-
Καλά ο @lap που προτείνει 4Κ προτζέκτορα βάζει και βλέπει Vouli να ξέρετε!
Έχω βολευτεί και με έναν plex server που βάζει νέες ταινίες συχνά.. Είδα top gun maverick να γλεντάει μαχητικό 5ης γενιάς με F14 και ένα αίσθημα περηφάνιας με πλημμύρισε
-
Ειχα δει το top gun σινεμα.Προχτες το ειχε βαλει η cosmote και ειπα να το ξαναδω σε 75αρα στο σαλονι.Το εκλεισα στο 10λεπτο,ορισμενες ταινιες τις ευχαριστιεσαι αποκλειστικα σε κινηματογραφικη αιθουσα.
Εχω ενα συστημα με Denon,δυνατο, με ενεργο sub κτλ.Τον ηχο μπορεις να τον πετυχεις σε ιδιο και καλυτερο επιπεδο αλλα την εικονα οχι,εκει θες οντως πολλες ιντσες.
Μια πολυ καλη προταση του netflix(θεωροντας δεδομενο οτι καποιος εχει δει την τελευταια σεζον του better call saul)ειναι το godless με τον Jeff Daniels ενας πολυ καλος ηθοποιος που δυστυχως ειναι ακομα και σημερα ταυτισμενος με τον ρολο του στο γνωστο ηλιθιος και πανηλιθιος. -
Όλες οι ταινίες δράσης είναι για σινεμά, δεν πας να δεις ρομάντζα στο πανί.
Οκ αν δεις κάτι στο σινεμά ξενερώνεις στην tv αλλά σιγά τα εφέ του top gun, να ήταν κανένα LOTR /Hobbit ή avatar κτλ να σε καταλάβω -
Πω πω να πας να δεις ρομαντική κομεντί στο πανί....
Κλαις με το δράμα σου.
-
@yem said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Όλες οι ταινίες δράσης είναι για σινεμά, δεν πας να δεις ρομάντζα στο πανί.
Οκ αν δεις κάτι στο σινεμά ξενερώνεις στην tv αλλά σιγά τα εφέ του top gun, να ήταν κανένα LOTR /Hobbit ή avatar κτλ να σε καταλάβωΓούστα είναι αυτά,τα Lotr τα έχω δει και στο σινεμά από 2 φορές και δεν έχω κανένα πρόβλημα που τα ξαναβλέπω στην tv.Το top gun για μένα θέλει οπωσδήποτε μεγάλη οθόνη και ανάλογο ηχητικό εξοπλισμό αλλιώς χάνει πολύ,φυσικά δεν το βλέπεις για την υπόθεση η για την ηθοποιία,αποκλειστικά για τις αερομαχίες!
Ασχέτως από τα εφέ,έχω μετανιώσει που δεν είδα στο σινεμά ταινιες όπως πχ το θα χυθεί αίμα,απλά για να απολαύσω κάθε έκφραση και κάθε λεπτομέρεια της ερμηνείας ενός από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς της εποχής μας.Δεν έχει να κανει μονο με τα εφέ η θέαση στο πανί,καταλαβαίνω όμως και συμφωνω με το σκεπτικό σου.
ΥΓ έχω δει τις ταινίες,την πρόσφατη σειρά και έχω διαβασει τα βιβλία του Τόλκιν,τα hobbit πραγματικά δεν βλέπονται παραπάνω από μια φορά!!! -
Υπενθυμίζω τον τίτλο...
Ξένες τηλεοπτικές σειρές...
Για ταινίες υπάρχει άλλο τόπικ...να πάτε αλλού
-
Σωστά παρασύρθηκα.Μια σειρά που βλέπεται ευχάριστα ,όχι κάτι το συνταρακτικό αλλά αξιοπρεπής με μια δόση μαύρης κωμωδίας είναι το dead to me στο Netflix.
Έχω δει τους δυο πρώτους κύκλους,πριν ένα μήνα βγήκε ο 3ος και τελευταίος,αφού η πρωταγωνίστρια πραγματικά είναι πολύ άτυχη με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας,με το τελευταίο να της εχει κοστίσει πολύ και κινητικά και στην εμφάνιση της.
