-
CX5, C5X, δεν έχουν και πολλή έμπνευση οι ονοματοδότες. (Το τελευταίο βγαίνει και ΦΕΥ).
-
Καλή χρονιά σε όλους
PHEV μας το πήρε ο Άη Βασίλης, με τις αυξήσεις μισθωμάτων στο Leasing πάμε αναγκαστικά σε βενζίνη. Ακούω γνώμες μπας και βγάλουμε άκρη- Tiguan 1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG Life
- KIA SPORTAGE 1.6T 150ps 7DCT 2WD 48V LX DYNAMIC
- KIA SPORTAGE 1.6T 150ps 7DCT 2WD 48V EX TITANIUM
- Cupra 1.5 TSI 150hp Formentor DSG
- DS4 1.2 puretech trocadero
- Peugeot 3008 1.2 PureTech 130 S&S EAT8 ACTIVE PLUS
- Mazda CX-5/G165/CHALLENGE PLUS
-
@rockstream said in Suv Leasing:
Καλή χρονιά σε όλους
PHEV μας το πήρε ο Άη Βασίλης, με τις αυξήσεις μισθωμάτων στο Leasing πάμε αναγκαστικά σε βενζίνη. Ακούω γνώμες μπας και βγάλουμε άκρηΕξαρτάται τι ζητάς από ένα αμάξι, τι σου αρέσει κλπ. Ο καθένας μας θα σου πει την προσωπική του άποψη με βάση το τι του αρέσει, παρελθούσες εμπειρίες κλπ. Οπότε ας πω και εγώ την δικιά μου γνώμη που έχει βαρύτητα μηδέν φυσικά!!!
- Tiguan 1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG Life
- KIA SPORTAGE 1.6T 150ps 7DCT 2WD 48V LX DYNAMIC & KIA SPORTAGE 1.6T 150ps 7DCT 2WD 48V EX TITANIUM (όποιο έχει καλυτερο εξοπλισμό, δεν καταλαβαίνω γιατί κοιτάς 2 ίδια με άλλο εξοπλισμό, πάρε όποιο έχει καλύτερο!).
-
Καλή χρονιά σε όλους
PHEV μας το πήρε ο Άη Βασίλης, με τις αυξήσεις μισθωμάτων στο Leasing πάμε αναγκαστικά σε βενζίνη. Ακούω γνώμες μπας και βγάλουμε άκρη1 Mazda CX-5/G165/CHALLENGE PLUS
23 Tiguan 1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG Life
31 KIA SPORTAGE 1.6T 150ps 7DCT 2WD 48V EX TITANIUM
32 Cupra 1.5 TSI 150hp Formentor DSGδεν εχω κανει λαθος στα νουμερα
-
Σε καποιο ολοκαινουργο θα πηγαινα, στο DS η στο Sportage, και τα δυο απο κοντα ειναι φρεσκα και ομορφα
-
@gatoz said in Suv Leasing:
Καλή χρονιά σε όλους
PHEV μας το πήρε ο Άη Βασίλης, με τις αυξήσεις μισθωμάτων στο Leasing πάμε αναγκαστικά σε βενζίνη. Ακούω γνώμες μπας και βγάλουμε άκρη1 Mazda CX-5/G165/CHALLENGE PLUS
23 Tiguan 1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG Life
31 KIA SPORTAGE 1.6T 150ps 7DCT 2WD 48V EX TITANIUM
32 Cupra 1.5 TSI 150hp Formentor DSGδεν εχω κανει λαθος στα νουμερα
1 Mazda CX-5/G165/CHALLENGE PLUS
-
Ξέχασα να πω ότι το Mazda είναι μια κατηγορία μόνο του και 1-2 κλασεις ανώτερο από όλα τα άλλα της λίστας. Κοινώς, εφόσον υπάρχει δυνατότητα για το Μάζντα, δεν κοιτάς τίποτε άλλο, είναι χαοτικά καλύτερο το Μάζντα!!
-
Καλή χρονιά σε όλους
PHEV μας το πήρε ο Άη Βασίλης, με τις αυξήσεις μισθωμάτων στο Leasing πάμε αναγκαστικά σε βενζίνη. Ακούω γνώμες μπας και βγάλουμε άκρη- Tiguan 1.5 TSI 150PS ACT EVO DSG Life
- KIA SPORTAGE 1.6T 150ps 7DCT 2WD 48V LX DYNAMIC
- KIA SPORTAGE 1.6T 150ps 7DCT 2WD 48V EX TITANIUM
εαν πρέπει να διαλέξεις μεταξύ αυτών , χαοτικά καλύτερο το mazda
Μην το σκέφτεσαι καν.
