-
@nickthetrib said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@alexandros-k said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Να σου ζησουν ολα και να τα δεις ευτυχισμενα
Εχεις γιους 44 και 45 ειπες? ή δεν καταλαβα καλα?
Δεν κατάλαβες καλά, έχει 4 γιους και 1κορη!!!
By the way, να σου ζήσουν!!!
Ο μεγάλος του γιος έκλεισε τα 18 και θέλει Mitsubishi Colt με τα θετικά του και τα αρνητικά του (θέλει συζήτηση το πως αναπτύχθηκε η αντίληψή του για την αυτοκίνηση)!
Η κορακλα του θα του τα φάει ολα, λογικό.
χαζομπαμπας με 2 κόρες speaking αλλά εγώ δεν έχω κάτι για να περάσει σε αυτές!Να σου ζήσουν φίλε μου!!! Η αντίληψη του έρχεται από εμένα και είναι πολυ αντικειμενική!!Ψωνιζουμε ότι εισάγει ο Σαρακακης!!!(Εχω λοξοδρόμησει μόνο για ένα Impreza για 2,5 χρόνια,το vitara δεν μετράει είναι στο όνομα της συζύγου!!!Λατρεια για Alfa και Mazda αλλά προς το παρόν δεν έχει κάτσει.
Μην ανησυχείς με 5 σε λίγο δεν θα έχω ούτε κι εγώ κάτι και απλά θα τους τρολαρω! -
@antonmone said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
@nickthetrib said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Δεν κατάλαβες καλά, έχει 4 γιους και 1κορη!!!
By the way, να σου ζήσουν!!!
Ο μεγάλος του γιος έκλεισε τα 18 και θέλει Mitsubishi Colt με τα θετικά του και τα αρνητικά του (θέλει συζήτηση το πως αναπτύχθηκε η αντίληψή του για την αυτοκίνηση)!
Η κορακλα του θα του τα φάει ολα, λογικό.
χαζομπαμπας με 2 κόρες speaking αλλά εγώ δεν έχω κάτι για να περάσει σε αυτές!Να σου ζήσουν φίλε μου!!! Η αντίληψη του έρχεται από εμένα και είναι πολυ αντικειμενική!!Ψωνιζουμε ότι εισάγει ο Σαρακακης!!!(Εχω λοξοδρόμησει μόνο για ένα Impreza για 2,5 χρόνια,το vitara δεν μετράει είναι στο όνομα της συζύγου!!!Λατρεια για Alfa και Mazda αλλά προς το παρόν δεν έχει κάτσει.
Μην ανησυχείς με 5 σε λίγο δεν θα έχω ούτε κι εγώ κάτι και απλά θα τους τρολαρω!Για αυτό έγραψα για τα αρνητικά του colt !!!
Έχει μόνο 1-2. Του κυριότερο είναι ο Σαρακάκης!!!
Εισάγει πολύ καλές μάρκες και ουσιαστικά τις εξαφανίζει ως επιλογές!!
Το 2017 που πήρα μεταχειρισμένο το αουρις 7000€ το σιβικ της ίδιας ηλικίας εξοπλισμού κλπ πήγαινε 10000€ και η συντήρηση του ήταν και ακριβότερη συνολικά!!! Οκ, καλύτερο αμάξι αλλά τα μιν 3000€ πάνω δεν τα αξίζε! -
Η Honda έχει πιο ακριβή συντήρηση και ανταλλακτικά από τη Mitsubishi.Υπολείπεται ελαχιστα σε αξιοπιστία από τη Mitsubishi,με καλύτερη ποιότητα κύλισης όμως.Στο λέω έχοντας αλλάξει αρκετα Honda και 3 Mitsubishi,έχω πάρει σκέψου μέχρι και εισαγωγής Honda που δεν είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα,αμάξωμα Rover με κατασκευή και κινητήρα φυσικά Honda το Concerto που αμφιβάλλω αν το ξέρει κανείς στη χώρα μας! Αμάξια σαν το vti δεν βγαίνουν πια,από την άλλη το 1.8 lancer που έχω έχει κοντεύει τα 310.000 χλμ,με σκληρή χρήση δεν έχω αλλάξει ούτε δίσκο πλατό και μέχρι πριν 3 χρόνια το έτρεχα υπερβολικά συνέχεια!
