-
@monman2 said in Toyota Yaris Cross:
Χθες οδήγησα 500 χλμ σε παράδρομούς εθνικής , επαρχιακό δρόμο και Εθνική οδό
Ήμουν ο πιο γρήγορος δεν με προσπέρασε κανένας
μόνο ενα Q7 , εκει που πήγαινα με 150 με πέρασε και ήρθε και κάθισε μπροστά μου με το πίσω φως ομίχλης αναμμένο
τα πήρα ξέχασα την οικονομική οδήγηση (στα 150...) στο PWR λοιπόν και τέρμα το γκάζι
Απο τα Μάλγαρα και μετα 160-178 ακριβώς που σε κόβει ο κόφτηςΓύρισα Θεσσαλονίκη με 5,4 μέση κατανάλωση
Μέχρι τα 150 ο αεροδυναμικός θόρυβος υποφέρεται
στα 170 όμως δεν νοιώθεις να περνάς μέσα απο τον αέρα νοιώθεις σαν πανί ιστιοπλοϊκού με μελτέμια στα Αιγαίο , μαζεύεις τον αέρα!Α ξέχασα 4 άτομα και φορτωμένο μέχρι το πίσω παράθυρο...
ΥΓ1 @christos_uoa εχω ίδιο φίλε κάνε υπομονή αξίζει ...
ΥΓ2 αν κάνετε ταξίδια ξεχάστε τα ντίζελ , μια βασική corolla f/l με τα 140 άλογα που θα μπορεί να σκίζει τον αέρα και στα 170 θα τα κάνει να φαίνονται τρακτέρ
ΥΓ3 ... έκλεψα ...γιατί ενέδωσα στην επιθυμία της γυναίκας να περάσουμε απο παραλία Θεσσαλονίκης να δούμε τον στολισμό οπότε έπεσε η κατανάλωση ... βάλτε 5,8 μέση κατανάλωση στο ταξίδιΑπο περιεργεια εχεις βρει τροπο να περασει τα 6lt ?
-
@city-pop said in Toyota Yaris Cross:
Προσεξατε τις αλλαγες στο MyT?
Aπο το Σαββατο δεν αναφερει ΕV κινηση διαδρομων μεταξυ αλλων...Εμένα κανονικά τα βγάζει , γύρισα την Κυριακή (χθες) απο Λάρισα και βλέπω 20% απόσταση EV , πάλι έτρεχα
5,3 είχα μέση, μόνο ενα Α5 3.0 TDI με πέρασε ισοπεδωτικά πρέπει να είχαμε διαφορά 50+ χλμ και πήγαινα με 150 , κατάλαβα πως ένοιωθαν τα Chr που προσπέρναγαΟοops! Μολις ξαναμπηκα να δω... Ναι, αλλαξε παλι... Οπως ηταν...
Περιεργο... Το Σαββατο αντι χρονος κ αποσταση με ΕV και εξαδα ειχε αποτομα φρεναρισματα κ επιταχυνσεις... Και το hybrid coaching ειχε μια αλλη Ελληνικη ονομασια...Χα χα χα... Θα νομιζουν ολοι οτι ειναι YARiS CROSS GR!
Απορια (μια απο τις πολλες που θα θεσω συντομα (ελπιζω)), με αυτη τη ταχυτητα συνεχομενα δεν ειναι η ενδειξη στο POWER (συχνα)? Δε θα επρεπε να το συμφωνα με το βιβλιο να το εχουμε πιο πολυ στο ECO?
ΟFF TOPIC: Παρεμπιπτοντως ( @groover1972 ) προσπαθωντας να βρω διορθωση κειμενων, βρηκα με δεξι κλικ ορθογραφικο ελεγχο, το οποιο εμφανιζει δυο φορες Ελληνικα... Αλλα δε καταφερα κατι.
-
@a65 said in Toyota Yaris Cross:
@yan5573 said in Toyota Yaris Cross:
Eρωτηση σε κατοχους Active.
Ποσους λαμπτηρες εχει που μπορουν να αλλαχθουν με ισχυροτερους LED;
Διορθωστε και συμπληρωστε:
Πλαφονιερα μπροστα 2
Χωρος αποσκευων 1
Glove box 1
Πινακιδα πισω 1α) μειωνεται η ενταση του φωτισμου στο D οπως στις αλλες εκδοσεις;
β) κλιπακια που κουμπωνουν τα LED εχει σε ολα τα σημεια;Δεν έχω active οπότε θα απαντήσω
μόνο σε 2 ερωτήσεις. led στη πλαφονιερα είναι must γιατί δεν έχει φως ούτε στα πίσω καθίσματα.
