-
Καλησπέρα, οποίος γνωρίζει για το face lift που έρχεται τις διαφορές από το ήδη υπάρχον ας τις αναφέρει, η αντιπροσωπεία με ενημέρωσε ότι θα παραλαβω το face lift ενώ είχα παραγγείλει προ καιρού το τωρινό μοντέλο, thanks.
-
Επαρχιακός δρόμος πηγαίνοντας με το όριο ταχύτητας ...
και όταν μπήκα στην άδεια πόλη σταθερά 40-50 γιατί οι πεζοί κυκλοφορούσαν όπως στην καραντίνα ... για θυμηθείτεΤελικά είναι οικονομικό και χωρίς μποτιλιάρισμα!
-
@dimitris777 said in Toyota Yaris Cross:
Καλησπέρα, οποίος γνωρίζει για το face lift που έρχεται τις διαφορές από το ήδη υπάρχον ας τις αναφέρει, η αντιπροσωπεία με ενημέρωσε ότι θα παραλαβω το face lift ενώ είχα παραγγείλει προ καιρού το τωρινό μοντέλο, thanks.
Οι κύριες αλλαγές είναι στην εκδοση 130 δηλαδή σε Elegant/Premier
Στις "φτηνές" εκδόσεις 115 έχει λιγότερες αλλαγές, κάποια νέα χαρακτηριστικά και κάποια που εχουν κατέβει εκδόσεις, πχ από style σε active- το smart connect με οθόνη 9'' και ασύρματη σύνδεση με κινητό (android auto/apple carplay) έχει κατέβει από την έκδοση Style στις Active και Αctive plus (η style τωρα έχει 10.5'')
- ο πίνακας οργάνων 7'' και τα 6 ηχεία είναι τώρα και στην απλή active (ήταν μόνο στην active plus και πανω)
- σε όλες τις εκδοσες τωρα υποδοχή USB type C (αντί της παλιάς usb-A)
- μπάρες οροφής σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις (ήταν σε Adventure)
σαν νεα χαρακτηριστικά
- κάποια νέα Toyota T-Mate Features συμφωνα με το https://newsroom.toyota.eu/new-yaris-cross/
- επίσης εδω αναφερεται και το A QUIETER DRIVE WITH IMPROVED NOISE AND VIBRATION PACKAGE, είχα διαβασει για το θέμα του θορύβου το οποίο ελπίζω να έχει βελτιωθεί
Προσωπικά, τα παραπάνω που δίνει πια η Style δεν με ενδιαφέρουν, ό,τι με ενδιέφερε είναι πια στην Active, οπότε άλλαξα την παραγγελία από Style σε Active Plus η οποία είναι πιο φτηνή από την παλιά Style κατά 1600 ευρώ
Το site της toyota πια αναφέρει μόνο το νεο μοντελο, το pdf όμως εχει κάποια βασικα χαρακτηριστικά μόνο, δεν υπαρχει ακόμη το αναλυτικό του παλιού
κάνω attach screenshot από το νεο pdf
-
Μόνο τα φώτα led αξίζουν στη style,τα άλλα είναι χαζομάρες.
-
Ευχαριστώ george.y, ήσουν αναλυτικός και κατατοπιστικος, και εγώ Active είχα παραγγελία και στο face lift θα έρθει σε Active plus.
-
@dimitris777 said in Toyota Yaris Cross:
Ευχαριστώ george.y, ήσουν αναλυτικός και κατατοπιστικος, και εγώ Active είχα παραγγελία και στο face lift θα έρθει σε Active plus.
Να σας ρωτήσω, πότε είχατε παραγγείλει?
-
Την παραγγελία την έκανα 25 Οκτωμβριου του '23 στην έκδοση Active με χρόνο παράδοσης τέλη Μαΐου του' 24, τον Φλεβάρη του' 24 με ειδοποίησε η αντιπροσωπεία ότι θα παραλαβω το face lift στην έκδοση Active plus.
-
Με παραπάνω 750 ευρώ βέβαια στο σύνολο.
-
@monman2 με 110 χλμ/ωρα τι κατανάλωση έχεις;
Εχω κάνει δοκιμή με 105 για δεκάδες χλμ ανοίγματα μεχρι 125 για να περνάω φορτηγα ΚΤΕΛ και στα τούνελ 95 και μέτρησα απο τον υπολογιστή 4,4
με 110 κρατιέται κάτω απο τα 5 λ/100 χλμ
χειμώνα το μέτρησα με ελαστικά 4 εποχών
είναι πολύ καλά κατά την άποψη μου για ψηλό -
Όντως έχεις πολύ καλή κατανάλωση για ΚΤΕΛ...