-
Η Honda έχει πιο ακριβή συντήρηση και ανταλλακτικά από τη Mitsubishi.Υπολείπεται ελαχιστα σε αξιοπιστία από τη Mitsubishi,με καλύτερη ποιότητα κύλισης όμως.Στο λέω έχοντας αλλάξει αρκετα Honda και 3 Mitsubishi,έχω πάρει σκέψου μέχρι και εισαγωγής Honda που δεν είχε κυκλοφορήσει στην Ελλάδα,αμάξωμα Rover με κατασκευή και κινητήρα φυσικά Honda το Concerto που αμφιβάλλω αν το ξέρει κανείς στη χώρα μας! Αμάξια σαν το vti δεν βγαίνουν πια,από την άλλη το 1.8 lancer που έχω έχει κοντεύει τα 310.000 χλμ,με σκληρή χρήση δεν έχω αλλάξει ούτε δίσκο πλατό και μέχρι πριν 3 χρόνια το έτρεχα υπερβολικά συνέχεια!
To ιδιο lancer εχουμε μαλλον, αλλά με άλλο μοτερ . Του 2008 και μετα ειναι ? Εμενα παντως μου φαινονται αρκετα ακριβα τα ανταλλακτικα. Ειναι που ειναι ακριβα, ο Σ τα φουσκωνει κι αλλο..... Το γνησιο παραφλου , 5 λιτρα 58€ πριν 1 χρονο .
-
To ιδιο lancer εχουμε μαλλον, αλλά με άλλο μοτερ . Του 2008 και μετα ειναι ? Εμενα παντως μου φαινονται αρκετα ακριβα τα ανταλλακτικα. Ειναι που ειναι ακριβα, ο Σ τα φουσκωνει κι αλλο..... Το γνησιο παραφλου , 5 λιτρα 58€ πριν 1 χρονο .
Αν έχω καταλάβει καλά έχεις 10αρι!Ιστορια κατάθλιψης,το 2010 αν θυμάσαι έκανε μια τρελή έκπτωση ο Σ,μάλλον για ξεστοκαρισμα.Με την έκπτωση και το μεγάλο τέλος ταξινόμησης που γλίτωνα τότε,έβγαινε το evo σε εμένα περίπου 37.000!!!!Τιμη τρελή ,το μοναδικό evo με ΕΕΕ πινακίδα!Παω,κλεινω με τον πωλητή ένα στο γνωστό ωραίο μπλε,ολα καλά.Σε 2 μέρες που θα πληρωνόταν το αυτοκίνητο,μου λέει η σύζυγος…θα πάρουμε αμάξι 50.000 και θα είμαστε 5 άτομα σε 70 τετραγωνικά;;;Δυστυχώς την άκουσα και έκανα το μεγάλο λάθος.Πηρα το 1.8 και ξετιναχτήκαμε οικονομικά κάνοντας προσθήκη ορόφου στο ισόγειο,μεζονέτα για να χωράμε.
Ακόμα το θυμάμαι και χαλιέμαι.Το πήρε αμέσως το παιδι με το εξουσιοδοτημένο στο Ιλιον και το πούλησε μετά από 3 χρόνια με 7.000 χλμ,δεν έτρεχε κιόλας όποτε κάποια τυχερός πήρε καινούριο evo!!
Σορρυ για το σεντόνι πονάει ακόμα,χαχαχαχα! -
@pgp737ng said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Συγχαρητήρια για το κουράγιο σας!
Ευχαριστώ!!Τα παιδιά είναι ευτυχία!!!Not( για παιδιάτρους,τον Μουστάκα,τα παπουτσάδικο,τα ρούχα δικά,τα φροντιστήρια κλπ που ξέρουμε όλοι)!!!!
-
Αν έχω καταλάβει καλά έχεις 10αρι!Ιστορια κατάθλιψης,το 2010 αν θυμάσαι έκανε μια τρελή έκπτωση ο Σ,μάλλον για ξεστοκαρισμα.Με την έκπτωση και το μεγάλο τέλος ταξινόμησης που γλίτωνα τότε,έβγαινε το evo σε εμένα περίπου 37.000!!!!Τιμη τρελή ,το μοναδικό evo με ΕΕΕ πινακίδα!Παω,κλεινω με τον πωλητή ένα στο γνωστό ωραίο μπλε,ολα καλά.Σε 2 μέρες που θα πληρωνόταν το αυτοκίνητο,μου λέει η σύζυγος…θα πάρουμε αμάξι 50.000 και θα είμαστε 5 άτομα σε 70 τετραγωνικά;;;Δυστυχώς την άκουσα και έκανα το μεγάλο λάθος.Πηρα το 1.8 και ξετιναχτήκαμε οικονομικά κάνοντας προσθήκη ορόφου στο ισόγειο,μεζονέτα για να χωράμε.