Στο δικό μου style σίγουρα χαμηλώνει ο ατμοσφαιρικος μόλις βάλεις D με τα original led κωδικός 81080-33280, κλιπακια μπορείς να δεις και μόνος σου έχει κάτι μικρές τρύπες περίπου 5 χιλιοστά, είναι και στα πόδια οδηγού συνοδηγού, κάτω από το clima και στα χερούλια στις μπροστινές πόρτες.
Όντως είχε γράψει ο k. monman2 για τη πλαφονιερα αλλά εγώ μένω Αθήνα και δε βρήκα κάποιον να αναλαμβάνει και τα έβαλα μόνος μου.
Μηχανικος σημαινει ΦΩΣ! Τι ασχημα δειχουν στις φωτογραφιες (γενικα) τα αυτοκινητα μας ενω δεν ειναι καθολου στη πραγματικοτητα....
Νομιζω θα εβαζα σε warm, σαν προβολεας ειναι!
Να αναφερω εδω οτι εχω λυσει και το θεμα τη πλαφονιερας πισω.
Αλλα προλαβα να το αναφερω μονο στον επιτιμο προεδρο πριν 'εξαφανιστω' σε προσωπικο message, που το συζητουσαμε... -
Yaris cross by ikea
-
Χθες οδήγησα 500 χλμ σε παράδρομούς εθνικής , επαρχιακό δρόμο και Εθνική οδό
Ήμουν ο πιο γρήγορος δεν με προσπέρασε κανένας
μόνο ενα Q7 , εκει που πήγαινα με 150 με πέρασε και ήρθε και κάθισε μπροστά μου με το πίσω φως ομίχλης αναμμένο
τα πήρα ξέχασα την οικονομική οδήγηση (στα 150...) στο PWR λοιπόν και τέρμα το γκάζι
Απο τα Μάλγαρα και μετα 160-178 ακριβώς που σε κόβει ο κόφτηςΓύρισα Θεσσαλονίκη με 5,4 μέση κατανάλωση
Μέχρι τα 150 ο αεροδυναμικός θόρυβος υποφέρεται
στα 170 όμως δεν νοιώθεις να περνάς μέσα απο τον αέρα νοιώθεις σαν πανί ιστιοπλοϊκού με μελτέμια στα Αιγαίο , μαζεύεις τον αέρα!Α ξέχασα 4 άτομα και φορτωμένο μέχρι το πίσω παράθυρο...
ΥΓ1 @christos_uoa εχω ίδιο φίλε κάνε υπομονή αξίζει ...
ΥΓ2 αν κάνετε ταξίδια ξεχάστε τα ντίζελ , μια βασική corolla f/l με τα 140 άλογα που θα μπορεί να σκίζει τον αέρα και στα 170 θα τα κάνει να φαίνονται τρακτέρ
ΥΓ3 ... έκλεψα ...γιατί ενέδωσα στην επιθυμία της γυναίκας να περάσουμε απο παραλία Θεσσαλονίκης να δούμε τον στολισμό οπότε έπεσε η κατανάλωση ... βάλτε 5,8 μέση κατανάλωση στο ταξίδιΉρωας είσαι!
170 με αυτό? Χαχαχα -
Aπο το Σαββατο δεν αναφερει ΕV κινηση διαδρομων μεταξυ αλλων...Εμένα κανονικά τα βγάζει , γύρισα την Κυριακή (χθες) απο Λάρισα και βλέπω 20% απόσταση EV , πάλι έτρεχα
5,3 είχα μέση, μόνο ενα Α5 3.0 TDI με πέρασε ισοπεδωτικά πρέπει να είχαμε διαφορά 50+ χλμ και πήγαινα με 150 , κατάλαβα πως ένοιωθαν τα Chr που προσπέρναγαΘα με κάνεις να παραγγείλω κάνα YC έτσι ωραία που τα λες. Για να τα συγκρίνεις συνέχεια με τα μεγάλα audi, κάτι καλό πρέπει να 'χει κάνει η Toyota μ' αυτά τα αυτοφορτιζόμενα...