Έχει ανακοινώσει ήδη ότι είναι η τελευταία δουλειά που συμμετέχει.Η σειρά είναι ότι πρέπει για χαλαρά βραδιά καθημερινες,δεδομένου ότι η ελληνική τηλεόραση είναι για τα σκουπίδια. -
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Σωστά παρασύρθηκα.Μια σειρά που βλέπεται ευχάριστα ,όχι κάτι το συνταρακτικό αλλά αξιοπρεπής με μια δόση μαύρης κωμωδίας είναι το dead to me στο Netflix.
Έχω δει τους δυο πρώτους κύκλους,πριν ένα μήνα βγήκε ο 3ος και τελευταίος,αφού η πρωταγωνίστρια πραγματικά είναι πολύ άτυχη με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας,με το τελευταίο να της εχει κοστίσει πολύ και κινητικά και στην εμφάνιση της.
Έχει ανακοινώσει ήδη ότι είναι η τελευταία δουλειά που συμμετέχει.Η σειρά είναι ότι πρέπει για χαλαρά βραδιά καθημερινες,δεδομένου ότι η ελληνική τηλεόραση είναι για τα σκουπίδια.Είδα τον πρώτο κύκλο με ενδιαφέρον...
Μετά μάλλον με κούρασε..
Όντως είναι στενάχωρα τα νέα για την Applegate...
Ειδικά αν την θυμάσαι από μικρή που έκανε την κόρη του αξεπέραστου (παντρεμένοι με παιδιά) Αλ Μπάντι...
-
Οι 2 πρώτοι κύκλοι βλέπονται άνετα,ο τρίτος είναι η αλήθεια ότι κουράζει,το σταμάτησα προσωρινά,όμως ήταν τρομερά δύσκολο για την Applegate να παίξει,ακόμα και να σταθεί όρθια σύμφωνα με δηλώσεις της.Όποτε δεν θα κρίνω καθόλου τον τρίτο κύκλο.
Εννοείται ότι την θυμάμαι ,τι αν λέμε τώρα η γυναίκα ακόμα και στα 45+ ήταν από τις ωραιότερες ηθοποιούς. -
Σύντομο και ενδιαφέρον.
-
Πολλά υποσχόμενο
-
Είδα το "καλειδοσκόπιο" του νετφλιξ.
Δεν τρελάθηκα.... άντεξα ως το τέλος , αλλά δεν τρελάθηκα , πολύ κακός για μία μετριότητα....
-
Και το είχα προκρίνει στο watch list
-
Σε όποιον αρέσουν τα ιαπωνικά animation,κατά τη γνώμη μου ορισμένα είναι εκπληκτικά και σαφώς ανώτερα από τα αμερικανικά,το Netflix έχει 2 φανταστικες σε σύλληψη και εκτέλεση ταινίες.
Howls moving castle και spirited away,είναι πραγματικά η μια καλύτερη από την άλλη.
Υπάρχουν και αλλά όμως είναι μόνο για λάτρεις του είδους.Δείτε τα απλά από περιέργεια για κάτι διαφορετικό σεναριακά και σκηνοθετικά απο την λαίλαπα της Disney που δυστυχώς χάλασε και την Pixar. -
Κάτι πρωτότυπο αμερικανικό σε animation,επισης στο Netflix,σειρά όμως αυτή τη φορά είναι το Final space.Έξυπνο μαύρο χιούμορ,πλοκή και σκηνοθεσία ξεχωριστά.
-
-
@cybernaut said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@antonakis said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Σύντομο και ενδιαφέρον.
Πολλά χάλια δυστυχώς:(
Oύτε εμένα με τράβηξε, δυστυχώς.
-
Αυτός είναι ο τύπος που έμπαινε σε έναν θάλαμο και ταξίδευε στον χρόνο;
-
Βάλτε stremio και απολαύστε Yellowstone με τον Kevin Costner, σειρά υπερπαραγωγή, κι επίσης το 1923 με τον Harrison Ford.
Το δεύτερο είναι σαν ανεξαρτητο prequel του πρώτου, αναφέρονται και τα δύο στην οικογένεια Duton και το Yellowstone Ranch της Montana και την παραδοσιακή Αμερική. -
Είμαι στην 4η σεζόν του Yellowstone, πολύ δυνατό κάτι που δε φαινόταν στα 2-3 πρώτα επεισόδια.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]