Ακόμα το θυμάμαι και χαλιέμαι.Το πήρε αμέσως το παιδι με το εξουσιοδοτημένο στο Ιλιον και το πούλησε μετά από 3 χρόνια με 7.000 χλμ,δεν έτρεχε κιόλας όποτε κάποια τυχερός πήρε καινούριο evo!!
Σορρυ για το σεντόνι πονάει ακόμα,χαχαχαχα!Του 2010 ειναι και το δικο μου. Μεταχειρισμενο το πηρα , πριν 2,5 χρονια. Δεν κανει για μοναδικο αμαξι, καιει πολυ και εχει και ακριβη συντηρηση, Οπότε απο αυτη την αποψη θα σε ξετιναζε κι αυτο οικονομικα αν εκανες πολλά χλμ.
Τι άλλα Μιτσου και Χοντα ειχες? -
Το ήξερα αυτά πριν το πάρω 12-14 για πλάκα χωρίς πολλά πολλά!
-
Ναι και μονο 100αρα. 5ταχυτο κοιταγες ή SST ?
-
Εκτός από το εισαγωγής που είχα πάρει από την αντιπροσωπεία στην Πευκη που έκλεισε,δυο civic,δυο charisma 1.6 άρια,το ένα ελαφρώς βελτιωμένο,και το lancer που έχω τώρα.Πουλήθηκαν όλα άμεσα,ευλαβικά συντηρημένα,πλην του πρώτου που δόθηκε για καταστροφή ενώ ήταν σαν καινούριο για συναισθηματικούς λόγους.(έπαθε ανακοπή ο πατέρας μου ενώ ήταν με πολύ μικρή ταχύτητα και ευτυχως δεν πήρε και άλλον μαζί του.)
Το ένα charisma το βλέπω ακόμα έχει φτάσει 430.000 και πάει ακόμα!! -
Εκτός από το εισαγωγής που είχα πάρει από την αντιπροσωπεία στην Πευκη που έκλεισε,δυο civic,δυο charisma 1.6 άρια,το ένα ελαφρώς βελτιωμένο,και το lancer που έχω τώρα.Πουλήθηκαν όλα άμεσα,ευλαβικά συντηρημένα,πλην του πρώτου που δόθηκε για καταστροφή ενώ ήταν σαν καινούριο για συναισθηματικούς λόγους.(έπαθε ανακοπή ο πατέρας μου ενώ ήταν με πολύ μικρή ταχύτητα και ευτυχως δεν πήρε και άλλον μαζί του.)
Το ένα charisma το βλέπω ακόμα έχει φτάσει 430.000 και πάει ακόμα!!Λυπαμαι για τον πατερα σου
-
Ναι και μονο 100αρα. 5ταχυτο κοιταγες ή SST ?
SST μόνο.
-
Βρε anton να σου ζήσει όλο το κοπάδι αλλά απορία το έχω, με όλο αυτό το τσούρμο που βρίσκεις τον χρόνο να γράφεις τόσο πολύ
-
Δεν γράφω εγώ!!!Εχω και 4 αβαταρ για τα φόρουμ !!!
-
Μ' αρέσει κάθε τσικνοπέμπτη να μπαίνω Αθήνα μετά τη δουλεια και από Λαϊνοπουλο και κάτω να θες φώτα ομίχλης...
-
Ναι, τσικνοπέμπτη.. Λες και τις αμέσως προηγούμενες ή επόμενες μέρες όλοι τρώνε αρακά,μπάμιες και φασολάκια...
-
Ένα έθνος αρνητών χορτοφαγίας
-
-
@lap said in Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]:
Ένα έθνος αρνητών χορτοφαγίας
Ίσως επειδή δεν είμαστε χορτροφαγικά ζώα, αλλά παμφάγα.
-
Πολύς κόσμος πάντως επιδίδεται στη βόσκηση...
Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]