-
-
5,3 είχα μέση, μόνο ενα Α5 3.0 TDI με πέρασε ισοπεδωτικά πρέπει να είχαμε διαφορά 50+ χλμ και πήγαινα με 150 , κατάλαβα πως ένοιωθαν τα Chr που προσπέρναγαΟοops! Μολις ξαναμπηκα να δω... Ναι, αλλαξε παλι... Οπως ηταν...
Περιεργο... Το Σαββατο αντι χρονος κ αποσταση με ΕV και εξαδα ειχε αποτομα φρεναρισματα κ επιταχυνσεις... Και το hybrid coaching ειχε μια αλλη Ελληνικη ονομασια...Χα χα χα... Θα νομιζουν ολοι οτι ειναι YARiS CROSS GR!
Απορια (μια απο τις πολλες που θα θεσω συντομα (ελπιζω)), με αυτη τη ταχυτητα συνεχομενα δεν ειναι η ενδειξη στο POWER (συχνα)? Δε θα επρεπε να το συμφωνα με το βιβλιο να το εχουμε πιο πολυ στο ECO?
ΟFF TOPIC: Παρεμπιπτοντως ( @groover1972 ) προσπαθωντας να βρω διορθωση κειμενων, βρηκα με δεξι κλικ ορθογραφικο ελεγχο, το οποιο εμφανιζει δυο φορες Ελληνικα... Αλλα δε καταφερα κατι.
Pop, σε τι γράφεις; Android, iOS, PC, Mac; Εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Και σε ευχαριστώ πολύ που δεν με παρεξηγείς.
-
@marc-s110l said in Toyota Yaris Cross:
Ήρωας είσαι!
170 με αυτό? Χαχαχα178 !
Καταγραφή αμιγώς ηλεκτρικών χιλιομέτρων έχουμε; Σπίτι(σου) μέχρι Σταθμό ΚΤΕΛ θα βγάλει αμιγώς ηλεκτρικά την διαδρομή με τη συνήθη κίνηση της πόλης;
-
Ευκαιρία να περιγράψω λίγο το Adaptive Cruise Control , είναι πολύ έξυπνο !
Οδηγείς στον παλιό επαρχιακό δρόμο Λάρισας -Βόλου , το ACC στα 110 , φτάνεις Στεφανοβίκειο που εχει κάμερα στην είσοδο απο Λάρισα και μοιράζει κλήσεις αβέρτα , το επόμενο ο Ριζόμυλος εχει κάμερα απο την μεριά του Βόλου ,σημειώστε τα κάπου ευχαριστήστε αργότερα ...
Η κάμερα του αυτοκινήτου εχει αναγνωρίσει την πινακίδα των 70 αρχικά και μετα των 50 πατάς μία κάτω το - στο τιμόνι παρατεταμένα και αυτόματα πέφτεις στα 70 και μετα στα 50 . Πριν ρωτήσει κάποιος ανάβουν κανονικά τα στοπ των φρένων πίσω , το εχω ελέγξει.
Στην διαδρομή είσαι στο κέντρο της λωρίδας και πίνεις το καφεδάκι σου που πήρες απο το SISILY στον κυκλικό κόμβο με το self servise πλυντήριο δίπλα και τα φθηνά βενζινάδικα στην Λάρισα . Αν ο μπροστά πάει σιγότερα απαλά (χωρίς να χυθεί ο καφές) το αυτοκίνητο κόβει ... αξία ανεκτίμητη ... να μην χύνεται ο καφές !
Μετά απο αυτές τις πληροφορίες και υπενθυμίζοντας πως ο παλιός δρόμος σε γλυτώνει 8 € πήγαινε ελα διόδια και σίγουρα κανα 2€ βενζίνη πάμε σε ενα άλλο κόλπο που το παρατήρησα χθες.
Σε ήρεμες επιταχύνσεις απο τα 115 στα 120 πχ αν πατήσεις γκάζι οσο απαλά και να το κάνεις η ροή της ενέργειας είναι μόνο απο τον κινητήρα
αν το κάνεις απο το ACC , με το κουμπί του + ανεβάζεις ενα ενα τα χιλιόμετρα , τότε βλέπεις και την μπαταρία να σπρώχνει ταυτόχρονα με τον κινητήρα
ε και θα πεί κάποιος ...στην πρώτη περίπτωση η στιγμιαία κατανάλωση παίζει 8-10 και στην δεύτερη 5-6! -
@marc-s110l said in Toyota Yaris Cross:
Ήρωας είσαι!
