πλήρη σε κάθε τομέα της. Επιπλέον έχω και όνομα, γνωστό εδώ μέσα. Επίσης έχω κοινοποιήσει εδώ μέσα και το που μένω και το επάγγελμα μου και έχω προσπαθήσει να βοηθήσω και κάποιους με τους οποίους έχω μιλήσει. Σίγουρα δεν κρύβομαι πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου...
-
Ολοι εχουμε ονομα και επιθετο και διευθυνση κατοικιας . Μπορεις να τα ζητησεις αν τα θες
Και κανουμε οτι γουσταρουμε και δεν θα σου ζητησουμε την αδεια
Peugeot 408 (2022)