-
Υπάρχει έστω κάποια μικρή πιθανότητα να βρω αξεσουαρ τις ράγες οροφής, όπως στο Adventure, για να μη πάρω μπάρες που δαγκώνουν κατευθείαν πάνω?
Είδα τώρα το facelift εχει σε όλες τις εκδόσεις -
Πάμε και στον τιμοκατάλογο FL
Έκδοση Τιμή
1.5 Hybrid 116 hp Active 23.920 €
1.5 Hybrid 116 hp Active Plus 24.670 €
1.5 Hybrid 116 hp Style 27.570 €
1.5 Hybrid 116 hp Style AWD 30.370 €
1.5 Hybrid 130 hp Elegant 30.260 €
1.5 Hybrid 130 hp Elegant AWD 33.060 €
1.5 Hybrid 130 hp Elegant Bi-Tone 30.760 €
1.5 Hybrid 130 hp Elegant Bi-Tone AWD 33.560 €
1.5 Hybrid 130 hp GR Sport 32.970 €
1.5 Hybrid 130 hp GR Sport Bi-Tone 33.460 €
1.5 Hybrid 130 hp Premiere Edition 35.060 €
1.5 Hybrid 130 hp Premiere Edition AWD37.860 € -
Αναφέρει βελτιώσεις -πέρα από την ισχύ του κινητήρα- σε ηχομόνωση (μεταξύ μηχανοστασίου και καμπίνας επιπλέον 3πλη επίστρωση ηχομονωτικού σε σχέση με το προηγ. και αυξημένο πάχος κρυστάλλων), μικροβελτιώσεις στην ποιότητα εσωτερικού και καλύτερη λειτουργία ecvt (με λιγότερο θόρυβο και πιο γραμμικό κατά την επιτάχυνση από ένα σημείο και πάνω).
Τα μείον, παραμένουν παρά τις βελτιώσεις κάποιοι αεροδυναμικοί θόρυβοι, δεν του αρέσει που έφυγε από την κονσόλα κάτω από το info η θήκη για αντικείμενα,αλλά το κυριότερο μείον είναι -κι εκεί- η τιμή χωρίς επιδότηση. -
Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 30 και χιλιάρικα, για να αγοράσουν Γιαρις κρος και Σιτροεν ερκρος κλπ, και οι ψυχίατροι τους περνάνε στις εξετάσεις και παίρνουν δίπλωμα οδήγησης, ή αφορά αποκλειστικά σε αυτούς που είχαν ήδη δίπλωμα πριν αγοράσουν;
-
Όλες οι αλλαγές στο face lift όσον αφορά την καλύτερη ηχομόνωση, τα νέα πιο προηγμένα συστήματα ασφαλείας, την μεγαλύτερη σε ίντσες κεντρική οθόνη με καλύτερη συνδεσιμοτητα και μπάρες οροφής υπάρχουν από την πρώτη έκδοση Active face lift.
-
Έφτιαξα στον διαμορφωτή ενα active σαν το δικό μου
χάλκινο με μαύρες ζάντες ... 25000€!!!Ακριβύναν ...
-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Κρατάνε (μεγαλύτερη) αξία τα μτχ pro facelift...
-
ποσο το ειχες παρει τελικη τιμη?
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν 30 και χιλιάρικα, για να αγοράσουν Γιαρις κρος και Σιτροεν ερκρος κλπ, και οι ψυχίατροι τους περνάνε στις εξετάσεις και παίρνουν δίπλωμα οδήγησης, ή αφορά αποκλειστικά σε αυτούς που είχαν ήδη δίπλωμα πριν αγοράσουν;
δεν ξερω αν ειναι πολλοι πια γιατι πολλα αμαξια ειναι τωρα με ληζινγκ.
-
@wantone said in Toyota Yaris Cross:
ποσο το ειχες παρει τελικη τιμη?
20750 μαζί με το χάλκινο χρώμα και μια αύξηση 200€ ...
580 € αγόρασα μαύρες γερμανικές ζάντες 450 πούλησα τις εργοστασιακές ασημένιες made in turka ,ακόμα και τα φιμέ να προσθέσω μόλις για 150€ πέρασα τα 21 χιλιάρικα ...Σήμερα σε αυτή την τιμή δεν θα το αγόραζα...
Toyota Yaris Cross