170 με αυτό? Χαχαχα178 !
Και για να σταματησεις να υποθεσω...
-
Μηχανικος σημαινει ΦΩΣ! Τι ασχημα δειχουν στις φωτογραφιες (γενικα) τα αυτοκινητα μας ενω δεν ειναι καθολου στη πραγματικοτητα....
Νομιζω θα εβαζα σε warm, σαν προβολεας ειναι!
Ηλεκτρολόγος είναι φως, αλλά τι να κάνουμε άμα δεν έχουμε θα βρούμε λύση.
Τη φωτογραφία την έβγαλα επίτηδες με το φλας της κάμερας γιατί μας την είπανε ότι είναι μαύρη η οροφή, εγώ τη βλέπω γκρι. Σε πραγματικές συνθήκες δε φωτίζει τόσο πολύ. -
Αυξήθηκαν τελευταίο μήνα οι τιμές ή λάθος θυμάμαι?
Εγώ έχω παραγγελία 20609,90 με μεταλλικό χάλκινο και τώρα το ίδιο το έχει 23010. Θυμάμαι μόνο μία αύξηση -
@christos_uoa said in Toyota Yaris Cross:
Εγώ έχω παραγγελία 20609,90 με μεταλλικό χάλκινο και τώρα το ίδιο το έχει 23010. Θυμάμαι μόνο μία αύξησηεχει πάρει τρείς αυξήσεις τον 1/22 , 4/22 ,1/23 σύνολο 2500€
εσυ θα πληρώσεις περίπου 350€ παραπάνω ... τυχεράκια!
-
Εγώ έχω παραγγελία 20609,90 με μεταλλικό χάλκινο και τώρα το ίδιο το έχει 23010. Θυμάμαι μόνο μία αύξησηεχει πάρει τρείς αυξήσεις τον 1/22 , 4/22 ,1/23 σύνολο 2500€
Thanks! Υπολογισμενη και η αύξηση του 1/23 για τα 350? Μεχρι προχθές δεν ειχε εκτελωνιστει.
Η πλάκα ειναι οτι όσοι παραγγειλανε απο 5/22 με ανοικτη τιμη και δεδομένου οτι δεν παραλαβανε, ουσιαστικά ηταν μια τιμη αέρας η τιμη του 4/22
-
@groover1972 said in Toyota Yaris Cross:
Pop, σε τι γράφεις; Android, iOS, PC, Mac; Εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Και σε ευχαριστώ πολύ που δεν με παρεξηγείς.
Δε βλεπω κανενα λογο παρεξηγησης, το αντιθετο μαλιστα... Εγω σ' ευχαριστω. Θα σου στειλω μηνυμα καποια στιγμη για να μην απασχολουμε τους αλλους φιλους αναγνωστες εδω με off topic.
-
Thanks! Υπολογισμενη και η αύξηση του 1/23 για τα 350? Μεχρι προχθές δεν ειχε εκτελωνιστει.
Η πλάκα ειναι οτι όσοι παραγγειλανε απο 5/22 με ανοικτη τιμη και δεδομένου οτι δεν παραλαβανε, ουσιαστικά ηταν μια τιμη αέρας η τιμη του 4/22
Αυτό λέω από προχθές. Μια τιμή ψεύτικη εντελώς. Μόνο για να σε βάλει να παραγγείλεις.
-
Σιγά ρε παιδιά, την φοβερή ταχύτητα των 178χιλομέτρων!.
Τόσο ασταθές είναι, δηλαδή, αυτό το αυτοκίνητο; -
Υπάρχει μόνωση στο καπό απο την active
ο κινητήρας δεν εχει καπάκια
Δεν γνωριζω αν φταιει η μονωση η επειδη ειναι ιβρυδικο αλλα πολλα πρωινα μετα απο διαδρομη 30-35 λεπτων (και υπεραστικα με 80 χλμ/ω) το καπο παραμενει και υγρο. Αυτο μου εκανε εντυπωση. Μπορει ισως να παιζει και το ποσοστο της ατμοσφαιρικης υγρασιας... Την ημερα που εβλαλα φωτογραφια το πριν... Στο μετα την ''πατησα''....
-
Όταν εχει 100% υγρασία ή ομίχλη ισχύει ,συνηθισμένα και τα δυο εδώ στην Θεσσαλονίκη .
Toyota Yaris Cross