-
Στο VitaraClub είχα γραφτεί και εγώ. Είχα ανοίξει και κάποιο θέμα, και έγραφα τακτικά σε διάφορα θέματα κυρίως για το GV.
Μέχρι που κάτι έκαναν στην πλατφόρμα του φόρουμ και από τότε ο λογαριασμός μου κλειδώθηκε.
Έκανα κάποιες προσπάθειες να επικοινωνήσω με κάποιους μπας και...αλλά τζίφος. Μπούρδες. Οπότε μόνο τους διαβάζω αραιά και που... -
@storm said in Suzuki Vitara 2015:
Στο VitaraClub είχα γραφτεί και εγώ. Είχα ανοίξει και κάποιο θέμα, και έγραφα τακτικά σε διάφορα θέματα κυρίως για το GV.
Μέχρι που κάτι έκαναν στην πλατφόρμα του φόρουμ και από τότε ο λογαριασμός μου κλειδώθηκε.
Έκανα κάποιες προσπάθειες να επικοινωνήσω με κάποιους μπας και...αλλά τζίφος. Μπούρδες. Οπότε μόνο τους διαβάζω αραιά και που...επειδη εχει πολυ προσεκτικη διαχειριση, πες το ονομα σου και θα σου πω τη διαδικασια...
-
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
Έκανα κάποιες προσπάθειες να επικοινωνήσω με κάποιους μπας και...αλλά τζίφος. Μπούρδες. Οπότε μόνο τους διαβάζω αραιά και που...επειδη εχει πολυ προσεκτικη διαχειριση, πες το ονομα σου και θα σου πω τη διαδικασια...
Γιατί έχει προσεκτική διαχείριση ?
Φοβάστε κατασκόπους ?
-
@criuser said in Suzuki Vitara 2015:
Γιατί έχει προσεκτική διαχείριση ?
Φοβάστε κατασκόπους ?
Είναι σοβαρό μαγαζί για αυτό ! Κατασκόπους δέν.. ζηλιάρηδες όσους θές
-
Σε μένα βρήκε η προσεχτική διαχείριση να προσέξει;
Δεν πειράζει. Καλή καρδιά. Μπαίνω και διαβάζω το θέμα που είχα ανοίξει και τις συζητήσεις που έκανα τότε που έψαχνα για NGV.Έκλεισε και το offroad club, το θυμάστε; Έγραφα εκεί ανελλιπώς παλιά.
@gatoz σε ευχαριστώ για τον ενδιαφέρον. Κάποια στιγμή θα σου πω το nickname...
-
Μασονία! Suzuki/Toyota/Tesla και Apple! Δρακονιανοι!
-
Δηλαδή εμένα που μου αρέσουν και τα suzuki, και τα toyota και φυσικά τα tesla και έχω αγοράσει προϊόντα της apple, τι είμαι; Να ανησυχώ;
-
-
Ναι,οκ, πόσο κάνει και τι αποτέλεσμα έφερε;
-
Τρελό σφάξιμο σε καινούριο αυτοκίνητο.
Και να με πλήρωναν δεν έκανα αυτό το χειρουργείο σε σύγχρονο αυτοκίνητο.Αμφισβητώ ότι τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν σοβαρά θέματα ηχομόνωσης. Το Vitara δεν έχει ανάγκη από ηχομονώσεις.
Μπορεί ορισμένα να πάσχουν π.χ. στα ηχεία ή στην ποιότητα ήχου των πηγών τους αλλά ηχομονωτικά δεν έχουν προβλήματα. Πριν 20 ή 30 χρόνια ναι.
-
Καλά, αφού αμφισβητείς, έλα να σε πάω βόλτα με το ντάστερ μκ2 που έχω. Ο εχθρός του καλού είναι το ακόμη καλύτερο.
-
@mastoras78 said in Suzuki Vitara 2015:
Ok respect... Ηχομόνωση καμπίνας, ωραίο βίδεο
Βλέποντας το site τους https://автошум.рф/our_works/suzuki/suzuki-vitara/?tarif=optima κοστίζει 588€ και προσθέτει μόνο 40kg, με μείωση του θορύβου κατα 75%!
Απίστευτη δουλειά...
-
Το έβαλα γενικά γιατί έπαθα πλάκα με την καθαριότητα και την εργασία που κάνανε. Τέτοια δουλειά, με τοσα άτομα να εμπλέκονται μόνο τόσο? Δε ξέρω και ρώσικα
-
Και εγώ έκατσα το είδα. Δε μπορώ να πω, με έπιασε λίγο η καρδιά μου εκεί που έλυναν, αλλά οκ.
Δεν πείραξαν καθόλου τη μεριά του μοτέρ που θεωρώ ότι θα έρχεται αρκετός εξωτερικός θόρυβος. -
To Vitara είχε το θέμα από αεροδυναμικούς θορύβους από όσο θυμάμαι περισσότερο.
Το μοτέρ (τουλάχιστον στο mild) είναι ησυχότατο.Εγώ μέχρι πόρτες θα πήγαινα... μετά μου φαίνεται πολύ δουλειά με ρίσκο.
-
Λέει 3-5 ντεσιμπέλια κάτω ο ρώσσος! Αν αληθεύει , είναι εντυπωσιακό επίτευγμα. Μέτρησα -2 ντεσιμπέλ κάτω το τιγκουάν 2.0 τδι σε σχέση με το ντάστερ, ήταν αισθητή η διαφορά στο ...αυτιμπελόμετρο και του έβαλα το μηχάνημα, 3-5 είναι πολλά.
-
3 dB είναι η μισή ένταση. Εντυπωσιακό.
-
@antonakis said in Suzuki Vitara 2015:
To Vitara είχε το θέμα από αεροδυναμικούς θορύβους από όσο θυμάμαι περισσότερο.
Το μοτέρ (τουλάχιστον στο mild) είναι ησυχότατο.Εγώ μέχρι πόρτες θα πήγαινα... μετά μου φαίνεται πολύ δουλειά με ρίσκο.
το βιτ δεν εχει θεμα φασαριας μεχρι τα 120-130. οι βενζινες.
μετα εχει αεροδυναμικο και τροχασμου -
Το ίδιο και τα μικρά Σουζούκι μεχρι τα 110 χλμ/ώρα είναι και από τα πιο ήσυχα της κατηγορίας...ναι ναι και ας μην το πιστεύετε...σύμφωνα με μετρήσεις db.
Μετά τα 120 ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι και γίνεται από τα μέτρια.
-
Τρελό σφάξιμο σε καινούριο αυτοκίνητο.
Και να με πλήρωναν δεν έκανα αυτό το χειρουργείο σε σύγχρονο αυτοκίνητο.Αμφισβητώ ότι τα καινούρια αυτοκίνητα έχουν σοβαρά θέματα ηχομόνωσης. Το Vitara δεν έχει ανάγκη από ηχομονώσεις.
Μπορεί ορισμένα να πάσχουν π.χ. στα ηχεία ή στην ποιότητα ήχου των πηγών τους αλλά ηχομονωτικά δεν έχουν προβλήματα. Πριν 20 ή 30 χρόνια ναι.
Τεράστια διαφορά.. πήγαινε βόλτα με Stonic ας πούμε, και μετά με 2008 (έχουν τα ίδια, καλά ελαστικά Primacy 4), και έλα πες μου μετά. Το έκανα το προηγούμενο ΣΚ και το έχω πρόσφατο..
Suzuki Vitara 2015