-
Δακτυλιος, φορος από παροχη σε απασχολεί?
-
@kapelis said in Suv Leasing:
Δακτύλιος όχι, φόρος εννοείται με απασχολεί, να το γλιτώσω τελείως το βλέπω πολύ δύσκολο
-
Δακτύλιος όχι, φόρος εννοείται με απασχολεί, να το γλιτώσω τελείως το βλέπω πολύ δύσκολο
αν σκεφτείς λογικά και νερωσεις το κρασί σου και στραφείς σε capture phev ή skoda octavia iv (αν τα βρεις διαθέσιμα φυσικά) θα επιτυχείς μισθώματα που και η εταιρεία σου δεν θα έχει πρόβλημα και θα είσαι και αφορολόγητος. Αλλιως με βενζίνες στα 30Κ+ τελική θα είστε επιχείρηση και εσύ η χαρά του Σταικουρα.
-
αν σκεφτείς λογικά και νερωσεις το κρασί σου και στραφείς σε capture phev ή skoda octavia iv (αν τα βρεις διαθέσιμα φυσικά) θα επιτυχείς μισθώματα που και η εταιρεία σου δεν θα έχει πρόβλημα και θα είσαι και αφορολόγητος. Αλλιως με βενζίνες στα 30Κ+ τελική θα είστε επιχείρηση και εσύ η χαρά του Σταικουρα.
αχαχαχ
καπτιρ ή σκοντα με τοσα γιουρα? -
DS4 για το σχήμα και το εσωτερικό, Mazda CX-5 για το μέγεθος.
Μεταξύ αυτών των δύο μόνο.
Δες και το HR-V -
Γνωρίζω κόσμο που είναι υπερευχαριστημενοι από το Sportage, δεν θα το έβγαζα εύκολα από την εξίσωση..
-
Αφού υπάρχει σαν επιλογή το CX-5 νομίζω δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα εκτός από το formentor ως κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά SUV καθως είναι ενα πανέμορφο και δυναμικό crossover με πολύ καλό κινητήρα και οδηγική συμπεριφορά.
PS: στο διάβασμα του 1.2...τροκαντερό με έπιασε ασυναίσθητα ένα μικρό νευρικό γέλιο, δεν ξέρω γιατί.
-
CX-5 all the way.
Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με τον φόρο πολυτελείας στο μίσθωμα.
Τον χρεώνεσαι κανονικά ή όχι; -
@vagkirk said in Suv Leasing:
Αφού υπάρχει σαν επιλογή το CX-5 νομίζω δεν συγκρίνεται με τα υπόλοιπα εκτός από το formentor ως κάτι διαφορετικό από τα κλασσικά SUV καθως είναι ενα πανέμορφο και δυναμικό crossover με πολύ καλό κινητήρα και οδηγική συμπεριφορά.
PS: στο διάβασμα του 1.2...τροκαντερό με έπιασε ασυναίσθητα ένα μικρό νευρικό γέλιο, δεν ξέρω γιατί.
Δίπλα στον Σηκουάνα, μια χαρά περιοχή στο Παρίσι
-
@katafractos17 said in Suv Leasing:
CX-5 all the way.
Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται με τον φόρο πολυτελείας στο μίσθωμα.
Τον χρεώνεσαι κανονικά ή όχι;Κανονικότατα χρεώνομαι φόρο εταιρικού αυτοκινήτου με τιμή προ φόρων πάνω από 17 χιλιάδες ευρώ. Μόνο ένα χρόνο είχε ανασταλεί. Είχα πληρώσει με passat αρκετά χρήματα
-
@vagkirk said in Suv Leasing:
Και εμένα το ίδιο μόλις διάβασα ότι χρεώνεται το φόρο πολυτελείας του μάζντα...
-
Φυσικά και χρεώνεσαι και το φόρο πολυτέλειας και το φόρο παροχής εταιρικού αυτοκινήτου. Αν συνυπολογισεις και την χαμηλη υπολείμματικη αξία του mazda, πάνε ακλαυτα στις τιμολογησεις αν δεν μπορεί η εισαγωγική να κάνει καμμια γενναία έκπτωση.
Suv Leasing